In caz de razboi militarii NATO pot folosi Romania ca si rampa de lansare a atacurilor! A intrebat vreun politician pe romani daca sint de acord sa fie in NATO ?! NU!

by Iata in continuare niste lucruri extrem de deranjante la adresa securitatii si suveranitatii Romaniei, in cazul unui razboi, ca tot este razboiul provocat de SUA + UE impotriva “separatistilor”. Termenul de “separatist” este folosit de SUA si UE pentru a-si descrie acele persoane care se opun globalizarii, adica Noii […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata in continuare niste lucruri extrem de deranjante la adresa securitatii si suveranitatii Romaniei, in cazul unui razboi, ca tot este razboiul provocat de SUA + UE impotriva “separatistilor”. Termenul de “separatist” este folosit de SUA si UE pentru a-si descrie acele persoane care se opun globalizarii, adica Noii Ordini Mondiale. Ucraina, inca din octombrie 2013, s-a opus intrarii in UE, Ianukovici zicand:

“Ce vreti voi de la UE ? Homosexuali si lesbiene ? Asta doreste UE sa va dea.”

Dupa aceste declaratii a devenit persoana non-grata pentru SUA si UE si s-a ajuns la rasturnarea guvernului sau de catre “sacali”, asa cum sint numiti cei care provoaca lovituri de stat, cei care scot oamenii in strada si se ocupa de preluarea puterii. Fostul asasin economic, John Perkins, explica asta in cartea sa “Confesiunile unui fost asasin economic”.


Pentru cei care inca nu stiti crimele efectuate de NATO + ONU, bombardand Libia, fosta Yugoslavie si Irak-ul in 2003, fara rezolutie ONU, atunci cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/nato-si-onu-au-provocat-crime-impotriva-umanitatii.

Pagina de facebook, Noua Ordine Mondiala[1], ne prezinta cateva aspecte profund ingrijoratoare cu privire la ce s-ar intampla daca azi ar fi razboi si cum NATO poate folosi Romania ca si o rampa de lansat ofensive:


“În caz ca nu stiati, conditiile in care militarii americani au voie sa foloseasca teritoriul nostru si facilitatile puse la dispozitie inseamna practic O PREDARE NECONDITIONATA SI PE GRATIS a Romaniei dupa cum urmeaza:

1. militarii americani au voie sa introduca orice fel de material de lupta in Romania (inclusiv rachete nucleare !!!) FARA a cere voie in prealabil guvernului roman; Militarii americani si mijloacele lor de deplasare nu au voie sa fie controlate nici macar de politie.

2. Militarii americani au voie sa-si deplaseze convoaiele oriunde in tara fara a cere voie autoritatilor in prealabil.

3. Armata americana NU PLATESTE NICI O CHIRIE statului roman pentru ocuparea celor 4 baze militare si cumpara alimente si alte materiale LA PRETURI NU MAI MARI decat cele acordate armatei romane.

4. Militarii americani NU POT FI ACTIONATI IN JUSTITIE orice fapte ar face, inclusiv fapte penale (vezi textul Tratatului militar romano-american din decembrie 2005).

Oficialii iranieni au repetat in multe randuri ca nu vor lasa America si pe aliatii ei sa traiasca in pace daca Iranul va fi atacat si ca au pus deja la punct un sistem de contralovitura. Cu ce naiba am gresit noi, cetatenii de rand din Romania, ca sa fim implicati intrun razboi care nu este al nostru ???

Armata romana a scris de-a lungul istoriei pagini memorabile de eroism si a luptat intotdeauna pentru apararea suveranitatii,a independentei si a teritoriului Romaniei. Astazi ca o ironie a sortii armata romana s-a transformat in armata de ocupatie,armata de mercenari,pioni sacrificati primii pe tabla de sah a puterilor iudeo-masone de dominatie globala,in ambitia dementiala a acestora de a subjuga state,de a fura resurse si de a controla prin bani si putere populatia globului. Condusa de generali si ministrii membrii afiliati lojelor masonice si inscaunati pe criterii politice,de-a lungul timpului armata romana a fost umilita,infranta si adusa la cheremul jidovilor si a teroristului nr.1 Barack Obama,papusa blestematilor Illuminati.

Membrii ei au fost adusi in pragul saraciei,remunerati prost,cu drepturile luate fortat,amenintati cu concedierea, adusi in stadiul de a accepta sa moara si sa lupte pentru o cauza perfida si inacceptabila impreuna cu fortele Intunericului pe fronturile de ocupatie in primul rand economica,a tarilor cu potential si resurse precum Irak,Afganistan si poate in curand Iran. In imnul Romaniei se spune : “Preoţi, cu cruce-n frunte! căci oastea e creştină,” dar cum poate fi o banda de mercenari,martori si partasi la cele mai mari atrocitati savarsite impotriva populatiei tarilor ocupate si ma refer in special la Guantanamo,sa mai fie crestini ? Pana cand mai suntem nevoiti sa privim cum suntem convertiti catre fortele Raului si indepartati de Dumnezeu,de pace si de lumina??

De ce sa privim cum mor copii Romaniei pentru setea apocaliptica de dominatie a unor lideri politici demonizati? De ce sa facem noi parte din armata tenebrelor,armata sceleratilor si a demonizatilor,cand noi nu am cotropit niciodata si nu am negat niciodata dreptul la existenta a vreunui stat sau popor? Juramantul depus de militarul roman suna cam asa :
“Eu,…………., intrind in rindurile fortelor armate, jur credinta nestramutata poporului roman si patriei mele.
Jur sa respect legile tarii, sa execut intocmai cerintele regulamentelor militare si ordinele comandantilor si sefilor mei, atit in timp de pace, cit si in timp de razboi.
Jur sa nu-mi precupetesc singele si viata pentru a apara pamintul stramosesc, independenta si suveranitatea patriei.
Daca voi calca juramintul meu, sa suport pedeapsa aspra a legilor patriei mele, Romania.”
Unde se specifica in juramintul militar ca trebuie sa participi la un razboi de ocupatie? Inseamna ca militarii romani nu cunosc legile tarii sau nu sunt interesati sa le cunoasca si se complac in actiunile sefilor lor. Cati dintre ei au contestat si au denuntat ordinele,dispozitiile dar mai ales misiunile ilegale ? Se spune ca atata timp cat exista frica,nu isi poate face loc linistea,impacarea,relaxarea si nici spiritualitatea, ca atunci cand exista dependenta lipseste libertatea.

Ce preferam de fapt,linistea,pacea sau incrancenarea,manipularea, razboiul si implicit moartea? In numele cui,armata romana participa la cotropire si jaf ? Politicienii corupti si obedienti au inrolat armata romana in armata tenebrelor si asta nu poate ramane asa.Armata romana trebuie sa apere,asa cum scrie in juramantul militar,pamantul stramosesc,independenta si suveranitatea patriei si nu sa jefuiasca si sa cotropeasca alte popoare la ordinul unui grup de indivizi demonizati, insetati de sange si putere.”[1]

Foarte interesant faptul ca Guvernul Masonic al Romaniei si-a orientat o parte din Produsul Intern Brut (PIB) catre “aparare”, iar asta ar trebui sa ne dea multe de gandit !

Asta inseamna SUA + UE + NATO = Noua Ordine Mondiala !

SURSE

1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=253390721511706&set=a.201160000068112.1073742384.143141262536653&type=1&theater

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Alexandru Florian, de la Institutul Elie Wiesel, atac fără precedent la adresa Bisericii Ortodoxe Române: Promovează mesaje legate de simbolistica mișcării legionare, susține organizații extremiste
Conspirația DNA împotriva României! Globaliștii SUA-UE-Soros au creat și susțin Statul Paralel din România! Globaliștii SUA-UE-Soros au încercat să transforme România într-un stat totalitar!
Dan Puric la o emisiune TV: Țara a fost făcută colonie. Acum sunt luați la șuturi eroii, martirii și sfinții
Dr. Mircea Ciuhrii, doctor docent în virusologie, a demascat isteria gripei aviare din perioada 2005-2006
Protestele împotriva legii vaccinării obligatorii din România - 22 octombrie 2017
Aderarea la NATO a distrus armata naţională a României
Regele Carol I și Titu Maiorescu - asasinii lui Mihai Eminescu
Raport oficial: Bucureștenii au fost și sunt expuși în continuu la niveluri nocive de poluanți
Rețeaua lui Soros introdusă direct în clădirea Guvernului României
Maestrul masonilor din Romania, Viorel Danacu, recunoaste indirect ca Bilderberg conduce lumea ! Acesta mai vorbeste si despre faptul ca masoneria a influentat, candva, alegerile si ca e plina de oameni corupti, cercetati penal !
Spovedania lui Mânăstire - ONG-urile macoviste, cu finanțare de la Soros, s-au implicat în instruirea de jurnaliști și procurori care să facă mendrele Sistemului: "S-a născut Ideologia Statului de Drept... Procurorii școliți la catedra ONG-urilor au început să facă dosare... În ecuația Justiție - Mass Media s-au introdus în forță băieții de la SRI... Operațiune soft de modelare a modului de gândire... Tăpălagă este simbolul generației jurnalismului militant, pe filiera ideologică a ONG-urilor"
Scrisoare adresată poporului român transmisă de arhimandritul Iustin Pârvu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro