In caz de razboi militarii NATO pot folosi Romania ca si rampa de lansare a atacurilor! A intrebat vreun politician pe romani daca sint de acord sa fie in NATO ?! NU!

by Iata in continuare niste lucruri extrem de deranjante la adresa securitatii si suveranitatii Romaniei, in cazul unui razboi, ca tot este razboiul provocat de SUA + UE impotriva “separatistilor”. Termenul de “separatist” este folosit de SUA si UE pentru a-si descrie acele persoane care se opun globalizarii, adica Noii […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata in continuare niste lucruri extrem de deranjante la adresa securitatii si suveranitatii Romaniei, in cazul unui razboi, ca tot este razboiul provocat de SUA + UE impotriva “separatistilor”. Termenul de “separatist” este folosit de SUA si UE pentru a-si descrie acele persoane care se opun globalizarii, adica Noii Ordini Mondiale. Ucraina, inca din octombrie 2013, s-a opus intrarii in UE, Ianukovici zicand:

“Ce vreti voi de la UE ? Homosexuali si lesbiene ? Asta doreste UE sa va dea.”

Dupa aceste declaratii a devenit persoana non-grata pentru SUA si UE si s-a ajuns la rasturnarea guvernului sau de catre “sacali”, asa cum sint numiti cei care provoaca lovituri de stat, cei care scot oamenii in strada si se ocupa de preluarea puterii. Fostul asasin economic, John Perkins, explica asta in cartea sa “Confesiunile unui fost asasin economic”.


Pentru cei care inca nu stiti crimele efectuate de NATO + ONU, bombardand Libia, fosta Yugoslavie si Irak-ul in 2003, fara rezolutie ONU, atunci cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/nato-si-onu-au-provocat-crime-impotriva-umanitatii.

Pagina de facebook, Noua Ordine Mondiala[1], ne prezinta cateva aspecte profund ingrijoratoare cu privire la ce s-ar intampla daca azi ar fi razboi si cum NATO poate folosi Romania ca si o rampa de lansat ofensive:


“În caz ca nu stiati, conditiile in care militarii americani au voie sa foloseasca teritoriul nostru si facilitatile puse la dispozitie inseamna practic O PREDARE NECONDITIONATA SI PE GRATIS a Romaniei dupa cum urmeaza:

1. militarii americani au voie sa introduca orice fel de material de lupta in Romania (inclusiv rachete nucleare !!!) FARA a cere voie in prealabil guvernului roman; Militarii americani si mijloacele lor de deplasare nu au voie sa fie controlate nici macar de politie.

2. Militarii americani au voie sa-si deplaseze convoaiele oriunde in tara fara a cere voie autoritatilor in prealabil.

3. Armata americana NU PLATESTE NICI O CHIRIE statului roman pentru ocuparea celor 4 baze militare si cumpara alimente si alte materiale LA PRETURI NU MAI MARI decat cele acordate armatei romane.

4. Militarii americani NU POT FI ACTIONATI IN JUSTITIE orice fapte ar face, inclusiv fapte penale (vezi textul Tratatului militar romano-american din decembrie 2005).

Oficialii iranieni au repetat in multe randuri ca nu vor lasa America si pe aliatii ei sa traiasca in pace daca Iranul va fi atacat si ca au pus deja la punct un sistem de contralovitura. Cu ce naiba am gresit noi, cetatenii de rand din Romania, ca sa fim implicati intrun razboi care nu este al nostru ???

Armata romana a scris de-a lungul istoriei pagini memorabile de eroism si a luptat intotdeauna pentru apararea suveranitatii,a independentei si a teritoriului Romaniei. Astazi ca o ironie a sortii armata romana s-a transformat in armata de ocupatie,armata de mercenari,pioni sacrificati primii pe tabla de sah a puterilor iudeo-masone de dominatie globala,in ambitia dementiala a acestora de a subjuga state,de a fura resurse si de a controla prin bani si putere populatia globului. Condusa de generali si ministrii membrii afiliati lojelor masonice si inscaunati pe criterii politice,de-a lungul timpului armata romana a fost umilita,infranta si adusa la cheremul jidovilor si a teroristului nr.1 Barack Obama,papusa blestematilor Illuminati.

Membrii ei au fost adusi in pragul saraciei,remunerati prost,cu drepturile luate fortat,amenintati cu concedierea, adusi in stadiul de a accepta sa moara si sa lupte pentru o cauza perfida si inacceptabila impreuna cu fortele Intunericului pe fronturile de ocupatie in primul rand economica,a tarilor cu potential si resurse precum Irak,Afganistan si poate in curand Iran. In imnul Romaniei se spune : “Preoţi, cu cruce-n frunte! căci oastea e creştină,” dar cum poate fi o banda de mercenari,martori si partasi la cele mai mari atrocitati savarsite impotriva populatiei tarilor ocupate si ma refer in special la Guantanamo,sa mai fie crestini ? Pana cand mai suntem nevoiti sa privim cum suntem convertiti catre fortele Raului si indepartati de Dumnezeu,de pace si de lumina??

De ce sa privim cum mor copii Romaniei pentru setea apocaliptica de dominatie a unor lideri politici demonizati? De ce sa facem noi parte din armata tenebrelor,armata sceleratilor si a demonizatilor,cand noi nu am cotropit niciodata si nu am negat niciodata dreptul la existenta a vreunui stat sau popor? Juramantul depus de militarul roman suna cam asa :
“Eu,…………., intrind in rindurile fortelor armate, jur credinta nestramutata poporului roman si patriei mele.
Jur sa respect legile tarii, sa execut intocmai cerintele regulamentelor militare si ordinele comandantilor si sefilor mei, atit in timp de pace, cit si in timp de razboi.
Jur sa nu-mi precupetesc singele si viata pentru a apara pamintul stramosesc, independenta si suveranitatea patriei.
Daca voi calca juramintul meu, sa suport pedeapsa aspra a legilor patriei mele, Romania.”
Unde se specifica in juramintul militar ca trebuie sa participi la un razboi de ocupatie? Inseamna ca militarii romani nu cunosc legile tarii sau nu sunt interesati sa le cunoasca si se complac in actiunile sefilor lor. Cati dintre ei au contestat si au denuntat ordinele,dispozitiile dar mai ales misiunile ilegale ? Se spune ca atata timp cat exista frica,nu isi poate face loc linistea,impacarea,relaxarea si nici spiritualitatea, ca atunci cand exista dependenta lipseste libertatea.

Ce preferam de fapt,linistea,pacea sau incrancenarea,manipularea, razboiul si implicit moartea? In numele cui,armata romana participa la cotropire si jaf ? Politicienii corupti si obedienti au inrolat armata romana in armata tenebrelor si asta nu poate ramane asa.Armata romana trebuie sa apere,asa cum scrie in juramantul militar,pamantul stramosesc,independenta si suveranitatea patriei si nu sa jefuiasca si sa cotropeasca alte popoare la ordinul unui grup de indivizi demonizati, insetati de sange si putere.”[1]

Foarte interesant faptul ca Guvernul Masonic al Romaniei si-a orientat o parte din Produsul Intern Brut (PIB) catre “aparare”, iar asta ar trebui sa ne dea multe de gandit !

Asta inseamna SUA + UE + NATO = Noua Ordine Mondiala !

SURSE

1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=253390721511706&set=a.201160000068112.1073742384.143141262536653&type=1&theater

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Portretul revoluționarului de profesie
Evreii și instaurarea comunismului în România
CEDO a decis ca, copiii românului Florin Barbu să rămână definitiv la cuplul gay! Marea Britanie i-a luat copiii și i-au dat unui cuplu gay!
Judecător Florica Roman: "DNA a refuzat să cerceteze în mod efectiv plângerea penală împotriva ambasadorului american Hans Klemm și Valeriu Zgonea pentru cumpărare și trafic de influență"
Cine este acuzatorul Părintelui Justin Pârvu? Marco Maximillian Katz, implicat într-o șpagă de 2,5 milioane euro pentru Guvernul Năstase
Fost ministru al Justiției: Olanda și SUA au făcut presiuni să o numesc pe Kovesi într-o „funcție de vârf” în sistemul judiciar. Globaliștii SUA-UE-Soros sunt cei care conduc DNA și așa-zisa "lupta anticorupție" din România! DNA este un experiment al Globaliștilor SUA-UE-Soros în România!
Dezbaterea publică pe tema noilor acte de identitate. Scrisoarea către ministrul de interne a doamnei judecător Carmen-Elena Chirilă
#Rezistenții apără BNR, băncile și multinaționalele, care au crescut euro și ROBOR-ul, și acuză PSD-ul că este de "vină". "Vina" PSD-ului este că a adoptat taxa pe lăcomie și taxa pe cifra de afaceri pentru multinaționalele, care își externalizează profitul
Sorosiștii #Rezist de la USR vor să interzică dezbaterile cu privire la vaccinuri în mass-media!
Comisia Europeana a lansat o procedura de infringement impotriva Romaniei ! UE s-a suparat pe Romania ca s-a opus exportarii petrolului romanesc in afara tarii ! Inca o mizerie din partea UE !
Vor muta SUA armele nucleare din Turcia în România?
Pușcăria ca proiect de țară - un proiect al globaliștilor SUA-UE-Soros instaurat în România! România – experimentul fricii, urii şi delaţiunii generalizate!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro