În ce scop a urmărit euro-atlantistul Fota spectacolul lui Dan Puric

Distribuie!by “„Cel mai trist e să vezi câteva mii de persoane acceptând cu seninătate să fie prostiţi. Plătind şi bani”. BUCUREŞTI, 3 ian — Sputnik, Georgiana Arsene. Spectacolul lui Dan Puric „Să se ridice ţara!” nu a fost pe placul fostului consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională, actual director al […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“„Cel mai trist e să vezi câteva mii de persoane acceptând cu seninătate să fie prostiţi. Plătind şi bani”.

BUCUREŞTI, 3 ian — Sputnik, Georgiana Arsene. Spectacolul lui Dan Puric „Să se ridice ţara!” nu a fost pe placul fostului consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională, actual director al Colegiului Naţional de Informaţii, Iulian Fota. Şi aceasta deoarece spectacolul i-a lăsat o mulţime de întrebări, dar şi mirări.

„Am pierdut aproape o oră uitându-mă la aşa-zisul spectacol al domnului Puric, de la Sala Palatului. Am încercat să înţeleg ce vrea, ce mesaj are, de ce trebuie ridicată ţara”, scrie Fota pe pagina sa de socializare.”[1]


Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/society/20180103/16500778/iulian-fota-spectacol-dan-puric-dezaprobare.html

Evident ca nu a fost pe placul euro-atlantistului, Iulian Fota, deoarece globalistii sunt impotriva nationalismului. Iulian Fota, degeaba te-ai uitat la acel spectacol, nu ai inteles nimic.


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/society/20180103/16500778/iulian-fota-spectacol-dan-puric-dezaprobare.html
  2. Foto: Epoch Times/Eugen Horoiu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

O judecătoare acuză 7 ambasadori: "Propagandă, manipulare, dezinformare"
Gheorghe Piperea despre protestele #rezist: Națiune de hoți? Nu! O țară de prăduiți, tâlhăriți și ruinați de hoțul care strigă hoțul cu vocile năimiților săi din presă! Pentru o țară de executați silit și evacuați din case nu se iese în stradă?
DW: Combaterea propagandei rusești pretext pentru limitarea libertății cuvântului în UE
Românii din Covasna și Harghita, ÎMPIEDICAȚI să intre cu drapelul României în Muzeul Satului din București: „Însemnele tricolorului vor fi folosite în limita bunului simț, fără prea mari exagerări”
Ce rege? Care prinţ? România este Republică!
Gest scandalos de Ziua Imnului. Un steag negru a fost arborat la Primăria Sfântu Gheorghe
Mafia pădurilor nu iartă și nu uită! Din denunțător la DNA, un pădurar a fost dat în judecată de Romsilva
CCR: Kovesi a refuzat să participe la clarificarea unor aspecte legate de un eveniment de interes public (motivare)
În 2016, Guvernul Cioloș a acordat multinaționalelor 621 milioane de lei
Guvernul a decis: Românii care nu vor dori să aibă carte electronică cu cip integrat vor putea refuza. Cărțile de identitate cu cip pot fi sparte de hackeri, iar identitatea poate fi furată!
Impozitul pe cifra de afaceri e apărat de un antreprenor român: America e pe locul 10 în topul investițiilor străine. Cu acest procent rușinos de mic chiar vrei să impui statului român politica de impozite și taxe?
Arabii au cumpărat Insula Mare a Brăilei, cel mai fertil pământ al României, cu aproape un miliard de euro! Vânzarea pământului către străini trebuie interzisă!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro