În ce scop a urmărit euro-atlantistul Fota spectacolul lui Dan Puric

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“„Cel mai trist e să vezi câteva mii de persoane acceptând cu seninătate să fie prostiţi. Plătind şi bani”.

BUCUREŞTI, 3 ian — Sputnik, Georgiana Arsene. Spectacolul lui Dan Puric „Să se ridice ţara!” nu a fost pe placul fostului consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională, actual director al Colegiului Naţional de Informaţii, Iulian Fota. Şi aceasta deoarece spectacolul i-a lăsat o mulţime de întrebări, dar şi mirări.

„Am pierdut aproape o oră uitându-mă la aşa-zisul spectacol al domnului Puric, de la Sala Palatului. Am încercat să înţeleg ce vrea, ce mesaj are, de ce trebuie ridicată ţara”, scrie Fota pe pagina sa de socializare.”[1]


Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/society/20180103/16500778/iulian-fota-spectacol-dan-puric-dezaprobare.html

Evident ca nu a fost pe placul euro-atlantistului, Iulian Fota, deoarece globalistii sunt impotriva nationalismului. Iulian Fota, degeaba te-ai uitat la acel spectacol, nu ai inteles nimic.


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/society/20180103/16500778/iulian-fota-spectacol-dan-puric-dezaprobare.html
  2. Foto: Epoch Times/Eugen Horoiu

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...