In Germania relatiile incestuoase ar putea deveni legale ! Inca o lege "morala" din partea UE ! Incestul continuu duce la degenerarea rasei !

by Inca o data avem de-a face cu o nebunie de tip European, pentru ca Europa, va ajunge, daca nu se trezesc oamenii, un superstat, a tuturor dezaxatilor, sexuali sau de orice alt fel. Cand spun dezaxati sexuali, ma refer, indeosebi, la relatiile dintre persoanele de acelasi sex si travestiti […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Inca o data avem de-a face cu o nebunie de tip European, pentru ca Europa, va ajunge, daca nu se trezesc oamenii, un superstat, a tuturor dezaxatilor, sexuali sau de orice alt fel. Cand spun dezaxati sexuali, ma refer, indeosebi, la relatiile dintre persoanele de acelasi sex si travestiti (LGBT), care au inceput sa fie considerati normali. Iluminatii au interes, in acest sens, deoarece, distrugerea familiei, prin toate aceste metode, va duce in cele din urma la un control perfect al oamenilor, scopul fiind reducerea populatiei planete. Vedeti imediat argumentele.

incest legal

Preiau un articol integral de pe site-ul Active News:


“Legile anti-incest ar putea fi desființate în Germania după ce un consiliu german de etică a argumentat că relațiile dintre frați și surori ar trebui să fie legale.

“Legea penală nu este calea potrivită pentru a păstra un tabu social. Dreptul fundamental al fraților adulți de a-și alege partenerul sexual trebuie să cântărească mai mult decât ideea abstractă de protejare a familiei” , spune grupul german de etică citat de Telegraph.

Protestul lor vine să sprijine cazul în care un frate și o soră din Saxonia trăiau împreună, concepând chiar 4 copii. Cei doi frați fuseseră crescuți separat dar s-au întâlnit când sora, Susan K, împlinise 16 ani iar fratele, Patrick S, era deja adult.

Patrick S a fost condamnat la 3 ani închisoare pentru incest, cuplul nereușind să schimbe verdictul de vinovat în ciuda intervențiilor către Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Așa zisa familie a fost nevoită să trăiască separat după ce judecătorii au decis că există o datorie a Curții de a le apăra copii de consecințele relației părinților lor.

Doi dintre cei patru copii ai cuplului suferă deja de pe urma inconștienței părinților. Aceștia s-au născut cu handicap, rezultat direct al incestului care sporește enorm riscul apariției anomaliilor genetice în momentul conceperii fătului.

Grupul german de etică declară că își bazează recomandarea pe o îndelungă cercetare ce a dus la concluzia că multe cupluri sunt forțate să își trăiască viața incestuoasă în secret. Grupul dă exemplu o femeie ce era șantajată de tatăl său și de fostul soț că îi vor lua copii dacă nu pune capăt relației dintre ea și fratele vitreg.

Un sondaj al institului Max Planck a relevat faptul că în jur de 4% dintre germani au avut relații incestuoase.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al Angelei Merkel a declarat că este puțin probabil ca guvernul să țină cont de recomandările grupului de etică.

“Abolirea legilor anti-incest ar transmite un semnal greșit. Eliminarea pedepsei în cazurile de incest ar contravine protecției copiilor din cadrul respectivei familii”, a declarat purtătorul de cuvânt Elisabeth Winkelmeier-Becker.”[1]

Distrugerea oamenilor !

Da, este vorba de un plan, bine calculat, pentru distrugerea oamenilor, prin multe metode, pe care o parte dintre cititori le cunosc. Cum distrug oamenii astfel de legi, concret ?! In primul rand, persoanele LGBT, nu produc copii, dar in schimb, au tupeul, sa ceara, sa adopte copii. In al doilea rand, legea care ar permite relatiile incestuoase, nu ar conduce decat la degenerarea rasei umane. Membri caselor regale pamantene, ca si urmasi ai Anunnaki-lor, se combina intre ei, pentru a-si pastra structura sangelui si cea genetica hibrida. Acestia, sufera de multe boli, din cauza genelor recesive. Una dintre bolile lor principale este hemofilia, care nu este altceva decat o boala a sangelui, acesta necoagulandu-se.


SURSE

1. http://activenews.ro/o-noua-nebunie-occidentului-incestul-ar-putea-deveni-legal-germania_1862774.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro