• Fără categorie

În Marea Britanie, vaccinarea nu este obligatorie, dar e incurajată! În România, se dorește ca vaccinarea să fie obligatorie!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Imunizarea în Marea Britanie: nu e obligatorie, dar e încurajată

Vaccinarea copiilor rămâne la latitudinea părinților în Marea Britanie, dar guvernul încurajează imunizarea copiilor și acordă bonusuri medicilor de familie pentru obținerea unor rate înalte de vaccinare. Totuși, nivelele de imunizare nu sunt peste tot la nivelele recomandate, iar dezbaterea privind oportunitatea vaccinării a luat o amploare fără precedent.


Începând cu luna septembrie au avut loc schimbări în recomandările de vaccinare ale Asociației Medicilor Britanici (BMA) în special cu imunizarea împotriva meningococilor pentru copii mici și femei gravide, iar taxa pentru un vaccin a fost stabilită la 9,80 lire sterline (50 RON).

Programul pentru majoritatea celorlalte vaccinuri, între care MMR (pojar, oreion, rubeolă) peste 16 ani, hepatită B sau rotavirus rămâne neschimbat.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://www.rfi.ro/societate-89800-imunizarea-marea-britanie-nu-e-obligatorie-dar-e-incurajata

In Romania, grupurile de interese din politica, ONG-uri sorosiste, mass-media sustin ca vaccinurile sa fie obligatorii, incalcandu-se astfel dreptul la libera constiinta, drept garantat de articolul 29 din Constitutia Romaniei.

Mai multe pe larg aici -> https://www.dzr.org.ro/proiectul-de-lege-privind-vaccinarea-obligatorie-va-fi-inaintat-in-parlament-sa-spunem-nu-ferm-vaccinarii-obligatorii/

SURSE

  1. http://www.rfi.ro/societate-89800-imunizarea-marea-britanie-nu-e-obligatorie-dar-e-incurajata
  2. Foto: Internet
  3. Foto: stopthecrime.net

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...