În România, de frica unei viroze s-a instaurat o dictatură a absurdului, care ne-a furat toate drepturile și libertățile și ne-a afectat grav economia

by “Până și simpla idee de a te plimba prin parc era o infracțiune. Iar ideea de a se strânge o mână de credincioși să celebreze Paștile era considerată de autorități o crimă sanitară. Dar erau și excepții. Economia unei puteri hegemone, Germania, avea nevoie de iobagi zilieri în propria […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Până și simpla idee de a te plimba prin parc era o infracțiune. Iar ideea de a se strânge o mână de credincioși să celebreze Paștile era considerată de autorități o crimă sanitară.

Dar erau și excepții. Economia unei puteri hegemone, Germania, avea nevoie de iobagi zilieri în propria sa agricultură. Pentru propria țară nu aveam voie să lucrăm, că făceam gripă. Dar pentru Germania era chiar o obligație, probabil…


Inima care permite funcționarea oricărei dictaturi este obediența care nu pune în discuție legea dictatorială.

De frica unei viroze, am acceptat limitarea drepturilor și libertăților fundamentale.
Am acceptat ca fiind firesc să nu mai putem circula pe străzi între orele 22:00 și 6:00 dimineața, deși nimeni nu poate explica cum o astfel de măsură ar fi putut îngrădi pandemia.


Am acceptat o dictatură care ne-a distrus economia și câtorva milioane de români chiar și viețile (șomaj, faliment etc.) pentru că altfel riscam să ne gripăm.

Am acceptat ca fiind firesc să părăsim bisericile, pentru că statul vrea să ne ferească de gripă, fără să ne întrebăm dacă merită o viroză, un tratament disproporționat, de apostazie istorică.

Am acceptat ca fiind firesc să ne dăm singuri bilete de voie ca să mergem la piață, o umilință autoimpusă și să riscăm amenzi uriașe dacă nu o făceam, sau nu o făceam corect, pentru că ni s-a spus că așa se combate coronavirusul…

Am acceptat ca poliția să ne umilească, ba chiar să ne lovească, pentru că trebuia să fie respectată o legislație ilogică și absurdă.

Toate dictaturile s-ar nărui ușor dacă societatea ar întreba tot timpul: „DE CE?”.

Dar când societatea acceptă că:
1. prețul decent pentru a evita o viroză este pierderea libertății, drepturilor și prosperității;
2. cel mai bun tratament pentru viroză poate fi oferit de poliție, jandarmerie și armată, iar rețetele cuprind amenzi;
dictatura e stabilă…”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=24135
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990 s-a redeschis: Cozma, Iliescu si Petre Roman nu vor dormi linistiti ! E timpul sa se faca dreptate pentru victime !
2018 - anul în care Statul Paralel din România va fi destructurat?
Comisia Europeană anunț oficial: Fermierii afectați de pesta porcină nu primesc despăgubiri de la UE! Minciuna "pestei porcine africane": Distrugerea capitalului autohton și aducerea la sapă de lemn a țăranului român!
Jean Monnet, Parintele Fondator al Uniunii Europene, a fost mason și a susținut Noua Ordine Mondială
Legea Big Brother V, dorita de Serviciile Secrete, a fost aprobata de Camera Deputatilor ! Legea Big Brother V incalca drepturile fundamentale ale oamenilor, prin imixtiunea in viata privata !
UDMR cere Uniunii Europene independența Transilvaniei
Influența familiei Rockefeller asupra României
România țepuită cu 1,4 miliarde de dolari de americanii de la Chevron! Compania a plecat fără să plătească dările către statul român!
Străinii pot cumpăra teren agricol în România, după dorință! Românul de rând poate să procedeze la fel, în alte țări europene?
Guvernul Masonic al Romaniei sterge datorii de 500 milioane de euro ale companiei private Rompetrol! Toate astea in timp ce oamenii se uitau la evenimentele legate de tragedia aviatica din Muntii Apuseni! Un motiv in plus pentru care oamenii au fost lasati sa moara in accidentul de avion: presa trebuia sa aiba un alt subiect!
Maestrul masonilor din Romania il felicita pe Johannis ca a iesit presedinte ! Johannis si Ponta, doua papusi ale masonilor, in mana lui George Soros !
Argumentele împotriva construirii mega moscheii în București
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro