În România, SUA și UE dețin controlul asupra economiei, mass-media, culturii, educației, politicului, serviciilor de informații, armatei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“SUA și UE dețin controlul asupra economiei, mass-media, culturii, educației, politicului, serviciilor, armatei, deci toate pârghiile de control ale unei națiuni.

SRI este subordonat CIA, Armata română este subordonată NATO, 96% din economie e controlată de multinaționale, cultura e clar sub influență americană, mass-media e toată controlată de Occident, educația trebuie să se conformeze normelor europene, politicienii ascultă fiecare de câte o țară, partid sau ambasadă străine, ce mai vrei?


Avem două comandamente NATO la București, baze militare, Kogălniceau, Deveselu, militari și armament american, sediu CIA și FBI la București, toate legile se dau cu aprobare sau la cererea UE și SUA, presa și televiziunea au acționari străini și promovează interese străine de cel național…”[1]

SURSE


  1. Facebook/Crimele Mafiei Globaliste
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...