In Spania s-a privatizat Soarele pentru a se interzice oamenilor, panourile solare ! Spaniolii au ajuns sa li se interzica folosirea panourilor solare ! Cei care vor folosi panouri solare vor fi amendati cu 30 milioane de euro !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Intamplarea este din iulie 2013, dar trebuie sa fie pusa in discutie, asta pentru a atrage atentia multor persoane ignorante care inca nu stiu pe ce planeta traiesc si ce se intampla in jurul lor. Imaginati-va ca un guvern, care-si permite sa privatizeze Soarele. Vi s-ar putea pare amuzant sau nebunesc, asa-i ?

privatizarea soarelui in Spania

Ei bine, dupa ce o sa cititi urmatorul text, o sa aveti un soc:


„În Spania, dacă sunteţi prinşi că fotonii de la lumina Soarelui îi folosiţi pentru uzul propriu, sunteţi pasibili de o amendă de 30 de milioane de euro! Adică, sunteţi nenorociţi pe viaţă, căci nu vă veţi putea niciodată plăti această amendă imensă. Aşa că, dacă credeţi că cea mai bună soluţie e să vă faceţi individual nişte panouri solare pentru a căpăta independenţa energetică, atunci puteţi uita de această idee. Energia trebuie să o luaţi doar de la marile companii energetice.

În Spania, a fi independent energetic e un lucru extrem de costisitor, Soarele fiind “amanetat” doar câtorva privilegiaţi şi marilor companii energetice. Uniunea Fotovoltaică Spaniolă (UNEF) care strânge peste 300 de companii din domeniul energetic, reprezentând 85% din industrie, crede că legislaţia spaniolă va face mult mai scumpă energia solară decât cea convenţională şi va paraliza intrarea de noi competitori pe piaţa energetică.

Spania a “privatizat” astfel Soarele, fără să-şi consulte cetăţenii, sistemul nostru solar sau Universul.

Posibilitatea de producere de electricitate pentru consumul propriu, folosind panourile solare instalate pe proprietatea privată, este foarte atractivă pentru gospodăriile spaniole şi asta pentru că factura la electricitatea convenţională este din ce în ce mai mare. Dar, pentru a nu pune în pericol sistemul energetic actual al ţării care ar avea de suferit dacă prea multe gospodării şi-ar instala panouri solare, guvernul spaniol a impus nişte taxe pentru energia solară, făcând-o astfel mai scumpă decât cea convenţională. Iar dacă nu vrei să plăteşti aceste taxe şi îţi instalezi singur, pe proprietatea individuală nişte panouri solare, atunci vei fi declarat “infractor” şi vei plăti o amendă de 30 de milioane de euro!! INCREDIBIL până unde s-a ajuns!!!”[1][2]

P.S. Pentru cei care traiti in Spania si sinteti la curent cu politica as dori sa-mi spuneti care este situatia actuala a acestei privatizari ?!

SURSE


1. http://www.lovendal.ro/wp52/incredibil-in-spania-s-a-privatizat-soarele-iar-daca-iti-instalezi-panouri-solare-pentru-consumul-propriu-iei-amenda-de-30-de-milioane-de-euro/

2. http://elpais.cr/frontend/noticia_detalle/6/83700?fb_action_ids=604341192919588

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...