In SUA, cetatenii pot fi considerati teroristi de catre autoritati, fara sa fie nevoie de probe in acest sens

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In SUA, cetatenii pot fi considerati teroristi, fara sa fie nevoie de probe in acest sens

In SUA s-a ajuns la o adevarata nebunie a asa-zisei “lupte impotriva dusmanului invizibil”, cetatenii fiind transformati in potentiali teroristi, dupa cum merg, dupa cum se imbraca, dupa cum gandesc (mai ales daca sunt critici la adresa autoritatilor) si lista poate continua.


Imediat dupa operatiunea “Steag Fals” de la 11 septembrie 2001, George W. Bush a promulgat legea Patriot Act, in baza careia toti cetatenii au fost considerati potentiali teroristi. Desigur, legea a fost anulata in 2007 fiind declarata neconstitutionala, insa au pus la loc alte “mecanisme democratice”, prin care Drepturile si Libertatile Cetatenilor sunt luate, asta ajutand la consolidarea Statului Politienesc.

Big Brother

Publicatia Aparatorul.md prezinta adevarata nebunie la care s-a ajuns in SUA, citand organizatia Human Right Watch:


“În loc sa fie creata o lista cu teroriștii cunoscuti, guvernul a construit un vast sistem bazat pe premisa nedovedita și eronată că se poate prezice dacă o persoană va comite un act terorist în viitor” – spune American Civil Liberties Union (ACLU).

“Pe baza acestei teorii periculoase, guvernul a pus, in secret, pe lista neagra oameni suspectati de terorism, dandu-le sarcina imposibila sa dovedeasca faptul ca sunt nevinovati de o o amenintare care nu a existat niciodata”.

Pentru ca nebunia sa fie si mai mare, un raport recent al Human Right Watch matura pur si simplu cu FBI-ul, acuzand institutia ca a creat pur si simplu teroristii pe care i-a adus in fata justitiei.

“În unele cazuri, FBI-ul a creat teroriști din indivizi care respectă legea, sugerându-le ideea de a lua parte la acțiuni teroriste sau încurajandu-i sa actioneze. Cercetarile au descoperit ca aproape 50 la suta dintre condamnarile pentru terorism dupa 11 septembrie 2001, au fost rezultatul unor cazuri bazate pe informatori. Aproape 30 la suta au fost operațiuni în care informatorul a jucat un rol activ în organizarea complotului” – se arata in raport.

“De multe ori, FBI-ul s-a orientat catre persoane deosebit de vulnerabile, inclusiv cu dizabilități intelectuale și mentale, sau nevoiașe. Guvernul, uneori acționând prin informatori, a dezvoltat în mod activ complotul, convingand și uneori facand presiuni asupra acestor persoane pentru a participa, furnizandu-le inclusiv resursele necesare”.”[1][2]

SURSE

  1. http://www.aparatorul.md/in-sua-poti-sa-fii-declarat-terorist-fara-sa-fie-nevoie-de-probe-in-acest-sens/
  2. https://www.hrw.org/news/2014/07/21/us-terrorism-prosecutions-often-illusion

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

"Poate că Dumnezeu a creat Universul, dar, în privința planetei Pământ, mesajul Clubului Bilderberg către Dumnezeu este simplu: 'Mulțumim, dar mai departe avem noi grijă'"
Partidul Popular Elvețian plănuiește un referendum pentru a pune capăt acordului cu UE privind libera circulație a persoanelor
Ce știu nemții? Germania și-a repatriat o parte din aurul ținut la Paris și New York
Atentatul de la Nisa - o operațiune "Steag Fals": Cerere stranie a poliției judiciare franceze, care solicită Primăriei din Nisa să șteargă complet înregistrările a 6 camere de supraveghere, care au surprins atentatul din 14 iulie
Antisemitismul - arma politică a evreilor sioniști pe care aceștia o folosesc împotriva celor care critică sionismul și Israelul
UE înseamnă exploatare, abuz, sărăcie, homosexualitate, multiculturalism, teoria gender, ateism militant, "corectitudine politică", lipsa libertății de exprimare, Big Brother, Stat Polițienesc, lipsa valorilor naționale și Noua Ordine Mondială
Cazul Maria Orsic: Femeia care a fost în contact cu o civilizație extraterestră
Eșecul global al democrației reprezentative
Clienţii serviciilor Microsoft sunt spionaţi de către Guvernul SUA cu permisiunea companiei Microsoft
Covid-19: Rata mortalității este de 0,1-0,26%
Operațiunea Northwood - dovada că SUA au pus la cale acțiuni teroriste împotriva cetățenilor americani
Serbia dispusă să renunțe la aderarea la UE pentru Kosovo: Nu vom recunoaște Kosovo de dragul aderării la Uniunea Europeană
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Conservatorul Salvini şi partidul său Lega Nord sunt singurii care se opun Vaccinării cu Forța în Italia: Salvini: “10 vaccinuri obligatorii sunt inutile și uneori nocive și periculoase.”

Covid-19: Povestea “virusului ucigaș” și controlul oamenilor

Dispozitivul Acustic cu Rază Mare de Acţiune (LRAD) este utilizat de armată pentru controlul oamenilor

Hitler a avut strămoși evrei și de origine africană, arată testele ADN

De ce și cu ce scop să se impună vaccinarea obligatorie?

Închide