In SUA, cetatenii pot fi considerati teroristi de catre autoritati, fara sa fie nevoie de probe in acest sens

Distribuie!by In SUA, cetatenii pot fi considerati teroristi, fara sa fie nevoie de probe in acest sens In SUA s-a ajuns la o adevarata nebunie a asa-zisei “lupte impotriva dusmanului invizibil”, cetatenii fiind transformati in potentiali teroristi, dupa cum merg, dupa cum se imbraca, dupa cum gandesc (mai ales daca […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In SUA, cetatenii pot fi considerati teroristi, fara sa fie nevoie de probe in acest sens

In SUA s-a ajuns la o adevarata nebunie a asa-zisei “lupte impotriva dusmanului invizibil”, cetatenii fiind transformati in potentiali teroristi, dupa cum merg, dupa cum se imbraca, dupa cum gandesc (mai ales daca sunt critici la adresa autoritatilor) si lista poate continua.


Imediat dupa operatiunea “Steag Fals” de la 11 septembrie 2001, George W. Bush a promulgat legea Patriot Act, in baza careia toti cetatenii au fost considerati potentiali teroristi. Desigur, legea a fost anulata in 2007 fiind declarata neconstitutionala, insa au pus la loc alte “mecanisme democratice”, prin care Drepturile si Libertatile Cetatenilor sunt luate, asta ajutand la consolidarea Statului Politienesc.

Big Brother

Publicatia Aparatorul.md prezinta adevarata nebunie la care s-a ajuns in SUA, citand organizatia Human Right Watch:


“În loc sa fie creata o lista cu teroriștii cunoscuti, guvernul a construit un vast sistem bazat pe premisa nedovedita și eronată că se poate prezice dacă o persoană va comite un act terorist în viitor” – spune American Civil Liberties Union (ACLU).

“Pe baza acestei teorii periculoase, guvernul a pus, in secret, pe lista neagra oameni suspectati de terorism, dandu-le sarcina imposibila sa dovedeasca faptul ca sunt nevinovati de o o amenintare care nu a existat niciodata”.

Pentru ca nebunia sa fie si mai mare, un raport recent al Human Right Watch matura pur si simplu cu FBI-ul, acuzand institutia ca a creat pur si simplu teroristii pe care i-a adus in fata justitiei.

“În unele cazuri, FBI-ul a creat teroriști din indivizi care respectă legea, sugerându-le ideea de a lua parte la acțiuni teroriste sau încurajandu-i sa actioneze. Cercetarile au descoperit ca aproape 50 la suta dintre condamnarile pentru terorism dupa 11 septembrie 2001, au fost rezultatul unor cazuri bazate pe informatori. Aproape 30 la suta au fost operațiuni în care informatorul a jucat un rol activ în organizarea complotului” – se arata in raport.

“De multe ori, FBI-ul s-a orientat catre persoane deosebit de vulnerabile, inclusiv cu dizabilități intelectuale și mentale, sau nevoiașe. Guvernul, uneori acționând prin informatori, a dezvoltat în mod activ complotul, convingand și uneori facand presiuni asupra acestor persoane pentru a participa, furnizandu-le inclusiv resursele necesare”.”[1][2]

SURSE

  1. http://www.aparatorul.md/in-sua-poti-sa-fii-declarat-terorist-fara-sa-fie-nevoie-de-probe-in-acest-sens/
  2. https://www.hrw.org/news/2014/07/21/us-terrorism-prosecutions-often-illusion

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Războiul Meteorologic - catastrofe "naturale" la comandă
Summit-ul masonic Asia-Europa (ASEP) si dorinta de accelerare a Noii Ordini Mondiale ! In acest summit se vor discuta aspecte ce tin de cooperarea financiara si economica intre Asia si Europa !
Președintele Poloniei consideră "inadmisibile" declarațiile eurodeputatului Guy Verhofstadt despre participanții la "Marșul Independenței" de la Varșovia. Polonia nu acceptă dictatura globaliștilor UE!
Hitler a avut strămoși evrei și de origine africană, arată testele ADN
WikiLeaks a publicat aproximativ 20.000 de mesaje interne din Partidului Democrat
Super-virusurile care ucid milioane de oameni
Iluminații vor cenzurarea internetului și a rețelelor de socializare la nivel global - se tem de adevărurile expuse despre ei și planurile lor pentru omenire
Jan Van Helsing - "Politic incorect"
Înainte de a se prăbuși, globaliștii vor să dea lovitura fatală Europei! Timmermans pledează pentru imigrație masivă, Macron și Merkel folosesc strategia "calului troian"
Consiliul Național de Etică din Germania cere Guvernului să legalizeze incestul (2014)
Loviturile de stat soft. Mai nou, loviturile de stat, oprirea legislației și eliminarea adversarilor politici se fac prin utilizarea în mod ostentativ a mijloacelor "judiciare" întărite cu un linșaj mediatic de proporții şi cu mitinguri uriaşe de stradă
Propaganda globalistilor din SUA-UE: "Rusia este o mare amenintare pentru omenire!" Istoria ne arata ca de-a lungul timpului toate relele au venit de la globalistii SUA-UE !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro