In SUA, cetatenii pot fi considerati teroristi de catre autoritati, fara sa fie nevoie de probe in acest sens

Distribuie!by In SUA, cetatenii pot fi considerati teroristi, fara sa fie nevoie de probe in acest sens In SUA s-a ajuns la o adevarata nebunie a asa-zisei “lupte impotriva dusmanului invizibil”, cetatenii fiind transformati in potentiali teroristi, dupa cum merg, dupa cum se imbraca, dupa cum gandesc (mai ales daca […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In SUA, cetatenii pot fi considerati teroristi, fara sa fie nevoie de probe in acest sens

In SUA s-a ajuns la o adevarata nebunie a asa-zisei “lupte impotriva dusmanului invizibil”, cetatenii fiind transformati in potentiali teroristi, dupa cum merg, dupa cum se imbraca, dupa cum gandesc (mai ales daca sunt critici la adresa autoritatilor) si lista poate continua.


Imediat dupa operatiunea “Steag Fals” de la 11 septembrie 2001, George W. Bush a promulgat legea Patriot Act, in baza careia toti cetatenii au fost considerati potentiali teroristi. Desigur, legea a fost anulata in 2007 fiind declarata neconstitutionala, insa au pus la loc alte “mecanisme democratice”, prin care Drepturile si Libertatile Cetatenilor sunt luate, asta ajutand la consolidarea Statului Politienesc.

Big Brother

Publicatia Aparatorul.md prezinta adevarata nebunie la care s-a ajuns in SUA, citand organizatia Human Right Watch:


“În loc sa fie creata o lista cu teroriștii cunoscuti, guvernul a construit un vast sistem bazat pe premisa nedovedita și eronată că se poate prezice dacă o persoană va comite un act terorist în viitor” – spune American Civil Liberties Union (ACLU).

“Pe baza acestei teorii periculoase, guvernul a pus, in secret, pe lista neagra oameni suspectati de terorism, dandu-le sarcina imposibila sa dovedeasca faptul ca sunt nevinovati de o o amenintare care nu a existat niciodata”.

Pentru ca nebunia sa fie si mai mare, un raport recent al Human Right Watch matura pur si simplu cu FBI-ul, acuzand institutia ca a creat pur si simplu teroristii pe care i-a adus in fata justitiei.

“În unele cazuri, FBI-ul a creat teroriști din indivizi care respectă legea, sugerându-le ideea de a lua parte la acțiuni teroriste sau încurajandu-i sa actioneze. Cercetarile au descoperit ca aproape 50 la suta dintre condamnarile pentru terorism dupa 11 septembrie 2001, au fost rezultatul unor cazuri bazate pe informatori. Aproape 30 la suta au fost operațiuni în care informatorul a jucat un rol activ în organizarea complotului” – se arata in raport.

“De multe ori, FBI-ul s-a orientat catre persoane deosebit de vulnerabile, inclusiv cu dizabilități intelectuale și mentale, sau nevoiașe. Guvernul, uneori acționând prin informatori, a dezvoltat în mod activ complotul, convingand și uneori facand presiuni asupra acestor persoane pentru a participa, furnizandu-le inclusiv resursele necesare”.”[1][2]

SURSE

  1. http://www.aparatorul.md/in-sua-poti-sa-fii-declarat-terorist-fara-sa-fie-nevoie-de-probe-in-acest-sens/
  2. https://www.hrw.org/news/2014/07/21/us-terrorism-prosecutions-often-illusion

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

SUA au creat organizația teroristă ISIS pentru a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad. Aflați cum îi sprijină SUA pe teroriștii ISIS!
Șeful Institutului de medicină criminalistică din Hamburg: Situația în cazul pandemiei coronavirusului e extrem de exagerată. E nerezonabil ca un președinte să spună oamenilor că „ne aflăm în război”
Vladimir Putin: "Rusia trebuie sa-si protejeze cetatenii impotriva Organismelor Modificate Genetic (GMO)"! Si uite asa Putin isi protejeaza cetatenii sai si cere si Americii sa interzica cultivarea plantelor modificate genetic! Oamenii de stiinta rusi demonstreaza ca GMO provoaca cancer si sterilitate!
NATO nu vrea dezarmarea nucleară
Supravegherea în masă şi modelarea comportamentului în era digitală. Ce se mai poate face?
Conspiratia TTIP, BIT, CETA si NAFTA: Corporatiile din SUA-UE vor fi deasupra intereselor oamenilor ! Un adevarat paienjenis al Iluminatilor, prin care doresc sa instaureze Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !
52 de palestinieni uciși de armata israeliană. Război în Fâșia Gaza, în ziua deschiderii ambasadei SUA
Malta, prima ţară europeană care interzice tratamentul împotriva homosexualităţii! Amendă sau pușcărie pentru cei care prescriu astfel de tratamente!
Tentativa de lovitură de stat din Venezuela - planificată direct la Washington
Misterioasele piramide de pe Marte şi Ceres
Google și Facebook doresc să cenzureze site-urile și paginile care publică informații alternative ce contrazic mass-media oficială
UE va aloca 1 milion de euro pentru combaterea presei rusești. UE este deranjată de adevărurile prezentate de presa rusă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro