In SUA, oamenii pot fi considerati potentiali teroristi, doar dupa comportament ! Lupta impotriva terorismului este o lupta impotriva tuturor libertatilor civile ale oamenilor !

by Legea Patriotic Act, in SUA, a atins un alt nivel al cotei “democratice”, in sensul ca, pe teritoriul unde se deruleaza “Visul American”, turistii, dar si cetatenii sunt considerati potentiali teroristi in general, iar aceste aspecte se mai contureaza in viziunea unor “experti”, dupa ce analizeaza psihometric, fizionomia fiecarui […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Legea Patriotic Act, in SUA, a atins un alt nivel al cotei “democratice”, in sensul ca, pe teritoriul unde se deruleaza “Visul American”, turistii, dar si cetatenii sunt considerati potentiali teroristi in general, iar aceste aspecte se mai contureaza in viziunea unor “experti”, dupa ce analizeaza psihometric, fizionomia fiecarui individ in parte.

manufactured-terrorism-CIA

De pe site-ul Active News aflam mai multe despre cum cetatenii americani si nu numai sunt tratati ca niste teroristi:


“Un document revelat public în acest week-end arată cum sunt depistaţi teroriştii în SUA după comportamentul pe care îl au.

Diferitele date comportamentale sunt punctate. Astfel, agitaţia, fluieratul, palmele transpirate primesc un punct. Aroganța, o privire rece sau postura rigidă două puncte. Acestea sunt doar câteva dintre semnele suspecte pe care ofițerii TSA (Administrația Securității Transporturilor) din SUA trebuie să le urmărească la călători, în aeroporturi, potrivit unui document confidențial.

Lista aceasta de verificare a comportamentului suspect al călătorilor din aeroporturile din SUA face parte din controversatul program al TSA de a identifica potențiali teroriști. Ofiţerii TSA trebuie să identifice, prin tehnici specifice de observare, semnele ce indică stresul sau încercarea de a le înșela vigilenţa.

Programul din SUA foloseşte ofițeri special instruiți, numiţi ofiţeri de detectare a comportamentului, ce vizionează și interacționează cu pasagerii care trec prin zona de verificare din aeroporturi. Documentul care listează criteriile folosite de ofiţerii TSA nu este clasificat, dar a fost ţinut cât mai secret cu putinţă de către TSA și nu a fost cunoscut public până acum.

Pe lista semnelor care îl aduc pe un anumit călător în diferite stadii de verificare se află elemente, precum faptul că pare a fi deghizat, indice care valorează trei puncte, ori faptul că i se… mişcă ciudat mărul lui Adam.

Mulţi indicatori, precum faptul că subiectul urmăririi tremură sau soseşte prea târziu pentru zbor, par să confirme acuzațiile deja formulate, conform cărora programul ia în colimator semne și emoții comune pentru prea multe persoane care zboară cu avionul.”[1]

Documentar: “Natiunea Suspecta” !

SURSE


1. http://activenews.ro/document-cum-te-poti-trezi-terorist-in-sua-dupa-comportament_1893346.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro