În SUA, ONG-iștii lui George Soros întocmesc liste negre cu „site-uri de evitat”, după victoria lui Donald Trump

Distribuie!

In Romania, dupa tragedia de la Colectiv (un atentat terorist in opinia noastra), ONG-istii lui George Soros au inceput sa intocmeasca liste negre cu „”site-uri de evitat”, dupa ce site-urile alternative de informatii au analizat tragedia din perspectiva a unei conspiratii.

Dupa o infierare cu manie proletara, proletarii lui George Soros au creat chiar si un site (verificasursa.ro), unde sunt prezentate o serie de site-uri cu informatii alternative, printre care si al nostru. Ce denota de aici? Disperare. Acesti indivizi cu mentalitati bolsevice, marxiste, nu inteleg ce inseamna libertatea de exprimare si tot ei sunt cei ce vorbesc despre „toleranta”. In opinia lor, aceste site-uri nu sunt „corecte politic”.


In SUA, ONG-istii proletari, tovarasi si revolutionari au inceput sa intocmeasca liste negre cu „site-uri de evitat”, dupa victoria lui Donald Trump. Deci, in Romania au facut asta dupa tragedia de la Colectiv, iar in SUA dupa victoria lui Donald Trump.

Deci, vedem ca ei se focuseaza dupa astfel de evenimente fiind deranjati de faptul ca oamenii isi pun intrebari, ori in opinia lor, a extremistilor de stanga, oamenii nu trebuie sa gandeasca.


„Foto: Quantcast afișează deja avertismente când intri pe site-urile de pe „Lista Neagră”. Quantcast este o companie de tehnologie americana, înființată în in anul 2006, care este specializată în măsurarea audienței și în publicitate în timp real. Practic ziarele conservatoare cum e Infowars, vor fi asfixiate în lipsa publicității şi a acestor blocaje şi pop-uri.

171116quant

Vă amintiți probabil că în urma pierderii războiului mediatic pe tema aducerii imigranților prin încălcarea Constituției, reteaua progresist-soroşistă de la noi a trecut să facă LISTE NEGRE cu ziare on-line care nu trebuie citite.

Printre participanții la această mizerabilă operațiune neo-stalinistă a LISTELOR NEGRE s-au numărat Lucian Mândruță, Moise Guran, Hotnews cu Tăpălagă şi Pantazi, Adevărul, Deutsche Welle şi mulți alți numeroși activişti mai obscuri din ONG-urile lui Soros

De ce să aflați că multe alimente sunt mai scumpe în România decât în Germania acolo unde salariul minim e de 6,5 ori mai mari decât salariul minim din România?

De ce să aflați că în multe județe 1 din 2 adulți între 20 şi 59 de ani nu au loc de muncă ?

De ce să aflați că vom fi în continuare jefuiți de Resursele Noastre pe care luăm un bacşiş de 3,5% dîn 100% care este al nostru.

De ce să aflați că prin relocările de imigranți organizate de progresiştii din UE şi de aiurea şi acceptate de cozile de topor de la noi, se-ncalcă Constituția la articolul 3 (4)? De ce să aflați că imigranții primesc în total ajutoare sociale mai mari decât salariul minim pe economie pentru care mulți românii muncesc o lună de zile?

De ce să aflați că vaccinul adus din Kazahstan era în perioada de teste şi că toți bebeluşii din România erau pe post de cobai? De ce să aflați că Legea Vaccinării Obligatorii încalcă Constituția ?

De ce să aflați că Uniunea Europeană este un proiect progresist federalist care are ca scop final desființare statelor naționale inclusiv a României? De ce să aflați că, comunistul Spinelli cel cu teoria bolşevică a Europei Federale din care Statele Naționale vor dispărea e mentorul lui Merkel, al lui Hollande şi al lui Renzi?

De ce să aflați că dreptul oricărui copil de a avea o mamă şi un tată este inalienabil şi că progresiştii vor să le-ncalce copiilor acest drept?

De ce să aflați pe cine finanțează Soros în România şi care e Partidul lui apărut din ONG-uri şi din activiști stradali?

De ce să aflați că numeroși europarlamentari români ca Macovei, Nicolai, Weber, Crețu, Vălean, etc..etc.. sunt „Aliați de Nădejde” ai lui SOROS, denumire trecută chiar în documentele acestuia?

De ce să aflați că Soros a fost unul dintre principalii finanțatori ai lui Hillary Clinton căreia îi dădea indicații încă de pe vremea când era Secretar de Stat

De ce să aflați că actualul şef al ONU, António Guterres, e un Bilderberg, că Barroso cel care a condus 10 ani Uniunea Europeană e un Bilderberg că The Economist şi Wall Street Journal au editorialişti Bilderbergi şi că Cioloş şi Iohannis fac parte din organizații conduse de Bilderbergi, respectiv că Friends of Europe e condusă de Bilderbergul Etienne Davignon şi ECFR de Bilderbergul Carl Bildt?

Din toate aceste motive şi din multe altele, Fluierul.ro este catalogat de soroşişti ca fiind un ziar marcat cu „A se evita neapărat” şi e pus de progresişti pe Lista cea mai Neagră. Lucrurile astea şi multe altele Nu trebuie să le aflați.

Observați că ei Vă cred incapabili să decideți cu mintea voastră ce ziare să citiți şi ce ziare să nu citiți şi în care să aveți încredere şi în care nu. Isteria progresistă a LISTELOR NEGRE cu ziare care nu trebuie citite a cuprins acum SUA după ce Hillary a pierdut alegerile.

Acum după pierderea alegerilor de către progresiştii internaționalişti din SUA aceștia în disperarea lor au găsit motivul înfrângerii lor: cică Hillary a pierdut din cauza ziarelor on-line care au difuzat ştiri false.

A spus-o chiar Obama aflat în vizită la Berlin.

Deci progresiștii nu au pierdut pentru că prin globalismul lor accelerat au adus zeci de milioane de americani la sapă de lemn ci deşi controlează 90% din presa de-acolo ca şi la noi, au găsit motivul: puținele ziare conservatoare i-au mințit pe americani în privința realității.

În stilul lor mârșav ei amestecă site-urile de CanCan şi de povești cu vampiri şi cu canale subterane cu ziare on-line absolut serioase cum sunt Breitbart sau InfoWars. Exact așa au făcut şi la noi.

Exact ca la noi. Dovadă că avem de-a face cu aceeași rețea şi cu aceeaşi conducere a rețelei.

Iată ce scrie site-ul conservator The Daily Wire despre noua isterie progresistă din SUA cu Listele Negre făcute cu „ziarele care propagă ştiri false”. SIMILITUDINEA cu isteria de la noi cu Liste Negre ce conțin ziarele online care îi deranjează e prea mare ca să nu fie un același ordin care provine din aceeași minte progresist încețoşată de neo-stalinism
The Daily Wire

Imaginați-vă că Domnul Bell vă ascultă la telefon ori de câte ori vorbiți şi că vă deconectează la fiecare apel telefonic care consideră el după capul lui că răspândiți „informații false” în timp ce vorbiți. Cenzura asta vor s-o introducă progresiştii în acest moment, după ce au pierdut alegerile

Se spune că, atât Facebook cât și Google sunt acum la bord şi caută să vadă cum vor putea bloca site-urile puse de progresişti pe lista neagră.

Așa că hai să numim acest lucru ceea ce şi este – o Mare şi Grasă Listă Neagră „Blacklist”… o listă neagră făcută de progresiştii de extrema stânga sub mantia formulată ca fiind „etică jurnalistică” …

Ei bine, Prima Listă Neagră Oficială („Official Blacklist”) a fost compilată de progresişti și … ghiciți cine e pe această listă neagră?

Noi suntem.

The Daily Wire.

De asemenea, pe această listă neagră sunt Infowars, Breitbart News, The Red State, The Blaze și The ZeroHedge.

statue-of-liberty-political-correctness

Cu alte cuvinte, The Daily Wire, și o serie de alte ziare online conservatoare perfect legitime care îndrăznesc să conteste status quo-ul, sunt acum catalogate la un loc cu site-uri care fac bășcălie de genul „The Onion” ca fiind „distribuitoare de știri false”.

Deci ce putem vedea că se întâmplă aici, vi se pare corect?

Mass-media mainstream progresistă care a vrut să v-o impună pe Hillary pe buletinul de vot câştigător la prezidențialele 2016, a pierdut, iar acum doresc să reducă la tăcere presa şi ideile contrare lor prin pătarea, marginalizarea și, acum prin punerea ziarelor online care nu le convin pe liste negre ca fiind „distribuitoare de știri false”.

Aceasta nu este o glumă. Sistemul se ocupă să compileze liste negre cu site-uri care trebuie cenzurate, Google şi Facebook se gândesc cum să cenzureze aceste site-uri, în toată țară au loc o mulțime de revolte împotriva președintelui ales și progresiştii cheltuie milioane de dolari pentru a organiza aceste revolte.”[1]

SURSE

  1. http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=899215&title=dupa-listele-negre-facute-la-noi-de-progresistii-sorosisti-cu-site-urile-care-nu-trebuie-citite-istoria-se-repeta-in-sua-se-fac-liste-negre-cu-site-uri-care-trebuie-cenzurate-pe-motiv-ca-raspandesc-stiri-false-breitbart-si-infowars-pe-lista-neagra
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Un consilier al premierului australian Tony Abbott a afirmat că încălzirea globală este o invenție susținută de Organizația Națiunilor Unite pentru a crea o nouă ordine mondială
Cum au pierdut marxiștii culturali când au câștigat
Sindromul Wi-Fi/electrohipersensibilitatea, o boală reală
Colaborarea dintre Guvernul SUA și anumite grupări extraterestre. La data de 22 februarie 1954, la baza militară Edwards, California, s-a produs o vizită istorică a unui echipaj extraterestru din specia „micii cenuşii“. La această primire a fost prezent preşedintele SUA, Dwight Eisenhower, asistat de o comisie din care făcea parte şi fostul agent secret William Cooper, care, ulterior, a dezvăluit totul, motiv pentru care a fost asasinat
Ține-ți gura pe Internet: Facebook se transformă în Gulag!
Marine Le Pen, condiție pentru a participa la o emisiune TV: Afară cu steagul UE din platou! ”Eu vreau să fiu președintele Republicii Franceze, nu al Comisiei Europene. Consider că UE a făcut destul de mult rău țării noastre”
Zona 51, locul unde sunt adăpostite OZN-urile
Mossad – poate cel mai puternic serviciu secret din lume
Mesaj din Israel: "Europenii trebuie să se ridice împotriva Rețelei Soros și să-și apere tradițiile și valorile naționale de planurile subversive ale megalomaniacului"
Putin: Zonele de conflict au devenit pentru unii o „afacere profitabilă"
Chemtrails și geoingineria
Operaţiunea "Rapid şi furios": În anul 2011, Biroului pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc şi Explozibili din SUA (ATF) a lansat operaţiunea „Rapid şi furios” prin care furnizau arme de contrabandă celor mai periculoşi traficanţi de droguri din Mexic, cu pretextul că astfel vor putea urmări traseul armelor şi vor reuşi să anihileze reţelele de trafic de droguri

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...