În Suedia, steagul ISIS este legal, poate fi afișat în public și nu incită la ură

Distribuie!by În Suedia steagul ISIS este legal, poate fi afișat în public și nu incită la ură, asta in cazul  unui barbat musulman acuzat de incitare la ura rasiala. Barbatul, in varsta de 23 de ani, a postat o fotografie pe Facebook cu steagul ISIS, in decembrie 2015. Barbatul de […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În Suedia steagul ISIS este legal, poate fi afișat în public și nu incită la ură, asta in cazul  unui barbat musulman acuzat de incitare la ura rasiala. Barbatul, in varsta de 23 de ani, a postat o fotografie pe Facebook cu steagul ISIS, in decembrie 2015.

Barbatul de origine siriana a fost acuzat de incitare la ura rasiala, dar procurorul, Gisela Sjovalls, a declarat ca a luat decizia de a renunta la acuzatii “dupa o atenta analiza”. Acest procuror multiculturalist suedez ne spune ca afisarea in public a steagului teroristilor ISIS nu poate fi considerat un “discurs al urii”, deoarece nu este o expresie a lipsei de respect fata de orice grup etnic sau minoritar, dar svastica ar putea fi considerat un simbol al urii rasiale.


Avocatul a insistat ca, clientul sau nu este un sustinator al ISIS si a sustinut ca steagul adoptat de ISIS a fost un simbol folosit de islamisti timp de sute de ani inainte de a fi revendicat de catre ISIS[1]. Pe aceeasi logica, nici svastica nu a fost inventata de nazisti, ci este un simbol al pacii vechi de 12.000 de ani.

barbat-suspectat-de-atacuri-xenofobe-dupa-ce-a-impuscat-opt-imigranti-arestat-in-suedia-81410

Oricum, cazul este unul interesant si va genera dezbateri aprinse, mai ales ca Suedia este cea mai multiculturalista si atee tara din Europa, dar care, treptat, se prabuseste sub acest multiculturalism utopic, insa astfel de informatii despre haosul din aceasta tara marxista nu sunt prezentate in mass-media romaneasca.


SURSE

  1. https://www.rt.com/news/362929-sweden-isis-flag-facebook/
  2. Foto: antena3.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Toleranța la intoleranță: Arhiepiscopul de Bruxelles atacat de activiste LGBT
Șeful FBI o apară pe Hillary Clinton și îl acuză, în mod fals, pe hackerul român, Guccifer, că "a mințit", atunci când a afirmat că i-a "spart" serverul de pe care au fost trimise e-mail-urile
Comunismul American - Neomarxism - Poliția Gândirii - Corectitudinea Politică - Școala de la Frankfurt
Un raport al CIA din anul 2005, în care erau anticipate posibilele amenințări din anii 2020-2025, oferă o descriere amănunțită și detaliată a unei pandemii foarte asemănătoarea cu aceea care pune astăzi presiune pe întreaga planetă
Hillary Clinton, Wikileaks și Noua Ordine Mondială
Americanii au creat un robot-politist care sa patruleze si sa monitorizeze strazile din America! Statul politienesc in America a ajuns deja la apogeu, lumea fiind supravegheata si controlata prin tehnologie, incalcandu-li-se dreptul la intimitate! Zbigniew Brzeziński, seful Comisiei Trilaterale vorbea inca din 1970 despre "Epoca Tehnotronica", cand toti oamenii vor fi controlati si supravegheati!
Pentagonul susține că, "din greșeală", i-au aprovizionat cu arme pe teroriștii ISIS (2014)
Misterul Zonei 51
Rusia denunță decizia „tendențioasă și antisârbă" a Tribunalului Penal Internațional de condamnare a lui Ratko Mladici
Răpirea libertățiilor de către Iluminați
Sun Tzu despre cum se distruge o națiune: "Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, tulbură-le tradițiile, bagă-i în dezbinare, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt! Așa nu vei avea nevoie de luptă, căci speriați de ceea ce au devenit, te vor implora pe tine să vii și să-i salvezi de ei înșiși"
Noua Ordine Mondială: ”Build Back Better”, parola globaliștilor din „Marea Resetare”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro