În Suedia, steagul ISIS este legal, poate fi afișat în public și nu incită la ură

Distribuie!by În Suedia steagul ISIS este legal, poate fi afișat în public și nu incită la ură, asta in cazul  unui barbat musulman acuzat de incitare la ura rasiala. Barbatul, in varsta de 23 de ani, a postat o fotografie pe Facebook cu steagul ISIS, in decembrie 2015. Barbatul de […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În Suedia steagul ISIS este legal, poate fi afișat în public și nu incită la ură, asta in cazul  unui barbat musulman acuzat de incitare la ura rasiala. Barbatul, in varsta de 23 de ani, a postat o fotografie pe Facebook cu steagul ISIS, in decembrie 2015.

Barbatul de origine siriana a fost acuzat de incitare la ura rasiala, dar procurorul, Gisela Sjovalls, a declarat ca a luat decizia de a renunta la acuzatii “dupa o atenta analiza”. Acest procuror multiculturalist suedez ne spune ca afisarea in public a steagului teroristilor ISIS nu poate fi considerat un “discurs al urii”, deoarece nu este o expresie a lipsei de respect fata de orice grup etnic sau minoritar, dar svastica ar putea fi considerat un simbol al urii rasiale.


Avocatul a insistat ca, clientul sau nu este un sustinator al ISIS si a sustinut ca steagul adoptat de ISIS a fost un simbol folosit de islamisti timp de sute de ani inainte de a fi revendicat de catre ISIS[1]. Pe aceeasi logica, nici svastica nu a fost inventata de nazisti, ci este un simbol al pacii vechi de 12.000 de ani.

barbat-suspectat-de-atacuri-xenofobe-dupa-ce-a-impuscat-opt-imigranti-arestat-in-suedia-81410

Oricum, cazul este unul interesant si va genera dezbateri aprinse, mai ales ca Suedia este cea mai multiculturalista si atee tara din Europa, dar care, treptat, se prabuseste sub acest multiculturalism utopic, insa astfel de informatii despre haosul din aceasta tara marxista nu sunt prezentate in mass-media romaneasca.


SURSE

  1. https://www.rt.com/news/362929-sweden-isis-flag-facebook/
  2. Foto: antena3.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro