În Suedia, steagul ISIS este legal, poate fi afișat în public și nu incită la ură

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În Suedia steagul ISIS este legal, poate fi afișat în public și nu incită la ură, asta in cazul  unui barbat musulman acuzat de incitare la ura rasiala. Barbatul, in varsta de 23 de ani, a postat o fotografie pe Facebook cu steagul ISIS, in decembrie 2015.

Barbatul de origine siriana a fost acuzat de incitare la ura rasiala, dar procurorul, Gisela Sjovalls, a declarat ca a luat decizia de a renunta la acuzatii „dupa o atenta analiza”. Acest procuror multiculturalist suedez ne spune ca afisarea in public a steagului teroristilor ISIS nu poate fi considerat un „discurs al urii”, deoarece nu este o expresie a lipsei de respect fata de orice grup etnic sau minoritar, dar svastica ar putea fi considerat un simbol al urii rasiale.


Avocatul a insistat ca, clientul sau nu este un sustinator al ISIS si a sustinut ca steagul adoptat de ISIS a fost un simbol folosit de islamisti timp de sute de ani inainte de a fi revendicat de catre ISIS[1]. Pe aceeasi logica, nici svastica nu a fost inventata de nazisti, ci este un simbol al pacii vechi de 12.000 de ani.

barbat-suspectat-de-atacuri-xenofobe-dupa-ce-a-impuscat-opt-imigranti-arestat-in-suedia-81410

Oricum, cazul este unul interesant si va genera dezbateri aprinse, mai ales ca Suedia este cea mai multiculturalista si atee tara din Europa, dar care, treptat, se prabuseste sub acest multiculturalism utopic, insa astfel de informatii despre haosul din aceasta tara marxista nu sunt prezentate in mass-media romaneasca.


SURSE

  1. https://www.rt.com/news/362929-sweden-isis-flag-facebook/
  2. Foto: antena3.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

"America este inamicul numărul unu" al Iranului, afirmă ayatollahul Ali Khamenei. "Cooperarea noastră poate izola America (...). Eşecul teroriştilor susţinuţi de Statele Unite în Siria nu poate fi negat, însă americanii îşi continuă comploturile"
Neomarxiștii au ieșit să protesteze împotriva naționaliștilor germani de la Alternativă pentru Germania (AfD), după ce aceștia au reușit să intre în Bundestag
Facebook se transforma in curand intr-un sistem de spionare ambientala ! O aplicatie periculoasa pentru telefoanele smartphone creata de Facebook !
Armele psihotronice pot fi utilizate în vederea extragerii unor informaţii ce sunt stocate în creierul unei persoane, care apoi vor fi introduse într-un calculator care le va rearanja, astfel încât ulterior să existe posibilitatea controlării acelei persoane
Imperiul Roman încă există, în secret - simbolistică, putere, dominație și control
Arhiva secretă a Francmasoneriei britanice: Cum a fost muşamalizată ancheta scufundării Titanicului
O nouă eră de supraveghere în masă ia naștere în Europa
Lumina Toxică: Latura întunecată a becurilor economice
Eurodeputata globalistă, Judith Sargentini, cea a inițiat sancționarea Ungariei, după ce guvernul naționalist al Ungariei a început să se îndepărteze de "valorile europene". Aceasta îi apreciază pe activiștii #Rezist din România
Agenda 2030 – planul de instituire a Guvernului Mondial
Big Brother: Departamentul Securitatii Interne al SUA poate bloca complet serviciile de comunicatii in cazul unei crize nationale
Dr. Vasile Astărăstoae: Luc Montagnier și legea vaccinării obligatorii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...