În timp ce “vestele galbene” din Franța protestează împotriva globaliștilor, #rezistenții din România au organizat un miting pro-UE!

by “Miting pro-Europa, în zona Ateneului, cu ocazia lansării oficiale a președinției UE / Mesaj proiectat pe Palatul Regal: “We want EU, PSD wants Russia” Câteva sute de persoane s-au adunat joi seara în fața Bibliotecii Universitare, la protestul anunțat sub deviza ”We need UE” și ”Vrem Europa, nu dictatură” […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Miting pro-Europa, în zona Ateneului, cu ocazia lansării oficiale a președinției UE / Mesaj proiectat pe Palatul Regal: “We want EU, PSD wants Russia”

Câteva sute de persoane s-au adunat joi seara în fața Bibliotecii Universitare, la protestul anunțat sub deviza ”We need UE” și ”Vrem Europa, nu dictatură” de organizațiile ”Rezistența”, ”Corupția Ucide” și ”Inițiativa România”.


Protestul a avut loc cu ocazia ceremoniei oficiale de lansare a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, la Ateneul Român, unde vor fi prezenți Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Jean Claude Juncker, Antonio Tajani și Donald Tusk.“[1]

Sa revenim cu picioarele pe Pamant si sa ne uitam la ceea ce se intampla in realitate, dincolo de minciunile pe care presa globalista le prezinta: in Franta, “vestele galbene” protesteaza impotriva neomarxistilor/progresistilor/liberalilor/globalistilor, care sunt aproape de a distruge natiunile si valorile nationale. Neomarxistii/progresistii/liberalii/globalistii sustin casatoriile LGBT, teoria genului, aducerea de imigranti, cenzura internetului si cenzura libertatii de exprimare.


Globalistii mai cer ca natiunile sa renunte la suveranitate si sa accepte centralizarea puterii, dupa modelul comunistilor. In Mai 2018, Presedintele Comsiei Europene, Jean-Claude Juncker, a tinut un discurs elogios la adresa lui Karl Marx, unul dintre ideologii globalizarii, care milita pentru distrugerea natiunilor, distrugerea valorilor nationale si pentru centralizarea puterii in mainile “proletariatului”.

Asadar, cine asociaza protestele globalistilor #Rezist cu cele ale “vestelor galbene” inseamna sa induca opinia publica in eroare.

SURSE

  1. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22905500-protest-zona-ateneului-ocazia-lansarii-oficiale-presedintiei-circa-100-persoane-fata-bibliotecii-universitare.htm
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Globalista Victoria Nuland a fost alungată de la Departamentul de Stat al SUA
Parlamentul Greciei recunoaște statul Palestina
Statul şi iluzia Autorităţii
Două treimi dintre americani sunt convinși că CIA l-a asasinat pe fostul Președinte al SUA, John Kennedy
Se clatină Big Pharma! Opt companii farmaceutice, acuzate de primarul New York-ului că au provocat o epidemie în orașul american: „A venit vremea să plătească pentru ce au făcut!”
Sun Tzu despre cum se distruge o națiune: "Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, tulbură-le tradițiile, bagă-i în dezbinare, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt! Așa nu vei avea nevoie de luptă, căci speriați de ceea ce au devenit, te vor implora pe tine să vii și să-i salvezi de ei înșiși"
"În căutarea lui Dory". Pentru prima dată, Disney introduce un cuplu gay în desenele animate. Bonus: Un moment transgender: o rândunică de mare devine din "el" o "ea"
România, stat polițienesc: Sindicaliștii din poliție vor ca polițiștii să nu mai fie filmați sau fotografiați! Cei care filmează sau fotografiază un polițist riscă să fie amendat cu 10.000 lei! Filmarea și fotografierea polițiștilor trebuie să rămână legală! Filmările și fotografiile cu polițiști care comit abuzuri trebuie postate pe internet pentru a atrage atenția opiniei publice!
Adevărul despre ce au fost învățați liceenii din Vrancea la conferința organizată de Ambasada SUA, după ce mulți dintre ei și-au semnat singuri acordurile parentale
Cum moare UE fără a se dezlănțui un război?
Fluorizarea apei potabile, otrăvirea globală
Legea penibila care ii lasa pe romani sa fie jefuiti in continuare de banci! Niciun politician nu o sa va ajute! Nu mai faceti imprumuturi la banci!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro