În timp ce “vestele galbene” din Franța protestează împotriva globaliștilor, #rezistenții din România au organizat un miting pro-UE!

by “Miting pro-Europa, în zona Ateneului, cu ocazia lansării oficiale a președinției UE / Mesaj proiectat pe Palatul Regal: “We want EU, PSD wants Russia” Câteva sute de persoane s-au adunat joi seara în fața Bibliotecii Universitare, la protestul anunțat sub deviza ”We need UE” și ”Vrem Europa, nu dictatură” […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Miting pro-Europa, în zona Ateneului, cu ocazia lansării oficiale a președinției UE / Mesaj proiectat pe Palatul Regal: “We want EU, PSD wants Russia”

Câteva sute de persoane s-au adunat joi seara în fața Bibliotecii Universitare, la protestul anunțat sub deviza ”We need UE” și ”Vrem Europa, nu dictatură” de organizațiile ”Rezistența”, ”Corupția Ucide” și ”Inițiativa România”.


Protestul a avut loc cu ocazia ceremoniei oficiale de lansare a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, la Ateneul Român, unde vor fi prezenți Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Jean Claude Juncker, Antonio Tajani și Donald Tusk.“[1]

Sa revenim cu picioarele pe Pamant si sa ne uitam la ceea ce se intampla in realitate, dincolo de minciunile pe care presa globalista le prezinta: in Franta, “vestele galbene” protesteaza impotriva neomarxistilor/progresistilor/liberalilor/globalistilor, care sunt aproape de a distruge natiunile si valorile nationale. Neomarxistii/progresistii/liberalii/globalistii sustin casatoriile LGBT, teoria genului, aducerea de imigranti, cenzura internetului si cenzura libertatii de exprimare.


Globalistii mai cer ca natiunile sa renunte la suveranitate si sa accepte centralizarea puterii, dupa modelul comunistilor. In Mai 2018, Presedintele Comsiei Europene, Jean-Claude Juncker, a tinut un discurs elogios la adresa lui Karl Marx, unul dintre ideologii globalizarii, care milita pentru distrugerea natiunilor, distrugerea valorilor nationale si pentru centralizarea puterii in mainile “proletariatului”.

Asadar, cine asociaza protestele globalistilor #Rezist cu cele ale “vestelor galbene” inseamna sa induca opinia publica in eroare.

SURSE

  1. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22905500-protest-zona-ateneului-ocazia-lansarii-oficiale-presedintiei-circa-100-persoane-fata-bibliotecii-universitare.htm
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro