În timp ce “vestele galbene” din Franța protestează împotriva globaliștilor, #rezistenții din România au organizat un miting pro-UE!

by “Miting pro-Europa, în zona Ateneului, cu ocazia lansării oficiale a președinției UE / Mesaj proiectat pe Palatul Regal: “We want EU, PSD wants Russia” Câteva sute de persoane s-au adunat joi seara în fața Bibliotecii Universitare, la protestul anunțat sub deviza ”We need UE” și ”Vrem Europa, nu dictatură” […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Miting pro-Europa, în zona Ateneului, cu ocazia lansării oficiale a președinției UE / Mesaj proiectat pe Palatul Regal: “We want EU, PSD wants Russia”

Câteva sute de persoane s-au adunat joi seara în fața Bibliotecii Universitare, la protestul anunțat sub deviza ”We need UE” și ”Vrem Europa, nu dictatură” de organizațiile ”Rezistența”, ”Corupția Ucide” și ”Inițiativa România”.


Protestul a avut loc cu ocazia ceremoniei oficiale de lansare a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, la Ateneul Român, unde vor fi prezenți Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Jean Claude Juncker, Antonio Tajani și Donald Tusk.“[1]

Sa revenim cu picioarele pe Pamant si sa ne uitam la ceea ce se intampla in realitate, dincolo de minciunile pe care presa globalista le prezinta: in Franta, “vestele galbene” protesteaza impotriva neomarxistilor/progresistilor/liberalilor/globalistilor, care sunt aproape de a distruge natiunile si valorile nationale. Neomarxistii/progresistii/liberalii/globalistii sustin casatoriile LGBT, teoria genului, aducerea de imigranti, cenzura internetului si cenzura libertatii de exprimare.


Globalistii mai cer ca natiunile sa renunte la suveranitate si sa accepte centralizarea puterii, dupa modelul comunistilor. In Mai 2018, Presedintele Comsiei Europene, Jean-Claude Juncker, a tinut un discurs elogios la adresa lui Karl Marx, unul dintre ideologii globalizarii, care milita pentru distrugerea natiunilor, distrugerea valorilor nationale si pentru centralizarea puterii in mainile “proletariatului”.

Asadar, cine asociaza protestele globalistilor #Rezist cu cele ale “vestelor galbene” inseamna sa induca opinia publica in eroare.

SURSE

  1. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22905500-protest-zona-ateneului-ocazia-lansarii-oficiale-presedintiei-circa-100-persoane-fata-bibliotecii-universitare.htm
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Thomas Malthus, cel care a pus bazele Malthusianismului: planul de control asupra populației lumii
Miliardarii de la Gabriel Resources si Carpathian Gold au primit drept de exploatare a Rosiei Montane si a Muntilor Apuseni ! Carpathian Gold a primit drept de exploatare a aurului din Muntii Apuseni pentru 20 de ani !
Noua Securitate a SRI-DNA și a ONG-urilor lui George Soros
Compania Coca-Cola a fost dată în judecată pentru fals și dezinformare în cadrul campaniilor de marketing pentru promovarea băuturilor. Cât zahăr conține cu adevărat o doză
Moses Hess, fondatorul Socialismului, a fost francmason în Loja "Marele Orient"
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a venit în România pentru a face propagandă Globalizării
Agenda 21, Agenda 30 şi Noua Ordine Mondială - planul pentru o sclavie durabilă
Sud Coreenii protestează împotriva instalării scutului antirachetă american
Atacurile informatice la nivel mondial - o operațiune "steag fals" a serviciilor secrete din SUA și UE
Peste 4.600 imigranţi ilegali au solicitat acordarea unei forme de protecţie internaţională din partea statului român, de la începutul anului şi până în prezent, cei mai mulţi fiind din state precum Irak, Siria, Pakistan, Afganistan! România trebuie să spună nu primirii de imigranți!
Ministrul sârb de Externe îi dă o lecție unui oficial american: "Anumite persoane, inclusiv reprezentanți ai Departamentului de Stat, au vizionat prea mult Războiul Lumilor și povestiri SF"
România - bolovanul din drumul Noii Revoluții Marxiste care trebuie zdrobit
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro