In vara lui 2012, o furtuna solara extrema era sa lase Pamantul fara curent electric ! Polii Soarelui s-au schimbat chiar de Revelion intre 31-1 ianuarie 2014 ! In acesti ani Soarele este intr-o intensa activitate ce nu poate fi ignorata !

Distribuie!

Inainte de toate, acest articol nu vorbeste despre sintagma „sfarsitul lumii”, ci doreste sa expuna o intamplare din 23 iulie 2012, cand am fost foarte aproape sa ramane fara curent electric, din cauza unei furtuni solare extrem de puternice.

Citez un articol de pe site-ul incomemagazine.ro:


„Putin a lipsit ca, in 2012, o puternica explozie solara sa distruga toate circuitele electrice de pe Pamant, „aruncand civilizatia contemporana undeva in secolul al 18-lea”, a dezvaluit NASA.

Furtuna, care a avut loc in 23 iulie 2012, a fost cea mai puternica din ultimii 150 de ani. „Daca eruptia s-ar fi produs cu o saptamana mai devreme, Terra ar fi fost lovita din plin”, a explicat Daniel Baker de la Universitatea din Colorado.

O furtuna de amploarea celei din 1859 ar fi costat economia mondiala 2.000 de miliarde de dolari, au afirmat, la randul lor, expertii Academiei nationale de stiinta.

Pentru ca furtunile solare pot perturba functionarea retelelor electrice si pot intrerupe telecomunicatiile, internetul, transporturile aeriene sau orice alt sistem alimentat cu energie electrica.

Furtunile solare se formeaza la suprafata Soarelui. In timpul acestor explozii sau eruptii de masa coronala, plasma ionizata este aruncata in spatiu cu mare viteza.

Vanturile solare astfel generate sunt incarcate cu puternice radiatii si provoaca furtuni geomagnetice, interactionand cu campul magnetic al Pamantului.

Potrivit fizicianului Pete Riley, exista o probabilitate de 12% ca o puternica furtuna solara sa afecteze Terra in urmatorii 10 ani.”[1]

Soarele si-a inversat polii – cei de la NASA sint in alerta maxima din cauza eruptiilor solare puternice ce vor avea loc!
Alerta se bazeaza pe faptul ca eruptiile solare au puterea de a lasa Planeta fara curent electric!
Niciun om inteligent nu poate submina puterea soarelui!
Soarele va pune capat conspiratiei Iluminatilor si le va distruge toate planurile de control!

Superfurtuna solara din Quebec (Canada) 1859


Cine crede ca soarele e doar o jucarioara si nu ar face ea asa-ceva, mai exact cine ia in deradere forta soarelui, evident o persoana cu probleme mintale, vreau sa reamintesc ce s-a intamplat in 1859.

In 1989, o furtuna geomagnetica, a lasat milioane de locuitori din Quebec fara curent timp de mai multe ore.
In ianuarie 1994, satelitul Canadian de telecomunicatii Anik E, in valoare de 290 milioane de dolari, a fost distrus de o furtuna solara, fiind necesare sase luni si 50-70 mil $ pentru a-l face operational.
Una dintre cele mai periculoase contributii aduse unei furtuni solare, o reprezinta fenomenul CME (coronal mass ejection), un nor incarcat cu paticule, scuipate de soare, care strabat spatiul cu viteze supersonice.
In 1859, un CME de o intensitate extrema a lovit Pamantul, rezultatul fiind o “furtuna solara perfecta”, care temporar a dublat luminozitatea soarelui insa in 1859, telegraful era abia descoperit de 15 ani, neexistand televiziune, sateliti, retele de curent, sisteme GPS pentru directionarea traficului terestru si maritim.

Mai multe puteti citi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/soarele-se-apropie-de-maximul-ciclului-sau-si-ar-putea-provoca-eruptii-solare-colosale.

Din punctul meu de vedere, o astfel de furtuna solara, ar da practic un restart omenirii, ca sa nu mai spun ca ar spulbera iremediabil toate planurile Iluminatilor in ceea ce priveste Noua Ordine Mondiala, finantele mondiale, iar oamenii ca speculantul evreul George Soros si/sau alti bancheri internationali, ar deveni istorie. Numai asa s-ar curata din temelii planeta noastra !

SURSE

1. http://incomemagazine.ro/articole/nasa-in-2012-terra-a-fost-la-un-pas-de-o-catastrofa-infioratoare

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...