In vestul Frantei elevii au fost "invitati" sa poarte fuste in cadrul unei campanii pro homosexualitate si lesbianism ! In semn de protest, un activist a intrebat: „in cazul acesta, FETELE ar trebui sa poarte BARBA”?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lucrurile o iau pe aratura deja, ca tot le plac unora ca Remus Cernea, intrat in parlament ca si deputat, ce traieste pe banii nostri si ne vorbeste noua despre “toleranta”. Domnule Cernea, se pare ca dumneata n-ai vazut ca in Marea Britanie si Franta s-au interzis folosirea expresiilor ancestralee “mama” si “tata”, iar pe pasapoartele britanicilor scrie “parinte 1” si “parinte 2”, de parca ar fi niste roboti. Acum il intreb eu pe Cernea si pe cei ca el sau adepti ai sloganurilor sale: UNDE MAI ESTE TOLERANTA PENTRU HETEROSEXUALI ?

Băieții din TOATE școlile franceze din Nantes sunt invitați, mâine, să POARTE FUSTĂ, în cadrul Campaniei „LIFT THE SKIRT”. În semn de protest, un activist a întrebat: „în cazul acesta, FETELE ar trebui să poarte BARBĂ”?

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-marea-britanie-si-franta-expresiile-mama-si-tata-interzise.


Site-ul de stiri activenews.ro a tradus o stire pe care o citez:

“Autoritățile franceze în materie de educație din Nantes au lansat Campania „Ridică Fusta” (Lift the Skirt), pentru a susține egalitatea între sexe. Profesorii și elevii a 27 de școli publice sunt invitați să poarte fuste pe 16 mai, stârnind, astfel, controverse în orașul francez.

Ideea de a scăpa de pantaloni, în favoarea fustelor, în încercarea de a milita împotriva sexismului aparține chiar elevilor și a fost sancționată de către autoritățile școlare orășenești și, în consecință,de către Ministerul Educației, după cum a relatat ziarul Local.
Pentru cei care preferă să nu-și arate picioarele goale, există opțiunea purtării unui sticker pe care scrie „Lupt împotriva sexismului, lupți și tu?”

Totuși, Campania a stârnit o revoltă în unele grupuri din Nantes, care se pare că pregătesc un protest. Activista pe plan politic Frigide Barjot, cunoscută pentru lupta împotriva căsătoriei între persoanele de același sex și adopțiilor LGBT (lesbian, gay, bisexual, and transgender) l-a întrebat, în mod oficial, pe rețeaua de microblogging Twitter pe Benoit Hamon, ministrul educației francez, dacă „în cazul acesta, fetele ar trebui să poarte barbă”, în contextul în care doar cu câteva zile înainte, Thomas Neuwirth, alias Conchita Wurst a câștigat competiția Eurovision, în rolul de travestit cu barbă. Organizațiile care apără drepturile familiei tradiționale (bărbat/femeie) consideră această inițiativă un alt pas prin care se încearcă forțarea introduceri, în școlile primare, a noțiunii conform căreia genul ar fi doar un construct social, adică Teoria Genului.

Tot anul acesta, Franța a fost implicată într-un scandal educațional, pe tema predării teoriei genului, în școli. În ianuarie, aproape jumătate din elevii școlilor primare au lipsit de la școală, în urma unui val de mesaje false prin care părinții au fost avertizați că există planul de a-i învăța pe copii să se masturbeze. Pretinzând a fi trimise de către Asociația pentru Egalitate și Reconciliere, mesajele făceau referire la inițiativa „ABCD-ul Egalității în școală”.

(Sursa: huffingtonpost.com)”[1]

O boala care a ajuns sa ne distruga familiile prin implementarea unor legi si incercare de amendare sau chiar arestare a celor ce sint impotriva acestui jalnic curent LGBT.


SURSE

1. http://activenews.ro/baietii-din-toate-scolile-franceze-din-nantes-sunt-invitati-maine-sa-poarte-fusta-cadrul-campaniei-lift-skirt-semn-de-protest-un-activist-intrebat-cazul_1836971.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

SUA şi Israel încearcă să împiedice publicarea unei “liste negre” a ONU privind coloniile evreieşti
Operațiuni secrete ale CIA, care au schimbat lumea, au fost declasificate
Charles G. Finney: "De ce am părăsit francmasoneria ?"
Casа Albă: "Sancțiunile împotriva Rusiei au fost adoptate cu încălcări procedurale"
Arhitectura masonică din jurul nostru
Preşedintele SUA, James A. Garfield: "Cei care controlează banii unei naţiuni, controlează acea naţiune". Acesta a fost asasinat în 1881, în timpul primului an de mandat
Traian Băsescu susține Noua Ordine Mondială! "Vă declar, de la bun început, că eu sunt un susţinător al integrării complete a statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv integrare politică, având ca obiectiv final crearea Statelor Unite ale Europei, ca opţiune fundamentală pentru garantarea păcii şi prosperităţii pe continentul nostru"
Doua nave de razboi americane retinute in Iran, dupa ce au patruns, "din greseala", in apele teritoriale ale Iranului
Donald Trump a tăiat fondurile pentru avorturi și a scos SUA din TPP
Italia: Protest masiv anti-vaccinare forțată! Presa ignoră evenimentul. De ce? Pentru că este coruptă și vândută!
Polonezii au reușit să învingă Statul Paralel aducând naționaliștii la conducerea țării
Donald Trump, omul împotriva Noii Ordini Mondiale, a devenit noul Președinte al SUA! Iluminații (George Soros, Rothschild, Rockefeller etc.) au pierdut! Donald Trump: „Nu vom mai preda această țară și poporul ei cântecului fals, insidios și manipulator al Globalismului”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro