Înainte de a o susține pe Laura Codruța Kovesi, întrebați-o de ce, cât timp a fost șefă la DNA, DNA nu a investigat jafurile străinilor din România!

Distribuie!

„Lupta anticoruptie” din Romania a fost una dintre cele mai mari minciuni postdecembriste servite romanilor de catre SUA si UE. Asa-zisa „lupta anticoruptie” din Romania ii vizeaza doar pe unii politicieni si nu pe toti cei din toate partidele.

De asemenea, asa-zisa „lupta anticoruptie” nu vizeaza coruptia si jafurile strainilor din Romania. Nu este o „lupta anticoruptie”, ci o lupta pentru ca globalistii sa preia controlul total asupra Romaniei pentru ca aceasta tara are multe resurse.


Nu doar Laura Codruta Kovesi trebuie intrebata de ce nu se investigheaza coruptia si jafurile strainilor din Romania, ci toti procurorii DNA. Este o intrebare legitima, esentiala, pe care trebuie s-o adreseze fiecare roman, caci acesti oameni sunt platiti din bani publici.

„De ce face abstracție UE de faptele penale ale Laurei Codruța Kovesi?


Din rezervorul cu genii juridice

 Caut și astept o explicație  credibilă la o întrebare simplă: De ce țările importante din Uniunea  Europeană și Statele Unite ale Americii nu zic nimic despre abuzurile și chiflele enorme  din prestația DNA și a Laurei Codruța Kovesi?

 1. Își mai amintește cineva ce fel de proiect și cu ce fel de consilieri a fost inființat DNA-ul?
 2. Oare de ce s-a ajuns la bănuiala că  Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea ar fi cetățeni străini?
 3. Demonstrațiile de susținere pentru Laura Codruța Kovesi sunt ciudate. Dacă ar avea  loc la Paris, la Bruxelles, la Londra ar mai fi de înțeles. Oamenii nu știu ce a făcut Codruța în România. Dar susținerea fierbinte, chiar și de către niște partide, plus un public stîrnit, poate fi  înțeleasă și ca o formă de lașitate. Să scăpăm de Kovesi cu o promovare la Bruxellles (tentativa a mai fost). Nu ne  strînge puțin  conștiința că împingem în fața  Europei un profesionist mediocru care să repete abuzurile de la București? Și, în loc să fie o cinste pentru România, peste doi-trei ani să ne alegem  cu un mare dezastru? Am putea fi mîndri că ne-am adus contribuța la distrugerea unui proiect european?
 4. Își imaginează cineva că bruma de caracter și coloana vertebrală  a Codruței Kovesi vor conta enorm în prestația sa ca procuror european? Și, biata de ea va cerceta în sfîrșit EADS și Microsoft, OMW si  Holzindustrie Schweighofer?  Sau Bulgaria,Letonia, Croația si Grecia  îl vor vedea pe Dracu în ciorba lor?
 5. Cu ce argumente  îngroapă Germania și ceilalți susținători europeni  afacerea cu aducerea lui Nicolae Popa  pe bani privați? Și cea cu gențile și cu mașina? Și mărturiile mincinoase?
 6. Cîte dintre dosarele de la Ploiești  ticluite de  Lucian Onea și de Negulescu-Portocală au la pupitrul de comandă  mîna procurorului șef al  DNA?
 7. Cum se explică faptul că la Cluj-Napoca, de unde a fost și vechiul și de unde vine și noul director SRI nu au existat dosare spectaculose de corupție? Doar un  amărît de surogat de primar! Tunurile de la Cluj-Napoca  le depășesc cu mult pe cele de la Ploiești și Oradea.
 8. De ce nu se revotă nimeni în legătură cu audierea  doamnei Carmen Iohannis pe ușa din dos și după tergiversări inacceptabile?
 9. De ce SRI nu dezvăluie nici un abuz al DNA? Nu cumva dacă se sparg (încep să vorbească) Codruța Kovesi și DNA, am putea  afla mai multe despre afacerile de corupție din SRI și despre cîți bani au plecat  de la ANRP cu această destinație?
 10. Mă lasă rece dezvăluirile despre poșete, transmise din  exil de Elena Udrea. Poama regimului Băsescu cere dreptate  după ce s-a  amestecat în toate mizeriile acelor ani și și-a făcut plinul. Declarația de avere a Coanei Joițica este un  inventar  șocant de politician profitor și parvenit pe termen scurt.De la moșia de la Nana, la Bogdan Buzăianu,de la  numirea lui Kovesi la afacerile necurate ale lui Cocoș,făcute după fusta ei, toate put.
 11. Un val de ură dă să-l înece pe Liviu Dragnea. Resentimentele au luat asemenea proporții încît nimeni nu mai vrea să vadă dovezile. Necidecum să mai cerceteze ce s-a petrecut în regimul Băsescu și cum au fost pierduți pe drum de procurori și Vasile Blaga, și Adriean Videanu, și Anca Boagiu, și Traian Băsescu, și  Florian Coldea, și Sorin Blejnar, și Daniel Moldoveanu.
 12. Cît din imaginea pozitivă a Laurei Codruța Kovesi în țările  din Vest  vine  și din efortul  celor  5.000 de firme de lobby înscrise la  Bruxelles? Și, cît  de la agățații noștri prin presă și cancelarii?
 13. Dacă  Uniunea  Europeană are nevoie de așa procurori deștepți și profesioniști, de calibrul Laurei Codruța Kovesi, de ce nu-l ia și pe „strălucitorul” Augustin Lazăr?
 14. De ce  PSD-ul nu învață nimic din scandalul internațional provocat de Legile Justiției și nici din  tentativa de  ascensiune a Laurei Codruța Kovesi?

                                                                                                          Cornel NISTORESCU„[1][2]

„Kovesi, experimentul reușit al unei Europe cu două viteze

Precizez de la bun inceput ca articolul de fata nu-i pentru sensibilosi cu mintea in bigudiuri, dintre cei care halesc informatia ce li se livreaza fara a procesa catusi de putin continutul ei. Se stiu ei, sunt aia care se mandresc ca o romanca este favorita sa preia Parchetul European, dar nu se intereseaza ce o recomanda pe Laura Codruta Kovesi pentru functia asta. Atat! Nu le pasa despre ce institutie vorbim, care-i rolul ei, de ale cui ordine va asculta si asa mai departe, astea-s detalii azvarlite de-a valma in sertarul ignorantei.

Ce te recomanda, domnisoara Laura? Vocea si talentul, ma indoiesc, desi nu-i exclus ca Sebastian Ghita sa fi ramas cu o alta parere de pe la vreo sindrofie, doar se stie ca degustarile de vinuri incalzesc si corzile vocale, pe langa ca dezleaga limbile!? Familia? Exclus! Refuz sa cred ca un viitor procuror-sef european s-a folosit de proptelele tatalui ca sa se catere pe promovari si functii, nu si nu!

Cred ca este altceva, cred ca raspunsul trebuie cautat in CV-ul tau. Initial am scris scormonit, dar e un termen gresit, prea puternic. Nu e cazul la tine sa rascolesti prea mult, mizerabilele anchete comandate si finalizate intr-un mod blamabil te izbesc din primele randuri ale „maretelor realizari”. Si mai cred ca, de fapt, Occidentul te-a separat de restul procurorilor europeni cu multi ani in urma. Codruta, vei ocupa aceasta functie pentru ca ai fost aleasa! Dintre toti candidatii (se aude ca ai trei, patru iepuri in „cursa” asta), tu ai raportat cele mai mari succese pe kilometru patrat. Ce vedem acum – chipurile, piedica pusa de PSD si emotiile dinaintea votului final – e doar circ ieftin pentru fraierii care inca mai pun botul la vrajeala anticoruptiei. Bruxellesul stie de mult cine va conduce Parchetul European si ce misiuni va avea de dus la indeplinire!

                                 Nici Beria n-a avut asa portofoliu!

Doar pe vremea temutei directii NKVD mai tremurau oamenii asa cum o faceau pana de curand la auzul literelor D, N, A. Portofoliul Laurei Codruta Kovesi e impresionant. Lumea vorbeste ca nici legendarulLavrenti Beria n-a semanat o groaza mai mare in populatie. Telefoane ascultate (SUA pot lua lectii de la noi in privinta asta), filaje 24/7, intimidari si amenintari, arsenalul procurorilor anticoruptie romani nu avea limite.

Asa s-au reusit victorii pe toate liniile. In primul si-n primul rand, distrugerea mediului de afaceri autohton. Cat ai bate din palme, LCK i-a spulberat pe putinii afaceristi romani care mai reprezentau o alternativa (si concurenta) la marile companii straine. Daca biznismenilor locali li s-a pus bocancul pe grumaz, cei straini au avut parte de protectia procurorilor DNA, care de multe ori jucau rol de bodyguarzi pentru interesele managerilor expati.

De departe, insa, cele mai importante trofee din CV-ul Laurei sunt politicienii si demnitarii. Si nu oricare, ci aia cu greutate, cu cojones! Pe astia i-a scos la pensie LCK, astfel reusind sa netezeasca drumul generatiei actuale. Adulatori de progresism si globalizare, absolventi ai scolilor sorosiste sau pur si simplu admiratori ai miliardarului evreu, de asemenea personaje s-a umplut Parlamentul Romaniei. Nu mai vezi un patriot, nationalismul e condamnat public, valorile traditionale sunt elemente ale unei gandiri retrograde, Vestul e azi Calea si Lumina.

                                Romania, imblanzita cu ciomagul

Dupa ani de convietuire cu o frica provocata, Romania pare un animal imblanzit. Doar pare? Vom vedea. Ce stim e ca incercarea de domesticire s-a facut cu ciomagul procurorilor DNA, care au aratat cum prin lovituri repetate si calcarea in picioare a legilor tarii poate fi supusa clasa politica. Adica, factorul decident al unei natiuni, vointa liber exprimata a poporului!

Dincolo de toate, Kovesi ramane un experiment reusit al Occidentului, care se bucura ca a gasit un procuror obedient, lipsit de scrupule si ignorant! Insa, misiunea ei nu este incheiata, ba, din contra, i s-a largit sfera de actiune la nivelul intregii Uniuni Europene! Trecerea la Parchetul European trebuie privita ca o provocare, nicidecum o promovare. Mai mult, nu putini sunt cei care vad in infiintarea acestei institutii (Parchetul European isi va intra in rol de la 1 ianuarie 2020) nimic altceva decat un nou DNA, doar ca la alt nivel.

Iar acest DNA european va avea grija sa puna cu botul pe labe orice stat care latra impotriva intereselor Bruxellesului. Vizate sunt in special tarile est-europene, cu Polonia nationalista, Ungaria lui Orban si Romania pesedista pe lista neagra. Abia de acum incolo o sa pricepem ce inseamna Europa cu doua viteze.

                                                                                                                           Nicholas Cezar„[3][4]

DNA asigură protecție pentru străinii care jefuiesc România

“După revocarea Laurei Codruța Kovesi, după ce ieri și-a arătat în sfârșit această față, întrebarea care persistă și care va trebui să primească un răspuns în perioada următoare este una fundamentală: Este Laura Codruța Kovesi efectul sau cauza eșecului DNA?

Pentru că DA, dacă vorbim de rezultatele activității DNA, în ansamblu, asistăm la cel mai răsunător eșec al vreunei instituții românești de după 1989 încoace. Pentru a Răspunde corect la această întrebare, trebuie să vedem cum și de ce a apărut DNA, cum s-a transformat și cum a fost posibil ca în fruntea ei să apară un monstru?

 

PNA a apărut la propunerea unui anume Günter Verheugen, neamț, care acum are vreo 74 de ani și care era „profesorul” de Democrație pentru România.

Așa cum spunea politologul Huntington, în procesul modernizării unei țări, adică al trecerii de la totalitarism la Democrație, apare corupția, iar ea este adusă prima dată de Supranaționale.

 

Așa cum v-am spus, prima mare șpagă care mi s-a oferit, acum mai mult de cincisprezece ani, a constat în cinci la sută din valoarea unui contract de lucrări de drumuri, contract ce însuma mult peste o sută de milioane de euro, condiția fiind doar ca acea firmă să câștige licitația. Am fost în birourile firmei, m-am întâlnit cu patronul ei, iar oferta a fost pe față. Mai mult, când am plecat, fix în fața liftului, s-a ținut să mi se spună că firma este a lui Baroso, nu controlată, ci a lui.

Inutil să spun că am plecat năuc dun acele birouri, inutil să spun că nu am făcut nici un demers, de atunci având mult mai multe astfel de întâmplări, și majoritatea cu firme străine, Multinaționale cum li se spune. Propunerile de comision au variat între 2,5 % și 15%, cu bani trimiși în orice bancă din lume, eu trebuind să aleg doar țara. Asta cu 15% este „totală”, s-a întâmplat în holurile hotelului Mariot, iar întâlnirea a fost intermediată de un jurnalist, mare Haștagian astăzi.

Vreți să știți cum este? „Faci pe tine”, gândindu-te ce ai putea face cu banii aceia. Au fost momente când mi-am dat palme la propriu în oglindă, doar pentru a mă trezi la realitate.

Toți cei despre care vă spun, și ale căror nume sunt cunoscute în lume, au câștigat și câștigă licitații multe în România; gândiți-vă dumneavoastră cum.

Atunci când au apărut și firme românești, mult după intrarea celor străine, piața comisioanelor era plină și clar stabilită. Concurența a însemnat inclusiv concurența în valoarea comisioanelor. S-a ajuns la cifre astronomice, de peste treizeci la sută. O demență! Cunosc foarte bine acest sistem și vă spun că nimeni, dar absolut niciunul dintre marii lui beneficiar nu a fost vreodată întrebat, anchetat, cercetat sau deranjat de vreun procuror. Pot să vă mai spun că mult peste 100 (o sută) de miliarde de euro sunt în băncile din afara țării, majoritatea dați de firmele străine.

Acum surpriza: DNA A APĂRUT PENTRU A PROTEJA INTERESELE FIRMELOR STRĂINE ÎN CONCURENȚA CU FIRMELE ROMÂNEȘTI! Acesta este scopul real al DNA!

Nu politicienii români sunt ținta ci COMPANIILE ROMÂNEȘTI CARE S-AU AFLAT ÎN CONCURENȚĂ CU COMPANIILE STRĂINE.

Politicienii români, firesc, nu s-au putut abține. Acum, gândiți-vă ce ați face dumneavoastră, dacă pentru o semnătură sau pentru o vorbă ați primi 1, 2, 5, 15 sau 150 ( a fost și un astfel de caz) de milioane de euro de la o companie străină care să câștige o lucrare? Doar gândiți-vă…

Banii s-au dat întotdeauna la câștigarea licitației, iar companiile străine au fost cele mai serioase în plata comisioanelor către decidenți.

Ridicând capul, companiile românești au devenit un mare pericol pentru Multinaționalele care doreau să ocupe România; prin concurență nu le puteau elimina, așa că… AU ÎNFIINȚAT DNA.

A fost o etapă de distrugere a companiilor Românești, impusă de UE prin anii 2000, care s-a soldat cu arestarea patronilor care au îndrăznit să le concureze pe cele străine, sau cu preluarea cu totul a afacerilor Românești. Exemplele elocvente sunt:

Dan Voiculescu, care a vrut să preia PETROMUL, alături de Gelu Tofan (născut la 15 octombrie 1960 în comuna Todireni, județul Botoșani este un om de afaceri român. A fost fondatorul Tofan Grup Intrenațional, care în 2000 era cel mai mare producător independent de cauciucuri din Europa Centrală și de Est. În 2001 a vândut către grupul francez Michelin cele două fabrici de anvelope Silvania Zalău și Victoria Florești, dar și firma de reeșapare Tofan Recap – în urma unei tranzacții estimate la acea vreme la 100 de milioane de dolari. Wikipedia)

După cum vedeți, pe cine nu au „legat”, l-au cumpărat. Exemplele sunt cu duiumul, cele mai importante și notorii fiind Ioan Nicolae, Umbrărescu, Nelu Iordache, Dan Adamescu (Astra-Asigurări) dar și mulți, mulți alți capitaliști români, toți aruncați după gratii sau executați la propriu, cum este cazul Adamescu.

Niciunul, dar niciunul dintre capitaliștii străini care au furat economia românească, nu a fost vreodată, întrebat, cercetat, anchetat, darămite condamnat pentru ceva.

De ce scandalul de acum? Simplu: Pentru că urmează cel de-al doilea și ULTIMUL MARE JAF din istoria recentă a României, transferul gratuit către companiile străine a resurselor și obiectivelor economice care au rămas în picioare: gazele, petrolul din Banat, aurul, uraniul, wolfram, cupru, apele minerale, portul Constanța, Aeroportul Henri Coandă, CEO Oltenia, Transgaz, CFR MARFĂ, etc.

Rolul DNA va fi acela de a BĂGA ÎN PUȘCĂRIE PE ORICINE, fie el om de afaceri sau politician, CARE SE OPUNE ACESTUI MARE JAF, chiar mai mare decât cel de acum 15-20 de ani.

Chiar dacă a plecat Kovesi, rolul DNA este același, atâta timp cât Iohannis, Cioloș, Macovei, dar și mulți alți politicieni români, alături de executanți, cum ar fi Lazăr sau Horodniceanu, au același scop: VÂNZAREA TOTALĂ A ROMÂNIEI.

Ce este de făcut? O să vi se pară surprinzător, mai ales acum, când Haștagienii o să strige că ăsta era de fapt scopul ascuns: Trebuie început cu începutul, de acolo de unde s-a stricat: Anularea obiectului de distrugere a capitalului românesc, adică a DNA. Cum vom proceda mai departe cu ANTICORUPȚIA? Cum procedează fix toate țările din UE, inclusiv Bulgaria, care a refuzat la timpul lui acest experiment ratat, în afară de România, care a devenit RÂSUL EUROPEI.

Laura Codruța Kovesi nu a fost cauza, ci EFECTUL DNA. Organismul este din altă specie, nu e om, nici supraom, ci un mecanism făcut să execute ordinul din afara țării.

Desființarea DNA echivalează cu Salvarea Capitalului Românesc, dar mai ales cu Salvarea, sau mai corect, cu RENAȘTEREA ROMÂNIEI (mai țineți minte înalții prelați ortodocși târâți la DNA în fața camerelor de luat vederi, la ore de maximă audiență?). Dar, despre DNA și compromiterea Ortodoxiei Românești într-un alt articol.

                                                                                                                             Gelu VIȘAN

„[5]

SURSE

 1. http://www.justitiarul.ro/de-ce-face-abstractie-ue-de-faptele-penale-ale-laurei-codruta-kovesi/
 2. https://www.cotidianul.ro/din-rezervorul-cu-genii-juridice/
 3. http://www.justitiarul.ro/kovesi-experimentul-reusit-al-unei-europe-cu-doua-viteze/
 4. http://www.national.ro/news/kovesi-experimentul-reusit-al-unei-europe-cu-doua-viteze-648631.html/
 5. http://www.justitiarul.ro/cititi-si-va-cruciti-dna-asigura-protectie-pentru-strainii-care-jefuiesc-romania
 6. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...