Încă din 1968, sovieticii organizaseră deja mai multe centre de cercetare specializate în experimente telepatice de nivel academic

Distribuie!

„Ştiinţa viitorului

Numeroase articole elaborate în SUA demonstrează interesul CIA pentru protecţia persoanelor publice americane în faţa ameninţărilor de scanare psihică. Un expert parapsiholog rus, profesorul Leonid Vasiliev, a fost deseori citat după ce a făcut următoarea declaraţie: „Nu de puţine ori s-a întâmplat în istoria descoperirilor ştiinţifice că stabilirea unor noi legi sau a unor noi fapte a fost inexplicabilă prin ceea ce deja se cunoştea în domeniu”.


În 1966, Felix Zigel, un astronom sovietic de renume, concluziona că telepatia este ştiinţa viitorului. De asemenea, propunea ca investigaţiile în domeniu să fie bazate pe o cercetare organizată de instituţiile statului. Încă din 1968, sovieticii organizaseră deja mai multe centre de cercetare specializate în experimente telepatice de nivel academic, precum şi mai multe echipe interdisciplinare, formate din fiziologi, fizicieni, matematicieni, ciberneticieni, neurologi şi ingineri electronişti, pentru investigarea telepatiei.

Au fost făcute o serie de experimente, implicând transferarea gândurilor la mare distanţă, precum Leningrad – Moscova (600 de kilometri) şi Moscova – Tomsk (4.000 de kilometri). Telepaţii pot recepţiona gândurile prin contopirea corpului biofizic cu cel al obiectivului şi transmiterea informaţiei care există în câmpul biofizic al obiectivului.


Limba diferită, o problemă depăşită

La rândul lor, experţii americani au teoria lor. Corpul biofizic al spionului psihic telepat se deplasează la câmpul biofizic al obiectivului, încarcă gândurile găsite acolo, apoi revine în corpul telepatului. Informaţia este descărcată în creierul telepatului, apoi se reîntoarce la obiectiv pentru a continua procesul.

Acest sistem „du-te, vino” se poate desfăşura cu o viteză atât de mare, încât apare o continuitate a input-ului telepatic la operatorul ESP bine antrenat. Telepatia devine mai dificilă când este executată cu obiective din străinătate, care vorbesc o altă limbă. Telepaţii experimentaţi pot depăşi acest obstacol, făcând apel la limbajul seminal arhetipal, pe care telepatul poate învăţa să-l înţeleagă chiar din mintea subiectului.

Spaima vine de la Leningrad

Dezvoltarea liniei de cercetare privind al treilea telepat le-a permis ruşilor să pătrundă în conversaţiile telepatice şi să substituie imaginile şi mesajele pe care le doreau. Tot acest procedeu le-a înlesnit să fuzioneze PSI-operatorii pentru a forma minţi de grup. Interesul american în această direcţie a fost stimulat de informaţiile primite încă din 1973, referitoare la o bază ultrasecretă de cercetări aflată lângă Leningrad, unde se desfăşurau experimente psihice.

Cercetările avansate ruseşti în acest domeniu, dar şi în cel al telechineziei, par să-i fi condus către provocarea unor efecte fizice. Acest lucru a înspăimântat comandamentul american al rachetelor, deoarece exista posibilitatea scoaterii din luptă a rachetelor balistice ale SUA când acestea se aflau în hangare sau în zbor.

În 1975, Thomas Bearden, un inginer în domeniul nuclear, a fost utilizat de Armata americană pentru desfăşurarea unor experimente privind zona de cercetări psihice ruseşti, numită psihotronică. Astfel, a fost descoperită zona de cercetări telepatice ruseşti care, prin sinergia minţilor telepaţilor ruşi, obţinea telechinezia amplificată telepatic. Un număr impresionant de telepaţi ruşi puteau crea forme de gând din inconştientul colectiv şi puteau provoca materializarea.

3.000 de kilometri, distanţa între Moscova şi Tomsk, obiect de studiu pentru transferul gândurilor
„Stabilirea unor noi legi sau a unor noi fapte a fost inexplicabilă prin ceea ce deja se cunoştea în domeniu“ (Leonid Vasiliev)”[1]

SURSE

  1. http://www.taifasuri.ro/index.php/taifasuri/paranormal/14967-secretele-telepatiei-sau-cand-spionii-ne-citesc-gandurile-nr657-sapt7-13-dec-2017
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...