Inca o dovada a existentei Universurilor Paralele: radiatia microundelor cosmice ! Nu avem de-a face doar cu un singur Univers !

Distribuie!by “Teoria Universurilor Paralele” nu mai este de mult o “teorie”, caci in anul 2010, oamenii de stiinta din cadrul Universitatii California din Santa Barbara, au demonstrat fara doar si poate, existenta Universurilor Paralele. Mai multe despre intregul experiment cititi aici -> http://www.departamentul-zero.ro/fizica-cuantica-demonstreaza-ca-universurile-paralele-exista. De pe site-ul Jurnalul National, aflam mai […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Teoria Universurilor Paralele” nu mai este de mult o “teorie”, caci in anul 2010, oamenii de stiinta din cadrul Universitatii California din Santa Barbara, au demonstrat fara doar si poate, existenta Universurilor Paralele.

Mai multe despre intregul experiment cititi aici -> http://www.departamentul-zero.ro/fizica-cuantica-demonstreaza-ca-universurile-paralele-exista.


Parallel-Universes

De pe site-ul Jurnalul National, aflam mai multe despre o descoperire realizata de oamenii, de stiinta, cu privire la radiatia microundelor cosmice:

“Oamenii de ştiinţă au găsit prima dovadă concretă a existenţei universurilor paralele, relatează Daily Mail. Fizicienii au studiat o hartă a Universului obţinută cu ajutorul informaţiilor strânse de telescopul spaţial Planck. În urma analizelor efectuate, experţii au observat anomalii care pot fi explicate doar prin atracţia gravitaţională a unor universuri paralele.

Telescopul spaţial Plank a cartografiat radiaţia Universului, care datează de la Big Bang, adică din urmă cu 13,8 miliarde de ani. Această radiaţie este reprezentata de microunde cosmice şi este încă detectabilă, potrivit jurnaliştilor britanici.

Fizicienii care au studiat datele obţinute de Planck au fost puşi în faţa unui fenomen aparent imposibil de explicat prin fizica actuala: harta arată că radiaţia nu este distribuită uniform, fiind mai concentrată în sud şi având chiar şi un “punct rece”.

Laura Mersini-Houghton, fizician la Universitatea North Carolina din Chapel Hill şi Richard Holman, profesor la Universitatea Carnegie Mellon, au anticipat încă din 2005 că există această anomalie a radiaţiei cosmice. Cei doi spun că fluctuaţiile sunt produse de atracţia gravitaţională a unor universuri paralele. Iar astăzi, datele obţinute de Planck demonstrează că teoria lor a fost corectă.

Unii fizicieni rămân încă sceptici, însă această descoperire ar putea fi un pas înainte şi ar putea duce la o schimbare a modului în care savanţii gândesc legile fizicii.”[1]

SURSE


1. http://jurnalul.ro/it/stiinta/imposibil-de-explicat-ce-fenomen-au-descoperit-fizicienii-in-urma-cartografierii-radiatiei-universului-video-684569.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro