„Încălzirea Globală” este o mascaradă politică

Distribuie!

„ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ este o MASCARADĂ politică!

Ideea că există o încălzire globală provocată de om „este o imensă prostie”, afirmă co-fondatorul The Weather Channel, John Coleman.


„Guvernul american dă bani numai oamenilor de știință care îmbrățișează ipoteza lor”, a fost tranșant Coleman invitat duminică la CNN, la emisiunea „Reliable Sources”. „Nu au de ales; dacă vor să ia bani, trebuie să prezinte poziția lor. Doar pe aceștia îi plătește guvernul. Asta nu înseamnă că este și adevărat, ci doar că pentru asta sunt plătiți”, a dezvăluit meteorologul care, acum 32 de ani, a fost co-fondator al celebrului canal meteo „The Weather Channel”.

John Coleman, care a denunțat mascarada încălzirii globale într-o scrisoare adresată luna trecută către Universitatea California din Los Angeles, i-a spus realizatorului emisiunii, Brian Stelter, că i-a displăcut să fie prezentat ca un „negaționist” al încălzirii globale.

El i-a reproșat că CNN (un canal cu vederi stângiste), ca și The Weather Channel, a ajuns la un consens asupra încălzirii globale.

„În știință nu există consens. Știința nu înseamnă vot. Știința lucrează cu fapte. Dacă judeci numai pe baza faptelor, constați că nu există o schimbare climatică. Nu există nici o încălzire globală provocată de mâna omului.”

Problema a ajuns „o mare chestiune politică pentru Partidul Democratic”. Este păcat că ea „este tratată politic și nu științific, dar știința este de partea mea”, a punctat omul de știință.

Coleman a făcut un apel către oameni să se informeze și din surse independente și vor afla că „nimic din acest alarmism despre gheață și valuri de căldură și secetă, nimic din toate astea nu se întâmplă”.”[1]


„Incalzirea Globala” si Noua Ordine Mondiala

In spatele „Incalzirii Globale” se afla planul Iluminatilor de a instaura Noua Ordine Mondiala. Concret, Iluminatii sustin ca „Incalzirea Globala” este se datoreaza oamenilor, care sunt multi. Ce inseamna asta? Inseamna ca Iluminatii sustin reducerea populatiei Pamantului.

„Incalzirea Globala” reprezinta si o afacere pentru Iluminati in sensul ca banii din taxarea globala se duc in buzunarele lor. Daca Iluminatii ar dori sa nu mai existe poluare, atunci ar renunta la combustibilii fosili si ar promova toate tehnologiile care genereaza energie libera.

Va recomandam sa cititi:

https://www.dzr.org.ro/incalzirea-globala-reducerea-populatiei-globale-si-noua-ordine-mondiala/

SURSE

  1. http://evz.ro/un-om-de-stiinta-denunta-incalzirea-globala-este-o-mascarada-politica.html
  2. Foto: creators.com
  3. Foto: bokbluster.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Putin propune retragerea tuturor forţelor străine din Siria. Reacţia SUA
Asediul de la Waco (1993) - o operatiune "Steag Fals" - FBI a dat foc Complexului "Mount Carmel", ucigand 80 de oameni din secta davidienilor
Donald Trump: "Germania și Franța sunt un dezastru. Vor distruge Europa"
Euromaidanul și Lovitura de Stat din Ucraina (2013-2014): Globaliștii SUA-UE-Soros l-au înlăturat de la conducere pe Președintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, pentru că acesta a refuzat să adere la Uniunea Europeană
Asociaţia Americană de Psihologie: Credinţa în Dumnezeu clasificată ca boală psihică
Donald Trump despre Barack Obama: "El este fondatorul Statului Islamic"
Bătălia Europei: globaliști versus naționaliști. Din nou, România nu contează
SUA l-au ucis pe generalul iranian, Qassem Soleimani, susținând că acesta a organizat atacul împotriva ambasadei SUA din Irak și că a plănuit atacuri împotriva americanilor, fără a prezenta dovezi. De-a lungul deceniilor, SUA s-au folosit de minciuni pentru a ataca diverse țări
Un fost amiral britanic pune sub semnul întrebării presupusul atac chimic atribuit lui Bashar al-Assad: „Nu pare să fie adevărat. Care ar fi fost avantajul armatei sale?” BBC vrea să-l facă să spună altceva
Henry Kissinger: „Dacă nu auziți tobele războiului, înseamnă că sunteți surzi!”
Trump: "SUA nu vor mai folosi armata pentru a construi democrația în străinătate"
Oficialii americani nu pot fi judecaţi pentru crime de război

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...