Incendiile care afectează multe țări de pe planetă fac parte din agenda globalistă, ele fiind orchestrate de către globaliști pentru a convinge oamenii că sunt cauzate de “schimbările climatice” și că oamenii trebuie să accepte Agenda 2030, Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Faptul ca au aparut incendii de vegetatie in toata lumea, in acelasi timp, este o dovada clara ca aceste incendii sunt orchestrate de catre globalisti, pentru a convinge oamenii ca sunt cauzate de “schimbarile climatice” si ca oamenii trebuie să accepte Agenda 21-2030, Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial.

Politicile comuniste/ecologiste fac parte din Agenda 21-2030 si acestea vor instaura O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial. Oamenii trebuie sa inteleaga ca globalistii nu sunt interesati de mediu si nici de sanatatea oamenilor, ci de instaurarea Guvernului Mondal – o dictatura globala.


Agenda 21-2030 inseamna desfiintarea proprietatii private, cenzura libertatii de exprimare, crearea oraselor inteligente (orase in care oamenii vor fi supravegheati), mutarea oamenilor din zonele rurale catre “orasele inteligente”, rationalizarea energiei (sub pretextul “combaterii schimbarilor climatice”), dezindustrializarea, implementarea “energiei verzi” (o escrocherie a globalistilor, o energie scumpa si ineficienta), transumanism (combinarea fiintei umane cu inteligenta artificiala), venitul universal de baza dupa ce vor distruge locurile de munca prin inlocuirea oamenilor cu roboti, reducerea populatiei (considerata “responsabila” pentru “schimbarile climatice”).

Lockdown-urile impuse sub pretextul “luptei impotriva Covid” vor fi preluate si pentru a “lupta impotriva schimbarilor climatice”. Globalistii vorbesc despre “lockdown-uri climatice”, care sa reduca emisiile de dioxid de carbon. C-19 si “schimbarile climatice” sunt doua minciuni ale globalistilor pe care acestia le folosesc pentru a controla omenirea.


In cazul C-19, este vorba despre “virusul ucigas”, iar in cazul “schimbarilor climatice” este vorba despre dioxidul de carbon. In realitate, dioxidul de carbon este un aliment pentru plante, contribuie la inverzirea planetei, iar reducerea la zero inseamna a distruge viata de pe Pamant.

“Schimbarile climatice” nu au legatura cu activitatea umana, ci ele sunt cauzate de activitatea Soarelui. Desigur, globalistii pot crea in mod intentionat schimbari climatice folosind HAARP sau alte tehnologii avansate, pentru a arata ca “omenirea este de vina” si ca “trebuie sustinuta Agenda 21-2030”.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

Urmariti-ne pe Telegram:

https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania

https://t.me/s/DragosAnunnaki

Coperta Revistei Time din data de 26 aprilie 2021 prin care ni se transmite, subliminal, cum sunt cauzate incendiile globale. Bețele aprinse și plasate pe fiecare continent ne arată, subliminal, că aceste incendii sunt orchestrate de către globaliști, pentru a ne spune că sunt “cauzate de schimbările climatice” și că oamenii trebuie să accepte politicile ecologiste/comuniste, care fac parte din Agenda 21-2030.

“Prima revoluție globală”, carte manifest a Clubului de la Roma: “Inamicul real este chiar umanitatea”

“În cartea Prima revoluție globală, apărută în anul 1991, autorii Alexander King şi Bertrand Schneider – fondator și respectiv secretar al Clubului de la Roma – expun strategia de supravieţuire pentru secolul XXI, în viziunea elitelor. Dincolo de textele sforăitoare, veţi fi şocaţi să aflaţi că inamicul real împotriva cărora ei fac eforturi să ne unească este chiar… umanitatea!

La paginile 104-105, găsim următorul paragraf:

„În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu aceste aspecte… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele.

Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin transformarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor acestea pot fi depășite. Atunci, înseamnă că inamicul real este chiar umanitatea.”

Cartea Prima revoluţie globală este un Raport al Clubului de la Roma şi ne-a fost prezentată de aşa-zişii „iluminaţi” drept „o strategie pentru supravieţuirea mondială în secolul XXI”. Această lucrare propagandistă ne mai spune şi că este nevoie să renunţăm la „paradigma statului-natiune” şi să acceptăm o guvernare mondială pentru a putea supravieţui. Desigur, totul nu este altceva decât o uriaşă minciună. Iar „supravieţuirea” de care vorbesc autorii se referă de fapt la prosperarea elitelor!”[1]

Incendiile care afectează multe țări de pe planetă fac parte din agenda globalistă, ele fiind orchestrate de către globaliști pentru a convinge oamenii să accepte Agenda 2030, Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial

“Până la începutul lui martie 2020 un fenomen foarte straniu de declanșare a unor incendii devastatoare a afectat timp de aproape trei ani un șir întreg de state de pe tot cuprinsul globului. Printre cele mai afectate au fost Australia, California (aflată pe coasta de vest a Statelor Unite), Spania, Grecia, Portugalia, Franța, Italia, Suedia, Finlanda, Norvegia, Turcia, Rusia sau Chile. Explicația oficialităților a mers în principal pe ideea că ne confruntăm cu multiple dezechilibre la nivel planetar ce derivă din așa-numita „încălzire globală”.

Acum, după ce perioada incendiilor pare că în sfârșit s-a mai oprit, putem trage anumite concluzii și să remarcăm interesante corelații cu evenimentele din noua etapă, cea a așa-numitei „pandemii” de Covid-19.

Să observăm mai întâi faptul că teoria „încălzirii globale” a fost pusă la îndoială cu argumente competente de numeroși oameni de știință și sociologi (vezi de exemplu aici). Cu toate acestea, prin prelungirile lor politice și mediatice, „Elitele” mondiale marșează în continuare pe ideea de „protecție a mediului”, care ar fi, chipurile, grav afectat de activitatea industrială a civilizației umane.

Totuși, având în vedere că predicțiile alarmiste ale unor „experți” ca Al Gore nu s-au adeverit, mai nou „Elitele” au trecut la o abordare mult mai vagă, susținând că de fapt are loc o… „schimbare climatică”. Evident, noua sintagmă este aproape lipsită de sens întrucât clima oricum se modifică mereu în cicluri temporale mari. Mai degrabă, preocuparea pentru așa-zisa „protejare a mediului” pare să ascundă intenția celor care conduc din umbră de a crea o nouă pârghie de control global a statelor, de impunere a unor noi taxe exorbitante și de împingere a societății către o Guvernare Mondială.

Desigur, constatarea anumitor fenomene de încălzire planetară ce au loc în prezent ține de domeniul evidenței, dar așa cum menționam și mai sus, astfel de perioade se succed periodic în istoria Pământului, în mod natural. Partea cu „schepsis” este că depinde cum interpretăm această încălzire. Pentru că a afirma că ea ar surveni din vina oamenilor trădează o exagerare menită să obțină un profit uriaș prin înșelăciune.

Este ca și cum ai pretinde în fața unei comunități de oameni mai simpli că deții o cunoaștere și o putere specială asupra fenomenelor naturii și atunci când apare, să zicem, o eclipsă de Soare le promiți că vei rezolva problema, dar numai dacă vei fi plătit consistent pentru efortul tău „nobil” de a oferi o soluție salvatoare.

Întrebări fără răspuns din partea autorităților

Așadar, se pare că, într-adevăr, multe păduri au ars pentru că au fost foarte uscate și s-au aprins de la un fulger, de la o scânteie accidentală sau chiar din cauza unor descreierați care au dat intenționat foc în anumite zone.

Există însă o largă gamă de fapte și situații care denotă că incendiile „sălbatice” au avut și cauze mult mai ciudate decât atât. Cum ne putem explica, de exemplu, acele cazuri în care nenumărate automobile din California s-au topit și s-au scurs literalmente din cauza căldurii, în mai multe locuri, dar copaci uscați de lângă ele nu au ars? Sau cazuri de clădiri parcă rase din temelie (de foc?), iar în imediata apropiere, de jur împrejur, alte case asemănătoare, copaci sau alei/drumuri au rămas neatinse? (vezi foto: case complet rase, copaci alături).

De obicei, în cazul caselor care ard chiar ore în șir, mai rămân ziduri în picioare… Cum e posibil că la casele distruse s-a topit până și sticla ferestrelor, dar copacii de la câțiva metri distanță au rămas neafectați? Cum este posibil că ziduri, piese mari de faianță sau caroserii de automobile au suferit o rapidă combustie cvasi-totală, s-au topit și s-au transformat în pulbere? Iar lângă ele au rămas nealterate tufișuri, copaci sau obiecte din plastic…

Știrile au repetat într-una că au loc incendii sălbatice ale unor păduri, dar iată că de multe ori tocmai pădurile nu au ars, fiind în schimb distruse locuințe, mașini, diverse alte construcții.
Există o enorm de bogată documentație de imagini și filmări care exemplifică toate acestea… O astfel de sursă puteți consulta aici.

Cum explicăm faptul că în multe situații zeci de incendii din zone diferite au izbucnit aproape simultan, iar între ele totul a rămas liniștit?

De ce în unele cazuri zona distrusă are pe distanțe mari un contur perfect rectiliniu, ca și cum ar fi fost trasat cu rigla? Sau cu un laser… (vezi aici).

De ce pe o autostradă din California din mai multe șiruri de automobile focul le cuprinde brusc doar pe unele dintre ele?

Cum explicăm fenomenul unor animale arse care au rămas ca și paralizate, iar lângă acel cadavru vegetația a rămas neatinsă de foc?

Cum e posibil că în alte locuri unii copaci au ars din interior către exterior, iar cei de lângă ei au rămas neafectați de niciun foc?

Să ne oprim deocamdată cu întrebările și să dăm singurul răspuns logic care transpare cu claritate: toate aceste situații demonstrează cu prisosință utilizarea unor arme cu energie dirijată (Directed Energy Weapons – DEW), adică direcționarea precisă a unor frecvențe electromagnetice foarte ridicate, un fel de tunuri cu microunde sau cu unde scalare.

Un video elocvent pentru descrierea celor prezentate până aici este următorul:

Așa cum era și firesc, nenumăratele reportaje de genul acesta, filmate de martori oculari, au creat un val uriaș de șoc și indignare în rândul a milioane de oameni din toată lumea. Reacția autorităților? O armată de „experți” s-a grăbit să explice că imagini precum cele de mai sus nu sunt decât fake news (informații false) și teoria conspirației. Și au repetat din nou și din nou, ca să ne intre bine în cap, că tragedia incendiilor provine în principal din cauza încălzirii globale…

Pregătire pentru orașele viitorului?

Să mergem mai departe cu analiza și să facem acum o altă constatare interesantă. În California și Australia, două dintre cele mai afectate zone, apare o coincidență frapantă între harta celor mai puternice incendii și harta unor proiecte de construire a unor linii ferate pentru trenuri ultra-moderne de mare viteză. Aceste trenuri sunt menite să lege între ele un nou tip de orașe, aflate și ele în faza de proiect. Este vorba despre așa-numitele „orașe inteligente” (smart cities), bazate pe implementarea masivă a unor tehnologii avansate de monitorizare a populației. Termenul de „inteligență” din această sintagmă se referă la utilizarea tehnologiilor electronice de ultimă generație, într-un mod asemănător cu acela în care telefoanele super-computerizate au fost denumite „smart-phone”-uri (telefoane deștepte, inteligente).

Iată acum asocierea hărții incendiilor (stânga) cu cea a proiectelor de linii pentru trenurile de mare viteză (dreapta) din California:

Un proiect similar este vizat și în Australia și, ce să vezi: și acolo au avut loc sute de incendii, tot pe traseul dorit de proiectanții orașelor inteligente!

Să mai observăm o situație bizară. Potrivit știrilor difuzate în noiembrie 2019, chiar în zona unde au avut loc cele mai mari incendii din Australia, și anume pe Coasta de Sud (New South Wales Coast – NSW), bugetul pentru departamentul de „Pompieri și Salvare” a fost redus chiar în perioada „fierbinte” cu 12,9 milioane dolari! În același timp fondurile alocate serviciilor de pompieri rurale, gestionate de voluntari, au fost reduse și ele cu 26,7 milioane dolari. Ca urmare, în perioada incendiilor, pompierii au fost nevoiți să care apă din fântâni. Cum poate fi explicată această politică de-a dreptul criminală a autorităților, care au tăiat finanțarea pentru o problemă care „ardea” la propriu și pentru care oficialii făceau mare tapaj în mediile publice? Cine nu dorea de fapt ca acele incendii să fie stinse? Și de ce?

Mai mult decât atât, miilor de rezidenți din respectivele zone li s-a spus să nu mai aștepte ajutor de la serviciile de pompieri și au fost sfătuiți să evacueze cât mai rapid teritoriul.

În ceea ce privește originea incendiilor de pe Coasta de Sud, presa din Australia și din întreaga lume occidentală a mai bătut monedă pe un subiect. Anume că focurile ar fi pornit din cauză că trei băieți de 12 ani ar fi aprins intenționat numeroase tufișuri uscate, iar flăcările s-ar fi împrăștiat cu repeziciune. Să ținem cont că la începutul lui decembrie 2019 au ars peste 11.500 de hectare de pădure din comitatele australiene Moonbi, Berkeley, Balgownie, Turramurra, Katoomba, Morisset și chiar din Parcul Național Regal de lângă Loftus. Ziarul britanic Daily Mail, de exemplu, titra în data de 2 decembrie 2019, că „Trei băieți în vârstă de 12 ani au fost prinși aprinzând în mod deliberat focuri pe coasta de sud a NSW”.

Totuși, vorbim despre incendii de pe mii de kilometri pătrați. Să înțelegem că ar fi fost găsiți, chipurile, vinovații principali pentru uriașele incendii de pe Coasta de Sud?! Disproporția dintre amploarea incendiilor și sabotarea departamentului de pompieri pe de o parte și de cealaltă parte focurile pe care se afirmă că le-ar fi făcut câțiva băieți în niște tufișuri… este cam mare. Dumneavoastră puteți să credeți această poveste?

Geoingineria climatică

De ce analiștii Sistemului au tratat foarte superficial faptul că atmosfera (stratosfera) de deasupra Australiei s-a încălzit puternic cu puțin înainte de începerea incendiilor din decembrie? Se pare că mai degrabă tocmai acest fenomen (denumit Sudden Stratospheric Warming – SSW) ar fi declanșat seceta și ar fi favorizat declanșarea incendiilor. În septembrie 2019 doctorul Harry Hendon, directorul Biroului de Meteorologie al Australiei, declara pentru reporterii de la ABCNews că tocmai atunci era în desfășurare un fenomen cu totul atipic. Atmosfera superioară de deasupra Antarcticii se încălzise cu aproximativ 40 de grade Celsius în decurs de doar câteva zile și continua să se încălzească! Acest front extraordinar de căldură s-a deplasat spre Australia și, cu siguranță, avea potențialul de a contribui major la generarea și întreținerea incendiilor. Într-adevăr, în decembrie 2019 reprezentanții Biroului de Meteorologie au raportat că sesizează un fapt nemaiîntâlnit vreodată în datele înregistrate: au existat zile în care nu a căzut nicio picătură de ploaie pe întregul continent australian, ceea ce era foarte greu de explicat. Dar a fost oare acesta un fenomen natural?

Date interesante au fost oferite de Agenția de știri australiană TottNews, care a admis cu nonșalanță într-un articol din decembrie 2019 că vremea poate fi influențată prin procedee de geoinginerie și că în Australia astfel de operațiuni se desfășoară încă din anul 1947. Legat de incendiile care tocmai se extindeau, în articol se ridică problema dacă ploile au fost cumva blocate artificial, punându-se cititorilor în vedere că „Știm cu toții că această tehnologie este posibilă”.

În sensul dezvăluirii unor astfel de intervenții artificiale asupra climei este semnificativ un buletin meteo difuzat în octombrie 2019 de postul de televiziune 7NEWS. Meteorologul Tony Auden a anunțat atunci că radarele au înregistrat un sunet foarte straniu în atmosferă, dar care „Nu este legat de vreme”. Mai degrabă, părea să fie un fel de ecou (asociat în jargonul militar cu termenul „chaff” – foșnet) provocat de o aeronavă a armatei care a lansat „infime fibre de metal sau plastic pentru a o ajuta să se ecraneze în timpul unui exercițiu”. Un exercițiu secret, se înțelege, dar oare ce fel de exercițiu?

Lămurirea vine mai departe tot din articolul Agenției TottNews, în care se afirmă că în prezent manipularea pe scară largă a sistemului climatic al Pământului a devenit un fapt aproape acceptat public. Pe lângă crearea de nori artificiali, dâre de particule sau aeronave care emit unde electromagnetice și substanțe, în articol a fost evocată, ca instrument principal, și vestita instalație HAARP aparținând Statelor Unite. În ceea ce privește sistemele care operează cu predilecție asupra Australiei, au fost menționate Jindalee Operațional Radar Network (JORN, considerat a fi comparabil cu HAARP din SUA), Snowy Hydro, Hydro Tasmania și Australian Rain Technologies. Iată deci un domeniu foarte vast, de o uriașă importanță, dar despre care presa centrală globalistă nu pomenește mai nimic. În schimb, se face mare tam-tam că trei băieți de 12 ani s-au jucat cu chibriturile în tufișuri.

Să mai observăm că încă din anul 1978 există și un tratat internațional care caută să reglementeze utilizarea procedurilor militare de modificare climatică (altfel spus, a armelor meteorologice). Tratatul este denumit „Convenția privind modificările mediului” (Environmental Modification Convention – ENMOD). Acesta este și unul dintre subiectele de bază care se discută la întâlnirile G8, la care iau parte liderii celor mai puternice țări ale lumii. Dumneavoastră ați auzit însă ceva la știri despre armele meteorologice?

Care este scopul pentru toate acestea?

Punând cap la cap informațiile descrise până aici începe să se contureze un tablou coerent: „Elitele” vizează implementarea unor proiecte de „orașe inteligente” și pentru aceasta au nevoie de anumite spații strategice. Iar „eliberarea” respectivelor spații se face prin crearea unor îngrozitoare distrugeri, generate de arme cu energie dirijată. Poate deja nu este cazul să ne mai mirăm de un astfel de plan când știm demult că cei care trag sforile din spatele scenei sunt de fapt o clică de sociopați care nu au niciun fel de scrupule sau sensibilități legate de viața maselor de oameni…

Pentru a recunoaște mai clar piesele acestui puzzle este util să mai evidențiem câteva elemente despre orașele „inteligente”. Acestea au caracteristica esențială că implică o centralizare maximă a datelor despre cetățeni. Totul este complet supravegheat prin sisteme ultra-performante de inteligență artificială. Nimeni nu scapă controlului și „ochiului atoatevăzător” al guvernanților. Care vor, desigur, doar „binele” cetățenilor. Chiar dacă cetățenii ar putea să nu fie de acord cu viziunea „iluminaților” conducători. De fapt, tocmai de aceea…

În astfel de orașe sunt încorporate peste tot camere de supraveghere interconectate cu serverul central și multe alte dispozitive și tehnologii „inteligente”, ale căror funcții sunt cunoscute și monitorizate decât de „Elită”, care vizează conectarea computerizată a tuturor „orașelor inteligente”, la nivel Global. Întrezărim așadar profilul „minunatei” lumi a viitorului, a Statului Globalizat, condus printr-o dictatură tehnocratică de un Guvern Unic Mondial!

Au fost deja anunțate public (vezi de exemplu aici) proiectele a 52 de orașe inteligente în Australia, care sunt susținute oficial prin bugete de zeci de milioane de dolari. Prim-ministrul Malcolm Turnbull a subliniat în numeroase rânduri (de exemplu aici) necesitatea integrării tehnologiei informației în programele de gestionare eficientă a economiei, a finanțelor, a departamentelor de poliție, sănătate, educație, culturalizare sau a monitorizării schimbărilor climatice. Ideea generală este aceea de a crea un sistem centralizat care să coordoneze întreaga infrastructură ce leagă între ele toate orașele Australiei, un așa-numit „master planning”.

De remarcat că China este mult mai avansată pe această direcție, având deja pregătite acele „orașe fantomă” (ghost cities), care în prezent sunt menținute nelocuite, dar unde populația va fi comasată la momentul potrivit pentru a fi în mod total controlată.

Bineînțeles, se urmărește ca întreaga aparatură electronică din aceste orașe să fie conectată la tehnologia 5G. Giganții rețelelor globale de telecomunicații au început de câțiva ani să facă investiții masive. Sunt prezente corporații precum Huawei, Cisco, KPMG, Nokia sau Telstra.

Guvernul Australiei recunoaște fără rezerve că noua inițiativă face parte din contribuția semnificativă a sa pentru realizarea Agendei 2030 a ONU, intitulată „Obiective de dezvoltare durabilă“. Experții ONU susțin că Agenda 2030 adaugă o grilă de supraveghere sofisticată pentru a monitoriza și controla mediul creat în „orașele inteligente”. Se afirmă că dorința ONU este aceea de a face orașele mai „viabile și prospere”, ceea ce necesită implementarea tehnologiei informației în programele de gestionare a comunităților.

Ei bine, verigile se leagă prin aceea că „orașele inteligente” ar urma să fie conectate prin linii ferate de mare viteză. În Australia, compania care este în tratative cu guvernul pe această direcție se numește „Consolidated Land and Rail Australia” (CLARA). Motivația oficială a proiectelor pentru astfel de orașe este aceea că populația globului crește în ritm accelerat și atunci e nevoie să fie asigurate noi orașe, construite și organizate la standardele celor mai noi tehnologii.

Dincolo de retorica la vedere, este cunoscut că metoda prin care elitele globaliste „curăță” cu celeritate terenurile este denumită „Grab Land”. Se urmărește astfel să fie cât mai rapid construite orașele Noii Ordini Mondiale. Metoda este folosită atât în Australia, cât și în California, în zone de o deosebită importanță strategică. După incendieri extrem de violente și pulverizarea efectivă a imobilelor, terenurile respective sunt confiscate de către stat, iar celor care au locuit acolo nu li se mai permite să se întoarcă la fostele lor proprietăți și să își facă din nou case. În acest sens sunt impuse interdicții guvernamentale cu privire la așa-zisa „siguranță publică”.

Am prezentat aici o serie de detalii despre unele dintre cele mai impactante situații cu privire la incendiile din Australia și SUA. Dar fenomene asemănătoare au fost constatate și în multe alte țări.

Concluzia pe care o putem desprinde din toate aceste constatări este că, din nou, „Elitele” globaliste urmăresc să își aducă la îndeplinire obiectivele folosind vechea tactică a acțiunilor mascate („false flags operations”). Provocând prin felurite mijloace (arme cu energie dirijată, geoinginerie, sabotarea pompierilor) incendii devastatoare, se urmărește crearea unei structuri urbanistice de tip totalitarist, care să fie apoi generalizată gradat pe tot globul. S-ar ajunge la o societate umană unică, dirijată tiranic de „Elita” care se vrea atotvăzătoare și atotputernică prin mijloace silnice de subjugare a populației.

Recunoaștem același tipar și în actuala criză de „pandemie” Coronavirus, când numeroase indicii arată că în pofida unui germene real de gripă „nouă” (care a fost, cel mai probabil, creat artificial), pandemia este folosită pe post de sperietoare, prin exagerarea grotescă a pericolului cu care ne confruntăm. Atunci când privim situaţia în ansamblu, deducem destul de ușor și acest plan al atacării populației cu o armă biologică, prin care se urmărește grăbirea acceptării de către mase a unei vaccinări forțate, impusă de autorități în spatele „grijii” pentru sănătatea cetățenilor. Însă odată ce ne-am lăsa trupurile invadate de produsele (adeseori otrăvite la propriu) ale Big Pharma, atunci, mai mult ca sigur, am putea să ne luăm „adio” și de la libertatea interioară. Adică de la capacitatea de a avea până și în forul lăuntric o altă opinie decât cea dorită de guvernanți.

În fața acestui asediu ce ne amenință atât integritatea exterioară cât și pe cea interioară, mulți se întreabă ce putem face, cum vom mai putea rezista? Îngrijorarea vine din constatarea că vedem parcă pe zi ce trece cum pașii acestui asediu avansează prin impunerea unor legi strâmbe, dictate de lacheii unor cercuri de interese întunecate.

Este bine să înțelegem clar un aspect: suntem învinși doar atunci când cedăm interior și ajungem să credem noi înșine că nu mai putem face nimic. Lipsa de speranță și dezbinarea dintre noi reprezintă calea cea jalnică a eșecului. Însă atâta timp cât credem cu nădejde în șansa noastră și ne unim pe calea Binelui, atunci, cu ajutorul lui Dumnezeu, orice miracol este posibil.”[2][3]

Schimbările climatice – ciclice și aleatorii. Dioxidul de carbon nu este un poluator, ci o sursă de hrană pentru plante

Neomarxistii/globalistii (noii comunisti corporatisti “verzi”) ne-au mintit cu privire la dioxidul de carbon, spunandu-ne ca acesta cauzeaza “schimbarile climatice” si “incalzirea globala”, cand, in realitate, incalzirea globala si scaderea temperaturii globale sunt fenomene naturale, ciclice, care sunt cauzate de Soare. Activitatea ecologistilor comunisti se bazeaza pe minciuni.

In realitate, ecologistii comunisti militeaza pentru reducerea populatiei Pamantului, pentru taxarea globala a oamenilor si pentru dezindustrializare (oamenii sa depinda de stat), trairea in “orase inteligente” si interzicerea accesului oamenilor catre zonele verzi. Toate acestea fac parte din Agenda 21, care, in anul 2015, s-a transformat in Agenda 30. In anul 2030, globalistii spera sa instaureze Guvernul Mondial.

Incalzirea globala a devenit noua religie a elitelor urbane din tarile dezvoltate – om de stiinta australian

Incalzirea globala a devenit noua religie a elitelor urbane din tarile dezvoltate, avertizeaza geologul australian Ian Plimer, care sustine ca teoria schimbarilor climatice provocate de oameni nu este decat o farsa promovata de ecologisti fundamentalisti si imbratisata interesat de clasa politica.

Prin teoriile sale, Ian Plimer a reusit sa-i indigneze pe “ayatollahii puritanismului ecologist si pe inchizitorii doctrinei incalzirii globale”, noteaza The Vancouver Sun.

Plimer este de formatie geolog, profesor la Adelaide University si este una dintre cei mai cunoscute voci academice ale Australiei.

Este unul dintre principalii critici ai teoriei conform careia societatea umana provoaca incalzirea globala si al ideilor ca, daca oamenii isi schimba felul de viata, cresterea temepraturilor poate fi stopata si chiar inversata.

Iacobinismul ecologic

Multi oameni de stiinta au criticat aceste teorii, dar au fost redusi la tacere in fata iacobinismului ecologic.

Purificarea societatii umane de presupusul pacat al degradarii mediului inconjurator a devenit o adevarata religie, cu fanatici si chiar o clasa clericala intoleranta, in special in randul elitelor urbane din tarile dezvoltate.

Dar Plimer nu pare sa cedeze acestor presiuni si tocmai a publicat ultima dintre cele sase carti si 60 de lucrari academice pe subiectul incalzirii globale: Heaven and Earth – Global Warming: The Missing Science.

Geologului nu i-a fost insa usor sa-si publice cartea, dar pana la urma a reusit sa gaseasca o editura mica, ce si-a asumat acest risc. Pana in prezent, s-au vandut 30.000 de exemplare in Australia, iar cartea se bucura de aprecieri in primele zile de vanzare in SUA si Marea Britanie.

Schimbarile climatice – ciclice si aleatorii

Plimer sustine ca teoria privind incalzirea globala determinata de oameni este doar o inselatorie a publicului, perpetuata de ecoligisti fundamentalisti si imbratisata de clasa politica, care adora orice idee ce provoaca anxietate in randul cetatenilor.

In timp ce ecologistii isi justifica teoriile privind evolutia climatului pe datele din ultimele sute de ani, geologii folosesc un cadru mult mai larg, care ajunge la sute de milioane de ani.

Dinamica si caracterul schimbator climatului Pamantului sunt un fapt binecunoscut geologilor. Aceste schimbari sunt ciclice si aleatorii, explica Plimer, nefiind cauzate sau afectate semnificativ de comportamentul uman.

Gheata polara, de exemplu, este prezenta pe Pamant in mai putin de 20% din totalul timpului geologic, continua omul de stiinta australian. In plus, extinctia unor specii este o componenta normala a evolutiei vietii pe Pamant.

CO2 – un aliment pentru plante, nu un poluator

Plimer se declara suparat in special pe felul in care este inteles dioxidul de carbon, rolul sau in viata zilnica si presupusele efecte asupra climatului. El argumenteaza ca procentul dioxidului de carbon in atmosfera se afla la cel mai scazut nivel din ultimele 500 de milioane de ani, iar procentul aflat in atmosfera reprezinta doar 0,001% din cantitatea totala aflata in oceane, roci, sol si diferite forme de viata.

Plimer afirma ca CO2 nu este un poluator, ci o sursa de hrana pentru plante. Plantele consuma dioxid de carbon si elibereaza oxigen, iar activitatea umana contribuie doar intr-o foarte mica masura la prezenta gazului in atmosfera.

‘Oamenii ar trebui sa imbratiseze incalzirea globala’

Concluzia sa este ca, de-a lungul timpului, perioadele de incalzire globala au reprezentat pentru oameni epoci de abundenta, cand civilizatiile au facut salturi uriase.

Epocile glaciare, in schimb, au reprezentat timpuri in care dezvoltarea umana s-a incetinit sau chiar a regresat.

Incalzirea globala, afirma Plimer, este un fenoment pe care oamenii ar trebui sa-l imbratiseze ca un prevestitor al vremurilor bune care vor veni.”[4]

Pământul devine tot mai verde datorită creşterii nivelului de dioxid de carbon din atmosferă

Deşi cu toţii am auzit de creșterea nivelului de dioxid de carbon (CO2) din atmosferă care provoacă creşterea temperaturii și a poluării la scară planetară, mai există o consecință a acestui proces care este mai puțin cunoscută şi înţeleasă în prezent.

O echipă internaţională de cercetători, care a studiat datele obţinute cu ajutorul sateliţilor, a constatat că Pământul devine tot mai verde ca urmare a creșterii nivelului de dioxid de carbon din atmosferă. Emisiile ridicate de carbon din ultimele trei decenii au provocat creșterea suprafeţelor acoperite cu vegetaţie de pe Pământ.

„Noi am reuşit să înţelegem legătura care există între procesul de creştere a suprafeţelor verzi şi cel al fertilizării, provocată de creșterea nivelului de dioxid de carbon din atmosferă, cu ajutorul mai multor modele computerizate care reproduc creșterea suprafeţelor înverzite ce a fost observată cu ajutorul datelor obţinute din sateliţi”, a declarat cercetătorul Ranga Myneni de la Boston University.

Cum stimulează însă poluanții atmosferici creșterea vegetației? Procesul este denumit efectul de fertilizare al carbonului (în engleză „carbon fertilisation effect”) care are loc atunci când frunzele absorb dioxidul de carbon din atmosferă în timpul procesului de fotosinteză. Cu cât nivelul de dioxid de carbon din atmosferă este mai mare, cu atât plantele cresc mai repede, în special în zonele cu climă caldă.

Deoarece nivelul de dioxid de carbon din atmosferă este tot mai ridicat, rezultă o creştere a suprafeţelor acoperite cu vegetaţie de pe planetă.

„Rezultatele studiului nostru arată că în urma efectului de fertilizare al carbonului din ultimii 33 de ani, suprafaţă împădurită a Pământului a crescut cu aproximativ 18 milioane de metri pătraţi, adică cu o suprafaţă de două ori mai mare decât suprafaţa SUA. Acest fenomen are capacitatea de a schimba în mod fundamental ciclul apei şi al dioxidului de carbon în natură”, a declarat cercetătorul Zaichun Zhu de la Peking University din China.

În prezent vegetația acoperă aproape o treime (32%) din suprafața totală a planetei.

Deşi creşterea suprafeţelor înverzite, care absorb o cantitate tot mai mare de carbon din atmosferă, pare a fi o consecinţă pozitivă pentru mediul înconjurător, oamenii de știință avertizează că acest efect secundar al nivelului ridicat de dioxid de carbon din atmosferă va fi doar temporar și el nu va împiedeca celelalte consecințe negative ale schimbărilor climatice, cum ar fi fenomenele meteorologice extreme, creșterea temperaturilor și a nivelului mării.

„Studiile au arătat că plantele se aclimatizează sau se adaptează la creşterea concentrației de CO2 şi efectul de fertilizare al carbonului se diminuează în timp” a declarat Philippe Ciais de la Laboratory of Climate and Environmental Sciences din Franța.

De asemenea, dioxidul de carbon nu este singurul factor care determină creşterea suprafeţelor verzi ale planetei. Oamenii de ştiinţă afirmă că şi azotul utilizat în îngrășămintele agricole contribuie la acest fenomen, alături de alţi factori.

Rezultatele studiului au fost publicate în Nature Climate Change şi se speră ca ele vor servi ca un alt memento cu privire la importanța reducerii emisiilor de carbon.

„Studiul evidenţiază influența oamenilor asupra funcționării biosferei la nivel global… Creșterea nivelului de CO2 din atmosferă se datorează aproape exclusiv arderii combustibililor fosili și a defrișărilor”, a declarat cercetătorul Pep Canadell de la CSIRO (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation) din Australia.”[5]

Schimbările climatice nu au nicio legătură cu activitatea umană

“Din ce în ce mai mulți oameni de știință serioși ridică semne de întrebare cu privire la ideea că „schimbările climatice” au vreo legătură cu folosirea combustibililor fosili sau cu activitățile umane. E drept, motoarele cu ardere internă sunt poluante și ne afectează sănătatea, dar în ceea ce privește așa-zisa „încălzire globală”, lucrurile nu sunt chiar atât de simple pe cât ni le prezintă elitele mondiale.

Prestigioasa NASA (National Aeronautics and Space Administration) afirmă, de pildă, că schimbările climatice au o altă explicație și anume modificarea orbitei pe care Pământul o descrie în jurul Soarelui.

 

În anul 1958, NASA a observat pentru prima dată că schimbările orbitei pe care Pământul se deplasează în jurul Soarelui, împreună cu modificare înclinării axiale a Pământului, sunt responsabile de ceea ce climatologii au numit de-a lungul timpului „încălzire globală” sau „schimbări climatice”.

„NASA a ales, însă, să păstreze tăcerea”, scrie Ethan Huff pe site-ul natuiralnews.com, și i-a lăsat pe progresiști să-și difuzeze liniștiți teoriile alarmiste cu privire la faptul că umanitatea riscă extincția dacă nu se iau măsuri urgente, precum reducerea consumului de combustibili fosili, interzicerea ambalajelor de plastic, ba chiar și împuținarea șeptelului mondial de vite.

 

Teoria care face legatura dintre schimbarea orbitei pământului și schimbările climatice a fost, de altfel, publicată încă din anul 2000 de NASA pe site-ul Earth Observatory. Ea este, însă, mult mai veche și îi aparține savantului sârb Milutin Milankovitch (1879 – 1958), care susținea, cu zeci de ani în urmă, că schimbările climatice nu au absolut nicio legătură cu activitatea umană. Deși NASA a publicat această teorie, presa, politicienii și climatologii mainstream continuă să pretindă că mai avem foarte puțin până în momentul în care planeta va muri din cauza excesului de dioxid de carbon.

Adevărul pare a fi, însă, mai aproape de explicația dată de astrofizicianul sârb Milutin Milankovitch, numită și teoria climatului Milankovitch. Nu de alta, dar variațiile sezoniere și latitudinale ale radiațiilor solare care lovesc pământul în moduri diferite și în diferite momente pot explica, de pildă, glaciațiunile. Mai mult, dat fiind că această teorie datează de zeci de ani (Milankovitch a murit în 1958), este evident că nu poate fi vorba de o teorie închegată pentru a combate propaganda progresistă.

Nu sunt specialist și nu am să intru în amănunte. Sunt, însă, mulți experți care susțin că teoria sârbului este validă. Milankovitch a reușit să creeze un model matematic cuprinzător, capabil să calculeze temperaturile de suprafață ale Pământului de-a lungul vremurilor și a ajuns la o concluzie fermă- clima a fost mereu în schimbare indiferent de activitatea ființelor umane.

Modelul matematic al lui Milankovitch a fost ignorat complet o jumătate de secol după publicare. Apoi, în 1976, după traducerea cărții sale în limba engleză, revista Science a confirmat că teoria lui Milankovitch. În 1982, Consiliul Național de Cercetări al Academiei Naționale de Științe a Statelor Unite a adoptat și ea teoria lui Milankovitch, afirmând că poziționarea Pământului față de Soare are cea mai mare influență asupra condițiilopr climatice.

În majoritatea lor, climatologii, politicienii de stânga, ziariștii și ONG-urile ecologiste continuă să insiste că ambalajele plastice de unică folosință, mașinile, centralele termice și aparatele de aer condiționat pe care le folosiți distrug planeta și singura cale de a o apăra sunt impozitele climatice usturătoare care să forțeze limitarea consumului. „Dezbaterea privind schimbările climatice nu se referă la știință. Este un efort de a impune controlul politic și economic populației de către elită”, a susținut un ziarist invitat să-și spună părerea la emisiunea Radio Hal Turner.

 

„Este un alt mod de a diviza populația și a întoarce o parte a populației împotriva celeilalte, cu unii care cred în încălzirea globală creată de om și alții care nu cred. Adică divide et impera!”.”[6]

Schimbările climatice, dioxidul de carbon (CO2), agenda ascunsă a ecologiștilor, depopularea globală și Guvernul Mondial

“Eșecul economic al energiei eoliene

Industria eoliană, asupra căreia se concentrează ecologiștii, este o sursă de energie extrem de imprevizibilă, depinzând de intensitatea vântului. Chiar și în condiții atmosferice prielnice, în acest fel se obține prea puțină electricitate pentru a fi o industrie profitabilă pe cont propriu.

 

Magnatul media Warren Buffet, care deține una dintre cele mai mari ferme eoliene din Iowa, a spus fără nicio jenă: ,,Cu privire la energia eoliană, obținem un credit fiscal când construim o mulțime de ferme eoliene. Acesta este singurul motiv pentru a le construi. Nu au sens fără creditul fiscal.”

În ceea ce privește echilibrul ecologic, situația este la fel de proastă: turbinele eoliene de pe uscat ucid sute de mii, chiar milioane de păsări și lilieci anual, în timp ce turbinele eoliene de pe mare ucid multe mamifere marine, toate acestea fiind privite cu mare indiferență de ecologiști.

 

Gânduri despre guvernul mondial și eco-tiranie

Multe persoane, în general cele provenite din fostul Bloc Estic, s-au lăsat seduse de ideea că rezolvarea problemelor noastre de mediu ar fi guvernarea globală. În multe privințe, ecologismul este comunismul secolului XXI. Asemeni Islamului, ocupă locul rămas vacant de declinul marxism-leninismului.

Nu știu dacă o convergență a luptelor duse de islamiști și ecologiști se va contura; cu toate acestea, observ că avem deja echivalentul, la o scară mai mică, a califatului ecologic global. Mă refer la Uniunea Europeană, care ne oferă o anticipare a guvernării birocratice, globale și totalitare pe care Națiunile Unite încearcă în mod evident să o înființeze.

Deoarece vorbim despre globalizare, conturată în aspectul său politic de perspectiva unui guvern mondial, dar și în aspectul său economic și, de exemplu, informațional – rețeaua, uneori instantanee, a oamenilor, a bunurilor și a ideilor – aș dori să punctez un posibil efect pervers.

Pe măsură ce culturile și mentalitățile se amestecă, religia ecologistă (sau gaianistă) a occidentalilor, precum și înclinația lor spre pocăință, par să ajungă chiar și la unele dintre popoarele asiatice. Japonia, care a ieșit mutilată din al Doilea Război Mondial, este mai susceptibilă de a se lăsa invadată de această sanctificare occidentală a negării de sine specifică ecologismului.

Agenda depopulării globale

Acordul COP 21 de la Paris nu a fost semnat pentru a salva planeta și pentru a ne împiedica să ne prăjim din cauza unei creșteri imaginare a temperaturii de +2°C. În spatele întregii mascarade se ascunde, ca întotdeauna, fața urâtă a puterii, lăcomiei și profitului. Toți industriașii care sunt în favoarea acestui angajament, care va ruina Europa și va săraci în mare măsură cetățenii săi, o fac pentru motivul că ei găsesc în acest angajament o sursă imensă și ușoară de venit.

În ceea ce privește ONG-urile, atunci când nu sunt pur și simplu motivate de lăcomie, motivul lor constă într-o ideologie malthusiană. Obiectivul lor este de a readuce lumea la o populație foarte mică, de ordinul a câteva sute de milioane de oameni.

Pentru a face aceasta, ei sărăcesc populația, elimină puterea energetică rezultată din combustibili fosili (la care are acces tot săracul), pulverizează chemtrails, folosesc tehnologia HAARP, recurg la contaminarea chimică a alimentelor, la vaccinuri infestate cu viruși mortali și substanțe chimice toxice și, astfel, asigură creșterea numărului de decese.”[7]

Schimbările climatice, dioxidul de carbon (CO2), agenda ascunsă a ecologiștilor, depopularea globală și Guvernul Mondial

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=21751
  2. https://yogaesoteric.net/incendiile-salbatice-au-facut-de-fapt-parte-din-agenda-globalista-i/
  3. https://yogaesoteric.net/incendiile-salbatice-au-facut-de-fapt-parte-din-agenda-globalista-ii/
  4. https://www.hotnews.ro/stiri-mediu-6010038-incalzirea-globala-devenit-noua-religie-elitelor-urbane-din-tarile-dezvoltate-stiinta-australian.htm
  5. https://www.stiintaonline.ro/pamantul-devine-tot-mai-verde-datorita-cresterii-nivelului-de-dioxid-de-carbon-din-atmosfera
  6. https://evz.ro/incalzirea-globala-nu-e-din-vina-omenirii-iata-explicatia-pe-care-elitele-o-ascund.html
  7. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=18353
  8. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Libertate, egalitate, fraternitate sau moartea – adevărata deviză a revoluţiei masonice franceze de la 1789
Rozicrucianul Francis Bacon – adevăratul autor al operelor atribuite lui William Shakespeare - cercul select al rozicrucienilor Francis Bacon și John Dee – cele mai importante figuri din societatea elisabetană a Iluminaților
George Soros panicat de posibila ieșire din UE a Marii Britanii
Războiul din Afganistan (1979-1989): CIA, Osama bin Laden, mujahedinii, Al-Qaeda și opiumul
Polonia declanșează un război împotriva totalitarismului ideologic în UE
Scopul declarat al masoneriei este distrugerea suveranitatii statelor pentru a crea Noua Ordine Mondiala cu un Guvern Masonic Totalitar! Din acest motiv avem: Uniunea Europeana, Uniunea Nord-Americana, Uniunea Asiatica si Uniunea Africana!
Armele Iluminaților - arme psihotronice, arme cu microunde, arme termice cu muniție termobarică, bombe cu plasmă
COVID-19 și schimbarea climatică sunt pretexte pentru Controlul Maselor
Bolivia l-a expulzat pe ambasadorul Statelor Unite, Philip Goldberg, acuzându-l pe acesta că alimentează tulburările civile, care ameninţă preşedinţia primul indian indigen ales, Evo Morales, dar periclitează însăşi unitatea naţiunii boliviene
Vladimir Putin: Guvernul de la Damasc controlează 98% din teritoriul Siriei. Vladimir Putin și Bashar al-Assad sunt aproape să-i învingă pe teroriștii ISIS. Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de SUA în timpul operațiunii "Primăvara Arabă" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Cum distrug progresiștii Occidentul prin "Cultura Victimizării"? Minoritățile sunt învățate că nu pot fi trase la răspundere pentru nimic
Masonerie, bombe şi servicii secrete
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...