Incendiile de vegetație și armele cu energie dirjată

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Faptul ca au aparut incendii de vegetatie in toata lumea, in acelasi timp, este o dovada clara ca aceste incendii sunt orchestrate de catre globalisti, pentru a convinge oamenii ca sunt cauzate de “schimbarile climatice” si ca oamenii trebuie să accepte Agenda 2030, Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial.

Politicile comuniste/ecologiste fac parte din Agenda 2030 si acestea vor instaura O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial. Oamenii trebuie sa inteleaga ca globalistii nu sunt interesati de mediu si nici de sanatatea oamenilor, ci de instaurarea Guvernului Mondal – o dictatura globala.


Agenda 21-2030 inseamna desfiintarea proprietatii private, cenzura libertatii de exprimare, crearea oraselor inteligente (orase in care oamenii vor fi supravegheati), mutarea oamenilor din zonele rurale catre “orasele inteligente”, rationalizarea energiei (sub pretextul “combaterii schimbarilor climatice”), dezindustrializarea, implementarea “energiei verzi” (o escrocherie a globalistilor, o energie scumpa si ineficienta), transumanism (combinarea fiintei umane cu inteligenta artificiala), venitul universal de baza dupa ce vor distruge locurile de munca prin inlocuirea oamenilor cu roboti, reducerea populatiei (considerata “responsabila” pentru “schimbarile climatice”).

Lockdown-urile impuse sub pretextul “luptei impotriva Covid” vor fi preluate si pentru a “lupta impotriva schimbarilor climatice”. Globalistii vorbesc despre “lockdown-uri climatice”, care sa reduca emisiile de dioxid de carbon. C-19 si “schimbarile climatice” sunt doua minciuni ale globalistilor pe care acestia le folosesc pentru a controla omenirea.


In cazul C-19, este vorba despre “virusul ucigas”, iar in cazul “schimbarilor climatice” este vorba despre dioxidul de carbon. In realitate, dioxidul de carbon este un aliment pentru plante, contribuie la inverzirea planetei, iar reducerea la zero inseamna a distruge viata de pe Pamant.

“Schimbarile climatice” nu au legatura cu activitatea umana, ci ele sunt cauzate de activitatea Soarelui. Desigur, globalistii pot crea in mod intentionat schimbari climatice folosind HAARP sau alte tehnologii avansate, pentru a arata ca “omenirea este de vina” si ca “trebuie sustinuta Agenda 21-2030”.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

Urmariti-ne pe Telegram:

https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania

https://t.me/s/DragosAnunnaki

Coperta Revistei Time din data de 26 aprilie 2021 prin care ni se transmite, subliminal, cum sunt cauzate incendiile globale. Bețele aprinse și plasate pe fiecare continent ne arată, subliminal, că aceste incendii sunt orchestrate de către globaliști, pentru a ne spune că sunt “cauzate de schimbările climatice” și că oamenii trebuie să accepte politicile ecologiste/comuniste, care fac parte din Agenda 21-2030.

“Prima revoluție globală”, carte manifest a Clubului de la Roma: “Inamicul real este chiar umanitatea”

“În cartea Prima revoluție globală, apărută în anul 1991, autorii Alexander King şi Bertrand Schneider – fondator și respectiv secretar al Clubului de la Roma – expun strategia de supravieţuire pentru secolul XXI, în viziunea elitelor. Dincolo de textele sforăitoare, veţi fi şocaţi să aflaţi că inamicul real împotriva cărora ei fac eforturi să ne unească este chiar… umanitatea!

La paginile 104-105, găsim următorul paragraf:

„În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu aceste aspecte… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele.

Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin transformarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor acestea pot fi depășite. Atunci, înseamnă că inamicul real este chiar umanitatea.”

Cartea Prima revoluţie globală este un Raport al Clubului de la Roma şi ne-a fost prezentată de aşa-zişii „iluminaţi” drept „o strategie pentru supravieţuirea mondială în secolul XXI”. Această lucrare propagandistă ne mai spune şi că este nevoie să renunţăm la „paradigma statului-natiune” şi să acceptăm o guvernare mondială pentru a putea supravieţui. Desigur, totul nu este altceva decât o uriaşă minciună. Iar „supravieţuirea” de care vorbesc autorii se referă de fapt la prosperarea elitelor!”[1]

“Pe 23 iulie 2018, zeci de incendii de vegetație au izbucnit în zonele din apropierea capitalei Greciei, cu două focare principale: unul la Kineta (circa 50 km vest de Atena) și altul la Rafina (30 km nord-est de Atena). Alimentate de vânturi cu viteze de până la 124 km/h, incendiile s-au propagat rapid, afectând întreaga zonă de coastă a regiunii Attica și provocând moartea a 91 de oameni.

Acestea au fost cele mai grave incendii de vegetație din Grecia de la cele din anul 2007, când 84 de oameni au fost uciși în sudul peninsulei Peloponez și cele mai sângeroase din lume în secolul XXI, după incendiile din februarie 2009 din Australia, când 173 de oameni și-au pierdut viața.

Aceste incendii au avut și unele particularități bizare, care au ridicat anumite semne de întrebare, existând suspiciunea că ele nu au fost consecința căldurii excesive, ci că de fapt au provocate prin intermediul unor arme energetice.

Există diferite tipuri de arme energetice care includ frecvențe extrem de joase (ELF), microunde, scalare, voce-la-craniu, lasere și multe altele. Aceste arme sunt dezvoltate de industria militară americană prin companii precum Lockheed Martin și altele.

La fel ca în alte cazuri de incendii de pădure în care se bănuieşte că au fost folosite arme energetice (California în 2017, Portugalia în 2016), temperaturile generate au fost mult prea mari pentru un astfel de incendiu, o dovadă în acest sens fiind topirea totală a sticlei sau a aliajelor de metal la automobilele surprinse de foc. Punctul de topire pentru sticlă este între 1400°C și 1600°C, la fel și pentru diversele aliaje folosite la caroseria autoturismelor, iar un incendiu forestier poate produce doar o temperatură de maxim 590°C.

Totodată, în multe fotografii maşinile arse apar alături de pomi care au rămas neatinşi de foc. Cum este posibil? De unde a venit focul dacă în jurul maşinilor vegetaţia a rămas neafectată?

Conform dovezilor existente, doar armele energetice pot afecta părţile metalice aflate în componenţa unui obiect, astfel încât să le încingă până la punctul de combustie.

Un alt aspect bizar este acela că incendiul s-a declanșat luni 23 iulie 2017, la ora 17:00, când temperatura era doar de 32°C, iar cerul era parţial înnorat, departe de informațiile apărute în media care invoca temperaturi de peste 40°C.”[2]

Incendiile și armele cu energie dirijată

“Până la începutul lui martie 2020 un fenomen foarte straniu de declanșare a unor incendii devastatoare a afectat timp de aproape trei ani un șir întreg de state de pe tot cuprinsul globului. Printre cele mai afectate au fost Australia, California (aflată pe coasta de vest a Statelor Unite), Spania, Grecia, Portugalia, Franța, Italia, Suedia, Finlanda, Norvegia, Turcia, Rusia sau Chile. Explicația oficialităților a mers în principal pe ideea că ne confruntăm cu multiple dezechilibre la nivel planetar ce derivă din așa-numita „încălzire globală”.

Acum, după ce perioada incendiilor pare că în sfârșit s-a mai oprit, putem trage anumite concluzii și să remarcăm interesante corelații cu evenimentele din noua etapă, cea a așa-numitei „pandemii” de Covid-19.

Să observăm mai întâi faptul că teoria „încălzirii globale” a fost pusă la îndoială cu argumente competente de numeroși oameni de știință și sociologi (vezi de exemplu aici). Cu toate acestea, prin prelungirile lor politice și mediatice, „Elitele” mondiale marșează în continuare pe ideea de „protecție a mediului”, care ar fi, chipurile, grav afectat de activitatea industrială a civilizației umane. Totuși, având în vedere că predicțiile alarmiste ale unor „experți” ca Al Gore nu s-au adeverit, mai nou „Elitele” au trecut la o abordare mult mai vagă, susținând că de fapt are loc o… „schimbare climatică”.

Evident, noua sintagmă este aproape lipsită de sens întrucât clima oricum se modifică mereu în cicluri temporale mari. Mai degrabă, preocuparea pentru așa-zisa „protejare a mediului” pare să ascundă intenția celor care conduc din umbră de a crea o nouă pârghie de control global a statelor, de impunere a unor noi taxe exorbitante și de împingere a societății către o Guvernare Mondială.

Desigur, constatarea anumitor fenomene de încălzire planetară ce au loc în prezent ține de domeniul evidenței, dar așa cum menționam și mai sus, astfel de perioade se succed periodic în istoria Pământului, în mod natural. Partea cu „schepsis” este că depinde cum interpretăm această încălzire.

Pentru că a afirma că ea ar surveni din vina oamenilor trădează o exagerare menită să obțină un profit uriaș prin înșelăciune. Este ca și cum ai pretinde în fața unei comunități de oameni mai simpli că deții o cunoaștere și o putere specială asupra fenomenelor naturii și atunci când apare, să zicem, o eclipsă de Soare le promiți că vei rezolva problema, dar numai dacă vei fi plătit consistent pentru efortul tău „nobil” de a oferi o soluție salvatoare.

Întrebări fără răspuns din partea autorităților

Așadar, se pare că, într-adevăr, multe păduri au ars pentru că au fost foarte uscate și s-au aprins de la un fulger, de la o scânteie accidentală sau chiar din cauza unor descreierați care au dat intenționat foc în anumite zone.

Există însă o largă gamă de fapte și situații care denotă că incendiile „sălbatice” au avut și cauze mult mai ciudate decât atât. Cum ne putem explica, de exemplu, acele cazuri în care nenumărate automobile din California s-au topit și s-au scurs literalmente din cauza căldurii, în mai multe locuri, dar copaci uscați de lângă ele nu au ars? Sau cazuri de clădiri parcă rase din temelie (de foc?), iar în imediata apropiere, de jur împrejur, alte case asemănătoare, copaci sau alei/drumuri au rămas neatinse? (vezi foto: case complet rase, copaci alături).

De obicei, în cazul caselor care ard chiar ore în șir, mai rămân ziduri în picioare… Cum e posibil că la casele distruse s-a topit până și sticla ferestrelor, dar copacii de la câțiva metri distanță au rămas neafectați? Cum este posibil că ziduri, piese mari de faianță sau caroserii de automobile au suferit o rapidă combustie cvasi-totală, s-au topit și s-au transformat în pulbere? Iar lângă ele au rămas nealterate tufișuri, copaci sau obiecte din plastic…

Știrile au repetat într-una că au loc incendii sălbatice ale unor păduri, dar iată că de multe ori tocmai pădurile nu au ars, fiind în schimb distruse locuințe, mașini, diverse alte construcții.
Există o enorm de bogată documentație de imagini și filmări care exemplifică toate acestea… O astfel de sursă puteți consulta aici.

Cum explicăm faptul că în multe situații zeci de incendii din zone diferite au izbucnit aproape simultan, iar între ele totul a rămas liniștit?

De ce în unele cazuri zona distrusă are pe distanțe mari un contur perfect rectiliniu, ca și cum ar fi fost trasat cu rigla? Sau cu un laser… (vezi aici).

De ce pe o autostradă din California din mai multe șiruri de automobile focul le cuprinde brusc doar pe unele dintre ele?

Cum explicăm fenomenul unor animale arse care au rămas ca și paralizate, iar lângă acel cadavru vegetația a rămas neatinsă de foc?

Cum e posibil că în alte locuri unii copaci au ars din interior către exterior, iar cei de lângă ei au rămas neafectați de niciun foc?

 

Să ne oprim deocamdată cu întrebările și să dăm singurul răspuns logic care transpare cu claritate: toate aceste situații demonstrează cu prisosință utilizarea unor arme cu energie dirijată (Directed Energy Weapons – DEW), adică direcționarea precisă a unor frecvențe electromagnetice foarte ridicate, un fel de tunuri cu microunde sau cu unde scalare.

Un video elocvent pentru descrierea celor prezentate până aici este următorul:

Așa cum era și firesc, nenumăratele reportaje de genul acesta, filmate de martori oculari, au creat un val uriaș de șoc și indignare în rândul a milioane de oameni din toată lumea. Reacția autorităților? O armată de „experți” s-a grăbit să explice că imagini precum cele de mai sus nu sunt decât fake news (informații false) și teoria conspirației. Și au repetat din nou și din nou, ca să ne intre bine în cap, că tragedia incendiilor provine în principal din cauza încălzirii globale…”[3]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=21751
  2. https://yogaesoteric.net/ipoteza-incendiile-din-grecia-au-fost-cauzate-de-o-arma-energetica/
  3. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=22951
  4. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...