Incendiile și armele cu energie dirijată

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Până la începutul lui martie 2020 un fenomen foarte straniu de declanșare a unor incendii devastatoare a afectat timp de aproape trei ani un șir întreg de state de pe tot cuprinsul globului. Printre cele mai afectate au fost Australia, California (aflată pe coasta de vest a Statelor Unite), Spania, Grecia, Portugalia, Franța, Italia, Suedia, Finlanda, Norvegia, Turcia, Rusia sau Chile. Explicația oficialităților a mers în principal pe ideea că ne confruntăm cu multiple dezechilibre la nivel planetar ce derivă din așa-numita „încălzire globală”.

Acum, după ce perioada incendiilor pare că în sfârșit s-a mai oprit, putem trage anumite concluzii și să remarcăm interesante corelații cu evenimentele din noua etapă, cea a așa-numitei „pandemii” de Covid-19.


Să observăm mai întâi faptul că teoria „încălzirii globale” a fost pusă la îndoială cu argumente competente de numeroși oameni de știință și sociologi (vezi de exemplu aici). Cu toate acestea, prin prelungirile lor politice și mediatice, „Elitele” mondiale marșează în continuare pe ideea de „protecție a mediului”, care ar fi, chipurile, grav afectat de activitatea industrială a civilizației umane. Totuși, având în vedere că predicțiile alarmiste ale unor „experți” ca Al Gore nu s-au adeverit, mai nou „Elitele” au trecut la o abordare mult mai vagă, susținând că de fapt are loc o… „schimbare climatică”.

Evident, noua sintagmă este aproape lipsită de sens întrucât clima oricum se modifică mereu în cicluri temporale mari. Mai degrabă, preocuparea pentru așa-zisa „protejare a mediului” pare să ascundă intenția celor care conduc din umbră de a crea o nouă pârghie de control global a statelor, de impunere a unor noi taxe exorbitante și de împingere a societății către o Guvernare Mondială.


Desigur, constatarea anumitor fenomene de încălzire planetară ce au loc în prezent ține de domeniul evidenței, dar așa cum menționam și mai sus, astfel de perioade se succed periodic în istoria Pământului, în mod natural. Partea cu „schepsis” este că depinde cum interpretăm această încălzire.

Pentru că a afirma că ea ar surveni din vina oamenilor trădează o exagerare menită să obțină un profit uriaș prin înșelăciune. Este ca și cum ai pretinde în fața unei comunități de oameni mai simpli că deții o cunoaștere și o putere specială asupra fenomenelor naturii și atunci când apare, să zicem, o eclipsă de Soare le promiți că vei rezolva problema, dar numai dacă vei fi plătit consistent pentru efortul tău „nobil” de a oferi o soluție salvatoare.

Întrebări fără răspuns din partea autorităților

Așadar, se pare că, într-adevăr, multe păduri au ars pentru că au fost foarte uscate și s-au aprins de la un fulger, de la o scânteie accidentală sau chiar din cauza unor descreierați care au dat intenționat foc în anumite zone.

Există însă o largă gamă de fapte și situații care denotă că incendiile „sălbatice” au avut și cauze mult mai ciudate decât atât. Cum ne putem explica, de exemplu, acele cazuri în care nenumărate automobile din California s-au topit și s-au scurs literalmente din cauza căldurii, în mai multe locuri, dar copaci uscați de lângă ele nu au ars? Sau cazuri de clădiri parcă rase din temelie (de foc?), iar în imediata apropiere, de jur împrejur, alte case asemănătoare, copaci sau alei/drumuri au rămas neatinse? (vezi foto: case complet rase, copaci alături).

De obicei, în cazul caselor care ard chiar ore în șir, mai rămân ziduri în picioare… Cum e posibil că la casele distruse s-a topit până și sticla ferestrelor, dar copacii de la câțiva metri distanță au rămas neafectați? Cum este posibil că ziduri, piese mari de faianță sau caroserii de automobile au suferit o rapidă combustie cvasi-totală, s-au topit și s-au transformat în pulbere? Iar lângă ele au rămas nealterate tufișuri, copaci sau obiecte din plastic…

Știrile au repetat într-una că au loc incendii sălbatice ale unor păduri, dar iată că de multe ori tocmai pădurile nu au ars, fiind în schimb distruse locuințe, mașini, diverse alte construcții.
Există o enorm de bogată documentație de imagini și filmări care exemplifică toate acestea… O astfel de sursă puteți consulta aici.

Cum explicăm faptul că în multe situații zeci de incendii din zone diferite au izbucnit aproape simultan, iar între ele totul a rămas liniștit?

De ce în unele cazuri zona distrusă are pe distanțe mari un contur perfect rectiliniu, ca și cum ar fi fost trasat cu rigla? Sau cu un laser… (vezi aici).

De ce pe o autostradă din California din mai multe șiruri de automobile focul le cuprinde brusc doar pe unele dintre ele?

Cum explicăm fenomenul unor animale arse care au rămas ca și paralizate, iar lângă acel cadavru vegetația a rămas neatinsă de foc?

Cum e posibil că în alte locuri unii copaci au ars din interior către exterior, iar cei de lângă ei au rămas neafectați de niciun foc?

Să ne oprim deocamdată cu întrebările și să dăm singurul răspuns logic care transpare cu claritate: toate aceste situații demonstrează cu prisosință utilizarea unor arme cu energie dirijată (Directed Energy Weapons – DEW), adică direcționarea precisă a unor frecvențe electromagnetice foarte ridicate, un fel de tunuri cu microunde sau cu unde scalare.

Un video elocvent pentru descrierea celor prezentate până aici este următorul:

Așa cum era și firesc, nenumăratele reportaje de genul acesta, filmate de martori oculari, au creat un val uriaș de șoc și indignare în rândul a milioane de oameni din toată lumea. Reacția autorităților? O armată de „experți” s-a grăbit să explice că imagini precum cele de mai sus nu sunt decât fake news (informații false) și teoria conspirației. Și au repetat din nou și din nou, ca să ne intre bine în cap, că tragedia incendiilor provine în principal din cauza încălzirii globale…”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=22951
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...