Incidente violente la Berkeley: Susținătorii lui Trump agresați de antifasciști de stânga îmbrăcați în negru

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„INCIDENTE VIOLENTE LA BERKELEY: Susținătorii lui Trump agresați de antifasciști de stânga îmbrăcați în negru

Incidente violente s-au înregistrat duminică la Berkeley, în California, între suporteri ai președintelui american, Donald Trump, și contramanifestanți, confruntări încheiate cu vreo 14 arestări, potrivit poliției, relatează AFP.


Joey Gibson, liderul mișcării de extremă dreaptă Patriot Prayer, a fost atacat de contramanifestanți cu o bombă cu gaze lacrimogene, a constatat un fotoreporter al agenției France Presse.

Sute de militanții antifasciști îmbrăcați în negru au străpuns baricadele ridicate de poliție pentru a înfrunta micul număr de suporteri ai președintelui Trump veniți la fața locului în pofida interzicerii mitingului lor „Împotriva marxismului în America”. 


Mai mulți suporteri ai președintelui Trump, cu fața descoperită, au fost escortați în afara parcului de către polițiști, care au anunțat 14 rețineri, cele mai multe pentru încălcarea interdicției de a purta mască sau pentru că au făcut gesturi amenințătoare cu bastoane sau alte arme improvizate. Nu a fost precizat însă din ce tabără fac parte cei arestați.

Mai multe înregistrări video postate pe rețelele sociale, printre care una realizată de un reporter al site-ului Mother Jones, par să arate contramanifestanți de extremă strângă atacând fizic suporteri ai lui Trump și jurnaliști.”[1]

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/incidente-violente-la-berkeley-sustinatorii-lui-trump-agresati-de-antifascisti-de-stanga-imbracati-in-negru/
  2. Foto: mediafax.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

SUA acuză Siria că deține arme chimice. SUA au creat organizația teroristă ISIS pentru a-l putea înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad. SUA au mințit și că Saddam Hussein avea arme chimice, biologice și de distrugere în masă
George Soros, la Davos: Facebook şi Google reprezintă o ameninţare la adresa democraţiei
Un savant, care a lucrat în cadrul NASA, dezvăluie descoperirile pe care le-a făcut despre viața extraterestră
Avocatul german Reiner Fuellmich și colegii săi afirmă că testele PCR, promovate de Organizația Mondială a Sănătății, de alte organizații și de numeroși alți oficiali din domeniul sănătății, trebuie făcute responsabile pentru izolări și restricții
Naziștii, farfuriile zburătoare și Antarctica
Mii de oameni au protestat la Bruxelles față de Pactul ONU pentru migrație. Poliția a folosit tunuri cu apă și gaze lacrimogene împotriva manifestanților
Un oficial al ONU atrage atentia fata de pericolul care il reprezinta robotii-soldati ! Un adevarat pericol care ar putea deveni realitate !
Israelul propune o lege care criminalizează filmarea soldaţilor care comit încălcări ale drepturilor omului! Israelul se prezintă ca fiind "singura democrație din Orientul Mijlociu"!
Libertatea de exprimare sub asediu
Latura ascunsă a sistemului financiar
Propaganda globalistilor din SUA-UE: "Rusia este o mare amenintare pentru omenire!" Istoria ne arata ca de-a lungul timpului toate relele au venit de la globalistii SUA-UE !
Misterioasele piramide de pe Marte şi Ceres
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...