Incidentul Aurora: Cu 50 de ani înainte de Roswell, un OZN masiv s-a prăbușit lângă Dallas

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe 9 aprilie 1897, un aparat de zbor neidentificat s-a prăbușit la marginea orașului american Aurora. O mică ființă umanoidă a fost recuperată și a fost îngropată de localnici în zona respectivă.

Orașul Aurora se află la circa 30 de kilometri de Dallas și pare să fie un loc unde timpul s-a oprit. Cu toate acestea, analele incidentelor OZN ne informează că în urmă cu mai bine de 100 de ani, o farfurie zburătoare s-a prăbușit la marginea acestui oraș.


Evenimentul major s-a petrecut în ziua de 9 aprilie 1897, când un OZN de dimensiuni considerabile s-a prăbușit. Localnicii au intrat în alertă și s-au deplasat la locul accidentului. Atunci a fost descoperită o ființă umanoidă, care conform mărturiilor, era pilotul aparatului de zbor. Extraterestrul era mort și păstrând tradiția, localnicii păstrând tradiția, l-au îngropat în cimitirul orașului.

UN MIT BAZAT PE ADEVĂR?

Povestea incidentului Aurora este una controversată. Adevărul este undeva la mijloc, pentru că nimeni nu a reușit să răspundă la numeroase întrebări, care învăluie acest caz. În timp ce unii consideră că accidentul OZN-ului este doar o legendă, pentru a atrage turiștii în zonă, alții cred că această poveste este bazată pe un fapt real.


Presa locală scria la vremea respectivă că în ziua de 9 aprilie 1897, pe cerul orașului Aurora au fost văzute numeroase aparate de zbor misterioase. Acestea aveau formă rotundă sau ovală și luminau în diverse culori. De asemenea, a fost văzut și un OZN imens, în formă  de trabuc.

Jurnalistul american, FE Hayden, a descoperit în arhiva din Dallas numeroase informații cu privire la acest incident. Se spune că în acea zi, un OZN s-a îndreptat cu o viteză uluitoare spre sol și la contactul cu acesta s-a produs o explozie înfiorătoare. Această informație se bazează pe mărturia localnicilor din acea vreme. Localnicii s-au deplasat la locul accidentului și din nava respectivă au recuperat corpul unui extraterestru.

Acesta era de dimensiuni mici și părea extrem de firav. Extraterestrul era mort și atunci s-a hotărât ca el să fie îngropat în cimitirul orașului. Localnicii i-au construit o piatră funerară în formă de trabuc pentru posteritate. La mijlocul secolului trecut, piatra a fost furată, motiv pentru care nimeni nu mai știe unde a fost înmormântat extraterestrul.

 

De-a lungul timpului, mai multe echipe de ufologi s-au deplasat în Aurora pentru a ancheta cazul. Nimeni nu a descoperit niciun indiciu, care să confirme această poveste.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/incidentul-aurora-cu-50-de-ani-inainte-de-roswell-un-ozn-masiv-s-a-prabusit-langa-dallas
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...