Incidentul Teheran – avioanele de luptă iraniene au încercat să doboare o flotă de OZN-uri

Distribuie!

„Una dintre cele mai interesante și stranii întâlniri cu OZN-uri este cunoscută sub numele de incidentul Teheran. S-a petrecut în 1976, când piloții iranieni au încercat să doboare o floră de OZN-uri.

La începutul anului 1976, în timpul când Iranul era un aliat de bază al SUA, un fenomen straniu a fost consemnat.


O flotă de mai multe obiecte spațiale zburătoare a fost detectată pe radarul militar. Atunci s-a dat alarma, iar avioanele de luptă s-au dus să intercepteze aparatele de zbor neidentificate.

Avioanele de luptă iraniene au încercat să se apropie de OZN-uri și atunci lucrurile stranii au început să se petreacă. În primul rând aparatura de zbor a încetat să mai funcționeze și din acest motiv piloții erau debusolați.


S-a creat haos în clipa în care motoarele unui avion de luptă iranian s-au oprit.

Se apropiase periculos de mult de un OZN, dar interesant este faptul că avionul nu s-a prăbușit. Piloții au avut ordin să tragă asupra OZN-urilor dar ceva i-a oprit. Ulterior au declarat că nu au putut, de parcă toți intraseră într-un blocaj temporar.

În cele din urmă, incidentul Teheran s-a încheiat fără nicio victimă. Piloții s-au întors teferi la bază, dar debusolați de ceea ce văzuseră. Presa locală a relatat incidentul, dar în acele vremuri oamenii nu credeau că pot exista aparate de zbor neidentificate.

În cele din urmă, un comunicat oficial susținea că piloții nu au văzut nimic deosebit și că din neatenție au urmărit lumina planetei Venus.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/incidentul-teheran-avioanele-de-lupta-iraniene-au-incercat-sa-doboare-o-flota-de-ozn-uri
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Jurnalul de bord 27 - primul zbor al americanilor către planeta Venus
Un alt om de ştiinţă care a lucrat în Zona 51 şi care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaraţiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agenţiilor americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereştri, atacuri violente la persoana lui. El a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emiţătoare de lumină), superconductivitatea şi tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite prin cercetările realizate asupra resturilor navelor extraterestre prăbuşite
Mesajele extratereștrilor pentru oameni
OZN-urile vizitau China antică
Microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai datorită armelor pământene
Ezechiel descrie în Biblie un OZN
Rusia transmite americanilor: "Spuneți omenirii adevărul despre extratereștri sau dacă nu, noi vom face asta!"
Povestea lui EBE - micul extraterestru cenușiu capturat de americani, după o prăbușire a unui OZN
Obiecte Subacvatice Neidentificate au invadat oceanele
Misterul oamenilor în negru. Cine sunt ei cu adevărat?
Misterul extratereștrilor din Hangarul 18
Enigmele de la Cernobîl pot fi cu ușurință explicate dacă luăm în considerare ajutorul cert care a fost oferit de OZN-urile ce aparțin unor civilizaţii extraterestre

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...