India străveche și misterul tehnologiei extrem de avansate

Distribuie!

„INDIA STRĂVECHE ȘI MISTERUL TEHNOLOGIEI EXTREM DE AVANSATE

În anul 1952, a fost descoperită o enciclopedie scrisă de marele gânditor indian Bharadvaja. În carte sunt descrise nu mai puțin de 28 de aparate de zbor care erau utilizate cu 7000 de ani în urmă.


Aparatele erau dotate cu motoare care funcționau pe bază de mercur vortex, un fel de propulsie electrică. Această tehnologie este străină omului modern ceea ce semnifică faptul că avem de-a face cu o civilizație extrem de avansată.

Aparatele erau numite Vimana, ceea ce în sanscrită înseamnă precum o pasăre. Aparatele erau împărțite în trei categorii. Unele zburau pe Terra, altele în Univers și cele din urmă zburau în alte lumi. Acestea zburau cu energie proprie precum o pasăre și puteau trece dintr-o dimensiune în altă dimensiune.


Piloții erau antrenați să doboare aparatele de zbor care aparțineau altor civilizații. Ei purtau un costum special care îi proteja de forțele din atmosferă și din spațiu.

Toate aceste descrieri au fost considerate fantezii ale autorului cărții, până în anul 2014, atunci când în Sri Lanka, provincia Kerala, a fost descoperit un obiect cu forma unei capsule, care semăna izbitor de mult cu descrierea aparatelor de zbor numite Vimana.

Capsula era impenetrabilă și avea proprietăți magnetice. Ea avea o lungime de 30 de metri și o înălțime de 10 metri. Autoritățile au trimis armata care a ridicat capsula și a transportat-o într-un loc secret.

Savantul Oppenheimer, părintele bombei atomice, a fost întrebat dacă testele pe care le-au efectuat în deșertul Alamagordo sunt primele din istoria omenirii. Savantul a răspuns că această posibilitate este exclusă și că este convins că pe teritoriul Indiei a avut loc un război nuclear, cu mii de ani în urmă. În anumite zone ale Indiei au fost descoperite straturi groase de cenușă radioactivă, iar nivelul de radiație este unul ridicat, chiar și după mii de ani.

Autoritățile indiene au interzis cultivarea pământului în aceste zone. În cartea intitulată Mahabharata este descrisă o explozie catastrofică, provocată de o armă necunoscută. Aceste evenimente s-au petrecut în timpul imperiului condus de Rama.

Cercetătorii au descoperit că zeul Rama era de origine ariană și au lansat ipoteza că acesta putea fi un atlant sau un lemurian care a adus cu el o tehnologie avansată. După catastrofa de pe continentul Mu sau Lemuria, supraviețuitorii au migrat spre India și Atlantida. Au fost descoperite texte în care se spune că Rama era numit distrugătorul lumii.

Textele și probele descoperite pe teren au întărit această ipoteză. Lângă Bombay a fost descoperit un crater cu un diametru de peste 2150 de metri care s-a format în urma unui impact puternic.

Pentru a se produce un astfel de crater a fost necesară o presiune de 600000 de atmosfere. Numai o armă nucleară putea produce un asemenea impact.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/india-straveche-si-misterul-tehnologiei-extrem-de-avansate
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...