Industria Farmaceutică astăzi

Distribuie!

„Statele Unite cheltuie 15% din PIB-ul său pentru îngrijirea medicală, care ar trebui să se numească “îngrijirea pacienților”. Big Pharma nu are grijă decât de profiturile sale și nu se concentrează pe vindecare, ci doar pe simptome. Aceasta a creat clienți obișnuiți și permanenți. Nu există nici un tratament pentru cancer, diabet, autism, astm sau chiar gripă (vaccinarea este doar un alt mijloc de a face profituri uriașe și de a reduce populația planetei, n.b.). De ce ar trebui să existe remedii reale? Este un sistem întemeiat de oligarhi și plutocrați, nu de medici.

În ceea ce privește cancerul, oh da, Societatea Americană de Cancer a fost fondată de Rockefeller în 1913, și a devenit o mega afacere fără să vindece deloc. O altă teorie a conspirației ar spune propaganda… În luna de conștientizare a cancerului de sân, este trist să vezi oameni spălați pe creier care primesc chimioterapie, radiații și intervenții chirurgicale știind că oricum nu vor scăpa și vor fi chinuiți groaznic datorită efectelor secundare. Mai multe despre tratamentul naturist, holistic al cancerului găsiți la categoria Despre cancer din blog, iar despre vaccinuri la categoria Vaccinurile. Alte articole cu subiect medical la categoria Medicale.


Închei acest scurt articol cu un citat din partea lui John D. Rockefeller, care rezumă viziunea sa asupraNoii Ordini Mondiale pentru America: ,,Eu nu doresc o societate de gânditori. Eu doresc o societate de muncitori.””[1]

SURSE


  1. https://burebista2012.blogspot.com/2019/04/cum-desfiintat-rockefeller-curele.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Pulsul electromagnetic anti-materie este explozia de radiație electromagnetică rezultată de la o detonare nucleară și/sau o fluctuație bruscă a câmpul magnetic
Ințelegerea dintre SUA și o rasă extraterestră
Revoluția Socialistă din Rusia - Planul Marburg - instaurarea comunismului în Rusia (7 noiembrie 1917)
Mesaj din Israel: "Europenii trebuie să se ridice împotriva Rețelei Soros și să-și apere tradițiile și valorile naționale de planurile subversive ale megalomaniacului"
Agenda 2030, pregătită de ONU, se referă, în realitate, la o preluare guvernamentală globală a fiecărei națiuni de pe planetă
Un interviu istoric revelează mari secrete de securitate națională, care au fost preluate de la extratereștri
„Polițiștii lui Allah” au ajuns și în inima Europei. Apărătorii legii islamice vânează femeile care „au ales calea greșită”
Albinele pot să ne învețe adevărata democrație, care există deja în stup
Guvernul SUA nu emite propria monedă. El o cumpără de la un cartel de bănci private, FED (Federal Reserve – Rezerva Federală) şi plăteşte fiecare dolar prin bonuri guvernamentale (instrumente ale datoriei statului faţă de Rezerva Federală)
Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez !
"Ajutoarele umanitare" acordate de SUA ţărilor din lumea a treia au la bază interese financiare
Institutul Tavistock, controlul minții și Noua Ordine Mondială

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...