Industria Farmaceutică: Toate medicamente sintetice sunt substanţe izolate. Multe substanțe sunt derivate din compuși ce se găsesc în plante, dar pentru că natura nu poate fi brevetată și vândută, Big Pharma nu are niciun interes în a promova tratamentele naturale

Distribuie!

„Toate medicamente sintetice sunt substanţe izolate. Multe substanțe sunt derivate din compuși ce se găsesc în plante, dar pentru că natura nu poate fi brevetată și vândută, Big Pharma nu are niciun interes în a promova tratamentele naturale. În schimb se angajează în bio-piraterie: cercetază compușii naturali, îi copiază sau îi modifică puţin într-un laborator, apoi urmăresc să-i fure și să-i breveteze.

Dacă obțin un brevet, comercializează apoi pilula lor ca pe un medicament minune, în timp ce (prin experimente ştiinţifice false) desfiinţează planta de la care au pornit pentru a produce medicamentul, prezentând administrarea ei ca neavând nicio valoare, eventual fiind chiar periculoasă, astfel încât oamenii să nu meargă către adevărata sursă de vindecare.


În mod ironic, ghiciţi ce tip de medicină utilizează John D. Rockefeller și familia regală britanică? Homeopatia!

Medicina occidentală modernă pare să fi pierdut ceea ce ar fi fost normal să fie țelul existenței sale: vindecarea oamenilor. În cartea sa revelatoare „Confesiunile unui eretic medical”, Dr. Robert Mendelsohn citează un articol intitulat „Cleveland și Minunata lui Fabrică Medicală”, care se lăuda cu „realizările” Clinicii Cleaveland „de anul trecut [1979, n.n. ]: 2980 operații pe cord deschis, 1,3 milioane de teste de laborator, 73.320 electrocardiograme , 7.770 scanări ale întregului corp cu raze X, 24.368 de proceduri chirurgicale”. Chiar dacă e greu de crezut, niciuna dintre aceste proceduri nu s-a dovedit a fi eficientă pentru menţinerea sau restabilirea sănătății pacienţilor.


Când oamenii sunt testați pentru o boală, sunt supuși la radiații periculoase, care înseamnă mai mulți bani pentru familia Rockefeller, dar care dăunează țesuturilor și pot cauza exact boala care medicii presupun că ar putea fi (așa cum se petrece zilnic cu înșelătoria mamografiei, proiectată să „producă” noi cliente cu cancer de sân).”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8894
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...