Infiintarea bancii BRICS are legatura cu doborarea avionului din estul Ucrainei ! Banca BRICS este o banca asemanatoare FMI si Bancii Mondiale, care are alta politica financiara ! Acesta e motivul pentru care se incearca invinuirea Rusiei !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Inainte de a incepe, trebuie sa precizez de la bun inceput, pentru a nu exista dubii, ca nu sint pro fata de politica Rusiei, care desi uneori are forme bune, are foarte multe stari hilare, asa cum nu sint nici pro Americani, asa cum nu sint nici pro UE. Niciodata nu voi fi pro unor astfel de politruci. Acest articol va veni drept ca o completare cu privire la doborarea avionului civil, care s-a prabusit in estul Ucrainei.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/doborarea-unui-avion-in-ucraina-un-pretext-pentru-al-treilea-razboi-mondial.


Preiau, asadar, o analiza destul de clara, precisa si concisa realizata de Daniel Roxin si expusa pe blogul sau:

„Să aibe vreo legătură escaladarea conflictului din Ucraina cu înființarea de către Rusia, China, India, Brazilia și Africa de Sud a BRICS – o bancă cu un capital de pornire de 100 de miliarde de dolari (ca valoare) ce va face concurență FMI-ului și Băncii Mondiale?

Ținând cont de declarația făcută de Putin despre BRICS, săptămâna trecută, înainte de tragedia cu avionul din Ucraina, se pare că da: „va preveni hartuirea tarilor ce nu sunt de acord cu deciziile SUA si a aliatilor sai”, a explicat Vladimir Putin

Culisele jocurilor politice sunt foarte complexe iar strategiile pe termen lung extrem de elaborate, ceea ce face ca BRICS-ul să fie un instrument capabil să strice multe jocuri occidentale, lucru de care Occidentul este conștient.

Atunci când fac o legătură între escaladarea conflictului din Ucraina și înființarea BRICS, mă gândesc la un alt episod, puțin cunoscut, care îl are în prim plan pe Ceaușescu și care, după opinia mea, este principalul mobil nu numai al debarcării lui în decembrie 89, ci și al executării grăbite, pentru a masca lovitura de stat.

Iată despre ce este vorba: chiar în anul 1989, Ceaușescu era într-o etapă avansată de înființare a unei bănci internaționale, în parteneriat cu Libia și Iranul (mari exportatoare de petrol), fiecare țară urmând să introducă în bancă un capital de 5 miliarde de dolari. Banca avea sprijinul multor țări din Lumea a Treia și urma să se substituie FMI-ului în acest spațiu. Ce spuneți de asta? Mare îndrăzneală, nu?

Acest lucru se petrecea după ce Ceaușescu a plătit integral datoria externă a României, a oprit relațiile cu FMI-ul și a dat o lege prin care interzicea îndatorarea externă a țării. Desigur, pentru asasinii economici de genul FMI sau Banca Mondială (care au făcut varză economia multor țări în decursul timpului cu condițiile criminale care însoțeau împrumuturile), acest lucru cu siguranță a fost inacceptabil. Rezultatul îl cunoaștem: Ceaușeștii executați și falimentul economic al României, regizat de 25 de ani…

Să nu uităm că în 1989 România nu avea datorii externe, ba mai mult, avea sume mari de încasat de la partenerii din afara țării. În același timp avea o industrie care funcționa foarte bine, o agricultură performantă, cu sisteme de irigații. Într-un cuvânt, cu o administrare inteligentă și loială, astăzi am fi putut fi la nivelul unei Elveții. De ce? Pentru că România este o țară în top 3 european din punct de vedere al resurselor din orice domeniu.

Dacă nu am ajuns aici este pentru că NU S-A DORIT! Pentru că scopul a fost, de la început, distrugerea economică, preluarea resurselor și transformarea țării într-o piață de desfacere. După cum se poate vedea au reușit perfect: astăzi România are datorii externe uriașe, nu mai este prorietară aproape pe nicio resursă, economia este la pământ, importăm cea mai mare parte a alimentelor ș.a.m.d.

Revenind la situația de astăzi, fără îndoială că înființarea BRICS este o lovitură dură dată bancherilor de pe Wall Street care își văd amenintă poziția de monopol. În plus, poate fi un model și pentru alte state care vor constata că se poate și fără FMI și BM…

În concluzie, conflictul dintre Ucraina și Rusia trebuie privit și din această perspectivă: jocul de interese economice și control politic între principalii doi poli de putere ai lumii, care, ca în atâtea alte cazuri, se joacă pe teren străin. Un joc periculos care poate genera extinderea conflictului, cu consecințe greu de evaluat.”[1]

SUA si Ucraina (UE) implicati in doborarea avionului !


Asta-i cel mai corect punct de vedere, a tot ceea ce s-a intamplat, asta daca ne uitam in ansamblul cu privire la desfasurarea evenimentelor. De asemeni ar trebui sa facem cateva paralele, pe care le-am mai sugerat cu privire la inceputul Primului Razboi Mondial, eveniment inceput cu asasinarea acelui arhiduce, apoi cel de-al Doilea Razboi Mondial, cu atacarea Pearl Harbor si provocarile sionistilor, ca Vladimir Jibotinski asupar Germaniei Naziste si ajungem in prezent la 11 septembrie 2001.

Dupa 11 septembrie 2001, a intrat in vigoare, in luna octombrie 2001, o lege speciala „antiterorism” numita „Patriotic Act”, declarata in 2007 ca fiind NECONSTITIONALA. Potrivit acestei legi, puteai fi arestat, armata putea sa-ti intre in casa, puteai fi torturat legal (desi e interzisa tortura), erai privat de dreptul la un avocat, toate astea in baza suspiciunii ca „poti fii terorist”. Deci astfel de inscenari au dus la politici dure, care au ca scop limitarea libertatilor civile, pentru controlul absolut. Asta se intampla acum in SUA, unde sint puse la punct cele mai importante unitati speciale ale acestui stati politienesc sau mai bine zis, militienesc.

Am vazut ca au inceput sa apara „inregistrari” cu separatistii care „vorbesc despre doborarea avionului”. Nimeni nu poate garanta ca acele persoane erau separatistii, pentru ca, se ne amintim, imediat dupa ce americanii si-au demolat WTC, societatea civila cerea si mai multe informatii, asa ca au inceput sa fabrice inregistrari cu Bin Laden, acesta avand diverse fizionomii, prin care sa convinga oamenii ca, intr-adevar, Bin Laden si Al Queda, ar exista, desi fostul Ministru de Externe al Marii Britanii, Robin Coock, declara in acea perioada ca „Al Queda nu exista fiind, o inventie propagandistica a SUA”.

Trebuie sa ne cunoastem extrem de bine trecutul pentru a nu lasa sa se mai intample si in viitor si cei vinovati, in speta SUA si UE sa plateasca. Si Rusia are vina ei, romanii stiu, o pozitie neutra prin care sa privim in ansamblul miscarile ambelor tari ne va da raspuns la toate aceste intrebari. Revolutia in Ucraina a inceput dupa ce fostul presedinte, Ianukovici, a refuzat sa se alieze cu UE, sustinand ca „ce sa va dea UE ? homosexuali, lesbiene, asta vreti ?”, iar imediat au intervenit sacalii si au rasturnat guvernul.

Termenul de separatist, a devenit unul foarte propagat in acest an. Concret, orice persoana sau grup de persoane care se opun mizeriilor Globaliste ale SUA, vor fi considerati fie „teroristi”, fie „rebeli”, fie „separatisti”, adica te separi de Globalizare (Noua Ordine Mondiala), pe care, din motive evidente, n-o vor putea infaptui !

SURSE

1. http://danielroxin.blogspot.ro/2014/07/semne-de-intrebare-excaladarea.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...