Influența benefică a meditației asupra creierului

Distribuie!

„Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia (in urma cercetarilor facute de prestigiosi neurologi, ca daca faci suficient de mult timp meditatie profunda cu Dumnezeu se va produce ceva benefic si uimitor in creier. S-a constatat ca functionarea neuronala, in timpul meditatiei incepe sa se transforme in mod benefic.

Diferite circuite neuronale devin mai active iar altele devin mai inactive. Apar noi dendrite, noi conexiuni sinaptice. Astfel creierul devine mult mai receptiv la zone subtile de experienta. S-a constatat in laborator, in urma scanarii creierului ca in timpul meditatiilor profunde, perceptiile se schimba si Dumnezeu devine neurologic real.


Oamenii de stiinta au constatat ca fiinta umana are creierul construit astfel incat sa perceapa si sa traisca realitati spirituale.

Neurostiinta a obiectivat stiintific urmatorul aspect: cu cat omul se gandeste mai mult la Dumnezeu cu atat isi va modifica in bine circuitul neuronal. Din acest motiv savantii au afirmat ca: “Dumnezeu iti schimba creierul in bine”.


Neurologii au obiectivat stiintific cum credinta in Dumnezeu ne da un sentiment de confort si securitate si ne intensifica viata.”[1]

SURSE

  1. https://atraisanatos.ro/life-coaching/neurostiinta-demonstreaza-influenta-benefica-meditatiei-asupra-creierului
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...