Influența malefică a unor civilizații extraterestre asupra Pământului de-a lungul istoriei sale

Distribuie!by “Pentru unii oameni, aceasta ar putea fi o altă perspectivă asupra realităţii în care ei trăiesc. Pentru alţii, care sunt familiarizaţi măcar într-o anumită măsură cu adevărata istorie a planetei noastre, aceste elemente nu sunt noi. Din nefericire, mai mult de 80% din populaţia omenirii nu are habar despre […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Pentru unii oameni, aceasta ar putea fi o altă perspectivă asupra realităţii în care ei trăiesc. Pentru alţii, care sunt familiarizaţi măcar într-o anumită măsură cu adevărata istorie a planetei noastre, aceste elemente nu sunt noi.

Din nefericire, mai mult de 80% din populaţia omenirii nu are habar despre aceste aspecte, ori despre viaţă şi civilizaţii extraterestre. Mai mult decât atât, îndoctrinarea şi prostia fără seamăn a dogmelor societăţii actuale şi a manipulării prin mass-media au contribuit decisiv la un fel de alienare colectivă, în care luciditatea şi maturitatea gândirii aproape nu îşi mai găsesc locul.


Umanitatea deţine o capacitate uimitoare de a se face că nu vede ceea ce este chiar aici, în mijlocul ei. Din păcate, ea a împins atât de departe această orbire, încât a ajuns să-şi provoace un imens rău.

Uluitor este faptul că mulţi oameni nici măcar nu par să dorească să elimine acest rău, care îi împresoară şi îi distruge ca un cancer, din cauză că lor nu le place să îşi schimbe credinţele, nu le place să admită că au greşit în ceea ce au presupus sau au afirmat.


În general vorbind, atât omul de rând cât şi oamenii de ştiinţă se simt nesiguri şi agitaţi atunci când un „adevăr fundamental” pe care ei l-au susţinut cu ardoare până atunci se dovedeşte de fapt a fi total greşit.

Pentru a ieşi din această veritabilă „cuşca” a prostiei şi manipulării este suficient să începem să ne punem la modul serios o serie de întrebări precise, la care să găsim răspunsurile adecvate, nu cele pe care anumite grupuri de interese doresc să le servească prin felurite mijloace şi în special prin intermediul mass-media.

Unul dintre cele mai sensibile subiecte de discuţie este cel al civilizaţiilor extraterestre şi al relaţiilor sau comunicării acestora cu civilizaţia umană. Aici, aspectele benefice se împletesc cu cele malefice de aşa manieră, încât cititorul care nu este suficient de intuitiv şi inteligent va cădea repede în plasa amăgirii.

Un fapt deja acceptat printre cunoscători este că civilizaţia reptilienilor este profund malefică şi că imixtiunea ei în viaţa umanităţii a provocat un imens rău în ultimele zeci de mii de ani şi mai ales în ultimele 13 000 de ani, după scufundarea Atlantidei.

Pentru cei care nu ştiu nimic despre aceste aspecte sau pentru cei care se grăbesc să nege totul sau să fie ironici, chiar dacă nu au nicio bază concretă pentru aceasta, le sugerăm în continuare un set instructiv de întrebări.

Dacă vor avea curiozitatea să caute răspunsurile adecvate şi documentate – pe care le pot găsi în multe surse – vor putea mai apoi să-şi explice cu uşurinţă situaţia actuală a omenirii, părăsind astfel atitudinea ignorantă de până acum.

Iată aceste câteva întrebări fundamentale: cine sunt reptilienii care uneori pot fi văzuţi, dar alteori dispar cu desăvârşire? când putem şti dacă agenda planurilor lor de control a umanităţii a fost sau nu înfăptuită?

De ce hrană şi apa noastră este în mod deliberat şi continuu infestată de zeci de ani cu produse chimicale, profund nocive pentru organismul şi pentru mintea umană, cum ar fi fluorurile şi aspartamul?

Au existat de-a lungul timpului întâlniri între reprezentanţii guvernelor de pe Pământ şi reprezentanţii acestei civilizaţii extraterestre malefice? cum reuşeşte sistemul guvernamental să ne înrobească chiar din clipa în care deschidem ochii în fiecare dimineaţă şi până seara, atunci când mergem la culcare?

Prin ce mijloace? sunt ştiinţele moderne şi chiar unele dintre religii mijloace pentru a ne ţine departe de adevăr? am fost noi creaţi printr-un act de inginerie genetică?

Dacă unele dintre răpiri, care au fost orchestrate de rasa „micilor cenuşii”, ni s-au părut cu adevărat revoltătoare, ceea ce au realizat reptilienii din constelaţia Draco şi acoliţii lor de pe Pământ – cunoscuţi ca gruparea aşa-zişilor „Iluminaţi” – în ceea ce priveşte asuprirea umanităţii, este cu adevărat abominabil.

Toate acestea par să fi ajuns însă la un sfârşit. Inexorabila roata a ciclurilor cosmice a ajuns în punctul unui declic fundamental. Ziua mult aşteptată a sosit după milenii de aşteptare grea şi întunecată. Ceea ce urmează de acum înainte se va desfăşura într-o cu totul altă paradigmă.

Grâul nu va mai creşte alături de neghina, iar răul nu va mai avea loc pe noua noastră planetă. Fiecare îşi va primi atunci răsplata şi îşi va ocupa locul în conformitate cu ceea ce a făcut şi a gândit până acum.

statuia reptiliana city of london

Aceasta este o lege cosmică inexorabilă, valabilă atât la nivel macrocosmic, cât şi la cel individual, microcosmic. Ea se împleteşte şi se corelează mereu cu legea ciclicităţii, realizând astfel dinamismul veşnic şi perfect coerent al Creaţiei.”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/influenta-malefica-a-unor-civilizatii-extraterestre-asupra-pamantului-de-a-lungul-istoriei-sale-a36
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Coreea de Nord stabilește condițiile pentru renunțarea la armele nucleare
Dovezi: Covid-19 a fost planificat ca să instaureze Noua Ordine Mondială
Jacob Rothschild (2016): "Trăim cel mai mare experiment de politică monetară din istoria lumii"
Facebook vrea să își creeze propriile știri și să controleze adevărul
Klaus Schwab, „părintele” Forumului Economic Mondial, vorbește de cipuri implantabile în creier: "Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice". Tehnologia va permite autorităților să „pătrundă în spațiul minții"
Putin despre SUA: "E greu să ai un dialog cu cei ce confundă Austria cu Australia"
Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! „În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume”
Franța: Activiștii de stânga și imigranții ilegali au invadat Catedrala Saint-Denis, care adăpostește mormintele regilor francezi
George Soros: "Scenariul catastrofal de care mulți s-au temut s-a materializat, făcând din destrămarea UE o perspectivă imposibil de evitat"
Referendum validat - aproximativ 93% dintre dintre cetatenii Ucrainei au vrut sa ramana langa Rusia! O lovitura teribila data celor din SUA si UE unica in istorie! Nimeni nu a mai reusit sa invinga o astfel de lovitura de stat! Peste 60% dintre americani au declarat ca sint impotriva implicarii SUA in Crimeea!
Strategia secretului referitoare la OZN-urile ce au fost observate în cadrul programului spaţial Gemini
Un sfert dintre americani cred că "guvernul e dușmanul"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro