Inima – cel mai puternic generator de energie electromagnetică

Distribuie!

„Studiile efectuate in ultimii 20 de ani de catre Institutul HeartMath au aratat ca inima este cel mai puternic generator de energie electromagnetica din corpul uman.

Inima nu este doar o simpla „pompa” a organismului, ci ea reprezinta un sistem foarte complex care integreaza un „creier” propriu.


Sistemul nervos al inimii (sau „creierul” ei) ii permite acesteia sa inveţe, sa isi aminteasca si chiar sa ia decizii active in ceea ce priveşte modul ei de functionare, intr-un mod independent de creierul central al fiintei.

Campul inimii detine cea mai puternica energie vindecatoare din Univers.


Inima este cel mai puternic generator de energie electromagnetica din corpul uman.

Aceasta descoperire a fost facuta de catre Institutul american HearthMath care a demonstrat ca:

– Campul electric al inimii este de aproximativ 60 de ori mai mare în amplitudine decat activitatea electrica generata de creier.

Campul magnetic produs de inima este cu mai mult de 5000 de ori mai mare în putere decat campul generat de creier.
Energia electromagnetica a inimii nu numai ca înglobeaza fiecare celula a corpului uman, ci se extinde în toate directiile în spatiul din jurul nostru.

Campul inimii tale atinge oamenii de langa tine pe o raza de 2,8 – 3 metri (si poate la nivele si mai subtile chiar mai mult!)
Semnalele cardiace a unei persoane poate afecta undele cerebrale ale alteia si sincronizarea inima-creier poate avea loc între doua persoane atunci cand acestea interactioneaza.
Cercetarile efectuate la Institutul de HeartMath sugereaza ca prin campul inimii se transfera informatii.

Inima este un operator important de transport de informatii! Acum poti realiza ca a doua inima este inima energetica!

Este important sa retineti aceasta diferenta de putere intre campul electromagnetic al inimii si acela al capului pentru a intelege importanta sentimentelor noastre, a iubirii, a recunostintei, a aprecierii si a oricarei trairi pozitive!

Coerenta inimii si campul electro-magnetic al inimii
Tot ce simtim si traim ca sentiment frumos, pozitiv, inaltator (compasiunea, dragostea, blindetea, bunatatea, bucuria) creeaza ceea ce specialistii au numit „coerenta inimii”.

Trairile negative, ca si gandirea corespunzatoare acestora, creeaza „incoerenta inimii”, generand emisii vibrationale in campul electromagnetic al inimii si al creierului nostru. Aceste campuri electromagnetice influenteaza deopotriva corpurile noastre, cat si realitatile pe care le intalnim in viata de zi cu zi. Calitatea campului creat de fiecare din noi cu propria inima influenteaza propria realitate si experientele proprii.

Campul inimii are cea mai puternica energie vindecatoare din Univers.”[1]

SURSE

  1. https://naturapentrusanatate.com/energie-electromagnetica
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...