Inițiativă civică împotriva legii vaccinării obligatorii

by “Am primit la redacție mesajul trimis de o grupare civică din București formată din „părinți și membrii ai societății civile”. Aceștia își manifestă dezaprobarea față de „legea vacinării forțate, votată de Senatul României, care este un abuz asupra cetățenilor și familiei.” „Nu este vorba aici despre valoarea benefică a […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Am primit la redacție mesajul trimis de o grupare civică din București formată din „părinți și membrii ai societății civile”.

Aceștia își manifestă dezaprobarea față de „legea vacinării forțate, votată de Senatul României, care este un abuz asupra cetățenilor și familiei.”


„Nu este vorba aici despre valoarea benefică a unor vaccinuri – spune textul scrisorii – ci despre un scenariu orwelian pe care îl pregătește Statul român părinților ce vor fi urmăriți de tot felul de comisii și penalizați.”

„Nu suntem deloc siguri de bunele intenții ale politicienilor români, legea eludează practic autoritatea noastră de părinți. Obligativitatea vaccinării în orice condiții contravine interesului sănătății copiilor și impune medicilor și familiilor noastre un dictat industrial și administrativ.”


Mesajul formațiunii civice a fost tipărit pe mai multe mii de abțibilde ce vor fi lipite „pe mașinile noastre, în stațiile de autobuze și la intersecții, în metrouri, scări de bloc și biserici, oriunde există comunități de cetățenii ce trebuie informați.”

 

Cele două mesaje promovate sunt „Păstrează-ți libertatea! Vaccinarea forțată permite abuzul Statului asupra ta!” și „NU vaccinării forțate!”.”[1]

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/prima-pagina/Initiativa-civica-impotriva-legii-vaccinarii-obligatorii-148490
  2. Foto: activenews.ro

Citiți și...

APC solicită demisia ministrului sănătății!
Ministrul Sănătății, Florian Bodog, despre „rezervele” lui Liviu Dragnea privind vaccinarea obligatorie: "Eu cred că vaccinarea obligatorie este singura opțiune. Suntem la un pas de catastrofă"
Gheorghe Piperea: “Vaccinarea obligatorie e neconstituțională!”
Ce substanțe toxice conțin vaccinurile?
Medicii de familie vor primi 25 de lei pentru fiecare vaccin administrat
17 septembrie 2017: Proteste împotriva vaccinării obligatorii în România
Legea vaccinării. Ce amendamente propun comisiile la proiectul de lege depus în Senat și ce comisie a dat aviz negativ. Dezbaterea din Comisia de Sănătate
Legea vaccinării obligatorii: Cum ni se impune obligativitatea
Ministrul Sănătății, Florian Bodog, despre legea vaccinării: Nu amendăm părinții care refuză imunizarea
București, 29 octombrie 2017: Protest împotriva vaccinării obligatorii
Dr. Cacovean Adrian despre dorința Ministerului Sănătății de a modifica legea transplantului de organe în sensul ca acordul să fie prezumat: "Când ești mort, au murit și organele tale. Dacă iți vor organele, trebuie să fie organe vii! Ca să ia de la tine organe vii, trebuie să te țină viu. Munca secțiilor de reanimare nu se mai îndreaptă astfel să te salveze, ci să te țină viu până te hăcuie de viu, ca să iți ia organele"
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, susține vaccinarea obligatorie: "Cred că în acest moment Legea vaccinării trebuie să fie o prioritate pentru noi. Cred că nu am făcut campanii suficient de agresive pentru a putea convinge părinţii cât de benefică este vaccinarea"
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro