Instinctul de turmă – educația modernă și sistemul decepției

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Instinctul de turma – educatia moderna si sistemul deceptiei

Ca in multe alte cazuri – industria alimentara, sectorul medico-farmaceutic, mijloacele de comunicare in masa – corporatiile ascunse/bancile care ne controleaza guvernele au standardizat si sistemul educational prin puterea banilor.


Cu multi ani in urma, in SUA, de exemplu, sume mari de bani au fost investiti in educatie de Asociatia Nationala de Educatie sustinuta de Rockefeller, de Fundatia Carnegie si, ulterior, de Fundatia Ford. Rezultatul eforturilor acestor organizatii este vizibil pretutindeni in ziua de azi, ca si scopul real al sistemului educational care este de a educa copiii si tinerii ca: 1) Rasplata vine ca urmare a memorarii prin repetitii succesive. 2) Lipsa de conformare va fi pedepsita. 3) Acceptarea faptului ca “adevarul” si ceea ce este “corect” vin de la sursele de autoritate.

Astfel, intregul scop al sistemului educational este de a cultiva conformismul si a interzice gandirea critica asupra oricarui lucru de importanta reala.


Incepand de la varsta de 4 ani (si ce alta varsta este mai potrivita pentru indoctrinarea in masa?) si pana la momentul in care un individ paraseste sistemul educational, peste aproximativ 12 ani, copiii au parte de o portie sanatoasa de programare si spalare a creierului si, prin urmare, nu sunt capabili sa gandeasca singuri. Mai mult decat atat, orice minte originala si nonconformista cu un mare potential pentru omenire si orice beneficiu pentru Planeta Mama sunt ignorate, strivite, ridiculizate sau reprimate de influenta celor care controleaza din umbra si care le considera o amenintare pentru propriile afaceri.

Dar, asa cum Einstein spunea, ‘gandesti cu adevarat atunci cand gandesti ceva de neconceput’…”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://viataverdeviu.ro/instinctul-turma-educatia

SURSE

  1. https://viataverdeviu.ro/instinctul-turma-educatia
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Iluminații vor să preia controlul asupra omenirii cu ajutorul inteligenței artificiale
Libertate, egalitate, fraternitate sau moartea – adevărata deviză a revoluţiei masonice franceze de la 1789
Atentatul din Oklahoma City (1995) - o operatiune "Steag Fals" orchestrata de catre Serviciile Secrete pentru a lua libertatile cetatenilor
Progresiştii internaționalişti de azi au preluat în mod habotnic de la Karl Marx lupta pentru desființarea familiei tradiționale, lupta pentru creșterea şi educația în mod preponderent instituționalizată a copiilor şi lupta pentru desființarea statelor națiune
Marilyn Monroe asasinată de CIA, după ce Președintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, i-a permis să vadă dosarul ultrasecret privind OZN-urile și extratereștrii
George W. Bush, discurs în fața ONU, 10 noiembrie 2001: "Haideți să nu tolerăm niciodată teoriile revoltătoare ale conspirației cu privire la atacurile de la 11 septembrie 2001"
Institutul Tavistock din Londra: centrul mondial de control al mintii si emotiilor oamenilor, unde lucreaza cei mai macabri psihiatri de pe Planeta!
Vladimir Putin versus Iluminați
Cenzură în Germania: Procurorii neomarxiști investighează Facebook în legătură cu postări care "incitau la ură"
Procesele verbale ale întâlnirii Bilderberg din 1999. Un ziarist britanic a publicat documente secrete ale grupului Bilderberg, care dovedesc că acesta a hotârât războiul din Kosovo şi introducerea monedei europene
Activist gay: "Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi vrem ca familia să nu mai existe"
Războiul din Somalia (1993)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...