Instinctul de turmă – educația modernă și sistemul decepției

Distribuie!by “Instinctul de turma – educatia moderna si sistemul deceptiei Ca in multe alte cazuri – industria alimentara, sectorul medico-farmaceutic, mijloacele de comunicare in masa – corporatiile ascunse/bancile care ne controleaza guvernele au standardizat si sistemul educational prin puterea banilor. Cu multi ani in urma, in SUA, de exemplu, sume […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Instinctul de turma – educatia moderna si sistemul deceptiei

Ca in multe alte cazuri – industria alimentara, sectorul medico-farmaceutic, mijloacele de comunicare in masa – corporatiile ascunse/bancile care ne controleaza guvernele au standardizat si sistemul educational prin puterea banilor.


Cu multi ani in urma, in SUA, de exemplu, sume mari de bani au fost investiti in educatie de Asociatia Nationala de Educatie sustinuta de Rockefeller, de Fundatia Carnegie si, ulterior, de Fundatia Ford. Rezultatul eforturilor acestor organizatii este vizibil pretutindeni in ziua de azi, ca si scopul real al sistemului educational care este de a educa copiii si tinerii ca: 1) Rasplata vine ca urmare a memorarii prin repetitii succesive. 2) Lipsa de conformare va fi pedepsita. 3) Acceptarea faptului ca “adevarul” si ceea ce este “corect” vin de la sursele de autoritate.

Astfel, intregul scop al sistemului educational este de a cultiva conformismul si a interzice gandirea critica asupra oricarui lucru de importanta reala.


Incepand de la varsta de 4 ani (si ce alta varsta este mai potrivita pentru indoctrinarea in masa?) si pana la momentul in care un individ paraseste sistemul educational, peste aproximativ 12 ani, copiii au parte de o portie sanatoasa de programare si spalare a creierului si, prin urmare, nu sunt capabili sa gandeasca singuri. Mai mult decat atat, orice minte originala si nonconformista cu un mare potential pentru omenire si orice beneficiu pentru Planeta Mama sunt ignorate, strivite, ridiculizate sau reprimate de influenta celor care controleaza din umbra si care le considera o amenintare pentru propriile afaceri.

Dar, asa cum Einstein spunea, ‘gandesti cu adevarat atunci cand gandesti ceva de neconceput’…”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://viataverdeviu.ro/instinctul-turma-educatia

SURSE

  1. https://viataverdeviu.ro/instinctul-turma-educatia
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro