Institutul Elie Wiesel dorește să instaureze cenzura în România sub pretextul “combaterii discursului instigator la ură”. Dacă ar putea, Institutul Elie Wiesel ne-ar trimite la închisoare pe toți cei care suntem naționaliști!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel si-a depasit atributiile guvernamentale pentru care a fost creat in sensul ca aceasta organizatie guvernamentala, platita din bani publici, a devenit un fel de Instanta, care acuza in stanga si in dreapta pe toti cei care incearca sa vorbeasca liber.

Votarea legii 217/2015 (legea antilegionara) de catre politicieni a dat putere aproape dictatoriala Institutului Elie Wiesel. Astazi, Institutul Elie Wiesel isi permite sa avertizeze jurnalisti, scriitori, istorici, cercetatori, ca vor raspunde penal, daca isi permit sa vorbeasca liber despre holocaust, incalcand articolul 30 din Constitutia Romaniei, care garanteaza libertatea de exprimare.


Dupa ce politicienii tradatori au votat legea 217/2015, Institutul Elie Wiesel a venit cu tot felul de cereri aberante prin care denumirile unor persoane condamnate de instantele sovietice sa fie inlaturate. Planul nu prea le-a iesit, avand in vedere faptul ca romanii si-au exprimat indignarea fata de astfel de cereri.

Acum, vedem ca Institutul Elie Wiesel este preocupat de spatiul online din Romania, ii deranjeaza ca pe internet inca exista libertate de exprimare.


Iata ce a postat Institutul Elie Wiesel pe pagina oficiala de Facebook, la data de 10 octombrie 2017:

“Discursul urii, o amenințare pentru Europa astăzi?
16 octombrie 2017, ora 11.00, aula BCU

În urmă cu un an, Comisia Europeană și patru mari platforme de comunicare socială au anunțat elaborarea unui Cod de conduită privind combaterea discursurilor ilegale de incitare la ură din mediul online. Acesta a inclus o serie de angajamente asumate de Facebook, Twitter, YouTube și Microsoft pentru a combate răspândirea unui astfel de conținut în Europa.

La un an de la adoptarea sa, Codul de conduită privind combaterea discursurilor ilegale de incitare la ură din mediul online a permis realizarea unor pași importanți înainte, chiar dacă există în continuare unele provocări care vor trebui abordate. România este pe deplin angajată în respectarea valorilor fundamentale ale Uniunii Europene, precum libertatea, democrația, egalitatea, statul de drept și demnitate umană. Avem cu toții responsabilitatea de a acționa astfel încât internetul să nu devină un refugiu pentru discursurile ilegale de incitare la ură și violență.

Tocmai pentru a discuta despre rolul acestui cod și măsura în care este implementat în mediul online românesc, Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul ministrului delegat pentru Afaceri Europene şi Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, va organiza, în data de 16 octombrie 2017, orele 11:00, în aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, conferința cu tema „Discursul urii, o amenințare pentru Europa astăzi?”.

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la eveniment, unde mai sunt așteptați reprezentanți ai instituțiilor publice și ai mediului academic și de cercetare, ai societății civile, ai industriei IT sau a mass-media.”[1]

O persoana pe nume Andrei Bontas a lasat urmatorul comentariu la postarea Institutului Elie Wiesel:

“Nu este cam vag “combaterea discursurilor ilegale de incitare la ură”? Care sunt acele discursuri, in conditiile in care instigarea la violenta este deja incriminata penal?”

Domnul Andrei Bontas le-a adresat o intrebare pertinenta tovarasilor de la Institutul Elie Wiesel. Pentru Institutul Elie Wiesel chiar si critica este considerata o “incitare la ura”. Tocmai acesta este motivul pentru care globalistii SUA-UE-Soros planuiesc cenzurarea internetului, pe ei ii deranjeaza critica si faptul ca oamenii afla adevarul.

In asa-zisa “lume libera si civilizata”, globalistii au inventat doua concepte “Hate Speech” (n.tr. “Discurs instigator la ura”) si “Hate Crime” (n.tr. “Crima de Ura”). Aceste doua concepte fac parte din corectitudinea politica. Corectitudinea politica este esenta Marxismului Cultural. Corectitudinea politica inseamna cenzura.

In asa-zisa “lume libera si civilizata”, risti sa ajungi la inchisoare sau sa platesti amenda daca afirmi public ca nu esti de acord cu casatoriile LGBT, cu adoptia de copii de catre acestia, cu imigrantii. Este ceea ce activistul Scolii de la Frankfurt, Herbert Marcuse, numea “Toleranta Represiva”.

Globalistii SUA-UE-Soros utilizeaza lozinca numita “Toleranta si Diversitate”, doar ca, ce sa vezi, “Toleranta si Diversitatea” nu include si libertatea de exprimare. Astazi, s-a ajuns la o dictatura a minoritatilor, ceea ce se numeste “Discriminare Pozitiva”. Sa nu uitam cum autoritatile germane au incercat sa ascunda si sa minimalizeze infractiunile comise de imigranti tot din cauza corectitudinii politice.

In textul publicat de Institutul Elie Wiesel vedem dorinta de a instaura si in Romania o politie a gandirii. Asta inseamna stergerea conturilor persoanelor care isi exprima o alta opinie considerata incorecta politica, amendarea si chiar arestarea acestora. Daca ar putea, Institutul Elie Wiesel ne-ar trimite la inchisoare pe toti cei care suntem nationalisti.

Cine sunt cei care conduc Uniunea Europeana, astazi? Socialistii. Adica stangistii. A se observa ca globalistii SUA-UE-Soros vorbesc despre “pericolul nationalismului”, “discriminare”, “rasism”, “xenofobie”, “homofobie”, “antisemitism”, “nazism”, “fascism”, “rasism”, “extrema dreapta”, dar nu vorbesc nimic despre extrema stanga. De ce? Simplu: Pentru ca globalistii sunt de stanga.

Globalizarea este Noul Comunism. Noua Ordine Mondiala este o dictatura comunista globala. Presa globalista sustine organizatiile extremiste de stanga (ex. Antifa si Black Live Matter). Antifa este o organizatie de extrema stanga cunoscuta pentru actiunile violente impotriva altor oameni de o alta ideologie politica.

Institutul Elie Wiesel vorbeste intotdeauna despre “extrema dreapta”, dar nu vorbeste deloc despre extrema stanga. Sintagma “extrema dreapta” este o denigrare la adresa nationalistilor. Nationalismul inseamna protejarea si sustinerea valorilor nationale ale unui stat (cultura, istorie, traditie, religie). Globalistii vor sa distruga aceste valori tocmai din acest motiv ii infiereaza pe cei care sunt nationalisti.

Cert este ca oamenii incep sa isi dea seama ce se intampla. Atitudinea globalistilor de a instaura cenzura peste tot, de a-i baga la puscarie pe cei care nu sunt de acord cu casatoriile LGBT, cu adoptiile de copii de catre persoanele LGBT, cu multiculturalismul, ii determina pe oameni sa devina nationalisti. Culmea este ca globalistii se mira atunci cand nationalistii din politica obtin voturi multe din partea oamenilor.

Globalistilor, nu ar trebui sa va mire faptul ca oamenii incep sa voteze cu nationalistii. Oamenii nu vor dictatura, oamenii vor libertate.

SURSE

  1. Facebook/Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Karl Marx și Friedrich Engels: "Românii sunt un popor fără istorie, destinați să piară în furtuna revoluției mondiale"
George Maior afirmă din nou că SRI trebuie să aibă ofițeri acoperiți, inclusiv în presă: "Statele au nevoie de măsuri de apărare cu orice instrument"
Acum se va vedea pe cine interesează cu adevărat viitorul României: La Referendum!
Procurorul șef al DNA, Dr. Laura Codruța Kovesi și Procurorul General al României, Augustin Lazăr, rămân în funcții pentru că sunt oamenii americanilor și au imunitate absolută din partea americanilor indiferent ce ar face în România
Document DNA: 3000 euro/zi costă filajul SRI! SRI a cheltuit sume uriașe pe interceptări. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus în operare 248.711 de mandate în perioada 2005-2014, ceea ce înseamnă la o medie de 6 luni/persoană peste 134 miliarde euro. Cu banii aceștia, aveam toate autostrăzile și utilitățile naționale realizate!
Cum au relatat spionii CIA inundaţiile catastrofale produse în România în anul 1970. Document desecretizat
Strategia națională de educație parentală, prin care se vrea trimiterea părinților români la reeducare, se clocește de câțiva ani. La început a fost „Modelul elvețian”, promovat de ONG-uri
Președintele României, Klaus Iohannis, este enervat de adoptarea legilor justiției, care înseamnă sfârșitul Statului Paralel și acuză o "dictatură a majorității"! În democrație, majoritatea oamenilor conduc o țară! Nu există "dictatura majorității", ci doar "dictatura minorității" pe care Klaus Iohannis și globaliștii o susțin!
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: "Nici o altă țară nu va mai părăsi Uniunea. Statele membre rămase se vor îndrăgosti din nou unele de altele și își vor reînnoi jurămintele față de UE"
Procurorii DNA, mai bogați ca marii corupți
Globaliștii SUA-UE susțin "lupta anticorupție" din România, dar nu și lupta anticorupție împotriva corupției lor
Președintele Asociației Pro Consumatori, Costel Stanciu, despre mafia alimentelor contrafăcute: "Presiunea din partea unor afaceriști români este atât de mare încât am ajuns să consumăm produse care conțin soluții de deszăpezire"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Biserica Norvegiei spune “Da” căsătoriilor religioase între persoane de același sex
Donald Trump: “Germania și Franța sunt un dezastru. Vor distruge Europa”

Napoleon Săvescu: “E greu să-i convingi la sfârșitul sec. XX pe oameni că singurul popor care n-a venit de nicăieri în Europa suntem noi, daco-românii. Noi n-am migrat de nicăieri. Aici ne-au găsit alte popoare, care au venit peste noi”

Fizica cuantică, vidul şi cât percepem noi din realitate. Universul este energie şi informaţie. Suntem scufundaţi într-un ocean de energie şi informaţii

“Nu ne mai mințiți că România e un stat suveran și nu ne mai chemați la vot! Ce să alegem, o gașcă de târâtoare la porți străine?”
Închide