Institutul Elie Wiesel dorește să instaureze cenzura în România sub pretextul “combaterii discursului instigator la ură”. Dacă ar putea, Institutul Elie Wiesel ne-ar trimite la închisoare pe toți cei care suntem naționaliști!

Distribuie!by Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel si-a depasit atributiile guvernamentale pentru care a fost creat in sensul ca aceasta organizatie guvernamentala, platita din bani publici, a devenit un fel de Instanta, care acuza in stanga si in dreapta pe toti cei care incearca sa vorbeasca liber. […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel si-a depasit atributiile guvernamentale pentru care a fost creat in sensul ca aceasta organizatie guvernamentala, platita din bani publici, a devenit un fel de Instanta, care acuza in stanga si in dreapta pe toti cei care incearca sa vorbeasca liber.

Votarea legii 217/2015 (legea antilegionara) de catre politicieni a dat putere aproape dictatoriala Institutului Elie Wiesel. Astazi, Institutul Elie Wiesel isi permite sa avertizeze jurnalisti, scriitori, istorici, cercetatori, ca vor raspunde penal, daca isi permit sa vorbeasca liber despre holocaust, incalcand articolul 30 din Constitutia Romaniei, care garanteaza libertatea de exprimare.


Dupa ce politicienii tradatori au votat legea 217/2015, Institutul Elie Wiesel a venit cu tot felul de cereri aberante prin care denumirile unor persoane condamnate de instantele sovietice sa fie inlaturate. Planul nu prea le-a iesit, avand in vedere faptul ca romanii si-au exprimat indignarea fata de astfel de cereri.

Acum, vedem ca Institutul Elie Wiesel este preocupat de spatiul online din Romania, ii deranjeaza ca pe internet inca exista libertate de exprimare.


Iata ce a postat Institutul Elie Wiesel pe pagina oficiala de Facebook, la data de 10 octombrie 2017:

“Discursul urii, o amenințare pentru Europa astăzi?
16 octombrie 2017, ora 11.00, aula BCU

În urmă cu un an, Comisia Europeană și patru mari platforme de comunicare socială au anunțat elaborarea unui Cod de conduită privind combaterea discursurilor ilegale de incitare la ură din mediul online. Acesta a inclus o serie de angajamente asumate de Facebook, Twitter, YouTube și Microsoft pentru a combate răspândirea unui astfel de conținut în Europa.

La un an de la adoptarea sa, Codul de conduită privind combaterea discursurilor ilegale de incitare la ură din mediul online a permis realizarea unor pași importanți înainte, chiar dacă există în continuare unele provocări care vor trebui abordate. România este pe deplin angajată în respectarea valorilor fundamentale ale Uniunii Europene, precum libertatea, democrația, egalitatea, statul de drept și demnitate umană. Avem cu toții responsabilitatea de a acționa astfel încât internetul să nu devină un refugiu pentru discursurile ilegale de incitare la ură și violență.

Tocmai pentru a discuta despre rolul acestui cod și măsura în care este implementat în mediul online românesc, Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul ministrului delegat pentru Afaceri Europene şi Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, va organiza, în data de 16 octombrie 2017, orele 11:00, în aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, conferința cu tema „Discursul urii, o amenințare pentru Europa astăzi?”.

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la eveniment, unde mai sunt așteptați reprezentanți ai instituțiilor publice și ai mediului academic și de cercetare, ai societății civile, ai industriei IT sau a mass-media.”[1]

O persoana pe nume Andrei Bontas a lasat urmatorul comentariu la postarea Institutului Elie Wiesel:

“Nu este cam vag “combaterea discursurilor ilegale de incitare la ură”? Care sunt acele discursuri, in conditiile in care instigarea la violenta este deja incriminata penal?”

Domnul Andrei Bontas le-a adresat o intrebare pertinenta tovarasilor de la Institutul Elie Wiesel. Pentru Institutul Elie Wiesel chiar si critica este considerata o “incitare la ura”. Tocmai acesta este motivul pentru care globalistii SUA-UE-Soros planuiesc cenzurarea internetului, pe ei ii deranjeaza critica si faptul ca oamenii afla adevarul.

In asa-zisa “lume libera si civilizata”, globalistii au inventat doua concepte “Hate Speech” (n.tr. “Discurs instigator la ura”) si “Hate Crime” (n.tr. “Crima de Ura”). Aceste doua concepte fac parte din corectitudinea politica. Corectitudinea politica este esenta Marxismului Cultural. Corectitudinea politica inseamna cenzura.

In asa-zisa “lume libera si civilizata”, risti sa ajungi la inchisoare sau sa platesti amenda daca afirmi public ca nu esti de acord cu casatoriile LGBT, cu adoptia de copii de catre acestia, cu imigrantii. Este ceea ce activistul Scolii de la Frankfurt, Herbert Marcuse, numea “Toleranta Represiva”.

Globalistii SUA-UE-Soros utilizeaza lozinca numita “Toleranta si Diversitate”, doar ca, ce sa vezi, “Toleranta si Diversitatea” nu include si libertatea de exprimare. Astazi, s-a ajuns la o dictatura a minoritatilor, ceea ce se numeste “Discriminare Pozitiva”. Sa nu uitam cum autoritatile germane au incercat sa ascunda si sa minimalizeze infractiunile comise de imigranti tot din cauza corectitudinii politice.

In textul publicat de Institutul Elie Wiesel vedem dorinta de a instaura si in Romania o politie a gandirii. Asta inseamna stergerea conturilor persoanelor care isi exprima o alta opinie considerata incorecta politica, amendarea si chiar arestarea acestora. Daca ar putea, Institutul Elie Wiesel ne-ar trimite la inchisoare pe toti cei care suntem nationalisti.

Cine sunt cei care conduc Uniunea Europeana, astazi? Socialistii. Adica stangistii. A se observa ca globalistii SUA-UE-Soros vorbesc despre “pericolul nationalismului”, “discriminare”, “rasism”, “xenofobie”, “homofobie”, “antisemitism”, “nazism”, “fascism”, “rasism”, “extrema dreapta”, dar nu vorbesc nimic despre extrema stanga. De ce? Simplu: Pentru ca globalistii sunt de stanga.

Globalizarea este Noul Comunism. Noua Ordine Mondiala este o dictatura comunista globala. Presa globalista sustine organizatiile extremiste de stanga (ex. Antifa si Black Live Matter). Antifa este o organizatie de extrema stanga cunoscuta pentru actiunile violente impotriva altor oameni de o alta ideologie politica.

Institutul Elie Wiesel vorbeste intotdeauna despre “extrema dreapta”, dar nu vorbeste deloc despre extrema stanga. Sintagma “extrema dreapta” este o denigrare la adresa nationalistilor. Nationalismul inseamna protejarea si sustinerea valorilor nationale ale unui stat (cultura, istorie, traditie, religie). Globalistii vor sa distruga aceste valori tocmai din acest motiv ii infiereaza pe cei care sunt nationalisti.

Cert este ca oamenii incep sa isi dea seama ce se intampla. Atitudinea globalistilor de a instaura cenzura peste tot, de a-i baga la puscarie pe cei care nu sunt de acord cu casatoriile LGBT, cu adoptiile de copii de catre persoanele LGBT, cu multiculturalismul, ii determina pe oameni sa devina nationalisti. Culmea este ca globalistii se mira atunci cand nationalistii din politica obtin voturi multe din partea oamenilor.

Globalistilor, nu ar trebui sa va mire faptul ca oamenii incep sa voteze cu nationalistii. Oamenii nu vor dictatura, oamenii vor libertate.

SURSE

  1. Facebook/Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Radu Timofte, fost director SRI: Masoneria îşi propune să influenţeze şi să controleze principalele instituţii de decizie naţionale şi internaţionale. Se vorbeşte tot mai des şi se scrie tot mai mult de faptul că această organizaţie are ca scop şi adesea chiar reuşeşte să deţină controlul în domeniu economic, politic, cultural şi mai nou militar"
Zece ani de la intrarea în Uniunea Europeană: Sărăcie, Globalizare, Neomarxism, Neoliberalism, Noua Ordine Mondială, "Corectitudine Politică", Big Brother, Multiculturalism, Multinaționale, Codex Alimentarius, Monsanto Abuzuri și Marxism Cultural
Amnesty International merge la Curtea Constituțională a României în încercarea de a opri Referendumul pentru pentru familia tradiţională
Curtea Constituțională: "SRI poate intercepta numai infracțiuni ce țin de Siguranța Națională"
12 ofițeri SRI urmăriți penal pentru falsificarea interceptărilor
Înfierarea naționalismului și a familiei tradiționale la postul de televiziune antiromânesc Digi 24
Parchetul Militar confirmă: În decembrie 1989 a fost lovitură de stat! De câte ori au încercat să-l execute pe Ceaușescu?
Cererea de arbitraj pentru autonomia "Ținutului Secuiesc", respinsă la Strasbourg (2015)
Aproximativ 2.000 de persoane, la marşul pentru autonomie de la Târgu Mureş! "Ținutul Secuiesc" a fost și va rămâne Pământ Românesc!
Război la #rezist: Corupția Ucide se desolidarizează de Mălin Bot
Românul nu protestează ca francezul, deși prețul benzinei îl lovește mai tare
Ambasada SUA a felicitat Ucraina pentru adoptarea legii educației, care anulează dreptul de predare în limba română
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro