Institutul Tavistock din Londra: centrul mondial de control al mintii si emotiilor oamenilor, unde lucreaza cei mai macabri psihiatri de pe Planeta!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Reţelele satanice reprezintă un aspect vital al programelor globale de control al minţii concepute pentru a crea o rasă de zombi inconştienţi şi un număr nesfârşit de asasini controlaţi, de nebuni înarmaţi şi de agenţi provocatori. Roboţii umani – sclavi cu minţile controlate de alţii – s-au aflat printre noi de mii de ani, dar în epoca noastră au devenit o adevărată epidemie.

Institutul Tavistock din Londra tavistock3

După cum au declarat Fritz Springmeier şi Cisco Wheeler în ancheta lor amănunţită asupra programelor de control mental:


„Tehnicile de bază au fost create de familiile germane, scoţiene, italiene şi engleze, fiind aplicate de secole. Unii susţin chiar că ele provin din Egiptul antic şi din perioada Babilonului, în care se practicau vechile mistere. Se ştie că naziştii au studiat textele egiptene străvechi, în dorinţa de a afla aceste metode de control al minţii. Secretele şi documentele liniilor genealogice din vechime sunt foarte bine păzite”.

Controlul minţii şi al emoţiilor umane este însuşi fundamentul controlului reptilienilor asupra rasei umane. Nu există altă modalitate mai bună de control decât cea a minţii. Manipularea externă a minţii oamenilor ia multe forme şi întrebarea corectă nu este cât de mulţi oameni  au minţile controlate, ci cât de puţini nu le au. Ori de câte ori lăsaţi un ziar, un program de televiziune sau o reclamă să vă influenţeze percepţiile şi deciziile, vă lăsaţi practic controlaţi din punct de vedere mental. Apariţia vastei reţele actuale de centre de control mental îşi are originea în Directoratul Armatei Britanice pentru Războiul Psihologic, comandat de generalul de brigadă John Rawlings Rees. Această instituţie avea legături strânse cu Clinica Tavistock, fondată în anul 1920 cu susţinerea directă a familiei regale britanice, prin intermediul ducelui de Kent. Mai târziu, a apărut Institutul Tavistock pentru Relaţii Umane din Londra, care a ajuns apoi centrul unei reţele globale care include Institutul Stanford din Statele Unite.

Scopul acestor organizaţii este controlul umanităţii prin intermediul manipulării externe a minţii. Rawlings Rees a fost un rasist vehement şi un susţinător al mişcării de eugenie a „rasei conducătoare”. El a studiat „nevrozele războiului” în timpul Primului Război Mondial şi a ajuns la concluzia că prin aplicarea anumitor condiţii poate fi declanşat şi stimulat un comportament nevrotic. El arată în cartea sa, Modelarea psihiatriei de către război, publicată în anul 1945, că Institutul Tavistock a demonstrat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial că „o zecime din populaţie este proastă din punct de vedere psihopatologic şi genetic”. După părerea lui, numărul acestor oameni ar trebui controlat, pentru a proteja societatea civilă, iar statul ar trebui să folosească diferite metode, inclusiv cele psihiatrice, pentru a împiedica sporirea numărului acestor oameni, în special în ţările coloniale înapoiate care ameninţă lumea civilizată.


Această teorie idioată este specifică reptilo-arienilor, iar Henry Kissinger, David Rockefeller sau Adolf Hitler nu ar fi reuşit să o sintetizeze mai perfect. Tot în viziunea lui Rawelings Rees, o altă zecime din populaţie are o superioritate genetică şi o pregătire psihologică ce o îndreptăţesc să ocupe poziţiile puterii (evident, este vorba de reptilieni şi de liniile lor genealogice încrucişate). Celelalte 80 de procente din rândul populaţiei pot fi folosite ca servitori utili elitei genetice, dar numai în măsura în care nevroza lor poate fi controlată. Rawlings Rees dorea ca psihiatrii să se implice în întreaga societate, în căminele oamenilor, la serviciu şi în şcoli, şi a aranjat antrenarea unor „trupe de şoc” la Institutul Tavistock alcătuite din psihiatri trimişi apoi ca şi „consultanţi” ai managerilor lumii de afaceri, militari, politici şi educaţionali. Misiunea acestora era – şi este în continuare – să modeleze modul de a gândi al oamenilor care lucrează în domeniul educaţional, în cel politic şi în cel economic, controlând astfel în mod eficient direcţia către care se îndreaptă lumea.

Icke spune:

“Un membru al Camerei Lorzilor din Marea Britanie mi-a spus că dr. David Owen (Bil, TC), secretarul însărcinat cu afaceri externe al guvernului britanic prin anii 70, fondator al Partidului Social Democrat şi negociator de pace pentru Uniunea Europeană în Bosnia, a fost antrenat la Tavistock, dar nu am reuşit să obţin o confirmare a acestei informaţii până la momentul publicării acestei cărţi.”

În anul 1947, Rawlings Rees şi-a exportat „viziunea” inclusiv în Statele Unite, unde a înfiinţat Federaţia Mondială pentru Sănătate Mentală, împreună cu Montegu Norman, guvernator al Băncii Angliei, cel care l-a finanţat şi l-a ajutat pe Hitler să ajungă la putere. Ca de obicei, zeci de agenţii şi organizaţii cu aceeaşi agendă, afiliate la acest organism, au apărut ca ciupercile după ploaie în întreaga lume. Rolul lor este să identifice oamenii care pot fi manipulaţi mental să contribuie la implementarea Agendei Frăţiei. Mulţi dintre aceştia au devenit lideri ai ţărilor în curs de dezvoltare care şi-au câştigat de puţin timp „independenţa”. În realitate, acestea au continuat să fie controlate de aceiaşi oameni.

tavistock - controlul mintii

La unison cu aceste agenţii a apărut şi Organizaţia Socială şi Culturală a Naţiunilor Unite, condusă de un alt programator al minţilor oamenilor, Julian Huxley. Regretatul Fred Wills, fostul ministru pentru afaceri externe al Guyanei, a sintetizat perfect situaţia atunci când a spus că Naţiunile Unite este cel mai mare program de spălare a creierelor liderilor ţărilor în curs de dezvoltare. De altfel, acelaşi principiu se aplică şi liderilor ţărilor dezvoltate, ale căror minţi sunt deja puternic subjugate înainte de a li se permite să acceadă la aceste poziţii înalte ale puterii politice şi economice. Protejatul lui Rawlings Rees, Eric Trist, a pus la cale proiectul Tavistock de „restructurare” a gândirii managementului economic. Planul său includea anihilarea puterii sindicatelor şi manipularea gândirii managerilor marilor companii.

Printre corporaţiile care au angajat Institutul Tavistock să facă acest lucru s-au numărat Shell, Unilever, întreaga industrie a cărbunelui (aflată la acea vreme în proprietatea statului) şi mai multe instituţii financiare de renume. La ora actuală, toate marile corporaţii folosesc „psihologi” şi angajează „lideri de grup” pentru a conduce întâlnirile de afaceri. La ce folosesc aceşti oameni? Şi pentru cine lucrează ei? Toate aceste evoluţii se integrează perfect în planul Tavistock de a introduce „psihiatri” la toate nivelele societăţii.

Tavistock a fost instituţia care s-a ascuns în spatele culturii drogurilor şi a mişcării populare hippie din anii 60, cu susţinerea unei operaţii CIA (şi deci a Frăţiei), care a pus la dispoziţia tuturor drogul de sinteză numit LSD. Aceşti oameni caută în permanenţă tehnici din ce în ce mai puternice pentru a supune rasa umană unei servituţi cât mai depline. Aldous Huxley, un agent Tavistock şi „guru” al „revoluţiei” din anii 60, a revelat care este agenda instituţiei la o conferinţă pe care a ţinut-o la Şcoala de Medicină din California, în anul 1961. Iată ce a spus el:

„În generaţia următoare va apărea o metodă farmaceutică ce le va permite oamenilor să îşi iubească servitutea şi să accepte dictatura fără lacrimi, ca să mă exprim astfel. Ea va da naştere unui fel de lagăr de concentrare fără suferinţă, care va permite reducerea libertăţilor oamenilor fără ca aceştia să se plângă. Dimpotrivă, ei se vor bucura, căci orice dorinţă de a se revolta le va fi înlăturată prin metode de spălare a creierului, propagandă şi tehnici farmaceutice. Aceasta va fi probabil revoluţia finală”.

Cam asa sint majoritatea profesorilor de medicina!

Acesta este exact punctul în care ne aflăm la ora actuală. Munca doctorului John Rawlings Rees a fost continuată de alţi agenţi de la Tavistock, precum dr. Kurt Lewin şi alţii, care au creat tehnici din ce în ce mai sofisticate de control individual şi în masă al minţii umane. Coroborate, toate acestea au accelerat dramatic rata de robotizare a umanităţii, care a uitat să mai gândească. Tavistock a devenit centrul unei reţele globale cu fonduri nelimitate, asigurate de trusturi de „caritate” sponsorizate de familia regală britanică şi de alte surse familiare nouă, precum Rockefeller-ii, Rothschild-zii, Mellon-ii şi Morgan-ii. Tavistock a creat grupuri „teroriste” utilizate pentru a crea conflicte şi haos în ţările ale căror guverne doreşte să le schimbe Frăţia sau în care aceasta doreşte să introducă „trupe de menţinere a păcii”.

Prin anii 50, generalul de brigadă Frank Kitson a comandat un proiect Tavistock prin care să fie dezvoltate tehnici de tortură şi control al minţii pentru prizonierii de război din Kenya. Roboţii umani care au rezultat în urma aplicării acestor metode au fost apoi eliberaţi şi infiltraţi în taberele care se opuneau controlului britanic, pentru a le distruge din interior şi a le ucide liderii. Alţii şi-au înfiinţat propriile lor grupuri care s-au opus celor autentice, astfel încât s-a ajuns ca kenyenii să se bată între ei. Sub acoperirea Fondului pentru Natură şi Animale Sălbatice, precum şi a organizaţiilor de „securitate” din Africa şi America de Sud, operează astăzi trupe SAS, aşa cum voi dovedi în continuare. Acest proces s-a petrecut în Algeria, Ruanda, Burundi, Congo, şi lista poate continua la nesfârşit.

Acelaşi general de brigadă Frank Kitson, care a creat asemenea conflicte şi teroare în Africa, a fost trimis apoi în Irlanda de Nord, în anul 1970, pentru a lansa campania teroristă de crime şi plasare de bombe care continuă şi la ora actuală. Astfel de conflicte care se petrec în întreaga lume induc opiniei publice ideea necesităţii găsirii unei soluţii, iar această soluţie este întotdeauna o centralizare şi mai mare a puterii. În aceste condiţii, nu este deloc surprinzătoare lansarea prin anii 80 a operaţiunii Tavistock condusă de Eric Trist de programare a psihicului colectiv pentru a accepta ideea unui guvern mondial.

În anul 1991, revista Relaţii umane, editată de Institutul Tavistock, a prezentat un raport despre proiectul guvernului mondial. Acesta preciza că prăbuşirea Uniunii Sovietice (orchestrată de Frăţie) a creat o ocazie unică pentru crearea unei guvernări mondiale şi pentru dispariţia statelor naţiuni. Autorii propuneau o reformare a Naţiunilor Unite, astfel încât marea majoritate a operaţiunilor controlate de această instituţie să fie cedate mai multor sute de mii de „organizaţii neguvernamentale” (controlate centralizat). Acestea urmau să acţioneze mai presus de graniţe şi să nu poată fi controlate de guvernele alese. Asistăm practic la un plan sistematic de impunere a voinţei reptilienilor asupra minţii umane colective, plan care continuă să fie implementat pas cu pas, începând din anii 50.

După cel de-al Doilea Război Mondial, accentul pus de Frăţie s-a schimbat de la controlul teritoriilor la controlul minţilor şi al finanţelor. Mai devreme sau mai târziu, oamenii se vor revolta împotriva unor ocupanţi străini ai ţării lor, dar este mult mai greu să identifici şi să opui rezistenţă ocupaţiei propriei tale minţi şi a opţiunilor financiare pe care le ai. Pe 6 septembrie 1943, Winston Churchill a spus în faţa unui auditoriu de la Universitatea Harvard că aplicarea controlului asupra minţii oamenilor oferă recompense mult mai mari decât luarea pământurilor şi a provinciilor pentru a le exploata. Imperiile viitorului, a adăugat el, vor fi imperii ale minţii.

În cartea sa, Impactul ştiinţei asupra societăţii, apărută în anul 1957, Bertrand Russell scrie că atunci când tehnicile de control al minţii vor fi perfecţionate, guvernele care se vor ocupa de educaţie mai mult de o generaţie îşi vor putea controla mult mai uşor supuşii, fără să mai aibă nevoie de armată şi de poliţişti. Asta se întâmplă la ora actuală cu copiii dumneavoastră!

În afara Departamentului Britanic pentru Războiul Psihologic şi a operaţiunii Tavistock, cercetările în acest domeniu s-au extins rapid şi în Germania fascistă şi Italia. Josef Mengele, „Îngerul Morţii”, a realizat experimente de control mental asupra mai multor mii de gemeni, sub coordonarea lui Heinrich Himmler şi a Institutului Medical Kaiser Wilhelm din Berlin. Mengele s-a născut dintr-o linie genealogică reptiliană, cu o vastă experienţă satanică. Era expert în demonologie şi în Cabala, şi a fost cel puţin mare maestru al Iluminaţilor, deşi probabil că deţinea o poziţie mult mai înaltă. Cât timp a fost „doctor” în lagărul de concentrare de la Auschwitz condus de I.G. Farben, a avut ocazia să facă experimente pe sute de mii de deţinuţi.

Când armatele anglo-americane s-au apropiat de Berlin, la sfârşitul războiului, operaţiunea serviciilor secrete numită Project Paperclip i-a permis lui Mengele să scape, împreună cu întreaga elită a conducerii naziste, a „medicilor”, „oamenilor de ştiinţă” şi personalului militar. Mengele a dispărut de la Auschwitz în ianuarie 1945, iar opiniei publice mondiale i s-a indus convingerea că a scăpat în America de Sud. În realitate, a putut călători liber în întreaga lume, lucrând atât la Institutul Tavistock din Londra, cât şi în Statele Unite, unde a fost cunoscut sub numele de dr. Green sau Greenbaum. Dosarele germane în care erau descrise cercetările lui Mengele în domeniul controlului mental au fost luate de americani la sfârşitul războiului şi milioanele de foi de hârtie continuă să fie depozitate şi astăzi la Suitland Annex, în Washington DC, unde sunt păstrate în condiţii de securitate strictă.

Cea mai mare parte a acestor cercetări continuă să fie clasificate „strict secret” şi la ora actuală. Cercetătorul Fritz Springmeier a făcut o listă cu numele celor care au avut acces la aceste dosare şi fiecare din aceste persoane au făcut parte din reţelele Frăţiei, inclusiv din Illuminati. Multe alte documente au fost distruse. În subsolurile cartierului general al CIA de la Langley, Virginia, la o aruncătură de băţ de Washington DC, se află o facilitate subterană cunoscută sub numele de Groapa, în care documentele continuă să fie distruse în permanenţă.

Supravieţuitorii programului de control mental al lui Mengele îşi mai amintesc încă de uniforma impecabilă şi de cizmele lustruite pe care le purta acesta la şedinţele de programare. Îşi amintesc perfect de accentul său puternic german, de strungăreaţa dintre dinţii din faţă şi de felul în care îi înghiontea cu degetul mare de la mână. La fel ca în lagărele de concentrare din Germania, folosea câini ciobăneşti germani de talie foarte mare pentru a-i speria pe copiii care trebuiau programaţi. Cei care au coordonat Proiectul Paperclip şi programele de control mental care au urmat în Statele Unite au fost fraţii Dulles, veri cu Rockefeller-ii, amândoi satanişti, reptilieni şi nazişti până în străfundul inimii. După război, John Foster Dulles a devenit secretar de stat al SUA, în timp ce fratele său Allen a fost numit şef al Agenţiei Centrale de Contraspionaj, CIA.

Din acest aflux de medici nazişti în Statele Unite s-au născut celebrele şi odioasele programe de control mental cunoscute sub numele generic de MKUltra. MK provine de la control mental (n.n. mental control în limba engleză). În semn de respect faţă de naziştii care au furnizat aceste metode, s-au folosit iniţialele germane (cu K în loc de C). Proiectul a fost condus în mod oficial de Ewen Cameron, un om cu mintea complet bolnavă, membru al unei familii scoţiene de reptilieni. În copilărie, cartea sa favorită a fost Frankenstein, despre care a declarat mai târziu că l-a inspirat să urmeze o carieră în psihiatrie. El a coordonat de la baza sa din Montreal, Canada, infama operaţie de control mental numită MKUltra, finanţată de Rockefeller-i, şi a avut întâlniri regulate cu Allen Dulles şi cu CIA.

Numai în anul 1961 la una din instituţiile sale le-au fost administrate pacienţilor 60.000 de şocuri electrice. Numele de cod al lui Cameron era „Dr. White” (n.n. Dr. Alb), căci era foarte preocupat de culori. De pildă, a încercat să descopere o metodă de schimbare a culorii ochilor, din căprui în albaştri. Să fie oare o simplă coincidenţă faptul că artistul Crystal Gayle, cântăreţ de muzică country despre care se spune că este un sclav cu mintea controlată, a înregistrat o melodie intitulată Dont’t I Make Your Brown Eyes Blue? (Nu-ţi transform eu ochii din căprui în albaştri?), care a repurtat un mare succes?

Multe din ritualurile şi metodele folosite în proiectele de control mental sunt inspirate din şcolile misterelor din antichitate. Directorul CIA, amiralul Sanfield Turner, a recunoscut public în anul 1977 că agenţia sa a cheltuit milioane de dolari pentru a studia metodele voodoo, ale vrăjitoriei şi mediumităţii, iar la o audiere a Senatului ţinută pe data de 3 august 1977, a afirmat că CIA a programat mental milioane de oameni fără ştirea sau consimţământul acestora. MKUltra a implicat cel puţin 185 de oameni de ştiinţă, 80 de instituţii SUA, printre care închisori, companii farmaceutice, spitale, şi 44 de colegii şi universităţi medicale. În proiectele de control mental, al căror scop este să creeze roboţi umani, medicii nebuni ai Frăţiei folosesc nu mai puţin de 700 de droguri.

Aşa se explică de ce au fost găsite atâtea droguri la Jonestown Compound din Guyana, în anul 1978, când membrii „cultului” au fost ucişi cu sutele. „Cultul” Templului Oamenilor a fost creat de agentul CIA Jim Jones. Nu a fost vorba de o religie nouă, aşa cum a prezentat mas-media evenimentul, ci de un experiment de control al minţii. Vezi în această direcţie capitolul „Cult sau înşelătorie?” din cartea lui DAVID ICKE, Şi adevărul vă va face liberi. Drogurile au fost folosite din timpuri imemoriale pentru a manipula minţile oamenilor, inducându-le stări modificate de conştiinţă. Ele au, între altele, capacitatea de a suprima voinţa individuală, permiţând aşa-numita „posesiune demoniacă”.

Serviciile secrete britanice şi CIA finanţează cercetările legate de droguri (altfel spus, contribuabilii le finanţează) pentru a descoperi noi metode, mai eficiente, de suprimare a voinţei şi a conştiinţei. Printre acestea se numără vaccinurile, aditivii alimentari şi tehnicile electromagnetice. Unul din centrele implicate în cercetarea drogurilor la comanda CIA este Centrul Medical din California de la Vacaville, în care principalul cercetător este dr. Arthur Nugent. Acesta a efectuat mii de experimente, care continuă şi la ora actuală. Printre altele, drogurile au fost folosite pe membrii personalului Spitalului Naval din Bethesda, Maryland, aşa cum arată un documentar pentru televiziune. Un alt experiment s-a făcut în Haiti, unde cultul Vodoun (o operaţiune CIA sub acoperire) a transformat cea mai mare parte a populaţiei locale în zombi. Unul din medicamentele care apar constant în cercetările de această natură este Prozacul, care nu se mai limitează doar la proiectele individuale de control mental, ci este recomandat pe reţetă de către doctori de parcă aceştia ar arunca cu confeti, sporind astfel profiturile cartelului farmaceutic, nu bunăstarea pacienţilor lor.

Prozacul este unul din medicamentele cel mai des prescrise pentru depresie. Chiar în timp ce scriu acest capitol, Eli Lilly încearcă să obţină aprobarea pentru a scoate o variantă de Prozac pentru copii, cu arome de mentă şi portocale. Numai în Statele Unite, 400.000 de tineri sub 18 ani sunt deja trataţi cu Prozac, şi acesta este numai începutul. De fapt, asistăm la o operaţiune de control mental în masă, care va transforma întreaga naţiune într-un popor de zombi, precum populaţia din Haiti. Eli Lilly ale legături strânse cu reţelele lui Morgan şi Rockefeller, cu serviciile secrete şi cu George Bush.

Alte companii farmaceutice implicate în cercetarea drogurilor administrate pentru controlul minţii umane sunt: Sterling Drugs (o filială a I.G. Farben), asociată cu linia genealogică Krupp, cu Fundaţia Tinker a CIA şi cu Ordinul Sfântului Ioan din Ierusalim; şi Monsanto Chemical Company, al cărei preşedinte, Earle H. Harbison Jr, este inclusiv preşedintele Asociaţiei pentru Sănătatea Mentală şi director al Spitalului General din Bethesda, cu o reputaţie extrem de sinistră, în care sunt programaţi sclavi pentru un proiect de control mental numit Proiectul Monarch. Monsanto este de asemenea profund implicat în manipularea genetică a hranei.

Controlul mental pe bază de traume

Proiectul Monarh este unul din nenumăratele programe din cadrul MKUltra. În pofida dezminţirilor oficiale, el nu numai că este continuat la ora actuală sub alte nume, dar a fost chiar masiv extins. Fundamentul acestor proiecte aplicate în lumea întreagă este o tehnică numită controlul mental pe bază de traume, care explică, între altele, şi ceea ce fac sataniştii. Mintea umană are un mecanism de autoapărare care compartimentează memoria în urma unei traume intense. Aşa se explică de ce oamenii nu-şi pot aminti accidentele majore de circulaţie. Frăţia a înţeles acest mecanism încă din cele mai vechi timpuri. În lagărele de concentrare din Germania nazistă aceste metode au fost mult perfecţionate.

Mengele şi naziştii au înţeles că dacă poţi traumatiza continuu pe cineva prin tortură, abuz sexual şi prin sacrificarea şi torturarea altor persoane sub ochii victimei, poţi transforma mintea acesteia într-un fel de fagure de miere cu tot felul de compartimente sau bariere amnezice. Aşa se explică amploarea incredibilă pe care au luat-o ritualurile satanice. Odată mintea divizată în mai multe compartimente care nu ştiu nimic unele de existenţa celorlalte, acestea pot fi programate pentru diferite sarcini sau experienţe. Prin folosirea unor cuvinte cheie, sunete sau semnale, aceste compartimente pot fi scoase în faţă sau împinse în spate la fel ca nişte sertare.

Sindromul Personalitatilor Multiple prezent la multi oameni

Compartimentul activat devine nivelul conştient al persoanei în cauză, după care el este închis din nou în subconştient, pentru a putea accesa un alt compartiment. Altfel spus, după ce victima îndeplineşte o anumită sarcină, ea uită complet ce a făcut şi cu cine.

Această stare a devenit cunoscută sub numele de Tulburare a Personalităţii Multiple (MPD – de la Multiple Personality Disorder), sau Tulburare a Identităţii Disociative (DID – de la Dissociative Identity Disorder). Cea din urmă este mai simplu de manipulat, căci compartimentele nu devin „personalităţi” în sine, ci doar fragmente disociate ale minţii, care s-au detaşat de restul conştiinţei. Este ca şi cum ai roti butonul unui aparat de radio, prinzând postul pe care îl doreşti. Chiar şi această tehnică pare primitivă prin comparaţie cu ultimele metode la care s-a ajuns. Ştiam din cercetările mele că există o obsesie a sataniştilor şi a pedofililor pentru sexul anal cu fetiţe mici, dar şi cu băieţii.

Sexul anal practicat de satanistii cu baietii

Terapeutul britanic Vera Diamond a explicat că aceasta este o metodă garantată de a crea multipli. Penetrarea anală este atât de dureroasă pentru un copil încât trimite un flux de energie de-a lungul coloanei vertebrale până la creier, unde explodează provocând o nouă diviziune a personalităţii. Procedeul este numit şoc vaso-vagal. Vera mi-a arătat o pictură făcută de o victimă de sex feminin a acestui procedeu în care era ilustrat chiar acest fenomen: un flux de energie care ieşea de la baza coloanei vertebrale şi ajungea în creier, unde exploda în toate direcţiile. După cum vedeţi, chiar şi sexul anal are o motivaţie precisă pentru cei care ştiu să-i exploateze efectele mentale şi emoţionale.

Marea majoritate a oamenilor sunt mai mult sau mai puţin „multipli” (adică suferă de MPD), căci aproape toţi preferă să închidă într-un compartiment al subconştientului lor ceea ce nu doresc să vadă, dar în cazul de faţă vorbim de un fenomen extrem şi bine calculat. Mulţi soldaţi devin multipli atunci când asistă la un măcel inimaginabil, căci mintea lor selectează şi blochează respectivele amintiri, pe care apoi nu şi le mai aduce aminte.

În anul 1921, Traugott Konstantin Oesterreich, profesor la Universitatea Tubingen din Germania, a scris un studiu clasic despre Sindromul Personalităţii Multiple şi despre „posesiunea demoniacă”, intitulat Despre posesiune, demoniacă sau de altă natură. Studiul a revelat că metodele de control al minţii pornind de la traume au fost practicate în Franţa, Germania şi Belgia cu mult timp înainte de secolul XX. Există supravieţuitori şi profesionişti care au povestit că britanicii au folosit agenţi programaţi prin MPD în Primul Război Mondial. Deşi trauma pare aparent uitată, subconştientul acestor oameni continuă să îi chinuiască şi să le afecteze viaţa la nivel fizic, emoţional, mental şi spiritual. Mulţi oameni care sunt abuzaţi sexual şi traumatizaţi în mod sistematic în copilărie par instabili psihic, în special dacă programarea a încetat şi blocajele mentale încep să se destrame.

David Icke spune:

“Am asistat la mai multe şedinţe ale terapeutului Vera Diamond şi am văzut oameni trecând succesiv de la o personalitate la alta, extrem de diferite între ele, la auzul unui singur cuvânt sau a unei singure fraze. Experienţa este absolut şocantă. Una dintre clientele Verei trebuie să poarte în permanenţă pe trup o pungă pentru colectarea urinei, căci vezica i-a fost sistematic distrusă prin tortură. Fişa ei medicală este atât de enormă încât un medic care a văzut-o a rămas şocat. Când am cunoscut-o, această doamnă avea doar 30 de ani.”

Toţi psihologii, lucrătorii sociali şi poliţiştii din Marea Britanie învaţă despre Sindromul Personalităţii Multiple de la specialiştii Grupului Tavistock, care susţin că reprezintă autoritatea cea mai competentă în tratarea acestei dezordini, deşi o folosesc în secret pentru a programa oameni. Dr. William Sargant, un psihiatru de la Institutul Tavistock, a scris următoarele rânduri în cartea sa, Bătălia pentru minte, apărută în anul 1957:

„În mintea oamenilor pot fi inoculate tot felul de convingeri după alterarea anumitor funcţii cerebrale prin sentimente de teamă, mânie sau tulburare, induse accidental sau voit. Dintre toate consecinţele acestor tulburări, cele mai comune sunt alterarea temporară a judecăţii şi amplificarea sugestibilităţii. Manifestările de grup ale acestor tulburări sunt cunoscute uneori sub numele de „instinct de turmă” şi apar în mod spectaculos în timpul războiului, al epidemiilor grave şi în alte perioade similare de pericol comun, care sporesc anxietatea, şi implicit sugestibilitatea individuală şi în masă”.

Tocmai aţi aflat un alt motiv pentru care publicului i se servesc pe tavă atâtea ştiri negative care induc un sentiment de teamă, mânie sau tulburare. Aşa cum spuneam, această cunoaştere nu este nouă, ci doar mult mai larg răspândită şi mai bine focalizată. Oamenii aflaţi în stare de programare sunt folosiţi pentru tot felul de sarcini. Ei pot fi activaţi să comită asasinate, precum în cazul ucigaşilor lui John Lennon şi Robert Kennedy. Sirhan Sirhan, marioneta controlată mental despre care se spune că l-a ucis pe Robert Kennedy, a participat la un curs de „expansiune a minţii” organizat de rozicrucieni, când a început să audă mesaje care îi cereau să-l ucidă pe Kennedy.

David Icke a vorbit pe larg despre acest subiect în lucrarea sa, Şi adevărul vă va face liberi. Cred că înţelegeţi acum de ce sunt comise atât de multe asasinate de către oameni care au acelaşi profil mental, aşa-numiţii „nebuni singuratici”. Aceştia nu sunt singuri şi nu ar fi nici nebuni dacă li s-ar permite să trăiască în starea lor naturală. Sunt oameni programaţi, de multe ori încă din copilărie. Metoda este cât se poate de simplă. O poţi folosi pentru a pune nişte roboţi umani să plaseze o bombă, asigurându-te apoi că se află la locul potrivit pentru a fi prinşi şi acuzaţi.

Le poţi programa în continuare mintea cât timp se află în arest, astfel încât să fie convinşi ei înşişi că sunt singurii vinovaţi. Dr. Louis Jolyon „Jolly” West, infamul agent CIA care s-a ocupat de controlul minţii şi despre care am vorbit pe larg în Şi adevărul vă va face liberi, a fost cel care a făcut „examinarea mentală” a fostului soldat SUA acuzat de plasarea bombei de la Oklahoma. West a fost profund implicat în proiectul MKUltra şi unul dintre cei mai mari suporteri ai lui a fost Guvernatorul de California de atunci, devenit ulterior Preşedinte al Statelor Unite, Ronald Reagan.

“Nebunii” care comit crime ori atentate teroriste – controlati mental DID

În ultimii ani au apărut o sumedenie de „trăgători singuratici” care comit asasinate în masă, trăgând în toate direcţiile. Un exemplu oribil de acest fel s-a produs în Marea Britanie în orăşelul Hungerford din Berkshire, în anul 1987, şi în Dunblane, din Scoţia, pe data de 13 martie 1996. Un „nebun” pe nume Thomas Hamilton a intrat înarmat într-o şcoală din Dunblane şi a deschis focul asupra copiilor dintr-o sală de gimnastică. A ucis 16 copii cu vârste între cinci şi şase ani, şi o profesoară. Efectul asupra psihicului colectiv al sute de milioane de oameni din întreaga lume, dar mai ales din Marea Britanie, a fost devastator. La scurt timp s-a produs masacrul de la Port Arthur, un orăşel din Tasmania, în Australia, când un alt trăgător singuratic pe nume Martin Bryant a „înnebunit” pe data de 28 aprilie 1996 şi a ucis 35 de oameni.

A urmat atacul cu maceta al unui om din Marea Britanie asupra unor copii şi a profesorilor lor, la o şcoală din Wolverhampton. În martie 1998 s-a produs „Dunblane-ul american”, când doi copii, Mitchell Johnson, în vârstă de 13 ani, şi vărul său, Andrew Golden, în vârstă de 11 ani, au deschis focul asupra colegilor şi profesorilor lor de la şcoala Westside Middle School din Jonesboro, Arkansas, la numai 130 de mile de baza politică a lui Bill Clinton de la Little Rock. Cei doi au tras 27 de focuri şi au ucis patru elevi şi un profesor, ca să nu-i mai menţionăm pe cei răniţi. Unii criminali de acest fel sunt implicaţi în secte sataniste. Incidente similare s-au petrecut la Pearl, Mississippi, pe data de 1 octombrie 1997, şi la West Paducah, în Kentucky, şi Stamps, Arkansas, în luna decembrie a aceluiaşi an. Despre cei implicaţi în atacul din Pearl s-a afirmat că au fost implicaţi într-o mişcare satanistă. De atunci şi până în prezent s-au mai produs numeroase asemenea atacuri. Toate aceste evenimente poartă amprenta operaţiunilor de control mental. Ce anume se întâmplă, de fapt?

Priviţi profilurile acestor oameni. Cei mai mulţi dintre ei sunt etichetaţi drept puţin ciudaţi, dezechilibraţi sau săraci cu duhul. „Nu era zdravăn la minte”, l-au descris vecinii pe Martin Bryant, ucigaşul din Port Arthur. Acest profil se dovedeşte ideal atunci când doreşti ca un criminal să fie etichetat drept un „trăgător singuratic”. În cazul lui Bryant, acesta tocmai se întorsese dintr-o vacanţă de două săptămâni în Statele Unite când a înnebunit şi şi-a luat arma. Cei care îl cunoşteau au declarat că s-a întors din SUA schimbat, chiar dacă avea un lung istoric de probleme psihiatrice, Bryant fiind o creaţie a centrului global de control mental de la Tavistock, în Londra. Între anii 1983-84 a fost „examinat” de dr. Eric Cunningham Dax, de la Tavistock, care a decis ce „tratament” trebuie să i se prescrie în continuare.

Dax a fost decenii la rând un apropiat al doctorului John Rawlings Rees, cel care a lansat întreaga operaţiune de spălare a creierelor de la Tavistock. S-a demonstrat că organizaţiile teroriste de genul IRA au oameni aflaţi „în adormire”, persoane care nu sunt folosite ani la rând, uneori decenii, până când apar circumstanţele potrivite pentru a li se cere să îndeplinească o anumită sarcină. La fel se petrec lucrurile şi în această lume a controlului mental. Există oameni programaţi să trăiască în comunitate cu un anumit profil moral, până când apare momentul să fie folosiţi. În limbajul de specialitate sunt cunoscuţi sub numele de „ochi morţi”. Ei nu au nici o idee că sunt folosiţi în acest fel, căci nu sunt responsabili de ceea ce se întâmplă în mintea lor.

Interesant mi se pare cazul ucigaşului din Dunblane, francmasonul Thomas Hamilton. Acestuia i s-a permis să poarte arme, deşi comportamentul lui ciudat ar fi trebuit să conducă la o retragere a permisului de port-armă. La fel, nimeni nu ştie de ce i-a luat poliţiei din Port Arthur o oră ca să răspundă la apel, deşi locul în care s-a produs masacrul era situat în imediata apropiere de sediul ei şi poliţiştii au fost informaţi la numai câteva minute de la primul foc de armă al lui Bryant. Un amănunt legat de Bryant, Hamilton şi mulţi alţii ca ei este că toţi consumau Prozac.

Printre efectele secundare ale acestui medicament se numără nervozitatea, anxietatea, tendinţele suicidale, hipomania şi comportamentul violent dacă tratamentul încetează. Medicilor li se recomandă să nu prescrie acest medicament bolnavilor care au avut vreodată episoade maniacale. Urme ale ingredientului activ din Prozac s-au găsit inclusiv în sângele lui Henry Paul, şoferul prinţesei Diana din timpul accidentului de la Paris, din anul 1977.

Care este aşadar motivaţia din spatele acestor masacre cu arma? Manipularea minţii şi a emoţiilor. Unde se petrec aceste crime în masă? Nu în cartierele interlope ale marilor oraşe precum Londra, Glasgow, Los Angeles sau Sidney, ci în micile comunităţi liniştite în care toată lumea se simte în siguranţă. La fel, bomba „McVeigh” şi împuşcăturile din şcoală nu s-au produs în New York sau Washington, ci în Oklahoma. Nu putem subestima efectul pe care îl au asemenea evenimente asupra psihicului colectiv, care atrage după sine dorinţa oamenilor de a fi „protejaţi” de autorităţi.

Astfel, pe străzi şi în şcoli apar tot mai multe camere de luat vederi, astfel încât oamenii să se obişnuiască cu ideea că sunt „protejaţi” de pericol de către „Fratele cel Mare”, adică de autorităţi. Într-unul din ziarele londoneze, cred că în Dayly Mail, a apărut după masacrul din Australia un titlu cu litere de o şchioapă, care a sintetizat perfect reacţia pe care au dorit să o provoace manipulatorii:

„Oare chiar nu mai există nici un loc în lume în care să te simţi în siguranţă?”

Atunci când astfel de lucruri se întâmplă într-un orăşel liniştit, ele încurajează într-o măsură şi mai mare o reacţie de tipul:

„Doamne, la fel mi s-ar putea întâmpla şi mie sau copiilor mei. Trebuie ca autorităţile să ne protejeze”.

O minte traumatizată este mult mai susceptibilă să fie manipulată. Frăţia doreşte să interzică dreptul populaţiei de a purta arme de foc, în vederea loviturii de maestru finale. Vă asigur că nimeni nu-şi doreşte mai mult ca mine ca lumea să renunţe la armele de foc, dar atunci când motivaţiile unor legi ale armelor sunt Hungerford, Dunblane, Tasmania, Oklahoma, etc., merită să ne punem unele întrebări. Avem de-a face cu acelaşi mecanism de creare a problemei – reacţie – găsire a soluţiei. Oricum, nimic nu este mai uşor în această lume decât să-ţi faci rost ilegal de o armă, aşa că aceste legi ale armelor nu vor opri pe nimeni să ucidă dacă va avea într-adevăr această intenţie.

Arma folosită de Martin Bryant în Port Arthur era furată şi el nu avea licenţă de port-armă. O lege care ar fi interzis portul de arme nu l-ar fi oprit cu nimic pe Bryant, dar adevăratul motiv pentru care asemenea legi sunt introduse pretutindeni în lume este împiedicarea populaţiei să se apere atunci când se va da ordinul să fie prinşi toţi cei care se opun Agendei. În Marea Britanie, părinţii copiilor ucişi la Dunblane au fost folosiţi în mod abuziv pentru a adopta o legislaţie anti-arme, propusă de aceiaşi oameni care au orchestrat crima împotriva copiilor lor. În situaţia în care Frăţia ar începe ofensiva finală, personal nu cred că aş folosi o armă împotriva celor care ar veni după mine, dar cine ştie cum ar putea reacţiona alţi oameni?

Eu nu cred în violenţă ca răspuns la violenţă, dar nu toţi gândesc la fel, iar Frăţia ştie foarte bine acest lucru. Din acest motiv, membrii ei îşi doresc o populaţie neînarmată. Adolf Hitler a introdus o legislaţie similară de îndată ce a început să transporte oameni în lagărele sale de concentrare. Lagăre similare au fost deja construite în Statele Unite de o organizaţie numită FEMA, Agenţia Federală pentru Managementul Situaţiilor de Criză (Federal Emergency Management Agency), înfiinţată de Zbigniew Brzezinski, un reptilian care îşi schimbă forma, cel care a înfiinţat Comisia Trilaterală împreună cu David Rockefeller. FEMA este condusă de James Lee Witt. Dacă îl vedeţi vreodată la televizor, vă sugerez să îi priviţi ochii şi să vă întrebaţi de ce anume vă aduc aminte.

Roboţii umani cu mintea controlată sunt folosiţi de asemenea să transmită mesaje între diferite persoane, în afara canalelor obişnuite. Acestea includ informaţii neoficiale între liderii lumii, sau între ei şi capii reţelelor ilegale de trafic de droguri (controlate de Frăţie). Se pare că oamenii programaţi prin intermediul Sindromului Personalităţii Multiple îşi dezvoltă o memorie fotografică. Cuvintele comunicatului le sunt dictate sub hipnoză, apoi compartimentate, folosind de multe ori instrumente cu voltaj ridicat care reduc nivelul de zahăr din sânge, făcând persoana mai predispusă către sugestibilitate. Ulterior, un simplu cuvânt, o frază sau o acţiune sunt suficiente pentru a activa respectivul compartiment mental, iar robotul uman reproduce cuvânt cu cuvânt mesajul comunicatului, la fel ca o bandă înregistrată.

Personal, nu am nici o îndoială că mulţi dintre liderii lumii sunt ei înşişi sub influenţa controlului mental practicat de manipulatori şi am convingerea că primul ministru britanic, Tony Blair, cu privirea sa distantă şi zâmbetul mecanic, se află sub un anumit fel de influenţă mentală. Mulţi oameni îi privesc pe cei despre care le vorbesc şi îmi spun:

„Bine, dar par atât de drăguţi. Sunt convins că nu ar face niciodată aşa ceva”.

Un lucru pe care nu ar trebui să-l uitaţi este că minţile acestor persoane, printre care se numără prim miniştri şi preşedinţi, sunt compartimentate, ei putând trece cu uşurinţă de la o personalitate la alta.

Este important să înţelegeţi acest lucru, dacă doriţi să urmăriţi până la capăt întregul complot. Nici chiar cei mai apropiaţi prieteni ai lor nu-şi pot da seama că ceea ce văd nu reprezintă decât un singur compartiment al minţii lor. Dacă i-ar vedea sub influenţa unui alt compartiment, nu i-ar putea recunoaşte. „Multiplii” controlaţi mental sunt folosiţi de asemenea pentru a se infiltra în acele organizaţii pe care Frăţia doreşte să le discrediteze şi să le distrugă. Odată ajunşi în interiorul acestora, ei sunt siliţi să se comporte într-un fel care trezeşte antipatia opiniei publice pentru organizaţia respectivă.

Roboţii umani controlaţi mental, inclusiv copiii foarte mici, sunt instrumente perfecte pentru acte sexuale bizare de care se folosesc preşedinţii, liderii străini, politicienii şi oamenii de afaceri. De multe ori, aceste acte sunt încurajate pentru a-i atrage pe aceşti lideri în sfera de influenţă a Frăţiei, sau pentru a-i compromite şi pentru a-i şantaja, silindu-i să facă ce li se spune. Când vorbesc de acte sexuale „bizare”, nu exagerez deloc şi nu-mi vine deloc uşor să vorbesc despre ceea ce urmează. Consider însă important ca acest văl să fie ridicat, dacă nu pentru alt motiv, măcar de dragul celor care sunt supuşi acestor torturi groteşti chiar în timp ce dumneavoastră citiţi aceste rânduri. Din motive cât se poate de evidente, roboţii umani nu pot vorbi despre ceea ce li se întâmplă. Fie sunt aduşi în stare de zombi şi nu-şi mai amintesc nimic, fie, dacă Frăţia îi consideră expiraţi, sunt ucişi în mod obişnuit sau în ritualuri satanice la care participă oameni foarte faimoşi.

Vi se pare că ştiţi totul despre cei pe care îi vedeţi la televizor? În cazul acesta, vă rog să citiţi mai departe. Din fericire, există o femeie foarte curajoasă, supusă încă din copilărie unui program de programare mentală şi care a scăpat din sclavia impusă de guvernul Statelor Unite. A urmat un lung şi dureros şir de şedinţe de de-programare care au durat mai bine de un an, în urma cărora amintirile au început să-i revină una câte una. Femeia se numeşte Cathy O’Brien şi este o americancă de origine irlandeză. Împreună cu Mark Phillips, ea a scris o carte pe care şi-a publicat-o singură, intitulată Trans Formarea Americii. Povestea ei este uluitoare, dar există milioane de alte poveşti asemănătoare, iar procesul va continua dacă umanitatea nu va începe să se trezească din somn. Cathy descrie detaliat conversaţiile pe care le-a auzit, camerele şi decorul de la Casa Albă, de la Pentagon şi din diferite baze militare secrete care există în SUA. Poate descrie de asemenea detalii fizice ale celor implicaţi, pe care nu le-ar fi putut cunoaşte decât dacă i-ar fi văzut goi. Există cercetători care pun la îndo

ială o parte din detaliile descrise în Trans Formarea Americii, şi eu însumi am destule întrebări rămase fără răspuns. Principalele subiecte atinse şi numele care apar în cartea lui Cathy au revenit însă mereu şi mereu în relatările altor foşti sclavi care încep să-şi aducă aminte ce li s-a întâmplat, atât în cercetările mele cât şi în cele ale altor persoane. Povestea ei este o sinteză a unor lucruri care se întâmplă în întreaga lume, aşa că o voi reda pe larg.

Cathleen (Cathy) Ann O’Brien s-a născut în anul 1957 în Muskegon, Michigan. Tatăl ei, Earl O’Brien, este un pedofil, iar una din primele amintiri ale lui Cathy este că nu putea să respire din cauză că penisul său se afla în gura ei. O astfel de traumă declanşează automat Sindromul Personalităţii Multiple, fără să mai fie nevoie de vreo programare, căci mintea copilului doreşte să scape ea însăşi de oribila amintire. Tatăl lui Cathy le-a permis inclusiv altor prieteni să abuzeze şi să o violeze pe ea şi pe fraţii săi (aşa cum au fost de altfel şi părinţii ei abuzaţi pe vremea când erau copii). Mama lui Cathy a fost abuzată de propriul ei tată, liderul unei loji masonice albastre. Fratele mamei, Unchiul Bob pentru Cathy, a fost pilot în Serviciile Secrete ale Forţelor Aeriene şi pretinde că a lucrat pentru Vatican.

Unchiul Bob se ocupa şi cu comercializarea de materiale pornografice, iar tatăl lui Cathy a forţat-o pe ea şi pe fratele ei mai mare Bill să participe la turnarea unor filme pornografice făcute pentru Mafia locală din Michigan, aflată în legătură cu „regele pornografiei” Gerald Ford, pe atunci membru în Camera Reprezentanţilor. Mai târziu, Ford a devenit vicepreşedinte al Statelor Unite sub Richard Nixon, şi apoi preşedinte, după ce Nixon a fost forţat să demisioneze de Henry Kissinger şi compania în urma scandalului Watergate. Ford a făcut de asemenea parte din Comisia Warren de „investigare” a asasinării preşedintelui Kennedy, care a decis că varianta oficială era adevărată, deşi era absolut imposibilă din punct de vedere logic. În timp ce Cathy O’Brien era încă fetiţă la şcoală, a fost violată de Gerald Ford în biroul senatorului de Michigan Guy VanderJagt, care a violat-o la rândul lui. VanderJagt avea să devină preşedinte al Comitetului Congresional Naţional al Partidului Republican, care l-a sprijinit pe violatorul şi ucigaşul de copii George Bush, prietenul reginei Angliei, să ajungă preşedinte al Statelor Unite.

Din nou Sindromul Personalitatilor Multiple (DID)!

În cele din urmă, tatăl lui Cathy a fost prins vânzând materiale pornografice (era vorba de un film în care Cathy făcea sex cu un câine boxer). Pentru a evita acuzarea, tatăl a fost de acord să o cedeze pe Cathy guvernului Statelor Unite şi Agenţiei de Contraspionaj a Armatei. Tatăl a fost chiar încântat de târg, căci acum beneficia de imunitate şi putea să-şi vadă liniştit de comerţul cu materiale pornografice şi de activităţile pedofile, în timp ce autorităţile priveau în direcţia opusă. Agenţia se afla la rândul ei în căutare de copii abuzaţi sexual, suferind de Sindromul Personalităţii Multiple şi având un istoric al abuzurilor inter-generaţii.

Aceşti copii erau folosiţi pentru studii legate de controlul minţii având la bază cauze genetice, într-un proiect intitulat generic Project Monarch, care făcea parte din programul mai amplu MKUltra. Numele Monarch provine de la fluturele cu acelaşi nume, un simbol asociat în parte cu reţeaua în formă de fluture. Omul care a venit acasă la tatăl lui Cathy şi i-a dat ultimatumul: „Dă-ne copilul sau vei fi acuzat” a fost chiar… Gerald Ford. În continuare, tatăl lui Cathy a fost trimis la Universitatea Harvard de lângă Boston pentru a fi instruit cum trebuie să-şi pregătească fiica pentru profesorii nebuni ai agenţiei guvernamentale. Iată ce scrie Cathy în cartea ei:

„… conform instrucţiunilor primite de la guvern, tata a început să mă pună la tot felul de treburi, la fel ca în basmul cu Cenuşăreasa. Eram nevoită să curăţ şemineuri de cenuşă, să tai şi să adun lemne de foc, să adun frunzele, să curăţ zăpada, să sparg gheaţa şi să mătur peste tot. Tata obişnuia să-mi spună: „Mânuţele tale arată atât de bine pe mătură, greblă, topor, lopată, etc”. Exploatarea mea de către propriul meu tată includea deja la această dată serviciile sexuale pe care eram nevoită să le prestez pentru prietenii lui, pentru mafioţii locali, pentru masoni, rudele acestora, satanişti, străini şi ofiţeri de poliţie…

… Cercetătorii guvernului implicaţi în proiectul Monarch din cadrul MKUltra cunoşteau foarte bine că sindromul MPD/DID produce o memorie fotografică, precum şi alte caracteristici „supraomeneşti”. Acuitatea vizuală a unui MPD/DID este de 44 de ori mai mare decât a unui om obişnuit. Rezistenţa mea la durere, al cărei prag era neobişnuit de ridicat, plus compartimentarea memoriei, erau „necesare” pentru anumite aplicaţii militare şi sub acoperire. În plus, sexualitatea mea era schilodită încă din copilărie. Acest tip de programare era foarte utilă pentru politicienii perverşi care credeau că îşi pot ascunde apucăturile în diferitele compartimente ale memoriei mele”.

Toate aceste metode de provocare a traumelor, şi altele pe care le voi prezenta în continuare, nu reprezintă simple torturi gratuite. Spre exemplu, munca excesivă dublată de o lipsă de somn generează o supraproducţie de endorfine în creier care face ca persoana în cauză să răspundă ca un robot la comenzi. Metoda este aplicată pe scară largă în cadrul armatei, care nu este altceva decât o şcoală a controlului mental. Răspunsul: „Să trăiţi” este o formă pură de control mental şi de subordonare în faţa voinţei unei alte persoane. Soldaţii nu sunt încurajaţi să gândească şi să îşi pună întrebări, ci doar să facă ce li se spune. Dacă doriţi să vă supuneţi controlului mental, tot ce aveţi de făcut este să vă înrolaţi în armată.

Programarea mentala prin abuzurile sexuale

Partea sexuală a programării şi abuzului are de asemenea legătură cu manipularea energiei sexuale, forţa creatoare din interiorul fiinţei. În momentul orgasmului, mintea este golită de gânduri şi poate accede pe nivelele superioare ale conştiinţei, dar şi pe cele inferioare, în funcţie de starea celui implicat în actul sexual. Programatorii moderni au echipamente de înaltă tehnologie capabile să stimuleze acele părţi ale creierului care declanşează orgasmul, deschizând astfel mintea victimei către dimensiunile inferioare, „demoniace” sau reptiliene. Tehnicile de programare sunt foarte sofisticate şi adeseori extrem de subtile. Una din tehnicile cele mai comune în Proiectul Monarch constă în a rosti două afirmaţii opuse în aceeaşi frază, spre exemplu: „Să nu crezi nimic din toate acestea, căci sunt adevărate”, pentru a crea o stare de confuzie. Sclavia nu este o formă socială revolută.

Ea poate fi găsită pretutindeni în lumea modernă, dar mai ales în Marea Britanie, Statele Unite şi în ţările „civilizate”. Deşi pedofilia mai face câteodată vâlvă, ea nu reprezintă decât cel mai minor aspect al uriaşei reţele care ajunge până în vârful societăţilor „libere”. Adevărul despre băieţii abuzaţi din Casa de Copii de la Kincora, Irlanda de Nord, a fost suprimat pentru că unul din cei care au comis abuzurile era un agent al serviciilor secrete. Scandalul implica de asemenea cel puţin un politician de frunte din Irlanda de Nord, dar acest fapt a fost ascuns opiniei publice de către agenţii serviciilor secrete britanice, inclusiv de Ian Cameron, un agent ajuns între timp la pensie.

Astfel de reţele pedofile reprezintă un instrument perfect pentru a satisface dorinţele sexuale ale celor care deţin controlul, sau pentru a-i şantaja pe cei pe care aceştia doresc să-i controleze. Dacă deţineţi asemenea informaţii despre cei aflaţi la putere în ţara dumneavoastră, vă rog să mi le trimiteţi. Vă asigur că voi păstra identitatea dumneavoastră în cel mai strict secret, iar dacă informaţiile se vor verifica, le voi face publice. Dacă încă mai ezitaţi, gândiţi-vă la copiii care sunt abuzaţi poate chiar în acest moment.

Cathy O’Brien povesteşte că a fost abuzată de părintele James Thaylen când a căutat alinare la o biserică romano-catolică numită St Francis de Sales din Muskegon, iar un alt preot, părintele Don, l-a ajutat pe prietenul lui Gerald Ford, Guy VanderJagt, să abuzeze de ea şi să o aducă într-o stare de confuzie, în conformitate cu „liniile directoare” ale Proiectului Monarch. Ulterior, a fost trimisă la o şcoală catolică, una din multele pe care le foloseşte Frăţia pentru a găzdui copiii din programul de control mental, pe care îi educă într-un regim cât se poate de strict, special conceput pentru a le amplifica Sindromul Personalităţii Multiple.

Scolile Catolice centre de programari ale copiilor de catre preotii pedofili

Şcoala se numea Muskegon Catholic High School. Aici, a fost violată de părintele Vesbit de nenumărate ori, inclusiv în timpul unui ritual satanic la care au participat şi alţi băieţi şi fete cu mintea controlată, care s-a ţinut în capela lui privată. Biserica romano-catolică este apogeul ipocriziei şi o culme a ororii. Aşa cum am explicat pe larg în această carte, ea a fost creată de la bun început de Frăţia Babiloniană, încă din perioada Imperiului Roman. Mişcarea catolică a iezuiţilor reprezintă un instrument important pentru manipularea conspiraţiei globale. La fel ca şi Cavalerii de Malta, care controlează Vaticanul, iezuiţii nu cred în creştinism!

Ei nu reprezintă decât o mişcare sub acoperire. Întreaga conspiraţie nu reprezintă altceva decât un lung şir de măşti, oglinzi şi perdele de fum. Iezuiţii, cavalerii de Malta şi ierarhia romano-catolică au supravieţuit prin înspăimântarea, spălarea creierelor şi controlarea mentală a congregaţiei lor globale. Cathy susţine că filiera romano-catolică a CIA a făcut presiuni asupra ei încă de la o vârstă fragedă să păstreze diferite secrete, folosind o tehnică numită Ritul Păstrării Tăcerii. Într-adevăr, în mintea ei puternic compartimentată există ascunse nenumărate secrete.

În anii care au urmat, Cathy a fost sclava unui senator de West Virginia, „democratul” Robert C. Byrd, iar abuzurile comise asupra ei au continuat. Byrd este un expert „constituţional” care face tot ce îi stă în puteri pentru a submina articolele cele mai bine redactate ale Constituţiei Americane. Cathy susţine că Byrd controlează o întreagă reţea de sclavi şi că nu are o plăcere mai mare decât de a-i biciui personal până când sunt pe punctul de a-şi da duhul. Unul din asociaţii lui Byrd, senatorul de Vermont, Patrick Leahy, a torturat-o pe Cathy prin introducerea unui ac în ochi, sub privirile îngrozite ale fiicei acesteia, Kelly.

Leahy a fost vicepreşedintele Comitetului Senatorial pentru Serviciile Secrete şi a făcut parte din Comitetul Senatorial pentru Aproprieri, condus de Byrd. Leahy şi Byrd au jucat în faţa opiniei publicului rolurile de „adversari”, dar în realitate au lucrat la aceleaşi proiecte. Aceeaşi mascaradă se petrece în parlamentele tuturor ţărilor. Byrd, un dependent de cocaină, s-a lăudat de multe în faţa unor oameni pe care îi considera „siguri” de felul în care i-a controlat mintea Preşedintelui Jimmy Carter pe vremea când era „confidentul şi consultantul” acestuia. Vocea hipnotică a lui Byrd a devenit „vocea lui Dumnezeu” în faţa lui Carter, care era credincios şi se ruga să fie „ghidat” de divinitate.

Biserica Mormona in legatura cu Tavistock

Metodele de tortură şi control mental la care a fost supusă Cathy au continuat în diferite agenţii guvernamentale din Statele Unite, inclusiv la centrul Spaţial NASA de la Huntsville, Alabama, în care ea, şi mai târziu fiica ei Kelly, au fost folosite pentru turnarea unor filme pornografice. Da, NASA se ocupă şi cu aşa ceva. Religiile sunt folosite în permanenţă pentru a-i manipula pe oameni, inclusiv ca o acoperire „respectabilă” pentru tortură şi control mental. Unul din centrele în care a continuat programarea minţii lui Cathy a fost Salt Lake City, Utah, cartierul general al bisericii mormone. O altă instituţie pentru crearea de sclavi controlaţi mental este Charm School (n.n. textual: Şcoala Farmecelor) din Youngstown, în Ohio.

Aceasta este o „şcoală” a sclavilor sexuali, în care Cathy, Kelly şi numeroşi alţi copii de ambele sexe au fost torturaţi şi abuzaţi prin şocuri electrice, privare de somn şi traume sexuale. Cathy susţine că „guvernatorul” şcolii Charm era unul din membrii familiei de bancheri Mellon (alţi prieteni apropiaţi ai Windsor-ilor). Alţi oameni faimoşi implicaţi au fost deputatul Jim Traficant şi Dick Thornburgh, la acea vreme Guvernator al Statului Pennsylvania, iar mai târziu procuror general al SUA şi secretar al Naţiunilor Unite. La fel ca mulţi alţi oameni cu care am vorbit personal sau despre care am citit, Cathy susţine că o bună parte a programului de tortură la care a fost supusă s-a desfăşurat în Disneyland-ul din California şi în cel din Florida.

Deschiderea Parcului Disney de lângă Paris a avut drept scop continuarea acestui program de creare de sclavi inclusiv în ţările europene. Compania Disney este una din marile operaţiuni ale Frăţiei, filmele şi parcurile sale tematice fiind perfecte pentru a crea iluzii şi a induce o confuzie şi mai mare în mintea multiplilor. În aceste parcuri se desfăşoară (când sunt închise) ritualuri satanice şi şedinţe de programare prin generarea de traume. Copiii care vizitează parcul sunt studiaţi discret şi unii dintre ei sunt răpiţi, „pierzându-se” în mulţime.

Programarile din desene animate pentru copii

Un exemplu tipic de poveste pentru copii plină de simboluri ale programării mentale este Vrăjitorul din Oz. Cuvântul „Oz” este o prescurtare a lui Osiris. Unii sclavi sunt supuşi torturii cu ajutorul „penisului de aur al lui Osiris”. Povestea Vrăjitorul din Oz a fost publicată în anul 1900 de Frank Baum, un membru al Societăţii Teozofice a lui Madame Blavatski. În anul 1939 s-a făcut prima ecranizare a poveştii, care este plină de simboluri satanice, ale şcolilor misterelor şi din sfera controlului mental.

Fritz Springmeier şi Cisco Wheeler includ o analiză superbă a poveştii în cartea lor, Formula Iluminaţilor de creare a sclavilor nedetectabili cu mintea complet controlată. Printre alte centre de programare se numără Las Vegas, în Nevada, şi întreaga regiune din jur. Este folosită în acest scop tematica fantastică a cazinourilor din Vegas, precum MGM Grand, iar unul din târgurile în care sunt licitaţi sclavii este situat la circa 32 de kilometri de Vegas, undeva în deşert.

Cathy susţine că pe vremea când era încă o fetiţă, a fost violată, abuzată şi torturată de câţiva oameni foarte faimoşi. De pildă, a fost violată de Pierre Trudeau, primul ministru al Canadei o lungă perioadă de timp, care a fost iezuit şi a lucrat îndeaproape cu Vaticanul. A fost de asemenea violată de Gerald Ford, când acesta era deja preşedinte. A fost violată de Ronald Reagan, tot în timpul preşedinţiei acestuia, şi a fost violată cu brutalitate, de nenumărate ori, de Dick Cheney, Şeful Personalului de la Casa Albă în timpul lui Ford şi Secretarul Apărării sub George Bush. Cathy poate descrie biroul de la Casa Albă al lui Dick Cheney până în cele mai mici detalii. Cine acceptă aceste dovezi, extrem de detaliate, nu poate decât să tragă concluzia că Cheney, la fel ca Bush, are o minte profund dezechilibrată, capabilă de violenţă şi crimă. Cathy susţine că Cheney i-a spus la un moment dat:

„Aş putea să te ucid cu propriile mele mâini. Nu ai fi prima, şi cu siguranţă nici ultima”.

Aceştia au fost oamenii politici care au declanşat războiul din Golf pentru a demonstra că „violenţa nu aduce nimic bun”! Una din „distracţiile” favorite ale lui Cheney, Bush şi alţii ca ei este aşa-numitul „Cel mai Periculos Joc”. Acesta constă în ameninţarea cu moartea a unor sclavi ca şi Cathy, cu mintea controlată de agenţiile guvernamentale, care sunt lăsaţi să „fugă” apoi într-o pădure, de regulă în zone militare strict păzite, precum Lampe, în Missouri, sau Mount Shasta, în California, înconjurate de garduri înalte care nu permit nimănui să scape. George Bush, omul care a făcut apel la o „Americă mai bună şi mai blândă”, Dick Cheney şi Bill Clinton pornesc apoi în urmărirea lor. Când sunt prinşi, sclavii sunt violaţi cu brutalitate, iar uneori ucişi. Din câte spune Cathy, Mount Shasta reprezintă „Cel mai mare lagăr de concentrare pentru sclavi cu mintea controlată pe care îl cunosc”.

Elicopterele negre ale SUA

Aici, ea a avut ocazia să vadă imensa flotă de elicoptere negre fără însemne despre care cercetătorii susţin că fac parte din armata privată a Frăţiei, care va fi folosită pentru vânarea disidenţilor atunci când va sosi momentul loviturii de stat. Aceste elicoptere au fost observate frecvent în cazurile de răpiri de către „extratereştri” şi în cele de mutilări ale vitelor. Cathy afirmă că aceste operaţiuni militare şi de control mental sunt acoperite, între altele, de festivalul de muzică country de la Lake Shasta.

Cathy a fost forţată să se mărite cu un satanist care se ocupă cu controlul mental pe nume Wayne Cox, un membru al formaţiei de muzică country Jack Greene. Greene este el însuşi satanist şi agent CIA. Misiunea lui Cox era să continue să o traumatizeze, pentru a-i compartimenta şi mai puternic mintea. Într-o noapte, Cox a dus-o la ruinele gării Union Railway Station din Nashville, unde a găsit la lumina lanternei un cerşetor adormit. El i-a spus să „îl sărute de adio pe vagabond”, după care l-a împuşcat în cap. Ca şi cum scena nu ar fi fost suficient de oribilă, a scos o macetă şi i-a tăiat mâinile, după care l-a aşezat într-un sac de plastic. Cathy a afirmat în nenumărate rânduri, în conferinţe publice, că Wayne Cox este un ucigaş în serie care taie invariabil mâinile victimelor sale, ca o semnătură satanică. Într-un interviu publicat în revista Contact, ea povesteşte:

„Prin anul 1978, Wayne Cox, primul meu controlor desemnat, obişnuia să dezmembreze într-o manieră rituală tot felul de vagabonzi, copii ai străzii şi alte victime ‚care nu trebuiau ratate’, distribuind apoi părţile secţionate din reşedinţa sa de la Chatham, Louisiana, către diferite capitale ale satanismului, inclusiv pe ruta ‚Little Rock-Missouri’”.

Cathy susţină că agenţiile guvernamentale cunosc toate aceste lucruri, dar îi acordă imunitate, căci Cox lucrează pentru ele. Cu ocazia respectivă, el a dus-o pe Cathy într-un alt loc din ruinele gării, turnul vechiului depou, unde îi aşteptau Jack Greene, membrii bandei sale şi alte persoane îmbrăcate în robe negre. Stăteau cu toţii aşezaţi în jurul unui altar îmbrăcat în piele neagră. Camera era drapată cu catifea roşie şi decorată cu lumânări aprinse. Cathy a fost condusă pe altar, unde a fost violată şi torturată, în timp ce sataniştii practicau un ritual de magie neagră care implica acte sexuale, băut de sânge şi canibalism.

Câţiva ani mai târziu, când s-a măritat cu un alt agent CIA, Alex Houston, acesta a silit-o să rămână gravidă şi să avorteze de mai multe ori, pentru ca fetuşii să poată fi folosiţi în ritualuri satanice.

SURSE:

1. David Icke

2. Rawlings Rees – Modelarea psihiatriei de catre razboi

3. Aldous Huxley – Intr-o conferinta pt medicina 1961 California

4. revista Relaţii umane, editată de Institutul Tavistoc (an 1991)

5. Impactul ştiinţei asupra societăţii, apărută în anul 1957, Bertrand Russell

6. Traugott Konstantin Oesterreich – “Despre posesiune demonica sau de alta natura” (1921)

7. Dr. William Sargant, un psihiatru de la Institutul Tavistock în cartea sa, Bătălia pentru minte

8. Mark Phillips si Cathy O`Brien in cartea “Transformation of America”

9. David Icke in cartea “Si adevarul va va face liberi”

10. Fritz Springmeier şi Cisco Wheeler includ o analiză superbă a poveştii în cartea lor, Formula Iluminaţilor de creare a sclavilor nedetectabili cu mintea complet controlată

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...