Insularii din Pacific au în ADN urmele unei rase umane necunoscute

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Oamenii care trăiesc în regiunea de sud a Pacificului, în apropierea coastelor Australiei, sunt diferiți din punct de vedere al ADN-ului față de restul populației globului. Potrivit unui nou model genetic, aceștia prezintă în compoziția ADN-ului mai mult decât urmele lăsate de omul de neanderthal sau omul denisovan, două rase ale căror gene sunt prezente în ADN-ul uman.

 

„Ne lipsește o populație sau am interpretat greșit ceva despre relațiile acestor specii”, a declarat Ryan Bohlender, genetician la Universitatea din Texas. Bohlender împreună cu echipa sa au investigat procentajele ADN-ului hominid pe care îl avem și au descoperit un amestec al omului din neanderthal și al cel denisovan la baza construcției noastre din punct de vedere genetic.”[1]


SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/cine-sunt-ei-insularii-din-pacific-au-in-adn-urmele-unei-rase-umane-necunoscute/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...