Întâlnirea de gradul III cu extratereștrii la Voronezh

Distribuie!

„Una dintre cele mai cunoscute şi mai înspăimântătoare întâlniri de gradul III s-a petrecut în toamna anului 1989, în Voronezh, pe atunci un oraş al Uniunii Sovietice. Spre deosebire de incidentul de la Roswell, Statele Unite, de această dată au existat martori direcţi, iar mărturiile la unison ale acestora nu au făcut decât să şocheze opinia publică internaţională şi să adâncească un mister şi aşa destul de controversat.

Povestea extratereştrilor de la Voronezh este povestită de câţiva martori, printre care mai mulţi copii, care au susţinut că au văzut aterizând o navă din care au coborât mai multe entităţi hominide însoţite de un robot. Contrar opiniei generale, conform căreia omuleţii verzi sunt de statură mică şi au craniile disproporţionat de mari faţă de restul corpului, relatările martorilor oculari descriu o apariţie cu totul şi cu totul neobişnuită.


Creaturile aveau în jur de 3 metri şi, în ciuda înălţimii lor, aveau capetele neobişnuit de mici. În acelaşi timp, nava a fost descrisă ca având forma unei sfere mari şi strălucitoare.”[1]

SURSE


  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11115
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...