Întâlnirea Iluminaților: Forumul Economic Mondial de la Davos (2018) – planul pentru Noua Ordine Mondială

Distribuie!

„Este din nou momentul acelei perioade când elita se adună la Davos, ziua pentru a aborda numeroasele probleme care afectează planeta, iar noaptea împânzesc pârtiile, savurează din nou șampania și fac networking

BUCUREȘTI, 23 ian — Sputnik, Victor Enache. De la prima sa întâlnire din 1971, orașul pitoresc alpin Davos, Elveția, cu peste 200 de kilometri de pârtii de schi, este o gazdă perfectă pentru elita financiară și politică a lumii, care petrec trei zile pentru a participa la discuții pe diverse subiecte.

Datorită edificiilor naturale ale Alpilor Elvețieni, cel mai eficient aparat de securitate al Mamei Natura, ca să nu mai vorbim de 4.500 de polițiști și de mulți kilometri de garduri de securitate, Maeștrii Universului vor avea libertatea de a discuta probleme globale importante fără a fi întrerupți în mod nerușinat de vocile divergente ale satului global, de departe.

„Cerurile din Elveția sunt sufocate de avioane private și elicoptere, așa cum începe Davos”, scrie RT, cu referire la CNN. „Securitatea este densă, iar lunetiștii de pe acoperiș supraveghează participanții în timp ce aceștia trec prin detectoarele de metale și apoi schimbă cizmele de zăpadă cu pantofi de gală”.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20180123/16847673/davos-2018-elite-financiare-globale.html

Aceasta este o intalnire a Iluminatilor. Iluminatii vor sa instaureze Noua Ordine Mondiala. In ultimii ani, in Europa, oamenii au inceput sa se indrepte catre nationalism. Iluminatii sunt impotriva nationalismului, caci ei vor un Guvern Mondial. La aceste intalniri, Iluminatii fac strategii de lupta impotriva nationalismului. Intalnirile de la Davos se aseamana cu intalnirile Grupului Bilderberg.


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20180123/16847673/davos-2018-elite-financiare-globale.html
  2. Foto: evz.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...