Întâlniri cu cei din interiorul Pământului

Distribuie!

„De la Cezar ştiam doar aluziv, ca urmare a călătoriilor pe care le-a efectuat în ultimii ani, că legăturile, relaţiile şi conexiunile cu cei care se află în interiorul planetei noastre sunt complexe şi că
menţinerea lor este o sarcină foarte dificilă, deoarece implică secrete la cel mai înalt nivel, iar guvernele marilor puteri sunt deosebit de interesate să le cunoască.

Cea mai mare problemă o reprezintă însă interesele unor grupuri şi organizaţii oculte, care sunt foarte puternice în dorinţa lor de control şi chiar de cucerire. Sunt aspecte care depăşesc nivelul securităţii naţionale, ele vizează ceva mult mai profund.


Intuind cu ani în urmă că situaţia este mult mai complexă decât am crezut, nu am întrebat niciodată mai mult decât a fost cazul. Eram totuşi avizat despre discuţiile pe această temă dintre Cezar şi generalul Obadea, când cel de-al doilea încă mai trăia.

Ştiam de asemenea şi despre întâlnirile strict secrete ale unui grup româno-american selectiv, format doar din câţiva membri, care aveau loc în special după revenirea lui Cezar din expediţiile sale spre centrul Pământului şi, de două ori, după întoarcerea cu echipa sa din tunelul spre Tibet. Eu am primit sarcina să organizez din punct de vedere logistic acele întâlniri, dar nu am participat la ele.


În legătură cu aceasta, nu am permisiunea să ofer niciun detaliu în ceea ce priveşte locul, numărul de persoane sau acreditările participanţilor. Totuşi, pot să spun că acele întâlniri se încadrau într-un cu totul alt „ritm” şi după alte criterii decât cele cu care suntem obişnuiţi la acest nivel diplomatic.

Uneori, lucrurile pur şi simplu nu pot fi rezolvate prin metodele comune, deoarece ele aparţin unui alt domeniu de cunoaştere. Acesta a fost motivul principal pentru care acele întâlniri nu au fost înregistrate şi nu a fost permisă nicio stenogramă, excepţie făcând ultima dintre ele, în care a fost parafată o înţelegere la cel mai înalt nivel.

Tehnica de securizare a fost uluitoare, deoarece era evident că multe alte state doreau informaţii cât mai detaliate în legătură cu ceea ce se petrece aici. La două dintre aceste întâlniri foarte importante, Cezar a venit însoţit de câte un bărbat ce nu purta costum sau uniformă militară şi care părea că se mişcă şi vorbeşte altfel decât ceilalţi membri.

Iniţial am fost mirat, pentru că persoana nu figura în organigrama foarte strictă a întâlnirii, iar Cezar nu mă anunţase nimic. Dar în Serviciile Secrete înţelegi foarte repede atunci când nu trebuie să pui întrebări incomode. Eu eram însă foarte interesat să observ persoanele respective, deoarece am remarcat modul lor special de a fi.

Pe primul bărbat nu am avut ocazia să-l studiez bine, deoarece mă aflam într-o încăpere adiacentă culoarului prin care el a trecut însoţit de Cezar. L-am putut urmări doar câteva secunde, păşind rar, cumva maiestuos, înalt şi gânditor. Am fost însă mai norocos cu cel de-al doilea personaj, deoarece mă aflam în imediata apropiere a heliportului, având grijă ca sistemele de protecţie şi pază să fie asigurate.

Din elicopter au coborât Cezar şi acel personaj misterios, fiind întâmpinaţi de generalul Obadea. Înainte de a intra în clădire, generalul şi Cezar s-au oprit câteva secunde, pentru a discuta o chestiune ce implica, după câte mi-am dat seama, o anumită alegere. În acel interval scurt de timp, necunoscutul a rămas la o oarecare distanţă de cei doi, ţinând mâinile la spate şi capul uşor înclinat în faţă. II priveam din spate şi îi admiram ţinuta înaltă, fermă, părând totuşi foarte detaşat de contingenţele acestei lumi.

În acele clipe, spre marea mea uimire el se întoarse către mine, privindu-mă ţintă, dar cu o expresie blândă, binevoitoare şi chiar cu un uşor zâmbet pe chip. Apoi bărbatul se întoarse din nou cu spatele şi imediat după aceea toţi trei şi-au continuat drumul spre clădire. Abia atunci mi-am dat seama ce repede îmi bătea inima, fără să înţeleg însă prea bine de ce.”[1]

SURSE

  1. Radu Cinamar – In interiorul Pamantului – al doilea tunel.
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

OZN-urile din India antică
Hiperboreea cuprindea un teritoriu întins, ca o fâşie oarecum „verticală” de pământ, de la Transilvania de astăzi, în sus spre ceea ce cunoaştem a fi vestul Ucrainei din prezent, prinzând de asemenea şi o mică parte din vestul ţărilor baltice. O parte însemnată a teritoriului era pe suprafaţa actuală a Poloniei, urcând până în sudul Suediei
Misterul piramidelor din Antarctica
Canadienii mai au nevoie doar de un aviz din partea statului român pentru a începe exploatările la al doilea cel mai mare zăcământ de aur din Europa, evaluat la 5 miliarde de dolari. România va primi doar 300 milioane
Iluminații: Liniile genealogice regale și ale celor care ne conduc astăzi în plan politic și economic sunt aceleași cu ale regilor și reginelor din timpurile străvechi
Vimana – vehiculele zburătoare din textele indiene
Începând cu anul 1950, în Rusia, au început să se desfăşoare anumite experimente secrete având ca obiect de studiu efectele pe care le produc piramidele de mari dimensiuni
Cealaltă faţă a războiului din Iugoslavia. Crimele comise de kosovari şi croaţi
Sirena mumificată din templul Karukayado din Hashimoto, Japonia
Cine sunt migranţii ilegali care au luat cu asalt Timişoara? Bine îngrijit, tuns tip army, era cât pe ce să lovească câteva persoane
Coloniștii germani descoperă în anul 1572 o intrare către Centrul Pământului într-un munte din Mato Grosso din Brazilia
Misterele de la Polul Nord

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...