Întâlniri cu OZN-uri

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Această terminologie și sistemul de clasificare din spatele ei a fost începută de către astronomul și ufologul J. Allen Hynek, și a fost sugerată pentru prima oară în 1972 în cartea lui Experiența OZN: o investigație științifică[1]. El a introdus primele trei tipuri de întâlniri; mai multe sub-tipuri de întâlniri de aproape cu OZN-uri au fost adăugat mai târziu de către alții cercetători, dar aceste categorii nu sunt universal acceptate de către ufologi, în principal, deoarece acestea se îndepărteze de rigoarea științifică pe care Hynek a încercat să o introducă în ufologie.[2]

Întâlnirile cu OZN-uri sunt de mai multe tipuri:


Gradul 1

Gradul al 2-lea


Conține observațiile asupra unui OZN și efectele conexe fizice datorate lui și anume:

  • Căldură sau radiații
  • Distrugerea terenului
  • Cercuri din culturi
  • Paralizia omului (Catalepsie)
  • Animale înspăimântate
  • Interferențe cu motoare sau cu recepția TV sau radio
  • Timpul pierdut: deficite de memorie asociate cu o întâlnire OZN [3]

Gradul al 3-lea

Presupune o observare a ceea ce Hynek numește ființe animate observate în asociere cu un OZN.[4] Hynek a ales în mod deliberat oarecum vag termenul de ființe animate pentru a descrie lucrurile mișcătoare asociate cu OZN-uri, fără a face orice presupuneri nefondate în ceea ce privește originea ființelor sau natura acestora naturală sau artificială. Hynek nu a considerat necesar să afirme că aceste ființe sunt extratereștri sau străini. În plus, Hynek și-a exprimat în continuare o nemulțumire față de astfel de rapoarte, dar simțea o obligație științifică pentru a le include, cel puțin, deoarece ele reprezentau o minoritate considerabilă a întâlnirilor cu OZN-urile.

Subcategorii Bloecher

Ufologul Ted Bloecher a propus șapte subtipuri pentru întâlnirile de gradul al 3-lea din clasificarea lui Hynek. A: O entitate este observată numai în interiorul OZN-ului B: O entitate este observată în interiorul și în afara OZN-ului C: O entitate se observă în apropierea unui OZN, dar care nu merge în sau în afara acestuia. D: O entitate este observată. OZN-urile nu sunt văzute de observator, dar apariția unor OZN-uri au fost raportate în zona în aproximativ același timp E: O entitate este observată. Dar nu se observă OZN-uri și nici apariția unor OZN-uri nu a fost raportată în zona în aceași perioadă F: Nicio entitate sau OZN-uri nu se observă, dar subiectul experimentează un fel de comunicare inteligentă

Gradul al 4-lea

Un om este răpit de un OZN sau de ocupanții săi. Acest tip nu a fost inclus în clasificarea întâlniri apropiate cu OZN-uri a lui Hynek.

Jacques Vallee,[5] un fost colaborator al lui Hynek, a susținut că o întâlnire cu OZN-uri de gradul al 4-lea ar trebui să fie descrisă ca fiind cazurile în care martorii au cunoscut o transformare a sentimentului lor de realitate, astfel încât să includă, de asemenea, nu numai răpirile, dar și visurile halucinante asociate cu întâlnirile cu OZN-uri .

Gradul al 5-lea

Steven M. Greer a inventat termenul de „întâlnirea de gradul al cincilea”.[6] Aceste pretinse întâlniri sunt evenimente comune, bilaterale, de contact, prin produse de comunicare conștientă, voluntară și proactivă umană de inițiere sau de cooperare cu inteligențele extraterestre.

Gradul al 6-lea

Moartea relatată cu un om sau o altă ființă. (Găsirea unui anumit cadavru, uman sau de extraterestru)

Gradul al 7-lea

Creearea unui nou Hibrid din reproduce sexuală.”[1]

SURSE

  1. https://ro.wikipedia.org/wiki/%C3%8Ent%C3%A2lniri_cu_OZN-uri
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

OZN uriaș surprins de camerele de filmat ale Stației Spațiale Internaționale
Cât de pregătită este omenirea pentru întâlnirea cu o specie extraterestră? Iată de ce ni se ascunde adevărul
Microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai datorită armelor pământene
Cercurile din lanuri - mesaje de la extraterestri dificile de descifrat, de catre oameni ! Cercurile din lanuri, au diverse simboluri, care se regasesc in anumite culturi antice ! Sunt atat de bine create, incat nu puteau fi facute peste noapte de catre oameni, fara sa fie vazuti !
Neobișnuitele statui de la Ayn Ghazal au o vechime excepțională și un aspect asemănător cu extratereștrii din filme!
Avioane performante și zboruri interplanetare realizate în urmă cu 7000 de ani de către o civilizație misterioasă
Enigmele de la Cernobîl pot fi cu ușurință explicate dacă luăm în considerare ajutorul cert care a fost oferit de OZN-urile ce aparțin unor civilizaţii extraterestre
Pine Gap, utilizarea tehnologiilor extraterestre
China și fenomenul OZN
NSA și decriptarea mesajelor extraterestre
O piatră mayașă pe care se află desenat un OZN și un extraterestru reptilian a fost descoperită în America Centrală
Rusia transmite americanilor: "Spuneți omenirii adevărul despre extratereștri sau dacă nu, noi vom face asta!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...