Întâlniri de gradul III: Când oamenii ajung față în față cu extratereștrii

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Viata extraterestra a starnit dintotdeauna numeroase controverse. Ba mai mult, unii au afirmat sus si tare ca au avut parte de intalniri ceva mai speciale, fiinte din alte lumi alegand sa ii viziteze fara nicio explicatie.

Reale sau rodul unei imaginatii bogate, povestile relatate de Listverse sunt cel putin ciudate, mai ales daca tinem cont de contextul si detaliile prezentate de protagonisti.

Lupta cu extraterestri scunzi si parosi


In 1954, Gustavo Gonzales si Jose Ponce conduceau un camion pe o strada de langa Caracas, Venezuela. La un moment dat, drumul le-a fost blocat de o sfera mare, luminoasa, ce parea sa pluteasca deasupra soselei.

Cand Gonzales a coborat pentru a investiga obiectul straniu, o trapa s-a deschis, din ea coborand trei umanoizi scunzi si parosi, povestesc cei doi. Unul dintre extraterestri l-a aruncat pe sofer 4,5 metri prin aer.


Gonzales a incercat sa il injunghie pe unul dintre extraterestri cu un cutit, insa corpul ii era ca de otel. Atunci cand cei doi barbati au raportat incidentul autoritatilor, marturisirea le-a fost sustinuta si de un ofiter de politie care pretinde ca a fost martor ocular la eveniment.

Pier Zanfretta si oamenii soparla

In Italia, Pier Zanfretta, un agent de paza, s-a confruntat la un moment dat cu o intalnire cel putin bizara. In data de 6 decembrie 1978, barbatul se afla in tura atunci cand a vazut patru lumini venind dinspre casa pe care o pazea. Creaturile luminoase aveau o inaltime de 3 metri, pielea verde, asemanatoare reptilelor.

Barbatul sustine ca extraterestrii l-au lovit cu un fascicul de lumina. In urma investigatiilor ulterioare, s-au descoperit amprente neobisnuit de mari, de aproximativ 50 cm lungime, ceea ce indica faptul ca, intr-adevar, ceva straniu se intamplase acolo.

Povestea lui Zanfretta nu s-a oprit aici, el sustinand ca extraterestrii s-au intors si l-au rapit in data de 26 decembrie. In timpul unei sedinte de hipnoza, barbatul si-a amintit cum creaturile l-au dus in interiorul navei si i-au atasat un fel de casca de comunicare.

Rapirile au continuat, alte 3 astfel de evenimente avand loc pana in 1980.

Extraterestrii minusculi din Malaezia

In cartea lui Douglas Adams, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, exista un pasaj in care doi extraterestri puternici isi trimit flotele pe Pamant. Acestia traverseaza galaxii intregi, fara sa realizeze cat de mici sunt in comparatie cu oamenii, asa ca ajung sa fie inghititi de un caine de talie mica. Se pare ca o astfel de poveste a avut loc de mai multe ori in Malaezia.

In data de 19 august, 1970, 6 copii se jucau intr-o zona impadurita. Ei sustin ca au vazut un OZN din care au iesit 5 umanoizi, inalti de 8 centimetri. Extraterestrii au incercat sa instaleze intr-un copac un fel de dispozitiv aerian. Cand unul dintre copii s-a apropiat, creaturile si-au folosit armele, provocandu-i copilului o rana semnificativa la coapsa.

Intalnirea de la Voronezh

Martorii acestui eveniment sunt cu precadere copii, insa exista si cativa adulti, printre care ofiteri de politie, care atesta povestea. Se pare ca acestia ar fi vazut aterizand in Voronezh, Rusia, o nava extraterestra din care au coborat creaturi cu o inaltime de 3 metri, cu capetele neobisnuit de mici.

Nava avea forma unei sfere mici, stralucitoare. Din nava si-au facut aparitia cateva creaturi foarte inalte, cu costume si cizme argintii. Dupa un timp, extraterestrii si nava au disparut. Un timp, zona a fost centrul unei isterii legate de aparitia OZN-urilor.

Extraterestrii care l-au tot urmarit pe Ed Walters

In 1988, Golful Breeze, Florida, a devenit epicentrul unui sir lung de aparitii a OZN-urilor, toate centrate in jurul unui barbat pe nume Ed Walters.

alien21

Incepand cu 11 noiembrie 1987 pana in 1 mai 1988, familia Walters a sustinut ca a avut 20 de intalniri cu extraterestri din aproximativ 20 de nave, iar Ed Walters vazuse 6 membri ai echipajului. Barbatul a descris aceste intamplari in cartea sa, The Gulf Breeze Sightings.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/magazin/ozn/intalniri-de-gradul-3-cand-oameni-ajung-fata-in-fata-cu-extraterestrii-1257192
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...