Intamplari misterioase pe Planeta care au socat o lume intreaga ! Disparitii, teleportari si alte fenomene paranormale !

by Pe intreaga Planeta exista atat de multe fenomene paranormale, astfel incat putem scrie carti de mii de pagini, iar asta n-ar reusi sa le numere pe toate. Desi s-au scris sute de carti, ele continua sa uimeasca lumea, chiar daca Fizica Cuantica si/sau istoria alternativa a omenirii, in care […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe intreaga Planeta exista atat de multe fenomene paranormale, astfel incat putem scrie carti de mii de pagini, iar asta n-ar reusi sa le numere pe toate. Desi s-au scris sute de carti, ele continua sa uimeasca lumea, chiar daca Fizica Cuantica si/sau istoria alternativa a omenirii, in care implicarea extraterestrii antici este dovedita reuseste sa le explice pe majoritatea dintre ele.

bermuda-triangle-mystery

De pe pagina Efemeride.ro aflam cateva dintre aceste fenomene:


“În iunie 1947, vasul SS Ourgan Medan se afla în strâmtoarea Malacca. Vasul a trimis mesaj SOS navelor din zonă. Mesajul avea următorul conținut. Toți ofițerii, inclusiv căpitanul, sunt morți, întinși pe jos în sala de comandă sau pe punte. După câteva secunde, mesajul a continuat cu propoziția, acum, am murit și eu.

O navă americană, Silver Star care se afla în apropiere, s-a îndreptat spre vas, pentru a face investigații. Ajunși la bord, au constatat că toți membrii echipajului erau morți, fiecare dintre victime având o expresie de frică pe față. Brațele erau extinse ca și cum ar fi vrut să se prindă de ceva.

În timp ce Ourang era transportat către mal, a avut loc un incendiu și nava a explodat. Nici până astăzi nu se cunoaște ce s-a întâmplat la bordul navei. O altă întâmplare la fel de misterioasă este cea a Carolinei Walter, care a murit în anul 1867, când avea 16 ani, în condiții suspecte, la Freiburg.

Sora sa a cerut unui sculptor să realizeze deasupra mormântului o sculptură în mărime naturală, a Carolinei. Bizar este faptul că în ultimii 148 de ani, cineva pune același buchet de flori, sub brațul sculpturii, și nimeni nu ştie cine face acest lucru. În anul 1959, nouă alpiniști experimentaţi s-au hotărât să urce pe muntele Ural. Toți nouă au murit în condiții misterioase.

Corturile lor erau întoarse pe dos, iar lângă ele erau urme de tălpi dezgolite care duceau în pădure. Acolo au fost descoperiți doi morți, îmbrăcați în lenjerie intimă. În zona corturilor au fost descoperite trei cadavre. Două luni mai târziu, alte patru cadavre au fost descoperite într-o crevasă, la 75 de metri adâncime. Cei patru erau îmbrăcați cu hainele celorlalți morți.

În anul 1870, corabia Amazon pleacă spre Gibraltar. La bord se află căpitanul american, familia sa și șapte membrii ai echipajului. După câteva luni, corabia este localizată în oceanul Atlantic. La bordul corabiei proviziile erau intacte, bunurile de valoare, la fel. Lipseau toate persoanele care fuseseră pe această corabie.

Glastenbury este un oraș în Vermont. Se spune că în acea zonă există un fel de Triunghi al Bermudelor. Oficial, în anul 1880 trăiau în această zonă 241 de persoane. În anul 1920, erau 17 persoane, în anul 1930, în zonă locuiau trei persoane, iar în anul 1950, doar o persoană. Indienii băștinași evitau zona, pentru că erau convinși că există o piatră, care aspiră pe oricine trece prin zonă.

Primii colonisti albi nu au luat în serios această legendă, dar în timp, au început să dispară unul câte unul. Cea mai spectaculoasă dispariție a fost aceea a unui bărbat care se afla într-un autobuz, în drum spre casă. Când autobuzul s-a apropiat de zona orașului Glastenbury, bărbatul a dispărut din autobuz. De la urcarea bărbatului în autobuz și până la dispariția acestuia, autobuzul nu oprise. Lucrurile bărbatului s-au găsit în autobuz. Momentan, zona nu este locuită. Una dintre ipotezele care ar putea explica disparițiile de persoane, se referă la existența unui orizont interdimensional pierdut, în care oamenii intră, părăsind lumea noastră.”[1]

SURSE

1. http://www.efemeride.ro/intamplari-misterioase-care-au-socat-lumea-intreaga


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro