Ințelegerea dintre SUA și o rasă extraterestră

Distribuie!

„Laura M. Eisenhower, spre surprinderea audienței, a vorbit despre numeroasele contacte pe care guvernul American le-a avut cu diverse civilizații extraterestre. Se pare ca pentru prima data, Americanii au fost contactați de catre o rasa de umanoizi verzi in 1934.

Atunci a fost momentul in care s-a incheiat un acord intre cele doua civilizații, care avea la baza un schimb extrem de ciudat. Americanii urmau sa primeasca tehnologie extraterestra, in timp ce micuții verzi aveau cale libera de a rapi oameni și a efectua diverse teste genetice. Mai mult de atat, Americanii le-au oferit extratereștrilor diverse zone in care sa-și instaleze baze. Aceste baze au fost construite in interiorul pamantului, dar și in ocean.


Acest acord era reinnoit o data la 10 ani și in acest fel, in 1954, Eisenhower a avut șansa sa se intalneasca intr-o baza secreta cu reprezentanții speciei extraterestre. În urma negocierilor acordul a fost semnat și presupunea un pachet tehnologic extrem de interesant, care avea la baza tehnologia calatoriei in spațiu, dar și cea care permitea zborurile prin spațiu-timp.

De cealalta parte, civilizația extraterestra era lasata sa prea diverse mostre de ADN de la oameni pentru a crea o specie hibrid. Se pare ca au reusit sa creeze niste umanoizi verzi. Singura problema era ca aceasta noua rasa avea nevoie de energia sufletelor pentru a funcționa optim și extratereștrii au realizat numeroase operațiuni prin care au extras sufletele oamenilor.


Tehnologia extraterestra si secretele guvernamentale:

Este deja destul de evident pentru cei mai multi dintre noi faptul ca informatiile care ni se ofera prin sistemul mass-media reprezinta de obicei doar un aspect absolut superficial al realitatii, doar cel pe care detinatorii acelui mijloc media doresc sa il arate publicului, in conformitate cu anumite interese.

Aceasta este cu atat mai mult valabil in cazul aspectelor fundamentale, care ar putea trezi marea masa a populatiei din somnul constiintei si al sclaviei tehnologice in care este mentinuta. Ca un exemplu, am putea sa constatam ca este cu totul naiv sa credem ca din anul 1969, cand s-a realizat (oficial) prima aselenizare a cosmonautilor de la NASA, programele spatiale cu oameni la bord nu au mai facut aproape niciun progres semnificativ.

Tot ceea ce ni s-a mai spus de atunci in aceasta directie este ca singurele actiuni intreprinse pe aceasta linie au fost doar alte cateva aselenizari ale misiunilor Apollo intre anii 1969 si 1972, in care au mai pus piciorul pe Luna inca 12 astronauti, ocazie cu care au mai fost plasate pe solul selenar alte sase steaguri simbolice si ca de atunci s-au mai trimis doar sonde spatiale automate (de exemplu satelitul LROC in 2009) care sa verifice din cand in cand daca a mai aparut ceva nou pe acolo.

Daca insa ne gandim ca intr-o logica paralela ca din punctul de vedere al tehnologiei accesibila populatiei obisnuite s-a realizat in 40 de ani un salt exploziv, de la nivelul din anul 1969 al magnetofoanelor si al televizoarelor alb-negru la nivelul microprocesoarelor extrem de performante din zilele noastre, putem fi absolut siguri ca s-au facut uriase progrese tehnologice si in domeniul navelor spatiale.

Şi totusi, daca ar fi sa ne luam dupa informarile oficiale, constatam ca (aparent) nu s-a mai produs nimic foarte semnificativ in legatura cu explorarile spatiale, ceea ce este foarte greu de crezut. Din dezvaluirile pe care unii dintre cei implicati mai mult in activitatile NASA le-au mai facut (in ciuda secretului drastic pe care sunt constransi sa-l pastreze), s-a aflat insa de-a lungul timpului, prin multiple dovezi convergente, ca aceasta agentie (care este cea mai finantata din lume), are in realitate doua programe paralele: cel oficial, care este intr-o anumita masura prezentat public si cel neoficial, al programelor strict secrete (black projects) care au atins niveluri de dezvoltare si avans tehnologic ce depasesc imaginatia omului obisnuit.

America are un black buget (buget negru), care nu este aprobat de Congres si pe care nici macar presedintele nu il cunoaste si cu atat mai putin il controleaza. În fiecare an, aceste black projects inghit aproape 1,25 trilioane de dolari, adica aproape 25% din P.I.B .(produsul intern brut) al SUA, ceea ce reprezinta mai mult chiar decat bugetul Apararii SUA si al oricarei alte tari din lume.

Pentru a ne face o imagine mai clara, mentionam ca un trilion de dolari inseamna 1.000 miliarde de dolari si cantareste 11 tone. Aceste „proiecte oculte” scurtcircuiteaza autoritatea Congresului, fiind deci in intregime ilegale.

Prin marturiile unor persoane din interiorul sistemului, a devenit tot mai cunoscut faptul ca proiectele strict secrete ale NASA se afla in subordinea unui grup restrans de oameni care domina din umbra toate resorturile mondiale si care actioneaza doar in avantajul lor, populatia lumii nefiind pentru ei nimic altceva decat o masa de exploatat.

Aceasta grupare de indivizi lipsiti de scrupule, ce a cuprins ca o caracatita malefica intreaga omenire, este de fapt secta satanica a francmasoneriei mondiale, cea care cheama in mod insidios, prin politicienii sai zelosi, toate tarile la infaptuirea unei Noi Ordini Mondiale.

Prin cercetarile sale secrete, aceasta grupare a francmasoneriei a ajuns la concluzia ca viata de pe Pamant ar putea fi amenintata de anumite pericole cum ar fi escaladarea extrema a poluarii, incalzirea globala, furtunile solare, distrugerea stratului de ozon din atmosfera si nu in ultimul rand suprapopularea.

Ca urmare, in unele dintre operatiunile lor secrete, reprezentantii acestei „elite” au stabilit un numar de masuri numite „alternative” prin care sa fie protejati in primul rand ei insisi, „alesii iluminati”. În consecinta, o structura a acestui grup, numita Majestic 12, a elaborat un numar de trei asemenea „alternative” de actiune prin care, in viziunea lor aberanta, aceste probleme ar fi doar pentru ei, fara sa le pese de restul populatiei.

Alternativele secrete ale asa-zisilor iluminati:

Într-o prezentare foarte succinta a acestora, mentionam ca in cazul Alternativei 1, un obiectiv major pe care gradele inalte ale francmasoneriei urmaresc sa-l atinga este nici mai mult nici mai putin decat reducerea populatiei globului cu aproape 90%! Ei cauta, cu o satanica indarjire, sa obtina aceasta prin: declansarea de razboaie cat mai extinse si mai violente (generand cu o diabolica abilitate conflictul intre doua parti, pe care apoi tot ei le finanteaza in secret); prin metode ce vizeaza politici alimentare (de exemplu prin impunerea programului normelor obligatorii din cadrul Codex Alimentarius, care interzice in mod straniu foarte multe plante medicinale traditionale, introducand in schimb cu forta aditivii in majoritatea alimentelor); prin raspandirea unor boli extrem de grave in masele de oameni (prin infectarea deliberata cu virusul HIV sau cu alte virusuri, injectate prin vaccinari generalizate si obligatorii); prin blocarea accesului public la metode de tratament naturiste, eficiente si necostisitoare; prin raspandirea in atmosfera a „darelor mortii” (chemtrails); prin folosirea dispozitivelor de tip HAARP etc.

Daca Alternativa 1 nu ar fi – in aceasta viziune nebuneasca – suficient de „eficienta”, atunci Alternativa 2 presupune retragerea „elitei” in baze subterane foarte adanci si tehnologizate, in care ei considera ca ar fi astfel protejati, putand declansa de acolo un eventual holocaust nuclear la suprafata planetei.

Este cunoscut faptul ca, in acest sens, guvernele mai multor natiuni au inceput inca de dupa al Doilea Razboi Mondial sa construiasca asemenea baze. Au fost folosite in secret dispozitive de foraj care au devenit din ce in ce mai performante, ajungand sa poata sapa in adancimea pamantului chiar si 11 kilometri intr-o singura zi.

În acest mod s-a ajuns la realizarea unor tuneluri lungi de mii de kilometri, care conduc la adevarate orase subterane. Tunelurile au peste 10 metri in diametru si prin ele circula trenuri extrem de rapide, ce functioneaza pe principiul levitatiei magnetice si care pot depasi viteza de 2 Mach (2.000 km/h). În prezent, insusi modul de functionare al Noii Ordini Mondiale se bazeaza pe existenta acestor baze. Se pare ca in acest moment in SUA exista mai mult de 129 complexe subterane de acest tip.

Planul lor nu s-a oprit insa aici si ei au considerat ca daca nici Alternativa 2 nu ar fi de ajuns, atunci – conform planurilor numite Alternativa 3 – au decis sa realizeze baze pe planeta Marte, unde sa se retraga daca securitatea lor ar fi amenintata. Chiar daca aceste planuri pot sa para de domeniul SF, exista o serie intreaga de dovezi care arata ca realizarea acestor baze pe planeta Marte nu numai ca este posibila, dar ele deja au fost realizate de mai bine de 50 de ani!

Pentru a ne apropia de acest subiect, este semnificativ sa mentionam ca exista multe dovezi si marturii care atesta faptul ca in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, nazistii reusisera sa construiasca nave de zbor extrem de performante, numite Haunebu, ce puteau atinge dimensiuni de peste o suta de metri in diametru si care aveau o foarte mare autonomie de zbor. Sursa tehnologiei naziste provenea din informatiile oferite pe cale telepatica de o grupare extraterestra, prin intermediul societatii Vrill.

Dupa ce totusi Germania hitlerista a fost infranta, savantii germani au fost trecuti prin operatiunea secreta de acoperire numita Paperclip in subordinea Guvernului Statelor Unite ale Americii, fiind ulterior inclusi in cadrul personalului NASA, care a fost la scurt timp dupa aceea fondata. S-au realizat apoi de catre NASA diverse programe strict secrete fata de public, printre care si programe de explorare spatiala.

Exista marturii bine documentate care sustin faptul ca rezultatele atinse au fost cu totul remarcabile, unul dintre acestea fiind acela ca prima aterizare pe planeta Marte a unei nave pamantene cu echipaj la bord, apartinand NASA, a fost deja realizata pe data de 22 mai 1962. Conform acestor marturii, se pare ca la scurt timp dupa acest eveniment extraordinar a inceput rapid chiar construirea de baze pe planeta Marte.

O prezentare foarte indrazneata a unor investigatii pe aceasta linie si a catorva marturii „din interior” ale celor implicati, a fost realizata in anul 1977 de catre o televiziune engleza numita Secpeter TV, in cadrul unui serial numit Science Report. Aceasta televiziune a prezentat la o ora de maxima audienta un documentar intitulat „Alternativa 3″, care a avut un impact urias asupra telespectatorilor.

În acest documentar exista un scurt fragment in care este redata o filmare ce pare a fi chiar acea prima aterizare pe Marte din anul 1962. Imediat dupa difuzare, conducerea postului respectiv de televiziune a fost somata de catre mai multi oficiali ca daca va mai difuza vreodata acel documentar, le va fi retrasa licenta.

Ca urmare a presiunilor la care au fost supusi, reprezentantii respectivului canal de televiziune au afirmat ulterior public ca tot ceea ce a fost prezentat in cadrul acelui documentar nu a fost altceva decat o farsa. Faptele prezentate in film precum si corelatiile pe care le putem face noi insine – daca analizam cu atentie toate aceste aspecte – ne conduc insa la tulburatoarea concluzie ca totul este cat se poate de real.

O prezentare sintetica si echilibrata a documentarului din anul 1977, cat si a proiectelor secrete ale NASA pentru planeta Marte, a fost difuzata recent la televiziunea Americana UFO TV in cadrul documentarului Planet Mars and the World of Tommorow. În acest material, conform mai multor marturii semnificative, se pare ca Alternativa 3 este acum cu mult dincolo de stadiul teoriilor, fiind deja pusa in aplicare intr-un mod extrem de avansat tehnologic.

Aflam astfel, prin marturia fizicianului Henry Deacon, ca in ceea ce priveste nivelul tehnologiei care este folosita de catre membrii elitei complexului militaro-industrial in proiectele secrete, acest nivel se situeaza cu zeci de ani inaintea principiilor acceptate de fizica actuala.

Henry Deacon, un fost angajat al NASA, actualmente membru al grupului Project Camelot (din care fac parte mai multi oameni de stiinta eminenti, care au curajul sa iasa din conventiile mentinute artificial in cadrul stiintei oficiale) afirma ca nivelul tehnologic la care se lucreaza in acele black projects se afla dincolo de credintele, experientele si imaginatia multor fizicieni din domeniul public.

De exemplu, conform marturiei si informatiilor sale, tehnologia folosita pentru deplasarile pe distante foarte lungi implica acum anumite portaluri energetice, cunoscute si sub numele de „gauri de vierme”, care reprezinta o conexiune extrem de rapida (ca o scurtatura) intre doua puncte indepartate din spatiul cosmic.

Orice altceva – spune Henry Deacon – pur si simplu nu are rost, este ineficient. Deacon dezvaluie faptul ca au fost create astfel de tuneluri de legatura intre Pamant si Marte ce pot realiza foarte rapid legatura dintre cele doua planete, indiferent unde s-ar afla acestea pe orbitele lor. Aceste informatii sunt confirmate si de catre David Wilcock, care mentioneaza ca aceste portaluri energetice sunt denumite uneori jump rooms.

O alta marturie semnificativa prezentata in acest film apartine fostului director al companiei aeronautice Lockheed Skunk Works, pe nume Ben Rich, care a fost de asemenea implicat in aceste proiecte secrete. El afirma: „Avem deja mijloacele necesare sa calatorim catre stele, dar aceste tehnologii sunt inchise in proiecte secrete, din care doar Dumnezeu ar putea sa le scoata pentru beneficiul umanitatii. În orice caz, prin aceste tehnologii, orice va puteti imagina, noi deja stim cum sa facem.

Într-o alta marturie, Ben Rich spunea cu umor: „Noi facem acum sa zboare in Desertul Nevada (in zona numita Area 51) aparate in fata carora George Lucas (producatorul seriei de filme SF Razboiul Stelelor) ar fi beat de admiratie. Aceste aparate sunt la fel de indepartate de tot ceea ce se cunoaste oficial precum naveta spatiala fata de parasuta lui Leonardo da Vinci.”

Secretul tehnologiei de varf a „elitei” conducatoare:

O alta linie importanta de dezvoltare a „proiectelor negre” au reprezentat-o descoperirile genialului Nikola Tesla, care sunt in cea mai mare parte inca si acum tinute secrete de NASA fata de marea masa a populatiei.

Cunoscut mai mult doar pentru inventarea curentului alternativ, Tesla a realizat si multe alte inventii, despre care insa destul de putini oameni au auzit: „bobinele Tesla” care realizeaza prin rezonanta eterica o amplificare uriasa a tensiunii electrice, masini bazate pe energia libera (free energy), transferul de energie fara cablu, antigravitatia sau controlul vremii prin utilizarea dirijata a undelor stationare (HAARP).

Inventiile lui Tesla au stat la baza realizarii radarului, ciclotronului, televizorului, retelelor mondiale de radio si tv, Internetului, telefoanelor mobile celulare. Dintre cele peste 1.000 de inventii extraordinare ale acestui savant genial, doar 129 au fost patentate (cunoscute oficial).

Şi mai putin cunoscut este faptul ca insusi Tesla a afirmat in cateva randuri ca se afla in contact cu o alta civilizatie, care nu e de pe Pamant si care ii furnizeaza o serie de informatii. Nikola Tesla a marturisit ca a ajuns sa intre in contact cu aceasta civilizatie extraterestra folosind in experimentele sale de transmisie/receptie echipamente inventate de el insusi pentru comunicatiile la mare distanta.

Lumea savantilor a privit insa cu raceala aceste afirmatii ale sale. În anul 1997 a fost publicata o carte uluitoare intitulata „The Day After Roswell” („Ziua dupa Roswell”), scrisa de Philip Corso. Colonelul Philip J. Corso, ofiter de informatii, membru al Consiliului Securitatii Nationale al SUA si sef al Directiei de Tehnologii Straine a Armatei Terestre SUA a avut o cariera militara de mai mult de 20 de ani.

El a lucrat mult timp la Casa Alba, apoi a devenit un oficial-senior in cadrul Pentagonului. În aceasta carte, Philip Corso a aratat foarte clar ca cele mai multe dintre inventiile lui Tesla au fost intelese abia cu mult dupa moartea sa, care s-a produs in 7 Ianuarie 1943.

De asemenea, colonelul Corso a dezvaluit faptul ca NASA si armata Americana au folosit patentele lui Nikola Tesla pentru a crea arme extrem de puternice, ca de exemplu arme cu raza plasmatica ce au fost folosite chiar impotriva OZN-urilor. Aflam in continuare din The Day After Roswell ca uneori, aceste OZN-uri au fost lovite si chiar doborate. În aceste din urma cazuri, echipe speciale s-au deplasat la fata locului si au adunat ramasitele.

Echipe de ingineri specializati au refacut apoi tehnologia gasita prin ceea ce se numeste reverse tehnology (inginerie inversa) si i-au dat utilitate. În cartea sa, el afirma cu certitudine ca microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt de fapt, toate, tehnologii refacute prin inginerie inversa si care au apartinut OZN-urilor doborate de catre guvernul American. De altfel, uriasul salt tehnologic care s-a produs in ultimii 60 de ani ar putea fi foarte greu de explicat prin „progresul spontan al omenirii”.

Conform declaratiilor coroborate a zeci de martori, in perioada Ianuarie 1947 – Decembrie 1952 autoritatile SUA au reusit sa recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prabusit tocmai datorita armelor pamantene. Cazul cel mai celebru de prabusire a unei nave extraterestre a avut loc pe data de 8 Iulie 1947 langa oraselul Roswell, New Mexico.

Fermierul Wiliam Brazel a gasit ramasitele imprastiate in desert si l-a anuntat pe serif. Au existat 92 de martori si s-au facut 35 de rapoarte de prim rang (Personal Air Force). Au fost gasite si 4 trupuri extraterestre, avand o inaltime de 1,20 metri. Posturile de radio si ziarele de a doua zi au anuntat pe prima pagina ca un OZN prabusit se afla in posesia aviatiei militare americane (RAAF).

La numai 4 ore insa, conducatorii de la Washington au dat ordinul de dezmintire, afirmandu-se ulterior ca de fapt nu ar fi fost decat un banal balon meteorologic. Dupa cum au declarat mai multe persoane care au fost in mod direct implicate, resturile navei prabusite precum si trupurile extraterestre au fost duse imediat la baza militara Wright-Paterson din Ohio. Materialele recuperate erau deosebit de stranii: de exemplu, o bucata metalica flexibila care nu putea fi rupta, taiata sau zgariata.

Întelegerile secrete dintre anumite guverne si extraterestrii malefici:

În prezent exista uriase dovezi ce evidentiaza colaborarea dintre guvernul SUA si anumite grupari extraterestre. Mai multe surse au dezvaluit in mod independent faptul ca in data de 22 Februarie 1954 la baza militara Edwards, California, s-a produs o primire istorica a unui echipaj extraterestru din specia micii cenusii.

La aceasta primire a fost prezent presedintele SUA, Dwight Eisenhower, asistat de o comisie din care facea parte si fostul agent secret Wiliam Cooper, care ulterior a dezvaluit totul, motiv pentru care a fost asasinat. Micii cenusii au aterizat in interiorul bazei cu 5 nave. Ei erau condusi de un extraterestru numit Krill.

Aceasta intalnire mai este confirmata si de astronautul american Gordon Cooper, care a facut dezvaluiri foarte concludente in acest sens in anul 1995, precum si de inginerul American Phill Schneider. Phill Schneider a fost un expert ce a lucrat in cadrul unui program de construire a bazelor subterane ultrasecrete de mare adancime (Deep Underground Bases – DUB), care dupa cum am precizat anterior sunt baze clandestine de mare anvergura destinate capilor Noii Ordini Mondiale.

El a tinut o serie fulminanta de conferinte pana in anul 1996 cand, pentru a se pune capat dezvaluirilor sale, a fost asasinat prin tortura si strangulare, lata cum a descris Phill Shneider inceputul contactului dintre guvernul SUA si rasa micilor cenusii: „În 1954, in timpul administratiei Eisenhower, Guvernul federal a hotarat sa incalce Constitutia Americana, semnand un tratat cu entitatile extraterestre. Micii cenusii aveau dreptul de a rapi cateva capete de vite sau de a-si testa tehnicile de implanturi pe fiinte umane, avand, desigur, obligatia de a raporta cu privire la experimentele realizate.

Încetul cu incetul, extraterestrii nu au mai respectat obligatiile contractuale, ajungand sa faca numai ceea ce doreau. Aceasta era situatia in 1979. Phill Schneider relateaza ca la sfarsitul anilor ’70 in baza de la Dulce din New Mexico (stat American din sud-estul SUA) a avut loc chiar si o confruntare intre fortele speciale ale CIA si extraterestrii.

Asadar, la aceasta intalnire s-a pus la punct un tratat secret de colaborare intre guvernul SUA si acea rasa extraterestra. Prima conditie a tratatului era ca extraterestrii sa nu se amestece in treburile planetei Pamant. Prezenta lor pe Pamant urma sa ramana secreta. O alta conditie era aceea de a furniza pamantenilor tehnologie avansata.

În schimbul informatiilor tehnologice extraterestrii primeau acordul de a realiza cercetari pe oameni, fara insa a le face vreun rau. Pentru transferul de tehnologie urmau sa se construiasca o serie de baze subterane (cum a devenit cea din Area 51) sub terenurile rezervatiilor indiene din Utah, Colorado, New Mexico si Arizona. A devenit insa evident inca din anul 1955 faptul ca extraterestrii nu si-au respectat partea lor de intelegere si ca de fapt nici nu aveau intentia sa o faca.

Chiar micii cenusii au recunoscut ca au inceput sa faca experimente genetice pe oameni, sustinand ca aceste activitati le sunt necesare pentru a supravietui deoarece rasa lor sufera de o deteriorare a structurii genetice, in urma careia ei nu se mai puteau reproduce. Conform unui document guvernamental ultrasecret s-a descoperit ulterior ca acesti extraterestri malefici folosesc tehnologia pe care o ofera pamantenilor intocmai ca pe un veritabil „cal troian” prin intermediul caruia ei urmaresc de fapt colonizarea planetei prin mutatii genetice creand o rasa de hibrizi.

Guvernantii care au condus din umbra aceste intelegeri au fost intr-un mod viclean influentati, ajungandu-se – conform anumitor dezvaluiri care au iesit tot mai mult la iveala – ca aceasta hibridizare sa se produca incepand chiar de la ei. Acesti grey au ajuns sa fie niste fiinte incapabile de emotii si se pare ca ei sunt responsabili de acele rapiri de fiinte umane, care au de fapt ca scop recoltarea de material genetic uman si apoi crearea de hibrizi „hurnan-grey”, intrucat rasa „grey” nu se mai poate reproduce, fiind din aceasta cauza pe cale de disparitie.

Daca fenomenul acesta de hibridizare ar continua, aceasta ar atrage in schimb, bineinteles, extinctia rasei umane. O lucrare bine documentata in acest sens este cea a lui Richard Gleen, „Operatiunea Calul Troian”. În aceasta lucrare este redat, de exemplu, un mesaj venit pe cale telepatica de la extraterestrii benefici numiti „marii blonzi (Pleiadienii), in care se spune: Nu sunteti pe punctul de a fi invadati, nici macar in decurs de a fi.

Invazia a avut deja loc si ea este in stadiul final.” Multe filme de la Holywood, intr-un mod deloc intamplator, au exact rolul de a obisnui oamenii cu prezenta micilor cenusii. Putem observa faptul ca in ideea de a crea o deschidere si chiar o stare de simpatie fata de hibridizarea cu grey, existenta micilor cenusii ne-a fost „sugerata” tuturor, chiar si copiilor prin desene animate si jocuri „nevinovate”.

Conform unor dezvaluiri si mai tulburatoare, dar care sunt sustinute de probe foarte serioase, a devenit cunoscut faptul ca acesti „grey” sunt la randul lor manipulati de o alta rasa extraterestra malefica, ce este de mult timp prezenta pe Pamant, si anume rasa Draco&Hidra reptilienilor. Oricat de greu de crezut ar parea, se pare ca acesti reptilieni sunt capabili chiar sa-si asume pentru anumite intervale de timp o forma umana si in felul acesta ei ar fi reusit sa se infiltreze intr-un numar destul de mare printre oameni.

Chiar mai mult, se afirma ca reptilienii au reusit sa acceada la foarte importante posturi de conducere in ierarhia politico-economica a omenirii, ei fiind in realitate cei care se afla in spatele sectei satanice a francmasoneriei (Iluminati), care urmareste cu o sinistra indarjire sa instaureze asa-numita Noua Ordine Mondiala.

O prezentare foarte sistematica si argumentata a acestor elemente poate fi consultata in renumita lucrare a lui David Icke, intitulata „Secretul Suprem” (The Biggest Secret). În aceasta carte exploziva, David Icke prezinta informatii detaliate despre faptul ca aceleasi linii de sange reptilian au condus planeta timp de mii de ani si au ingradit cunoasterea esoterica si spirituala.

Din fericire, asa cum vom descrie in continuare, Pamantul este foarte atent supravegheat si de catre rase extraterestre benefice foarte avansate, care insa inteleg sa ne ajute nu prin a actiona in locul nostru, ci mai ales prin a urmari sa ne faca sa constientizam mai clar situatia in care ne aflam pentru ca in felul acesta sa ne exercitam in cunostinta de cauza liberul arbitru.

Aceste civilizatii extraterestre benefice foarte avansate sunt oricand dispuse sa ne ajute intr-un mod decisiv si radical cu singura conditie ca noi sa le solicitam ajutorul. Cunoscand aceste lucruri, pentru a-si mentine dominatia, structurile intunecate ale „elitei” conducatoare ascund cu strictete informatiile cu privire la civilizatiile extraterestre benefice care se afla in apropierea Pamantului.

Area 51:

Mai multe surse din interiorul sistemului au dezvaluit ca echipamentul extraterestru obtinut din recuperarea resturilor de OZN-uri prabusite este testat in mai multe baze ultrasecrete, una dintre acestea aflandu-se in desertul de la nord de Las Vegas, intr-o zona cunoscuta sub numele de „Zona (Area) 51″, „Dreamland”.

Aici este locul unde prin tehnica „ingineriei inverse” se cauta, in cel mai mare secret, descifrarea tehnologiei extraterestre. Maniera in care se lucreaza aici este aceea de a se opera pe compartimente strict secrete, astfel incat sunt foarte putini cei care inteleg informatiile in ansamblu.

În anul 1989 un inginer, Bob Lazar, a dezvaluit intregii lumi, prin intermediul postului TV Klass faptul ca a fost angajat in Area 51, unde a putut cerceta modul de construire al OZN-urilor. El a afirmat ca aceste nave nu folosesc vreun combustibil conventional cunoscut pe Pamant, dar sunt prevazute cu un reactor care produce antimaterie si care este alimentat cu un element chimic care nu exista pe Pamant.

De asemenea, el a mai afirmat ca s-a putut determina faptul ca navele isi produc singure campuri gravitationale pentru a distorsiona timpul si spatiul si pentru a ajunge la destinatiile dorite. Pentru distante mai mari se pare ca ei folosesc stele ca porti stelare, pe baza singularitatilor din centrele lor, prin care se pot deschide acele gauri de vierme in spatiu-timp.

Toate aceste dezvaluiri au fost publicate si in revista OMNII. Conform strategiei deja obisnuite s-a urmarit cu indarjire discreditarea lui Bob Lazar in mass media pentru ca informatiile prezentate de el sa-si piarda credibilitatea.

Un alt om de stiinta care a lucrat in Area 51 si care a dorit sa faca totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaratiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agentiilor Americane insarcinate cu pastrarea secretului despre extraterestri, atacuri violente la persoana lui. Wolf are doctorat in neurologie, biogenetica, fizica teoretica, stiinte informatice si drept.

Asupra sa s-a realizat chiar un atentat cu bomba in care au fost ucisi sotia si copilul sau, fapt care l-a motivat si l-a ambitionat si mai mult sa dezvaluie intregii umanitati adevarul despre prezenta extraterestra pe planeta noastra. El a dezvaluit faptul ca LED-urile (diode emitatoare de lumina), superconductivitatea si tehnologia fibrelor optice se numara printre tehnologiile descoperite prin cercetarile realizate asupra resturilor navelor extraterestre prabusite.

Doctorul Wolf a mai dezvaluit faptul ca Americanii, folosind tehnologii rezultate din colaborarea cu extraterestrii, au pus la punct avionul spatial Aurora SR-33A, testat la baza militara din Area 51. Acest avion functioneaza cu metan lichid si are la bord un dispozitiv antigravitational, o arma ce utilizeaza pulsiunea electromagnetica (ce poate distruge chiar si radarele) si are capacitatea de a ajunge chiar si pe Luna. Wolf a afirmat ca presedintele SUA nu are prea multe cunostinte despre Area 51.

Michael Wolf mai relateaza ca extraterestrii traverseaza galaxia prin „manipularea” continumului spatiu-timp, atragand destinatia catre ei. Timpul este astfel redus la zero, iar acceleratia este marita la infinit. Unele OZN-uri se comporta ca niste organisme vii, care se pot diviza si apoi reface si care raspund si la ordinele mentale date de conducatorul lor.

El a mai adaugat ca nu se doreste dezvaluirea secretelor energiei libere (free energy) pentru ca, daca s-ar realiza aceasta, companiile multinationale care conduc de fapt lumea ar fi desfiintate, pierzandu-si puterea economica. O alta persoana care a facut dezvaluiri cu privire la locatia ultrasecreta S4 a Zonei 51 (la nord de Las Vegas, Nevada) – si care au fost destul de intens mediatizate – este doctorul in microbiologie, Dan Burisch.

lata ce putem citi intr-un titlu extras dintr-un comunicat de presa din 22 Aprilie 2004, difuzat in SUA: „Doctorul in microbiologie Dan Burisch, care a fost tinut prizonier in faimoasa Zona 51, care a vorbit public despre anumite operatiuni secrete si care si-a exprimat chiar dorinta de a depune o marturie publica, este pe cale sa obtina imunitatea si sa apara in fata Congresului, dupa cum a cerut”.

Dr. Burisch poate, de asemenea, sa depuna marturie ca a vazut anumite porti stelare secrete in functiune prin intermediul carora se poate calatori in timp (atat in trecut cat si in viitor). El afirma ca in special aceasta elita francmasonica ce conduce la ora actuala intreaga lume nu doreste ca faptele sa fie dezvaluite deoarece, in viziunea lor, daca tehnologiile avantajoase pe care ei le pastreaza secrete si le folosesc numai in rau ar ajunge la indemana tuturor, ei si-ar pierde in scurt timp dupa aceea puterea.

„Elita” stapaneste deja energia magnetica si alte forme de energie gratuita, insa totul este tinut secret. Ei detin date stiintifice care ar aduce in scurt timp fericirea pe intregul Pamant dar nu doresc sa le impartaseasca. Energia este unul dintre mijloacele prin care oamenii pot fi stapaniti si controlati foarte usor.

Proiectele negre:

Printre proiectele cele mai avansate din punct de vedere tehnologic, care au fost sau sunt inca derulate si care au ajuns cunoscute publicului prin anumite dezvaluiri, putem enumera:

– Experimentul Philodelphia (initial dezvoltat pentru obtinerea invizibilitatii optice si pe radar a navelor US Navy, pe principiul descoperit de catre Tesla de creare a unui puternic camp electromagnetic care sa distorsioneze cuantumul spatio-temporal terestru);

– Proiectul Montouk/Phoenix I, II si III (cu ajutorul tehnologiei electronice, in Montauk, Long Island, SUA, se perfectioneaza calatoria in timp);
– Proiectul Pegasus (experimente de teleportare a obiectelor si a fiintelor umane in spatiu si timp, pe baza carora s-au construit bazele secrete de pe Luna si Marte);

– Proiectul Looking Glass (dezvoltarea tehnologiei capabile sa „priveasca” in viitor la mai multe „scenarii” virtual posibile);

– Proiectul Aquarius;

– Proiectul Aurora;

– Proiectul Solar Warden (programul flotei navelor spatiale interstelare ale guvernului ascuns);

Experimentul Philadelphia a fost demarat de Marina Americana in anul 1931 in scopul obtinerii invizibilitatii navelor maritime fata de radare. Acest proiect a fost condus initial, din Martie 1932 pana in 1943, de catre genialul Nikola Tesla, care insa nu a dorit sa mai continue datorita comportamentului lipsit de scrupule al conducerii militare.

La coordonarea proiectului a venit atunci dr. John von Neumann, cel care ulterior avea sa devina parintele calculatorului electronic modern. Au fost realizate mai multe cercetari si teste pe o nava de razboi, numita Eldrige. Apoi, in cadrul testului principal, din 12 August 1943, nava Eldrige a devenit invizibila pentru radar, iar dupa cca. 1 minut s-a produs o strafulgerare si nava a disparut din port, dupa care a aparut la 400 mile distanta, pentru 15 minute, in docul Norfolk, dupa care a disparut si de acolo, ramanand in hiperspatiu.

Dupa aproape patru ore ea a reaparut in portul Philadelphia, insa cei care au vazut-o au inteles imediat ca se produsese un dezastru. Unii dintre membrii echipajului au aparut cu parti ale corpului amestecate cu otelul peretilor si al puntilor, altii apareau si dispareau intermitent, iar altii pareau sa arda, fara insa a se combustiona.

În timpul disparitiei navei, doi dintre oamenii de stiinta imbarcati (fratii Duncan si Edward Cameron), care erau fizicieni insarcinati cu pornirea si oprirea generatoarelor au sarit peste bord. Dar, surpriza: nu au cazut in apa portului Philadelphia ci pe iarba bazei militare Montauk din Long Islands. Aparitia lor era asteptata de catre politia militara, au fost introdusi intr-un complex subteran unde i-a intampinat nimeni altul decat dr. Von Newman, care era cu 40 de ani mai in varsta, si i-a anuntat ca se afla in anul 1983. Von Newman le-a explicat celor doi ca fusesera absorbiti in hiperspatiu prin intermediul campurilor create de echipamentele generate de o masina a timpului aflata in baza Montauk si care a interferat cu campurile generate de experimentul din Philadelphia. Ceea ce se petrecuse era ca aceste doua experimente asupra timpului s-au cuplat unul cu cealalalt si au creat o gaura in hiperspatiu care a aspirat nava Eldrige.

Von Newman le-a spus ca s-a creat o bula in hiperspatiu care creste intr-un mod foarte periculos si de aceea este stringent necesar sa fie trimisi inapoi in timp pe nava Eldrige si sa distruga generatoarele, ceea ce fratii Cameron au si facut, insa, dupa indeplinirea acestei sarcini, Duncan a sarit din nou peste bord ajungand in anul 1983.

Prin tehnologia realizata in cadrul Proiectului Montauk se creeaza veritabile scurtaturi intre oricare doua puncte din spatiu-timp prin asa-numita metoda a „gaurii albe si a gaurii negre”. În cartea sa „Experimentul Philadelphia si alte conspiratii OZN”, precum si in mai multe interviuri pe care le-a acordat, unul dintre oamenii de stiinta care au participat la acest experiment, dr. Alfred Bielek, aduce o serie de detalii uimitoare despre aceste evenimente.

El relateaza ca in anul 1931, Nikola Tesla i-a oferit posibilitatea presedintelui de atunci al SUA, Theodore Roosevelt, sa comunice cu doua grupari extraterestre prin intermediul unei aparaturi speciale proiectate chiar de catre el. Primul grup cu care Roosevelt a luat legatura au fost Pleiadienii, care si-au oferit ajutorul, dar numai in conditiile in care oamenii ar fi renutat la proiectele razboinice.

Al doilea grup a fost cel intitulat „Kumorash Kun”, sau prescurtat „grupul K”, care spre deosebire de primul grup, s-a oferit sa furnizeze guvernului SUA un ajutor ce includea si anumite proiecte militare. Roosevelt s-a hotarat atunci sa colaboreze cu cel de-al doilea grup. Se pare ca ulterior, in urma acestei colaborari, s-a ajuns in cele din urma sa fie influentate anumite decizii si proiecte guvernamentale.

Printr-o astfel de influenta a fost luata decizia ca pe data de 12 August 1943 sa fie realizat proiectul strict secret ce avea sa ramana cunoscut ca „Experimentul Philadelphia”. Implicatiile proiectului erau cu mult mai mari decat simpla obtinere a invizibilitatii, totul fiind de fapt dirijat din umbra de catre extraterestrii din „grupul K”.

Dezvaluirile lui Al Bielek arata ca de fapt Proiectul Philadelphia a fost menit din start, prin influenta exercitata de catre acesti extraterestri, sa fie conexat prin anumite legaturi spatio-temporale cu o secventa desfasurata in viitorul de atunci, al datei de 12 August 1983, mai exact cu anumite operatiuni ce se desfasurau in cadrul asa-numitului „Proiect Phoenix”.

Al Bielek afirma ca exista mai multe marturii foarte concludente care sustin faptul ca acest proiect, Phoenix, a fost operational intre anii 1975 si 1983 si el a reprezentat un fel de etapa superioara a Proiectului Philadelphia avand drept scop dezvoltarea tehnologiei necesare calatoriilor in timp. Tehnologia folosita s-a bazat pe efectul pe care dr. Carl Sagan il numea „gauri de vierme in hiperspatiu”, iar proiectul realizarii calatoriilor in timp a fost incununat de succes.

Mai multe persoane au fost trimise atat in viitor cat si in trecut si au fost realizate chiar si inregistrari video. Însusi Al Bielek relateaza faptul ca intr-o astfel de experienta a reusit sa aduca o revista Life din anul 1983 in anul 1943. Calatorii in timp erau adusi de multe ori inapoi chiar cu o milisecunda inainte de momentul plecarii, iar memoria le era de obicei stearsa. Informatii detaliate despre aceste aspecte puteti citi in cartile seriei „Proiectul Montauk”, scrise de Preston Nichols si Peter Moon.

Ulterior a fost inteles faptul ca motivul pentru care acesti „K” au avut interesul sa faca aceasta conexiune intre Proiectul Philadelphia si Proiectul Phoenix a fost acela de a crea o „fisura” in continuumul spatiu-timp, cu o durata de 40 de ani, pentru a permite intrarea in zona Pamantului a unor nave spatiale ce veneau dintr-o alta dimensiune si care apartineau extraterestrilor din rasa micii cenusii.

Datele de 12 August din 1943 si 1983 nu au fost alese intamplator, ci pentru ca ele corespundeau cu anumite conditii energetice cu totul particulare ale bioritmului Pamantului, fara de care intreaga operatiune nu putea fi realizata. Micii cenusii au reusit astfel sa se infiltreze in numar mare in zona planetei noastre si – asa cum mentionam anterior-cateva dintre navele lor este foarte probabil ca au fost doborate de armata Americana, situatie ce are legatura cu celebrele prabusiri ale unor OZN, raportate intre anii 1947 – 1948.

Proiectul Pegasus a continuat descoperirile legate de aparatul numit „cronovizor”, ce a fost inventat in anii ’50 ai secolului trecut de catre o echipa de 12 oameni de stiinta reunita in jurul unui calugar italian, Pellegrino Ernetti, care era totodata un savant genial, specialist in fizica cuantica. Din aceasta echipa au mai facut parte Enrico Fermi (laureat al Premiului Nobel), precum si Wernher von Braun (parintele programului spatial al SUA).

Cronovizorul, pe care Vaticanul a urmarit sa il mentina in cel mai mare secret, este un dispozitiv care capteaza prin rezonanta frecventele armonice superioare remanente ale oricarui eveniment care a avut loc in trecut. Aceste armonice nu dispar complet niciodata, ci raman intr-o dimensiune superioara a realitatii (cunoscuta ca „akasha tattva” in stiinta ezoterica orientala), ca un fel de „ecou”.

Aceste frecvente sunt convertite printr-o aparatura speciala putandu-se astfel reconstitui imaginile si sunetele oricarui eveniment care a avut loc chiar si cu sute sau mii de ani in urma. Cercetarile legate de cronovizor au fost continuate de oamenii de stiinta de la DARPA (Deferise Advanced Research Projects Agency), care au adaugat noi descoperiri ce au derivat in primul rand din tehnologia extraterestra obtinuta prin inginerie inversa.

A fost astfel obtinuta o tehnologie capabila sa creeze vortexuri (tuneluri) in continumul spatiu-timp, prin care sunt posibile nu doar vizualizarea unor evenimente din trecut, ci si din viitor si chiar teleportarea fizica in acele coordonate. Aceasta tehnologie a fost dezvoltata printre altele si ca o eventuala posibilitate de salvare a „elitelor” in cazul unei catastrofe care ar putea afecta planeta noastra.

În acest scop au fost pregatite deja – ca alternativa – baze secrete pe planeta Marte, asa cum am mentionat anterior. Unul dintre cei care au facut dezvaluiri importante despre acest proiect in cadrul mai multor emisiuni televizate din Statele Unite, Canada si Mexic este avocatul American Andrew D. Basiago, care a fost implicat in Proiectul Pegasus intre anii 1968 – 1972.

Proiectul Looking Glass. Conform informatiilor paralele si convergente prezentate de dr. Dan Burisch, Bob Lazar si David Wilcock, acest proiect (PLG) se desfasoara in baza subterana uriasa (ce are mai multe niveluri) cunoscuta ca „Area S4″, situata la 12 mile in sudul bazei „Area 51″.

Scopul acestui proiect este pe de o parte acela de a observa chiar si cele mai fine distorsiuni temporale (chiar si de ordinul milisecundelor) din trecut, iar pe de alta parte acela de a perfectiona o tehnologie capabila sa „priveasca” in viitor la mai multe „scenarii” virtual posibile pentru a putea fi aleasa in momentul prezent linia temporala cea mai favorabila pentru versiunea pe care cei aflati la putere o doresc.

Dispozitivul folosit in acest scop se bazeaza pe crearea unor campuri energetice foarte intense prin intermediul rotatiei unor inele metalice foarte mari, precum si pe radiatia generata de un element care in tabelul periodic al lui Mendeleev are numarul 115, dar care nu se gaseste in mod natural pe Pamant.

Acest element este de provenienta extraterestra, poate produce antimaterie si este folosit si la sistemele de propulsie ale navelor extraterestre. Proiectul Looking Glass urmareste de asemenea sa studieze efectul pe care il produce crearea artificiala a unei unde gravitationale asupra timpului.

Proiectul Aquarius studiaza orice aspect legat de Entitatile Biologice Extraterestre si de interactiunea acestora cu oamenii. Proiectul Aquarius a compilat de asemenea, foarte amanuntit, toate inregistrarile despre istoria omenirii si vizitele extraterestre incepand cu tablitele sumeriene, inscriptiile egiptene si toate celelalte texte antice, pana la informatiile obtinute in timpurile moderne.

Programul Aurora este cel mai secretizat program aerospatial existent. El creeaza si dezvolta nave cu o capacitate de zbor la niveluri ultraperformante, cu mult peste ceea ce se foloseste in tehnologia conventionala.

Cel mai avansat si mai exotic vehicul creat in cadrul Programului Aurora este cel numit „TR-3B”, care are numele de cod ASTRA. La constructia acestui vehicul a fost folosita intr-o foarte mare masura tehnologie obtinuta prin inginerie inversa (recuperata de la navele spatiale extraterestre prabusite), lata cateva dintre caracteristicile acestei nave: are o forma triunghiulara, se poate deplasa atat orizontal cat si direct vertical, in atmosfera Pamantului (cam pana la 120 km altitudine) atinge o viteza de 9 Mach (aproximativ 10.000 km/h), iar in afara atmosferei Pamantului poate atinge si viteze mult mai mari.

În plus, TR-3B isi poate schimba reflectivitatea, absorbtia radar si culoarea, poate deveni invizibil (folosind tehnologia STEALTH) si are o autonomie de zbor pentru o perioada nedeterminata. Acest avion functioneaza cu metan lichid si are la bord un dispozitiv antigravitational, o arma ce utilizeaza pulsiunea electromagnetica (ce poate distruge chiar si radarele) si are capacitatea de a ajunge chiar si pe Luna. Exista mii de aparitii ale acestui tip de vehicul care au fost raportate, fotografiate si filmate pe tot cuprinsul lumii insa, bineinteles, oficialitatile neaga faptul ca ar cunoaste ceva despre un asemenea vehicul.

Flota stelara Solar Warden. Pe 13 Aprilie 2009, Arhiva Nationala de Administrare a SUA a pus la dispozitia publicului, conform Freedom of Information Act, aproape 250.000 de pagini de documente din timpul administratiei Reagan, inclusiv din jurnalul sau personal. În finalul acestuia, presedintele scria, la data de 11 Iunie 1985, despre existenta unui program spatial clasificat, care poate transporta si gazdui sute de
astronauti.

Jurnalul sau evidentiaza faptul ca a primit mai multe sesiuni de informare cu privire la acest subiect. Indicii importante pot rezulta din registrele lansate ale lui Reagan despre Flota Comandamentului Strategic. Aceste dezvaluiri sunt sustinute si de informatiile care au aparut in presa despre hacker-ul scotian Gary McKinnon, care a reusit sa sparga de pe laptopul sau baza de date a NASA si a Pentagonului, gasind o serie de informatii coplesitoare despre colaborarea guvernului American cu extraterestrii si despre tehnologia extrem de avansata care este ascunsa fata de public.

Gary McKinnon a declarat in fata judecatorilor si a presei ca a gasit dovezi ale tehnologiilor de origine extraterestra, a existentei energiei capabile sa stopeze procesul de incalzire globala, ale dispozitivelor antigravitationale si, peste toate, a existentei unei adevarate flote stelare, capabile sa strabata distante uriase prin spatiul cosmic.

Aceste realizari tehnologice nu sunt nici macar banuite de catre marea masa a populatiei. În cartea sa, „Adevarul ascuns – Informatii interzise”, Steven Greer spunea ca „tehnologia neagra” preluata din surse extraterestre de catre „elita” Noii Ordini Mondiale este cu aproximativ 10.000 de ani inaintea tehnologiei utilizate in civilizatia noastra „”a vedere”.

Dr. Greer afirma ca guvernul din umbra al Noii Ordini Mondiale are la dispozitie peste 30 de dispozitive ultra-performante capabile sa opereze cu asa-numita „free energy” (energie libera), majoritatea acestor dispozitive aflandu-se in bazele subterane de mare adancime (DUB).

Conducatorii din umbra au tehnologia capabila sa scoata cu usurinta lumea din intunericul ignorantei, dar au ales sa nu o faca. Cunoscand aceste lucruri ajungem sa recunoastem ca senatorul american Brian Larry avea foarte multa dreptate atunci cand spunea cu umorul sau caracteristic: „Adevarul va va face liberi. Dar mai intai o sa va enerveze”.

Realizari tehnologice extraterestre:

Dincolo de aceasta, pentru a putea aprecia cam ce nivel de realizare tehnologica poseda civilizatiile extraterestre avansate, este de remarcat faptul ca in ultima perioada au fost observate in spatiu, chiar prin echipamentele NASA, uriase obiecte neidentificate care aveau in mod evident un comportament inteligent.

Astfel, pe data de 24 aprilie 2012, satelitul NASA destinat studierii permanente a activitatii solare, cunoscut sub numele de SOHO (Solar & Heliospheric Observatory) a realizat fotografii si filmari – care sunt inca accesibile pe internet – ale unui gigantic obiect prezent in apropierea Soarelui, avand un aspect clar de nava spatiala, de la care pleaca o extensie imensa. În imaginea de mai jos se poate observa respectivul obiect urias in detalii marite.

De asemenea, pe data de 1 august 2012, in imediata apropiere a Statiei Spatiale Internationale (ISS) a fost inregistrata prezenta unui gigantic OZN. Aceste filmari sau fotografii sunt postate conform legii in mod public pe Internet de catre oficialii NASA. Trebuie sa mentionam insa faptul semnificativ ca de multe ori au fost semnalate cazuri cand aceste postari sunt „ajustate” astfel incat o serie intreaga de detalii – care probabil scapasera cenzurii initiale – nu mai pot fi remarcate.

Exista de asemenea si cazuri in care anumite filmari sau fotografii care starnisera un foarte mare interes prin aspectele uluitoare pe care le evidentiau, au fost sterse pur si simplu de pe Internet, accesul public nemaifiind posibil. O alta inregistrare NASA uimitoare, ce a fost prezentata si in serialul de televiziune Weird or What?

in SUA, pune clar in evidenta obiecte stranii de marimea planetei Pamant care se deplaseaza in apropierea Soarelui, realizand in mod clar anumite unghiuri de miscare ce denota un comportament inteligent, neputand fi confundate cu fenomene naturale gen asteroizi sau comete ori cu particule de praf sau de gheata. Uneori aceste obiecte plonjeaza pur si simplu in masa Soarelui, rezultand ulterior uriase jerbe de plasma.

Cunoscutul astrofizician Nassim Haramein a explicat pe baza cercetarilor sale privind singularitatile spatio-temporale care se creeaza in interiorul stelelor, ca din perspectiva studiilor pe care le-a realizat este cat se poate de plauzibil ca acele obiecte sa fie de fapt uriase nave extraterestre intergalactice extrem de avansate, care folosesc Soarele nostru ca pe o poarta stelara prin care pot iesi apoi oriunde in alta parte in Univers.

Nassim Haramein sustine ca aceste concluzii ar putea fi intr-o foarte stransa legatura cu unele aspecte mentionate in foarte multe texte ale traditiilor antice, cum ca vizitatorii din spatiu veneau din stele si erau adoratori ai Soarelui, fiind chiar denumiti – asa cum am mai mentionat anterior in aceasta lucrare – „Fii ai Soarelui”.

Elementele descrise de Nassim Haramein sunt confirmate in totalitate de informatiile obtinute pe cale telepatica de catre renumitul medium american Wesley Batman, informatii publicate in cartea sa „Dragoni si care de foc zburatoare”. În aceasta carte este descris nivelul tehnologic al civilizatiei extraterestre din sistemul solar al stelei Sirius, civilizatie care se pare ca a jucat un rol important in destinul civilizatiei umane.

Conform acestor informatii, siriusienii calatoresc cu nave-mama ce transporta fiecare sute de nave mai mici, precum si mii de fiinte extraterestre. Asemenea nave-mama se deplaseaza prin declansarea unor campuri foarte puternice de energie, care sunt de natura sa modifice structura spatio-temporala ce inconjoara nava respectiva. Ele au fost construite pe mai multe niveluri si au un diametru cuprins intre 650 si 900 de km, structurile lor gigantice putand fi asamblate doar in spatiul cosmic.

Aceste de sisteme de propulsie. Sistemul principal este un sistem de comanda mentala care este practic un veritabil rezonator ce acordeaza perfect doua realitati spatio-temporale diferite, utilizand pentru aceasta anumite sisteme antigravitationale care transforma materia in antimaterie, iar mai apoi se realizeaza un salt hiperspatial prin portile interdimensionale aflate chiar in centrul unor stele, dar intr-o octava diferita a dimensiunilor paralele spatio-temporale.

Chiar daca asemenea realizari par a fi de domeniul literaturii stiintifico-fantastice, studiile fizicii cuantice si ale astrofizicii intrevad astazi din ce in ce mai mult faptul ca aceste modalitati chiar sunt posibile. Un alt aspect recent constatat, care ne poate ajuta sa intelegem cam la ce nivel de realizare tehnologica se pare ca au ajuns unele civilizatii extraterestre extrem de avansate, este acela ca rapoartele observatiilor astronomice au pus in mod clar in evidenta anumite structuri stelare gigantice despre care astrofizicieni renumiti constata ca cel mai probabil au o natura artificiala.

Mai exact., au fost remarcate si fotografiate legaturi extrem de stranii intre mai multe galaxii, ca un fel de „poduri intergalactice”. Unele dintre acestea sunt realizate in linie perfect dreapta, iar altele in trasee curbe, care prezinta simetrii inexplicabile. Întrucat este binecunoscut faptul ca Universul se afla intr-o miscare de expansiune, iar in plus galaxiile se si rotesc fiecare individual in jurul propriului nucleu central, este foarte dificil de explicat cum s-ar fi putut forma si mentine asemenea structuri cosmice intr-un mod natural.

Constatand, in cadrul unui studiu competent, ca aceste aspecte sfideaza logica fenomenelor cunoscute de astrofizica, savantul rus A. Vorobev declara: „Studiind aceste grupe de galaxii care interactioneaza, de exemplu galaxiile W-33 si W-34, ramanem uimiti de dispunerea inteligenta in spatiu a cordoanelor de legatura”.

Ulterior acestei declaratii a savantului rus au fost fotografiate prin telescop doua cordoane luminoase si mai impresionante, fiind formate din stele gigantice, de foarte mari dimensiuni. Aceste cordoane se intind pe o uriasa distanta de 300.000 de ani-lumina!!! Anuntand tulburatoarea descoperire in cadrul unui congres stiintific, astronomul american Roger Lynds (de la Observatorul National „Kit Peak” din Arizona SUA) a mentionat ca aceste asocieri stelare stranii sunt „cele mai mari structuri observate vreodata in Univers”.

Totodata, el a precizat ca „gradul de perfectiune geometrica a arcuirii acestora este incredibil”. În plus, tinand cont ca respectivul „pod de stele” se afla la aproximativ 5 miliarde de ani lumina de noi, inseamna ca ceea ce vedem noi astazi este imaginea a ceea ce exista acolo acum 5 miliarde de ani. De aici deducem ca daca – si cel mai probabil asa este – acestea sunt structuri artificiale, atunci civilizatiile care au reusit sa creeze asa ceva au fata de noi un avans tehnologic pe care nici macar nu ni-l putem imagina.

Cautand acum sa intelegem natura fiintelor extraterestre care ne viziteaza, din informatiile dezvaluite de dr. Steven Greer, aflam ca navele extraterestre sunt construite prin asamblarea si manevrarea matricei energetice astrale pentru a construi tiparul navei la acel nivel subtil, care apoi apare ca o forma perfect modelata in molecule fizice materiale.

Este vorba despre o ultra-nano-tehnologie, care face ca nava sa se poata manifesta atat in plan fizic, cat si in dimensiunile superioare (4D,5D,6D,7D,8D,9D). O astfel de nava este in asa mod structurata incat este infuzata cu constiinta si inteligenta, putand spune ca este de fapt o biomasina dotata cu o inteligenta artificiala capabila de autointegrare si chiar „autovindecare” in situatiile in care este avariata.

Tehnologia extraterestra este in realitate trans-dimensionala, iar esenta acesteia este CONŞTIINŢA, ce actioneaza direct prin intermediul gandurilor coerente, la fel cum laserul nu este doar o simpla lumina, ci este o lumina coerenta. De aceea, pentru a interfera cu civilizatiile extraterestre benefice avansate si cu tehnologiile lor, nu are rost sa folosim radiotelescoape, antene cu microunde sau alte tehnologii umane curente. Ceea ce trebuie folosit in primul rand este GÂNDUL.

În limbajul mecanicii cuantice, asa cum arata de exemplu laureatul Premiului Nobel, Erwin Schrodinger, constiinta este o singularitate, adica un substrat care contine totul si care transpare in mod identic in absolut tot ceea ce exista. Oamenii isi cunosc inca mult prea putin potentialul de care dispun. Constiinta trezita si dinamizata este cea mai mare forta din Univers.

Iar aceasta trezire a constiintei se realizeaza in mod firesc prin punerea in stare de coerenta cu Legile Divine ale Armoniei Universale, care intr-o forma sau alta a constituit dintotdeauna scopul tuturor cailor spirituale autentice care au existat pe Pamant. Este important sa fim constienti ca daca reusim sa intram in starea de constiinta a gandurilor coerente, incepem sa fim in coerenta cu Universul insusi si experimentam minunata stare de constiinta a Unitatii, cunoscuta de altfel in traditiile spirituale ca samadhi sau nirvana.

Dupa ce atingem aceasta stare… aproape totul devine posibil. În mod potential, fiinta umana detine capacitatea de a realiza prin intermediul constiintei sale tot ceea ce realizeaza orice tehnologie terestra sau extraterestra: levitatie, proiectii in timp, teleportare, influentarea la orice distanta a evenimentelor, absolut totul ne sta la dispozitie daca stim cum sa accesam si sa trezim aceste capacitati inerente ale constiintei.

Exact acesta este insa lucrul pe care „elita” intunecata a dorit intotdeauna sa ii impiedice. Şi exact acesta este mesajul pe care civilizatiile extraterestre benefice ni-l transmit. Este necesar ca oamenii sa fie educati in sensul ca, dintr-un anumit punct de vedere, la nivel de constiinta noi nu suntem separati de civilizatiile extraterestre si ca este necesar sa ne orientam pe calea Binelui.

Aceste civilizatii extraterestre benefice pot si doresc sa ne ajute in directia aceasta. Constiintele noastre sunt de fapt unite prin substratul Constiintei Cosmice. Daca intelegem aceasta, intelegem de fapt sursa Compasiunii Universale, de care vorbesc toate traditiile spirituale.

Iar daca nu intelegem aceasta, atunci nu putem avea nivelul unor civilizatii care se pot deplasa cu viteze mai mari decat viteza luminii, prin dimensiunile eterice si astrale. Acesta este marele salt de constiinta in fata caruia omenirea se afla in acest moment.
loading…”[1]

SURSE

  1. https://www.esoterism.ro/ro/suaextra.php
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...