Inteligența Inimii – o formă superioară de inteligență

Distribuie!

„— Epoca noastră este în mod evident profund decadentă şi de aceea sunt create condiţii speciale ca în unele fiinţe umane să se trezească o formă superioară de inteligenţă, pe care am putea să o numim „inteligenţa inimii”.

Ea îmbină în mod fericit inteligenţa mentală cu iubirea pe care o resimţi în inimă. Marele avantaj este că această „trezire” va face să apară ceva mai mult bun simţ în societate. Puţini sunt cei care îşi dau seama că această importantă calitate, care ar trebui să fie la baza oricărei forme de viaţă, lipseşte totuşi la ora actuală celor mai multe fiinţe umane.


Totuşi, pentru cei care urmează o cale dreaptă şi armonioasă, însă nu după propriile lor precepte, ci după legile cosmice, spirituale, devin posibile unele revelaţii care să-i facă să realizeze câ totul este în mod simultan material şi imaterial, concret şi abstract, obiectiv şi subiectiv.”[1]

SURSE


  1. Radu Cinamar – Misterul din Egipt – primul tunel.
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...