Intențiile pot fi direcționate la scară mare, cum ar fi intenția pentru această viață, dar pot fi direcționate și la scară mică, cum ar fi intenția pentru o anumită experiență pe care o dorești experimentată mâine

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Intenția pentru această viață ar putea fi atingerea iluminării spirituale sau ar putea fi să trăiești o viață lipsită de griji. Fiecare intenție are vibrația ei care te situează pe un anumit nivel de conștiință. De aceea este important ce anume intenționezi. Fiindcă dacă intenția subtilă este una, acțiunile pot fi cu totul altele, dar intenția va prima. De aceea este și vorba românească: „Intenția contează”. Asta pentru că intenția chiar contează.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/puterea-intentiei


Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Un oficial al Ambasadei SUA s-a implicat în alegerile din 2016
Puterea de vindecare a gândului bun

Pact pentru autonomia “Ținutului Secuiesc”, semnat de cele trei formațiuni maghiare din România! Toți cei care promovează autonomia “Ținutului Secuiesc” trebuie expulzați din România! Promovarea autonomiei “Ținutului Secuiesc” reprezintă o amenințare la adresa Securității Naționale a României!

Inovație în lumea medicinei care poate face ca amintirile unei persoane să poată fi recuperate

Cer probe concludente: Unele țări au refuzat să expulzeze diplomați ruși

Închide