Interceptările DNA, luxul pe care românii îl suportă obligați. Trei milioane de euro, un singur suspect

Distribuie!by “Interceptările DNA, LUXUL pe care românii îl suportă OBLIGAȚI. TREI milioane EURO, un singur SUSPECT DNA și Laura Codruța Kovesi continuă să întâmpine, în ciuda popularității și încrederii pe care le are din partea românilor, o serie lungă de acuzații. Fosta șefă a Direcţiei de avizare din Ministerul Justiţiei […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Interceptările DNA, LUXUL pe care românii îl suportă OBLIGAȚI. TREI milioane EURO, un singur SUSPECT

DNA și Laura Codruța Kovesi continuă să întâmpine, în ciuda popularității și încrederii pe care le are din partea românilor, o serie lungă de acuzații.


Fosta șefă a Direcţiei de avizare din Ministerul Justiţiei care a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte al ANRP, Ingrid Mocanu, a făcut dezvăluiri cutremurătoare la România TV.

Supravegherea operativă simplă făcută de procurorii DNA are prevăzute costuri între 80 și 100 euro pe ora de filaj, iar interceptarea telefonică între 2,4 și 8 lei pe minut. Dacă cei care sunt ascultați sunt suspecți străini, costurile se suplimentează, informează România TV.

O persoană kurdă, implicată într-un trafic de dorguri, a costat România 7,2 milioane lei pe an după sutele de ore de interceptări ale DNA

“Dacă cineva investighează în amănunt, se vor găsi niște costuri uluitoare. Dacă nu se făceau aceste sute de mii de mandate, mai exact 248.711 de mandate în ultimii zece ani, nu erau aceste costuri extraordinare. În SUA au fost peste 20.000 de mandate în aceeași perioadă. După tevatura făcută de statul paralel, pe unii îi face denunțători, că lor le trebuie capete. Ei fac show televizat, fac PR, nu fac justiție”, a dezvăluit Ingrid Mocanu.

Un alt exemplu evident al costurilor exacerbate a fost relatat de Victor Ciutacu. Judecătorul Stan Mustață a fost interceptat timp de 9 ani, costul fiind de aproximativ 2,8 milioane euro. Doar în acest caz! “Ce mă îngrijorează e că acești oameni au acces la aceste sume fără să poată fi verificați”, a fost reacția fostului premier, Petre Roman.

Interceptările asupra lui Dan Diaconescu au costat statul român 700.000 euro, iar prejudiciul pentru care fostul ziarist a fost acuzat era de 200.000 euro. “Este un randament negativ foarte mare”, a sublianiat moderatorul TV.

“Faptul că judecătorul confirmă un rechizitoriu, nu e o certitudine că persoana respectivă e vinovată. Dosarele trimise de DNA în instanță sunt la fel. Toate. Sau au nimerit pe culoare greșite. Dușmanii sistemului nimeresc pe culoare greșite. Unii nimeresc la un anumit complet, alții la alt complet. Cei care sunt achitați nimeresc, de obicei, într-o singură parte. Aproape nimeni care a avut un dosar asemănător cu cel al lui Orban nu a fost achitat”, a precizat Ingrid Mocanu.”[1]

SURSE

  1. http://evz.ro/dna-interceptari-romani.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro