Interceptările DNA, luxul pe care românii îl suportă obligați. Trei milioane de euro, un singur suspect

by “Interceptările DNA, LUXUL pe care românii îl suportă OBLIGAȚI. TREI milioane EURO, un singur SUSPECT DNA și Laura Codruța Kovesi continuă să întâmpine, în ciuda popularității și încrederii pe care le are din partea românilor, o serie lungă de acuzații. Fosta șefă a Direcţiei de avizare din Ministerul Justiţiei […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Interceptările DNA, LUXUL pe care românii îl suportă OBLIGAȚI. TREI milioane EURO, un singur SUSPECT

DNA și Laura Codruța Kovesi continuă să întâmpine, în ciuda popularității și încrederii pe care le are din partea românilor, o serie lungă de acuzații.


Fosta șefă a Direcţiei de avizare din Ministerul Justiţiei care a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte al ANRP, Ingrid Mocanu, a făcut dezvăluiri cutremurătoare la România TV.

Supravegherea operativă simplă făcută de procurorii DNA are prevăzute costuri între 80 și 100 euro pe ora de filaj, iar interceptarea telefonică între 2,4 și 8 lei pe minut. Dacă cei care sunt ascultați sunt suspecți străini, costurile se suplimentează, informează România TV.

O persoană kurdă, implicată într-un trafic de dorguri, a costat România 7,2 milioane lei pe an după sutele de ore de interceptări ale DNA

“Dacă cineva investighează în amănunt, se vor găsi niște costuri uluitoare. Dacă nu se făceau aceste sute de mii de mandate, mai exact 248.711 de mandate în ultimii zece ani, nu erau aceste costuri extraordinare. În SUA au fost peste 20.000 de mandate în aceeași perioadă. După tevatura făcută de statul paralel, pe unii îi face denunțători, că lor le trebuie capete. Ei fac show televizat, fac PR, nu fac justiție”, a dezvăluit Ingrid Mocanu.

Un alt exemplu evident al costurilor exacerbate a fost relatat de Victor Ciutacu. Judecătorul Stan Mustață a fost interceptat timp de 9 ani, costul fiind de aproximativ 2,8 milioane euro. Doar în acest caz! “Ce mă îngrijorează e că acești oameni au acces la aceste sume fără să poată fi verificați”, a fost reacția fostului premier, Petre Roman.

Interceptările asupra lui Dan Diaconescu au costat statul român 700.000 euro, iar prejudiciul pentru care fostul ziarist a fost acuzat era de 200.000 euro. “Este un randament negativ foarte mare”, a sublianiat moderatorul TV.

“Faptul că judecătorul confirmă un rechizitoriu, nu e o certitudine că persoana respectivă e vinovată. Dosarele trimise de DNA în instanță sunt la fel. Toate. Sau au nimerit pe culoare greșite. Dușmanii sistemului nimeresc pe culoare greșite. Unii nimeresc la un anumit complet, alții la alt complet. Cei care sunt achitați nimeresc, de obicei, într-o singură parte. Aproape nimeni care a avut un dosar asemănător cu cel al lui Orban nu a fost achitat”, a precizat Ingrid Mocanu.”[1]

SURSE

  1. http://evz.ro/dna-interceptari-romani.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Profesorul Radu Baltasiu: ProTv este responsabilă pentru cea mai mare campanie de spălare în masă a creierului, creând „generația Pro” - prima generație derutată din istoria țării
România trebuie să iasă din UE și NATO, să încheie acordul cu FMI, Banca Mondială și Comisia Europeană, și să încheie "Parteneriatul Strategic" cu SUA! Numai așa, România își va recâștiga Independența și Suveranitatea!
Arabii investesc 1.3 miliarde de dolari în agricultura din România, Rusia, Ucraina, Ungaria, Belarus și Bulgaria
UDMR dorește autonomie după modelul Cataloniei! Antal Arpad: Ce se întâmplă în Spania e un lucru bun! Extremiștii unguri trebuie expulzați din România! Propaganda pentru autonomia "Ținutului Secuiesc" reprezintă o amenințare la adresa Securității Naționale!
Dictatura UE: Amendă de 250.000 de euro pentru fiecare imigrant refuzat!
Argumentele împotriva construirii mega moscheii în București
Institutul Elie Wiesel îi avertizează pe cei de la Revista România Literară că pot răspunde penal, după publicarea unui articol "negaționist"! Dacă ar putea, evreii sioniști și comuniști de la Institutul Elie Wiesel ne-ar aresta pe toți! Evreii sioniști și comuniști sunt împotriva libertății de exprimare!
Parchetul General a publicat un protocol încheiat cu SRI în anul 2005
Rectorul UBB: „Sunt zone în Secuime unde cultura şi limba română sunt Cenuşărese. Toţi cetăţenii români trebuie să cunoască româna“
Atacurile psihotronice la care sunt supusi romanii ! Antene asezate in marile orase ale Romaniei au rolul de a mentine o stare psiho-emotionala docila si de supunere a oamenilor !
"Casa Regală a României" a dat în judecată statul român
Oficialii din Harghita și Covasna i-au cântat imnul secuiesc lui Klaus Iohannis, la Miercurea Ciuc
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro