Internaționala Sorosistă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Globalistul George Soros, cu ajutorul ONG-urilor sale, a reusit sa creeze o Internationala. Ii spunem „Internationala Sorosista” deoarece este asemenea Internationalei Comuniste (Komintern), doar ca mult mai puternica. Pentru a intelege ce este Globalizarea si ce este Noua Ordine Mondiala, trebuie sa studiem istoria comunismului.

Ideologia pe care o promoveaza George Soros este una neomarxista. Marxismul a fost ideologia care a dat nastere Comunismului. Comunismul si Socialismul sunt ideologii identice, nu exista nici un fel de asemanare intre ele. Socialismul a fost creat de catre Moses Hess, francmason, membru al lojii Marele Orient, loja implicata in orchestrarea Revolutiei Franceze.


Comunismul a fost creat de francmasonii Karl Marx si Friedrich Engels. Karl Marx si Friedrich Engels au fondat in anul 1847 „Liga Comunistilor”. Inainte de „Liga Comunistilor”, a existat „Liga celor Drepti” (1836), care era o organizatie comunist-crestina, iar pe Karl Marx l-a deranjat foarte mult ideile crestine. Inainte de „Liga celor Drepti” a existat „Societatea celor patru anotimpuri”.

Aceste organizatii revolutionare doreau sa schimbe total societatea umana si sa creeze o Noua Ordine Mondiala. Revolutia Franceza, orchestrata de revolutionarii francmasoni, anarhisti si socialisti, a fost un succes.


Toate aceste idei revolutionare de schimbare a societatii umane au aparut odata cu intrarea in scena a familiei Rothschild (1773). Familia Rothschild a inceput sa demareze planul revolutionar la sfarsitul Evului Mediu. La data de 1 Mai 1776, familia Rothschild a fondat organizatia „Iluminatii din Bavaria”, condusa de catre Adam Weishaupt. Apoi organizatia „Iluminatii din Bavaria” a fost interzisa de catre autoritatile bavareze deoarece acestea intrasera in posesia unor documente privind planuri de revolta ale Iluminatilor.

Anii au trecut, iar Iluminatii si francmasonii au lucrat impreuna, pas cu pas, pentru a instaura Noua Ordine Mondiala. Comunismul a fost un experiment al Iluminatilor. De ce a esuat Comunismul? Pentru ca anumiti lideri comunisti (ex. Nicolae Ceausescu), la un moment dat, au inteles ceea ce se intampla si s-au intors impotriva Iluminatilor.

Iluminatii si-au dat seama ca, Comunismul este un experiment esuat si ca acesta trebuie inlaturat. Tot Iluminati au fost cei care au finantat apoi revolutiile capitaliste de distrugere a Comunismului pentru adoptarea Capitalismului.

In prezent, scopul neomarxismului este acelasi: Noua Ordine Mondiala. Diferenta dintre Marxism si Neomarxism este ca Marxismul dorea rasturnarea civilizatiei umane si a valorilor istorice, culturale, traditionale si religioase prin violenta (anarhism), iar Neomarxismul se axeaza mai mult pe o revolutie facuta pas cu pas.

Revolutionarii marxisti au inteles ca proletarii nu raspund apelurilor lor revolutionare din cauza faptului ca proletarii cred in valori nationale (istorie, cultura, traditie si religie). Asadar, marxistii au devenit neomarxisti. Scoala de la Frankfurt este o dovada cat se poate de clara in acest sens.

Ce a fost Scoala de la Frankfurt? Scoala de la Frankfurt a fost un institut neomarxist din care au facut parte persoane precum Georgy Lukacs, Aldous Huxley, Herbert Marcuse, Antonio Gramschi etc. Acesti radicali de stanga au pregatit terenul intr-un mod subtil pentru Globalizare (Noua Ordine Mondiala). Globalizarea este Noul Comunism.

Scoala de la Frankfurt a creat un concept numit „Marxism Cultural”. Ce este „Marxismul Cultural”? Marxismul Cultural este o ideologie neomarxista, care doreste sa distruga toate valorile nationale (traditie, cultura, istorie si religie) pentru a crea o „Minunata Lume Noua”, lume descrisa pe larg de catre revolutionarul neomarxist, Aldous Huxley, membru al Scolii de la Frankfurt si agent al Institutului pentru Relatii Umane „Tavistock”.

Marxismul Cultural promoveaza idei precum „toleranta” (de fapt, „Toleranta Represiva” – un concept al neomarxistului Herbert Marcuse), multiculturalismul, homosexualitatea, teoria critica si „corectitudinea politica” (o forma de cenzura). „Toleranta” promovata de catre neomarxistii nu este o toleranta in adevaratul sens al cuvantului, ci este o denaturare a cuvantului.

„Toleranta Represiva” inseamna ca minoritatile au mai multe drepturi decat majoritatea (discriminare pozitiva). Neomarxistii impart oamenii in majoritari si minoritari. Apoi, neomarxistii spun ca majoritarii sunt rai, iar minoritarii sunt buni. Pe scurt: neomarxistii se folosesc de minoritati pentru a-si pune in aplicare planurile globaliste.

Multiculturalismul reprezinta un plan al globalistilor de a amesteca toate rasele umane pentru a crea o omenire metisata cu scopul de a distruge toate culturile, traditiile, si religiile. Acest plan este cunoscut sub numele de „Planul Kalergi”, descris pe larg de catre Richard Kalergi in cartea sa, „Idealismul Practic”.

Homosexualitatea este promovata intens de catre globalisti. Globalistii au mintit ca ar exista o asa-zisa „gena a homosexualitatii”, gena negata de catre oamenii de stiinta.

Teoria Critica este un concept marxist, care se axeaza pe critica societatii burghezo-capitaliste. Acest termen este folosit de catre revolutionarii neomarxisti pentru a ataca valorile nationale (traditie, cultura, istorie si religie). O natiune fara valori este o natiune gata sa fie preluata de catre revolutionarii neomarxisti.

„Corectitudinea Politica” este un concept marxist folosit de catre neomarxisti pentru a cenzura anumite idei. Ideile cenzurate sunt, deobicei, cele cu privire la sustinerea nationalismului. Astazi, „corectitudinea politica” are rolul de a-i sanctiona pe cei care critica ideile globaliste din acest motiv au fost creat ONG-uri ce monitorizeaza discursurile politice, emisiunile la TV si postarile pe internet. In Romania, exista o astfel de Organizatie Guvernamentala numita „Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii” (CNCD).

Iata cele trei internationale comuniste:

1. Internationala I a fost fondata de catre Karl Marx la data de 28 septembrie 1864, cunoscuta si sub numele de „Asociatia Internationala a Muncitorilor”[1].

2. Internationala a II-a a fost fondata la data de 14 iulie 1889[2].

3. Internationala a III-a a fost fondata de catre Vladimir Ilici Lenin in 1919[3].

Internaționala Comunistă – o organizație masonică

„Ofiţeri ai Administraţiei Politice Unite de Stat de pe lângă Sovietul Comisarilor Poporului al URSS, Gleb Boky şi Alexander Barchenko, printre alţii, aparţineau francmasoneriei. Mulţi dintre ei erau membri ai lojii Frăţia Muncitorilor.

Francmasonul Leonid Krasin a acţionat ca intermediar în procurarea banilor pentru Marele Orient din Paris. El a coordonat activitatea de racolare de destinatari care să primească aurul şi antichităţile ţarului, valori care au fost expropriate de către bolşevici. El a fost în legătură cu francmasonul Dimitri Rubinstein, care a îndeplinit funcţia de destinatar important.

Krasin a fost ajutat de asemenea şi de generalul Yuri Lomonosov în exportarea aurului ţarului din Rusia prin Tallinn, capitata Estoniei, către bancherii străini care au finanţat răscoala bolşevicilor. Francmasonul Yuri Lomonosov a fost delegat al ministrului transporturilor în timpul guvernării ţariste.

El se bucura de încredere deplină în cercurile masonice.
Francmasonii sovietici au dorit să transforme Cominternul (Internaţionala Comunistă) într-o organizaţie masonică, pentru a putea ameninţa mult mai eficient restul lumii. Fratele Zabreshnev (Marele Orient) a lucrat pentru ramura internaţională a Cominternului.

Potrivit istoricului rus Vasili Ivanov, încă de la începutul anilor 1930 Rusia a fost transformată într-o naţiune tipic masonică, care a arătat cu claritate că francmasoneria şi socialismul sunt ramuri ale aceluiaşi copac negru.

Vasili Ivanov a descris situaţia astfel: „Pentru ca idealurile francmasonilor să triumfe, a fost necesară distrugerea sufletului poporului rus şi îndepărtarea lui de Dumnezeu, anularea caracterului său naţional, dispreţuirea şi călcarea în picioare a istoriei sale măreţe, reducerea gradului de inteligenţă a tinerei generaţii, apariţia unei noi clase de oameni, formată din atei şi persoane care să nu aibă o ţară de origine, două tipuri de creaturi care, după ce urmau să fie instruiţi, ar fi trebuit să ocupe obedienţi locul lor în cuşca masoneriei.”[4]

Astazi, George Soros a fondat o Internationala mult mai puternica decat toate celelalte. Internationala Sorosista are forta internetului (site-urile de socializare), televiziunile globaliste, partidele neomarxiste, servicii secrete.

Cine este George Soros?

„La data de 16 septembrie 1992, in „Miercurea Negra”, a reusit sa ingenuncheze Bank of England. A mizat pe faptul, ca lumea trebuia sa scoata si sa devalorizeze fondul aflat sub presiune, din circuitul cursului valutar european. A pontat zece miliarde de dolari ale grupului sau financiar – cu succes. A castigat un miliard de dolari, pentru care astazi contribuabilii englezi sa stea drepti. Declara singur in public ca intentioneaza influentarea marilor piete financiare din lume.”[5]

ONG-urile lui George Soros

George Soros a creat o uriasa retea de ONG-uri in SUA si UE. Aceste ONG-uri au rolul de a promova ideile globaliste (neomarxism, corectitudinea politica, multiculturalism, internationalism, anarhia, neoliberalism). Ideile nationaliste (ideile privind cultura, istoria, traditiile si religia) sunt considerate „nocive” de catre acesti globalisti.

Aceste ONG-uri pot crea revolte si pot rasturna guverne. Lovitura de stat din Ucraina din 2013-2014 (Euromaidanul) si rasturnarea Guvernului Ponta in 2015 sunt doar cateva exemple clare in acest sens.

In 2015, Rusia a interzis Fundatia „George Soros” deoarece aceasta era o amenintare la adresa sigurantei nationale. Ungaria doreste sa interzica ONG-urile lui George Soros. La fel si Macedonia. In SUA, ONG-urile lui George Soros incearca sa-l dea jos pe Presedintele SUA, Donald Trump.

In Romania, ONG-urile lui George Soros trebuie interzise. Aceste ONG-uri sunt un pericol pentru siguranta nationala.

SURSE

  1. https://www.marxists.org/romana/lenin/1914/marx/c01.htm
  2. https://en.wikipedia.org/wiki/Second_International
  3. https://ro.wikipedia.org/wiki/Comintern
  4. Juri Lina – „Arhitectii Inselaciunii”.
  5. Jan Van Helsing – „Organizatii secrete”, volumul 2.
  6. Foto: Internet
  7. Foto: nwo-news.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...