Interviu cu Alfred Lambremont Webre – directorul Institutului pentru Cooperare în Spaţiu (ICS) – universuri paralele, extratereștri și OZN

Distribuie!

Ceea ce urmează să citiţi este un interviu cât se poate de autentic, În măsura în care rezonaţi cu adevărul despre cele expuse în acest interviu, veţi recunoaşte sau nu acest adevăr, veţi rezona sau nu cu acest adevăr.

Interviu cu Alfred Lambremont Webre – directorul Institutului pentru Cooperare în Spaţiu (ICS)


E posibil ca interviul să vă lase la fel de perplecşi ca şi pe autorul acestui interviu, dar luaţi aminte la mărturiile celor care au participat la Summit-ul European de Exopolitică din 2009 – astronauţi de la NASA şi Agenţia Spaţială Rusă, care afirmă că a existat contact cu civilizaţiile extraterestre – şi la cele ale organizatorului său, Alfred Webre.

“Alfred Webre: Am 67 de ani. M-am născut într-o bază navală din Florida, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Locuiesc în Vancouver. Sunt Doctor în Drept şi Judecător al Tribunalului din Kuala Lumpur pentru crime de război. Sunt căsătorit, am un fiu şi două fiice vitrege. Trăim într-un univers de origine inteligentă. Sunt dovezi că există civilizaţii etice mai avansate decât a noastră, care participă la procesul nostru de dezvoltare.


Reporter: Daţi-mi dovezi.

Alfred Webre: Există declaraţii ale angajaţilor guvernului Statelor Unite, care atestă că au participat în programe secrete de relaţionare cu anumite civilizaţii extraterestre.

Reporter: Aceasta înseamnă că deja a avut loc contactul cu extratereştrii?

Alfred Webre: Da, după spusele acestor martori guvernul Statelor Unite lucrează cu ei în secret încă din anii 50.

Reporter: …???

Alfred Webre: Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost înscris la vârsta de 7 ani într-un program secret pentru copii super-dotaţi care erau antrenaţi să devină ambasadori în relaţia cu reprezentanţii raselor extraterestre.

Reporter: Vreun contact?

Alfred Webre: A avut loc o întâlnire cu 3 astronauţi de pe planeta Marte. În ianuarie 2009, Virginia Olds, angajată a CIA, a confirmat că CIA ştie că există o civilizaţie umanoidă ce trăieşte la suprafaţa lui Marte.

Reporter: …???

Alfred Webre: Credem că în anul 9500 î.Hr. fragmente ale supernovei Vela au intrat în sistemul nostru solar şi au distrus ecologia de pe Marte, cea care mai era la acea vreme, în urma unor războaie cosmice. Marţienii, cu vreo 1.500 de ani mai avansaţi decât noi etic şi tehnologic, s-au refugiat sub nivelul solului.
În decembrie 2008 am publicat un raport ce includea fotografii făcute de robotul NASA, “Rover Spirit”, în care se pot identifica anumite specii de umanoizi, animale şi structuri, la suprafaţa lui Marte. Îl puteţi vedea pe siteul “Exopolitics”.

Reporter: Deci spuneţi că există 3 astronauţi care ne asigură că au văzut viaţă extraterestră…

Alfred Webre: Da, Buzz Aldrin care a călătorit cu “Apollo XI” spune că la sosirea pe Lună, în 1969, erau două nave extraterestre mari în jurul marelui crater; versiunea lui a fost verificată de mai-marii oficiali ai NASA.

Reporter: Am rămas fără cuvinte!

Alfred Webre: Doctorul Steven Greer, director al Proiectului „Disclosure” (Dezvăluire), a adunat mai mult de 500 de mărturii de la armată, guvern şi inteligenţe de ordin superior, care sunt martori ai prezenţei extraterestre, iar aceste dovezi au fost făcute publice în mai 2009, la Clubul Naţional de Presă din Washington.
Mexic, Chile, Brazilia şi Peru şi-au făcut publice arhivele despre OZN-uri.
Recent şi Franţa, Suedia, Danemarca şi Marea Britanie, care a scos la lumină 7.200 de dosare OZN adunate de “D155”, o unitate secretă a Ministerului Apărării.

Reporter: De ce nu se dezvăluie existenţa vieţii pe Marte?

Alfred Webre: Din raţiuni politice. Vom insera o întrebare, invocând legile libertăţii de informare, pentru ca NASA să recunoască viaţa inteligentă de pe Marte.

Reporter: Iar marţienii de ce nu se prezintă ei înşişi în societate?

Alfred Webre: Planeta noastră este una de ordin inferior ca raportare la nivelul civilizaţiei umane şi bănuim că se află într-o carantină impusă de către conducerea galaxiei.

Reporter: Si această carantină se încheie acum…?

Alfred Webre: Credem că civilizaţiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obişnui cu existenţa lor, iar între 2010 şi 2020 putem începe să avem relaţii deschise cu aceste civilizaţii.

Reporter: Şi primul contact va fi cu marţienii?

Alfred Webre: Da, deoarece există multe avantaje mutuale: ei ne pot da tehnologii şi cunoaştere, iar noi avem o planetă verde preţioasă pe care ei pot emigra.

Reporter: Cum funcţionează universul?

Alfred Webre: Există multe dimensiuni şi universuri paralele cu al nostru. Unele civilizaţii extraterestre vin din altă dimensiune, alt univers paralel, de aceea OZN-urile pot apărea şi dispărea.

Reporter: Cum sunt aceste civilizaţii mai evoluate?

Alfred Webre: Se pare că trăim într-un univers organizat, iar civilizaţiile mai etice au reuşit să domine dimensiunea Timp şi probabil că ele sunt cele ce vor dezvolta realitatea noastră.

Reporter: …dar sună teribil!

Alfred Webre: După unele teorii, evoluăm în formă accelerată pentru a abandona economia de război permanent şi pentru a o transforma într-o economie sustenabilă. Conştiinţa umană se dezvoltă pentru a intra în vârsta universală şi pentru a se relaţiona în mod deschis cu aceste alte civilizaţii.

Reporter: …ne-aţi putea da o lămurire în acest sens…?

Alfred Webre: Există o normă primordială: nu se intervine în evoluţia unei civilizaţii de pe o altă planetă. Dar în foarte puţin timp omul va învăţa să folosească teleportarea cuantică şi să extragă energie din spaţiu. Suntem într-o eră de tranziţie, în care trebuie să decidem dacă mergem către distrugere ori către evoluţie.

Reporter: Ocupaţia dumneavoastră constă în a studia marele guvern al universului?

Alfred Webre: Exopolitica este o ştiinţă socială care studiază relaţiile dintre civilizaţia noastră umană şi alte civilizaţii inteligente din univers. Unul din primii noştri paşi pentru diplomaţia universală va fi prin intermediul civilizaţiei marţiene.

Reporter: Înţeleg…

ufo

Alfred Webre: Personal, lucrez cu doctorul Norman Miranda, şeful de cabinet al preşedintelui Ansamblului General al ONU, pentru ca ONU să reprezinte Pământul în faţa civilizaţiei de pe Marte.”

Alfred Lambremont Webre„[1]

SURSE

  1. Facebook/Revista Cosmos
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...