Interzicerea intonarii Imnului Romaniei este un act de ofensa adus Romaniei

by Faptul ca politicienii romani sunt niste slugi ale SUA-UE este un adevar si nu doar o “Teorie a Conspiratiei”, asa cum afirmau ei in stil batjocoritor. Dupa Lovitura de Stat din Decembrie 1989, acesti indivizi au continuat sa distruga Romania. Acum, aceste slugi, dupa ce au contribuit la distrugerea […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Faptul ca politicienii romani sunt niste slugi ale SUA-UE este un adevar si nu doar o “Teorie a Conspiratiei”, asa cum afirmau ei in stil batjocoritor. Dupa Lovitura de Stat din Decembrie 1989, acesti indivizi au continuat sa distruga Romania. Acum, aceste slugi, dupa ce au contribuit la distrugerea Romaniei, vor distrugerea treptata a tot ceea ce inseamna simboluri nationale.

drapel-romania

Politicienii corupti, ONG-urile lui George Soros si extremistii maghiar se inteleg de minune, caci actiunile lor au un numitor comun: distrugerea Romaniei. Atunci cand romanii isi exprima nationalismul/patriotismul in spatiul public ei sunt insultati de catre marxisti/internationalisti/multiculturalisti ca, “sunt fascisti si nazisti”, fara sa aiba habar de conotatia cuvintelor pe care le utilizeaza acesti indivizi si de care fac abuz.


Elisabeta Lipa, actualmente “tehnocrata” a lui George Soros, a venit cu propunerea absolut dementa de a interzice intonarea imnului Romaniei in cadrul competitiilor sportive, dupa un incident in care extremistii unguri au inceput sa huiduie si sa faca semne obscene la intonarea imnului romanesc.

Avand in vedere aceasta fapta grava, putem spune, fara sa exageram in vreun fel ca, vorbim de abuz in serviciu si ofensa adusa Romaniei. Atunci cand Noul Cod Penal a intrat in vigoare, in 2014, infractiunea de “Ofensa adusa simbolurilor nationale” a fost abrogata, astfel incat oricine poate batjocori insemnele nationale fara a fi sanctionat, inclusiv Imnul Romaniei, asa cum a facut Elisabeta Lipa.


In aprilie 2014, anumiti politicieni au simtit nevoia de a se reintroduce in Noul Cod Penal aceasta infractiune, insa fara succes. In octombrie 2015, la fel, un grup de politicieni au propus un proiect de lege, despre care nu s-a mai discutat intre timp.

Ultima data cand s-a discutat public despre aceste infractiuni grave, ONG-urile lui George Soros, APADOR-CH si alte cinci ONG-uri, au criticat aceasta idee considerand-o, de fapt, “o limitare a dreptului la libera exprimare fata de cei care nu sunt suficient de patrioti”[1], acestia recunoscand indirect ca, nu au nimic in comun cu patriotismul/nationalismul.

Semnatari:

Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki – APADOR-CH

Centrul pentru Jurnalism Independent – CJI

ActiveWatch

CeRe

Societatea Academică din România – SAR

Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație – CRJI

S-au alăturat demersului și:

Convenția Organizațiilor de Media

Grupul pentru Dialog Social

SELF – Societatea pentru Libertate, Evoluție și Fericire

ASUR – Asociația Secular-Umanistă din România

Este cazul nationalistii sa faca presiuni pentru a se reintroduce in Noul Cod Penal, intrucat ONG-urile lui George Soros, extremistii unguri sau chiar anumiti politicieni sa nu mai poata denigra valorile Romaniei.

SURSE

  1. http://www.apador.org/parlamentarii-vor-inchisoare-pentru-cine-nu-pare-suficient-de-patriot/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Guvernul a decis: Românii care nu vor dori să aibă carte electronică cu cip integrat vor putea refuza. Cărțile de identitate cu cip pot fi sparte de hackeri, iar identitatea poate fi furată!
România țepuită cu 1,4 miliarde de dolari de americanii de la Chevron! Compania a plecat fără să plătească dările către statul român!
Noul Câmp Tactic, ultima redută a Laurei Codruţa Kovesi
Dacofobia lui Dan Alexe și alte rătăciri (ne)-românești
Iluminații împotriva României - Pas cu pas, proiectul de distrugere în secret a României, ce se derulează implacabil
Generalul Iulian Vlad, fost șef al Departamentului Securității Statului: "Sergiu Nicolaescu a regizat momentele de panică și explozii din 1989, în București"
Fondul Proprietatea condus de fostul ambasador american Mark H. Gitenstein, profit imens din România: DNA a refuzat să cerceteze ingineria financiară pusă la cale de peste ocean! DNA nu are cum sa îi cerceteze pe americani, deoarece DNA este creația SUA!
Liderul masonilor din Romania desemnat sa conduca Masoneria Regulara Universala la nivel internetional ! Inca o dovada ca acestia acapareaza puterea in politica !
Răspunsul românilor pentru Departamentul de Stat al SUA, care a a criticat înscrierea copiilor la ora de religie: "Ocupați-vă puțin și de școlile voastre, că acolo se împușcă elevii și profesorii!"
Un grup de peste 60 de migranți clandestini sosește în Portul Constanța la bordul unei nave escortată de Garda de Coastă
Aleksandr Dughin, filosof și "ideolog al lui Putin", a venit în România pentru a-și lansa o carte și a vorbit despre propaganda sorosistă, globalizare, daci, prietenia cu Rusia și Noua Ordine Mondială
Ilie Șerbănescu: „Justiția din România nu descoperă decât corupți și hoți români, dar niciun străin!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro