INTERZIS în mass-media: La Roma au loc CELE MAI MARI PROTESTE din lume ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII – MULȚI PĂRINȚI se pregătesc să PĂRĂSEASCĂ ITALIA

by “Încă o dată, Health Impact News vă aduce știri din Italia care sunt cenzurate în mass-media sponsorizată de corporații. Zeci de mii de părinți din Italia au ieșit pe străzi.pentru a protesta împotriva noilor legi obligatorii de vaccinare. De la VAXXED Italia: 15.000 de cetățeni care se opun obligativității […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Încă o dată, Health Impact News vă aduce știri din Italia care sunt cenzurate în mass-media sponsorizată de corporații. Zeci de mii de părinți din Italia au ieșit pe străzi.pentru a protesta împotriva noilor legi obligatorii de vaccinare.

De la VAXXED Italia:


15.000 de cetățeni care se opun obligativității vaccinării au mers la Roma sub soarele de vară fierbinte pentru a protesta împotriva noii legi care va crește numărul vaccinurilor obligatorii de la 4 la 12. Ei sunt împotriva vaccinării obligatorii (Free-Vaxxers) pentru a se distinge de cei anti-vaccin (No-Vaxxers); vor să sublinieze că nu sunt anti-vaccinuri, ci sunt pro-libertate; libertatea de a alege dacă, când și cât de mult să se vaccineze copiii lor.

Echipa Vaxxed a sosit în Italia pentru premiera filmului documentar Vaxxed, fiind întâmpinată de public și de asociațiile locale. Documentarul a creat imediat un val de conștientizare în public, un val pe care guvernul încearcă să-l zdrobească, mai întâi prin cenzurarea documentarului Vaxxed și acum prin emiterea celei mai stricte legi obligatorii privind vaccinurile din Europa. Vaxxed a inspirat oamenii să se adune împreună pentru a lupta unniți pentru dreptul de a alege să-și vaccineze copiii sau nu.

A fost un adevărat moment istoric, a fost pentru prima dată când mulți părinți, medici, politicieni s-au întâlnit. Până în prezent, acesta a fost cel mai mare marș împotriva vaccinurilor obligatorii din lume.

Legea propusă este una dintre cele mai stricte din lume, în caz de nerespectare a mandatului de vaccinare, părinții sau tutorii vor fi supuși unei sancțiuni administrative pecuniare care variază între cinci sute și șapte mii cinci sute de euro. În plus, în cazul lipsei unor sau tuturor vaccinurilor, copiii vor fi luați de serviciile locale de protecție a copilului.

BBC a raportat un grup de părinți care se pregătesc să părăsească Italia și să ceară azil în Austria cu privire la noua lege obligatorie privind vaccinurile.

În timp ce BBC a raportat această știre, a publicat și propaganda unilaterală, care este aparent singura viziune permisă în mass-media:


„Studiile științifice au dezvăluit o presupusă legătură între vaccinuri și autism, așa cum arată site-ul web al Centrelor Americane de Control al Bolilor (CDC).“

CDC, desigur, are un imens conflict de interese, deoarece cheltuiește peste 4 miliarde de dolari pe an pentru vaccinuri și ignoră sau suprimă orice știință contradictorie care arată pericolele vaccinurilor.”[1]

Video

SURSE

  1. http://ortodoxinfo.ro/2017/06/16/interzis-mass-media-la-roma-au-loc-cele-mai-mari-proteste-din-lume-impotriva-vaccinarii-obligatorii-multi-parinti-se-pregatesc-sa-paraseasca-italia/
  2. Foto: vaccineimpact.com
  3. Video: vimeo.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Fetiţă de doi ani găsită moartă la două zile după vaccinare
Studiul Gatti-Montanari despre vaccinurile contaminate cu nanoparticule
Dispusă să-și piardă locul de muncă, o infirmieră din Italia s-a prefăcut că vaccinează 550 de copii. Ce a speriat-o la acele vaccinuri?
Mexic opreste vaccinarea nou-nascutilor dupa moartea a doi copii in urma vaccinari impotriva hepatitdei B, a tuberculozei si a rotavirusului ! In Romania, Ministrul Sanatatii, doreste o lege obligatorie !
Bill Gates vrea un vaccin pentru reducerea populației (2010)
Fostul Președinte al Colegiului Medicilor, Vasile Astărăstoaie, acuză Ministerul Sănătății de ”dictatura sănătății publice” și că omite să spună informații importante în cazul „epidemiei de rujeolă”
Colegiul American de Pediatrie din SUA se arată îngrijorat în privința efectelor secundare asociate cu vaccinurile Gardasil și HPV
Argumente juridice şi morale împotriva vaccinării obligatorii exprimate şi susţinute de către reprezentanţii societăţii civile independente
Medic de la Pediatrie: ”Vaccinul antipoliomielitic are efecte secundare de tipul celor care se întâlnesc acum la bebelușii cu HSU”
"Gripa spaniolă" a fost cauzată de vaccinuri! "Gripa spaniolă" - o istorie interzisă!
Aluminiul: pericolul din viata si alimentatia noastra ! Protejati-va de nocivitatea sa !
Becurile "ecologice" cu mercur sunt extrem de periculoase pentru sanatatea oamenilor din cauza radiatiilor UV ! Acestea sunt impuse cu viclenie de catre UE !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro